NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 10:12

NRK - 06 Nov 19 kl. 01:41

E6 fortsatt stengt ved Tana

Politiet i Finnmark opplyser at E6 ved Polmak i Tana fortsatt er stengt etter at en tankbil veltet tirsdag. Det pågår arbeid på stedet med å tømme bilen for flybensin og berge bilen. Politiet anslår at E6 fortsatt vil være stengt i et par timer..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, E6, Polmak, Tana

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 fortsatt stengt, ved, Tana
NRK - 05 Nov 19 kl. 22:18

E6-stenging i Tana tar lengre tid

Vegtrafikksentralen Nord melder at E6 fortsatt er stengt ved Polmak i Tana kommune i Finnmark. De har ennå ikke fått tømt tanken på tankbilen med flybensin som kjørte av veien tidligere i dag. Det er omkjøring via Finland..

NRK - 05 Nov 19 kl. 11:19

Tankbil av vegen i Tana

E6 ved Polmak i Tana er stengt etter at ein tankbil lasta med flydrivstoff har køyrd av vegen, melder Vegtrafikksentralen. Politiet ber om ei tryggingssone på 100 meter..

NRK - 25 May 20 kl. 10:31

Tana på topp blant lakseelvene

Tana hamnar øvst på lista over elver der det har vorte fanga mest laks det siste tiåret, syner ei oversikt frå Statistisk sentralbyrå. I Tana har fangsten vore tett opp mot 11.000 laks i året i gjennomsnitt..

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:12

Helga Pedersen ny Tana-ordfører

Samelista i Tana gjorde helomvending kvelden før ordførervalget, og vraket samarbeidet med Senterpartiet og tre andre partier. Les mer:.

NRK - 05 Nov 19 kl. 11:19

Tankbiluhell stenger E6

E6 ved Polmak i Tana er stengt etter at ein tankbil lasta med flydrivstoff har køyrd av vegen, melder Statens vegvesen. Politiet vil ha ei tryggingssone på 100 meter..

P4 - 16 Dec 19 kl. 11:48

Tankbil og personbil kolliderte i Tana

En tankbil og en personbil har kollidert på fylkesvei 890 i Tana i Finnmark. Ifølge politiet er to personer involvert i hendelsen. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

NRK - 10 Sep 19 kl. 14:37

Trafikkulykke i Båteng i Tana

En person er fastklemt etter en trafikkulykke i Båteng i Tana. Nødetater er på stedet, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 05 Nov 19 kl. 22:18

E6-stenging tar lengre tid

Vegtrafikksentralen Nord melder at E6 fortsatt er stengt ved Polmak i Tana kommune i Finnmark. De har ennå ikke fått tømt tanken på tankbilen med flybensin som kjørte av veien tidligere i dag. Det er omkjøring via Finland..

NRK - 06 Nov 19 kl. 05:11

E6 åpnet etter ulykke i Tana

E6 er åpnet igjen i Tana i Finnmark etter å ha vært sperret siden tirsdag formiddag. En tankbil kjørte av veien og bergingsarbeidet har pågått i nærmere 18 timer. Tankbilen er nå tømt for bensin.

NRK - 10 Sep 19 kl. 15:54

Fraktet til sykehus etter ulykke

To personer er fraktet med redningshelikopter til Kirkenes sykehus etter en trafikkulykke ved Båteng i Tana. En person satt fastklemt etter ulykken, der to personbiler har kollidert. E6 er stengt i området..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Eier av båt i Florø funnet

Eieren av båten som ble funnet med motoren på ved kaia i Florø er funnet. Det tyder på at båten ble stjålet i løpet av natta, skriver HRS Sør-Norge. Politiet forsøker å få klarhet i om noen kan ha falt i vannet, sier de til VG.

NRK - 15 minutter siden

Tolv omkom i trafikkulykke i Nepal

Tolv personer døde og 21 ble skadet da en overfylt varebil kolliderte med en parkert lastebil på en motorvei ved landsbyen Rapti Sonari i Nepal, natt til i dag. Det skriver NTB. To av de skadde betegnes som kritisk skadd..

NRK - 30 minutter siden

9.035 nye smittede i Russland

I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert 9.035 nye påviste tilfeller av koronaviruset i Russland, melder Reuters. 415.

NRK - 1 time siden

Tror brannen kan være påsatt

Politiet mener brannen i et garasjeanlegg i Søgne i natt kan være påsatt. De ønsker tips fra folk som kan ha observert personer eller kjøretøy i nærområdet. Beboere i to boliger ble evakuert, og tre biler og en traktor ble ødelagt i brannen..

NRK - 1 time siden

Estland åpner for innreise

I dag åpner Estland grensene sine igjen for reisende fra EU og EØS-land, skriver nettstedet Err. Innreisende må ikke i karantene dersom landet de reiser fra har femten eller færre smittede per 100.000 innbyggere de siste fjorten dagene..

NRK - 1 time siden

Sterk økning på Hong Kong-børsen

Hong Kong-børsen starter uken godt etter kunngjøringen om at USAs president Donald Trump vil innføre sanksjoner mot Kina. Hang Seng-indeksen er opp 3,4 prosent ved ni-tiden, og Sjanghais sammensatte indeks steg med 2.2 prosent..

NRK - 1 time siden

Framstilles for varetekt

Sønnen til kvinnen som ble funnet drept på Sotra på lørdag framstilles for varetektsfengsling i formiddag, skriver NTB. Mannen nekter for å være involvert, men ifølge BA skal han ha fortalt bekjente at han hadde gjort noe dumt og trengte hjelp..

NRK - 1 time siden

Bilsalg i Danmark stuper

Bilsalget i Danmark stuper under pandemien, og én av fem forhandlere står på konkursens rand, ifølge en undersøkelse blant danske bilforhandlere, melder NTB. Fra januar til mai i år har det blitt solgt rundt 30.000 færre biler enn samme tid i fjor..

NRK - 1 time siden

Over 18 russebusser samlet seg

Politiet rykket ut til Jessheim i natt etter at over 18 russebusser samlet seg. Det ble meldt om støy og amper stemning. Ifølge operasjonsleder i Øst politidistrikt ble to russebusser satt til å rydde opp.

NRK - 1 time siden

Armenias statsminister smittet

Armenias statsminister Nikol Pashinyan testet positivt for koronaviruset. – Hele min familie og jeg har dessverre testet positivt, sier Pashinyan i en direktestrømming på sin egen Facebook-side. Han sier han ikke hadde symptomer i forkant..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt