P4 > Nyheter

Monday, 27 January, 03:20

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:33

E6 i Oppland stengt etter ulykke

Tre personer er skadet etter en frontkollisjon mellom to biler ved Fåvang like nord for Lillehammer på E6 i Oppland.
Nødetatene jobber med de involverte på stedet. Det er uklart hvor alvorlige skader det er snakk om.
Veien ble stengt etter ulykken..
Les mer på P4


Les mer om:
Fåvang, Lillehammer, E6, Oppland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 i Oppland, stengt, etter, ulykke
Aftenposten - 29 Jun 19 kl. 07:22

E16 åpnet igjen etter ulykke ved Bagn

Det er ikke meldt om alvorlige skader etter at en bil havnet på taket i en ulykke på E16 ved Bagn i Oppland natt til lørdag. Veien var stengt i halvannen time..

NRK - 27 Jun 19 kl. 00:25

E6 stengt etter ulykke i Trøndelag

En person er skadd etter en MC-ulykke på E6 ved Åsen i Levanger i Trøndelag sent onsdag kveld. Politiet opplyser at luftambulanse er sendt til stedet. Skadeomfanget er så langt ikke kjent.

P4 - 29 Oct 19 kl. 07:30

Omkom i ulykke

En person er bekreftet omkommet etter en møteulykke på på Riksvei fire mellom Mjøsbrua og Gjøvik i Oppland i morgentimene i dag. Det melder politiet nå. To personer blir kjørt til sykehus for sjekk, men ingen av dem er alvorlig skadet.

P4 - 15 Jul 19 kl. 15:21

MC-fører i ulykke

En motorsyklist har kjørt at veien på fylkesvei 245 på Vestsida i Søndre Land i Oppland. Det opplyser politiet. Motorsyklisten er fraktet til legevakt for sjekk.

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 08:21

E6 stengt etter ulykke

E6 i inngående retning til Oslo er stengt etter en bilulykke..

P4 - 20 Sep 19 kl. 14:40

Fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter en ulykke mellom en lastebil og en personbil ved Skolandsvannet i Lyngdal på E39. Veien er stengt i begge retninger, og det har oppstått lange køer. Den fastklemte er ved bevissthet, melder politiet..

NRK - 10 Oct 19 kl. 04:55

E6 stengt etter ulykke ved Vestby

I Vestby i Akershus er E6 stengt i sørgående retning etter en trafikkulykke, torsdag morgen. En personbil har havnet i grøfta etter en utforkjøring. En person er skadet og er tatt med i ambulanse, opplyser Øst politidistrikt på Twitter..

P4 - 01 Aug 19 kl. 15:46

Til sykehus etter ulykke

En person er sendt til sykehus etter en ulykke mellom en motorsykkel og bil ved Hildal Camping i Hardanger i ettermiddag. Det opplyser Vest politidistrikt til VG. Skadeomfanget er uklart.

NRK - 08 Jul 19 kl. 17:18

Mann skadd i MC-ulykke

En mann er tilsynelatende alvorlig skadet etter en MC-ulykke på E6 ved Høybråten, skriver TV 2. Ifølge NRK trafikk, er E6 nordfra inn mot Oslo stengt på grunn av ulykken..

P4 - 01 Jan 20 kl. 16:52

E39 stengt etter ulykke

Seks personer og to hunder har vært involvert i en trafikkulykke på E39 ved Ulvegjelet i Mandal. Ifølge Fædrelandsvennen er veien stengt i begge retninger på stedet. Det er ikke meldt om alvorlig personskade..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

To mulige corona-tilfeller i Sverige

Corona-viruset kan ha kommet til Sverige. To personer i Malmö er nå innlagt og isolert på sykehus og sjekkes for smitte, skriver Sydsvenskan. Svenske helsemyndigheter forventer å få svar på prøvene i morgen.

P4 - 4 timer siden

Tre raketter traff ambassade

Den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i kveld. Ingen skal være drept eller såret i angrepet. Området ambassaden ligger i har blitt utsatt for en rekke angrep etter USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani.

P4 - 6 timer siden

Kobe Bryant omkom i helikopterulykke

Basketballegenden Kobe Bryant har omkommet i en helikopterulykke i Los Angeles sammen med fire andre personer. Det melder flere amerikanske medier. Reisefølget og Bryant var på en tur i hans privat helikopter da det krasjet og begynte å brenne.

P4 - 7 timer siden

Vil forby inkassoselskaper fete gebyrer

Snart kan det bli slutt på dyre gebyrer ved ubetalte bompenger, telefon- eller legeregninger. I forslaget til ny inkassolov som legges frem i morgen, er det en rekke tiltak som vil strupe inkassoselskapenes evne til å kreve innbetaling. Spesielt gjelder dette ved innkreving av småbeløp.

P4 - 7 timer siden

Sykehus-avgjørelse faller i morgen

I morgen blir det klart hvor hovedsykehus på Helgeland skal ligge. Helseminister Bent Høie skal da avsløre om det enten blir i Mo i Rana eller Sandnessjøen. Striden om sykehusplasseringen har vært betent, fordi mange kommuner på Helgeland har i dag svært lang reisevei.

P4 - 7 timer siden

Håper å finne flere overlevende

Letemannskap i Tyrkia har fortsatt håp om å finne overlevende etter jordskjelvet som rammet landet fredag. Minst 36 personer omkom, mens rundt 1600 ble skadet, over 100 av dem er fortsatt innlagt på sykehus. Skjelvet hadde en styrke på 6,8, og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 8 timer siden

Mange drept i bilbombe i Syria

I Syria har minst åtte personer omkommet i et dødelig angrep etter at en lastebil eksploderte ved en bensinstasjon i dag. 24 personer ble også skadet i hendelsen som skjedde i Aleppo-provinsen nord i landet. Eksplosjonen skal ha vært svært kraftig og påført nærliggende bygninger store skader.

P4 - 7 timer siden

Nytt angrep nær amerikansk ambassade

I Iraks hovedstad Bagdad traff fem raketter et område like ved den amerikanske ambassaden i kveld. Det er uklart om noen ble skadet eller drept i angrepet. Ambassaden har de siste ukene blitt utsatt for en rekke rakettangrep.

P4 - 8 timer siden

Vannbrudd over i Bergen

De mange som ble rammet av et omfattende vannbrudd i Bergen i kveld har nå fått vannet tilbake. Området so Dolvik, Kokstad, Grimstad og Sandsli ble berørt. Rundt 100 personer på Søreide har fortsatt ikke vann i springen, og vil bli besørget av en vanntank inntil problemet er løst..

P4 - 9 timer siden

Spania vant håndball-EM

Spania vant EM-finalen i håndball, 22-20 over Kroatia i Stockholm i kveld. Det ble en svært tett duell der nasjonene byttet på å være i føringen, men til slutt var det spanjolene som holdt hodet kaldest. Med seieren er nå Spania klare for OL i Tokyo i sommer.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt