P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 13:32

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:33

E6 i Oppland stengt etter ulykke

Tre personer er skadet etter en frontkollisjon mellom to biler ved Fåvang like nord for Lillehammer på E6 i Oppland.
Nødetatene jobber med de involverte på stedet. Det er uklart hvor alvorlige skader det er snakk om.
Veien ble stengt etter ulykken..
Les mer på P4


Les mer om:
Fåvang, Lillehammer, E6, Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 i Oppland, stengt, etter, ulykke
Aftenposten - 29 Jun 19 kl. 07:22

E16 åpnet igjen etter ulykke ved Bagn

Det er ikke meldt om alvorlige skader etter at en bil havnet på taket i en ulykke på E16 ved Bagn i Oppland natt til lørdag. Veien var stengt i halvannen time..

NRK - 27 Jun 19 kl. 00:25

E6 stengt etter ulykke i Trøndelag

En person er skadd etter en MC-ulykke på E6 ved Åsen i Levanger i Trøndelag sent onsdag kveld. Politiet opplyser at luftambulanse er sendt til stedet. Skadeomfanget er så langt ikke kjent.

P4 - 29 Oct 19 kl. 07:30

Omkom i ulykke

En person er bekreftet omkommet etter en møteulykke på på Riksvei fire mellom Mjøsbrua og Gjøvik i Oppland i morgentimene i dag. Det melder politiet nå. To personer blir kjørt til sykehus for sjekk, men ingen av dem er alvorlig skadet.

P4 - 15 Jul 19 kl. 15:21

MC-fører i ulykke

En motorsyklist har kjørt at veien på fylkesvei 245 på Vestsida i Søndre Land i Oppland. Det opplyser politiet. Motorsyklisten er fraktet til legevakt for sjekk.

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 08:21

E6 stengt etter ulykke

E6 i inngående retning til Oslo er stengt etter en bilulykke..

P4 - 20 Sep 19 kl. 14:40

Fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter en ulykke mellom en lastebil og en personbil ved Skolandsvannet i Lyngdal på E39. Veien er stengt i begge retninger, og det har oppstått lange køer. Den fastklemte er ved bevissthet, melder politiet..

NRK - 10 Oct 19 kl. 04:55

E6 stengt etter ulykke ved Vestby

I Vestby i Akershus er E6 stengt i sørgående retning etter en trafikkulykke, torsdag morgen. En personbil har havnet i grøfta etter en utforkjøring. En person er skadet og er tatt med i ambulanse, opplyser Øst politidistrikt på Twitter..

P4 - 01 Aug 19 kl. 15:46

Til sykehus etter ulykke

En person er sendt til sykehus etter en ulykke mellom en motorsykkel og bil ved Hildal Camping i Hardanger i ettermiddag. Det opplyser Vest politidistrikt til VG. Skadeomfanget er uklart.

NRK - 08 Jul 19 kl. 17:18

Mann skadd i MC-ulykke

En mann er tilsynelatende alvorlig skadet etter en MC-ulykke på E6 ved Høybråten, skriver TV 2. Ifølge NRK trafikk, er E6 nordfra inn mot Oslo stengt på grunn av ulykken..

P4 - 04 May 19 kl. 21:26

To til sykehus etter ulykke

To menn er sendt til sykehus etter en ulykke med to biler på E18 i i Asker i kveld. Begge var ved bevissthet, men skadeomfanget er uklart, opplyser politiet til TV2. Hendelsesforløpet og årsaken til ulykken er foreløpig ikke klart.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Putin møter Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Xelenskyj møter i dag Russlands president Vladimir Putin for første gang i et forsøk på å gjenoppta fredsprosessen om Øst-Ukraina. Utgangspunktet for dagens toppmøte i Paris er den såkalte Mins-avtalen fra 2015, da Russland og Ukraina blant annet ble enige om våpenhvile, melder NTB..

P4 - 45 minutter siden

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - 30 minutter siden

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole. Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen. Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..

P4 - 1 time siden

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 1 time siden

Støre kalles inn til høring om trygdeskandalen

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité innkaller til høring om trygdeskandalen. Støre kalles inn som tidligere utenriksminister, og var ansvarlig da trygdeforordningen ble implementert melder NTB. Også statsminister Erna Solberg må forklare seg i høringene 9.

P4 - 1 time siden

Vurderer å sette alle fly på bakken

Norsk Flygerforbund ber Luftartstilsynet vurdere om alle ambulanseflyene i Norge bør settes på bakken. Det skriver de i en bekymringsmelding sendt til Flygerforbundet. I følge VG gruer piloter seg til å gå på jobb på grunn av tekniske problemer i flyene.

P4 - 1 time siden

Advarer mot ecstasypiller

Tolletaten advarer nå mot ecstasypiller som kan være dødelige. Pillene er blå og trekantet og har en hodeskallelogo på seg. I følge Tolletaten er det sammensetningen i pillene som er farlige.

P4 - 1 time siden

Vy får kjøre tog på Bergensbanen

Vy vant anbudet om å kjøre tog på Bergensbanen og Vossebanen fra desember 2020. Det kunngjorde Jernbanedirektoratet mandag. Vy har tidligere tapt to anbud..

P4 - 2 timer siden

Wada utestenger Russland

Verdens antidopingbyrå Wada utestenger Russland fra alle store idrettsmesterskap i de neste fire årene. Det bestemte styret i Wada i sitt møte i dag ifølge NRK. Wada følger dermed anbefalingene fra komiteen som har anbefalt en rekke sanksjoner mot Russland fordi de har jukset med dopingprøver.

P4 - 1 time siden

Ingen nordiske skipsgjester på Vulkan-Øya

Ingen av de nordiske gjestene ombord på skipet "Ovation of the seas" var i land på vulkanøya White Islands på New Zealand. 17 nordiske gjester er ombord på skipet, men ingen var på utflukter iland når utbruddet skjedde forteller selskapet til VG. Rundt et titalls personer er fortsatt ikke gjort rede for etter vulkanutbruddet i natt.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt