P4 > Nyheter

Fredag, 25 September, 04:45

P4 - 14 aug. 19 kl. 17:33

E6 i Oppland stengt etter ulykke

Tre personer er skadet etter en frontkollisjon mellom to biler ved Fåvang like nord for Lillehammer på E6 i Oppland.
Nødetatene jobber med de involverte på stedet. Det er uklart hvor alvorlige skader det er snakk om.
Veien ble stengt etter ulykken..
Les mer på P4


Les mer om:
Fåvang, Lillehammer, E6, Oppland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 i Oppland, stengt, etter, ulykke
P4 - 12 jan. 20 kl. 11:45

Flere veier stengt

Flere veier er stengt, både i nord og sør, på grunn av uvær. Blant annet er både Riksvei 13 Vikafjellet og Riksvei 15 Strynefjellet er stengt. På riksvei 7 over Hardangervidda er det akkurat nå stengt for kjøretøy med totalvekt under sju og et halvt tonn.

Aftenposten - 29 juni 19 kl. 07:22

E16 åpnet igjen etter ulykke ved Bagn

Det er ikke meldt om alvorlige skader etter at en bil havnet på taket i en ulykke på E16 ved Bagn i Oppland natt til lørdag. Veien var stengt i halvannen time..

P4 - 01 nov. 19 kl. 07:16

Solcelle på alle skoletak

Alle videregående skoler i Oppland fylke skal nå få solcellepanel på taket. Først ut er den videregående skolen i Otta, før de andre følger etter. Det hele er del av en grønn satsing.

P4 - 30 aug. 19 kl. 15:07

Nye nedbørsrekorder i Hordaland og Oppland

Det er satt nedbørsrekorder for august ett sted i Hordaland og ett i Oppland før måneden er helt over. Ifølge Meteorologisk institutt er det kommet 241,1 millimeter nedbør på målestasjonen på Mjølfjell i Hordaland og 165 millimeter på Fagernes i Oppland. Det er rekorder.

NRK - 02 mai 20 kl. 13:18

Ulv skutt i Søndre Land

I formiddag er en hannulv blitt skutt i Søndre Land kommune, på grensen til Gran, i Oppland. Det bekrefter Statens naturoppsyn, ifølge Oppland Arbeiderblad. Det er den tredje ulven som er felt i Oppland under lisensjakta i år..

P4 - 04 sep. 20 kl. 18:25

Vil ha Carl I. Hagen på topp

Carl I. Hagen bekrefter at han er toppkandidat for Oppland Frp før stortingsvalget neste år. 77-åringen har tilknytning til Oppland gjennom sitt feriested i Gudbrandsdalen.

P4 - 12 april 20 kl. 07:52

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger er stengt nå på grunn av uvær. Valdresflye er stengt og vil trolig ikke åpne i dag, opplyser Statens vegvesen. Hardangervidda er stengt for kjøretøy under 7,5 tonn.

NRK - 27 juni 19 kl. 00:25

E6 stengt etter ulykke i Trøndelag

En person er skadd etter en MC-ulykke på E6 ved Åsen i Levanger i Trøndelag sent onsdag kveld. Politiet opplyser at luftambulanse er sendt til stedet. Skadeomfanget er så langt ikke kjent.

NRK - 03 feb. 20 kl. 02:20

FV i Vikersund stengt etter ulykke

Fylkesveg 35 i Vikersund er stengt etter ei ulykke der ein bil køyrte inn i ein fjellvegg. Personen er sendt til sjukehus. Ulykka skjedde før klokka 2 natt til måndag..

NRK - 03 feb. 20 kl. 02:20

Fv3 i Vikersund stengt etter ulykke

Fylkesveg 35 i Vikersund ved Hønefoss er stengt etter ei ulykke der ein bil køyrte inn i ein fjellvegg. Personen er sendt til sjukehus. Ulykka skjedde før klokka 2 natt til måndag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Kardinal i Vatikanet trekker seg

En av topp-kardinalene i Vatikanet har trukket seg uten å oppgi noen årsak. Avgangen beskrives som uventet. I en kort uttalelse fra Vatikanet står det at pave Frans har godtatt at en av de viktigste kardinalene nå trekker seg.

P4 - 5 timer siden

100 i karantene etter utbrudd på buss

100 personer er nå i karantene i flere kommuner etter smitteutbruddet blant pensjonistfølget som var på busstur i Sør-Norge. Turfølget hadde tretten lengre stopp på den seks dager lange bussturen. Fire tilfeller av koronasmitte er registrert som kan spores tilbake til bussen skriver VG.

P4 - 5 timer siden

49 i karantene ved skole i Bergen

49 personer er satt i karantene ved en videregående skole i Bergen etter at en elev har fått koronaviruset. Elevene skal ha fått en melding fra rektor om dette i kveld, skriver Bergens Tidende..

P4 - 6 timer siden

Ap vil stramme inn for privatskolene

Arbeiderpartiet varsler flere innstramminger for privatskolene. I morgen legger partiet frem sitt nye programforslag før neste stortingsvalg. Jonas Gahr Støre sier til VG at han vil inføre en lokal vetorett slik at kommuner og fylkeskommuner selv kan styre omfanget av private skoler.

P4 - 6 timer siden

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

P4 - 6 timer siden

Pris for beste nordiske dokumentarfilm

Dokumentarfilmen "Kunstneren og tyven" vant prisen for beste dokuementarfilm på Nordisk Panorama i Malmõ. «Kunstneren og tyven» hadde kinopremiere i Norge den 18. september.

P4 - 7 timer siden

Tre måneder uten korona på sykehjem i Oslo

Sykehjemmene i Oslo ble hardt rammet i starten av pandemien i Norge. Men nå er det ikke påvist ett nytt tilfelle de siste tre månedene skrive NRK. Samtidig har smitten blomstret opp i resten av byen.

P4 - 7 timer siden

Mann siktet for å ha svindlet eldre kvinner

En 26 år gammel mann er siktet for å ha svindlet til seg hundretusenvis av kroner fra 17 eldre kvinner. Nå sitter mannen varetektsfengslet Bergen. I følge Bergensavisen ble mannen pågrepet i Polen, siktet for 23 tilfeller av grovt bedrageri..

P4 - 7 timer siden

Værste smittedag i Frankrike

Antallet koronasmittede i Frankrike har i dag vært det høyeste registrerte siden pandemien startet. 16.096 personer har på et døgn fått påvist smitten og 52 personer er døde.

P4 - 7 timer siden

Ap vil satse på eldre

Arbeiderpartiet vil styrke det helhetlige tilbudet i eldreomsorgen Det kommer frem i partiets programforslag som legges frem i morgen, i følge Nettavisen som har fått tilgang til deler av den. Ap vil blant annet sikre kompetanse på mat og ernæring ved norske sykehjem, sørge for tilstrekkelig med sykehjemsplasser og heldøgns omsorgsplasser for de som trenger det..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt