NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 10:57

NRK - 06 Nov 19 kl. 05:11

E6 åpnet etter ulykke i Tana

E6 er åpnet igjen i Tana i Finnmark etter å ha vært sperret siden tirsdag formiddag. En tankbil kjørte av veien og bergingsarbeidet har pågått i nærmere 18 timer. Tankbilen er nå tømt for bensin. Mens veien var sperret var det omkjøring via Finland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tana, Finnmark, Finland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 åpnet, etter, ulykkei , Tana
P4 - 07 Feb 20 kl. 17:08

Elev alvorlig skadet i ulykke

En elev er innlagt på sykehus med alvorlige skader etter en ulykke ved Tana videregående skole natt til i dag. Ifølge rektor ved skolen skjedde skaden da gutten stupte kråke, skriver iFinnmark. Gutten ble hentet med helikopter..

NRK - 25 May 20 kl. 10:31

Tana på topp blant lakseelvene

Tana hamnar øvst på lista over elver der det har vorte fanga mest laks det siste tiåret, syner ei oversikt frå Statistisk sentralbyrå. I Tana har fangsten vore tett opp mot 11.000 laks i året i gjennomsnitt..

NRK - 10 Sep 19 kl. 15:54

Fraktet til sykehus etter ulykke

To personer er fraktet med redningshelikopter til Kirkenes sykehus etter en trafikkulykke ved Båteng i Tana. En person satt fastklemt etter ulykken, der to personbiler har kollidert. E6 er stengt i området..

NRK - 05 Nov 19 kl. 11:19

Tankbil av vegen i Tana

E6 ved Polmak i Tana er stengt etter at ein tankbil lasta med flydrivstoff har køyrd av vegen, melder Vegtrafikksentralen. Politiet ber om ei tryggingssone på 100 meter..

NRK - 10 Sep 19 kl. 14:37

Trafikkulykke i Båteng i Tana

En person er fastklemt etter en trafikkulykke i Båteng i Tana. Nødetater er på stedet, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 10 Oct 19 kl. 06:05

E6 åpnet igjen etter ulykke

E6 ved Vestby i Akershus er åpnet igjen i sørgående retning, etter å ha vært stengt i forbindelse med en trafikkulykke, torsdag morgen..

NRK - 10 Apr 20 kl. 21:32

E6 gjenåpnet etter ulykke

E6 mellom Fauske og Narvik er åpnet igjen ved Kobbskartunnelen. Veien har vært stengt store deler av dagen på grunn av en alvorlig trafikkulykke, opplyser Vegtrafikksentralen..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 08:21

E6 åpnet igjen etter ulykke

E6 i inngående retning til Oslo var stengt søndag morgen. Nå er to felt åpnet igjen..

P4 - 20 Dec 19 kl. 17:47

Mye kø etter ulykke

Det er nå åpnet igjen for trafikk på E6 i Drivalden i Trøndelag, etter ulykken der i ettermiddag. En lastebil og en personbil kolliderte, og en perosn er sendt til sykehus med alvorlige skader. Selv om veien nå er åpnet igjen, er det lange køer i området..

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:12

Helga Pedersen ny Tana-ordfører

Samelista i Tana gjorde helomvending kvelden før ordførervalget, og vraket samarbeidet med Senterpartiet og tre andre partier. Les mer:.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Beruset sjåfør kjørte på kvinne

En ung, kraftig beruset sjåfør kjørte på en kvinne i 70-årene på Heimdal like før kl 10. Kvinnen har trolig brukket armen og er kraftig forslått. Hun er nå sendt til sykehus.

NRK - 15 minutter siden

Fengslingsmøtet med lukkede dører

Det er begjært at fengslingsmøtet for mannen i 20-årene som er siktet for drapet på sin mor i Sotra, skal gå for lukkede dører. Det opplyser mannens forsvarer til Bergens Tidende. Både forsvarer og siktet vil være til stede i retten under møtet..

NRK - 30 minutter siden

Én drept under protest i Louisville

En mann ble skutt og drept under sammenstøt med politiet i Louisville i Kentucky i USA, melder en lokal journalist, Stephon Dingle. Ifølge Dingle ble mann skutt etter å ha åpnet ild mot politifolk som forsøkte å fjerne en menneskemengde..

NRK - 15 minutter siden

CNN 40 år gammelt

I dag er det 40 år siden nyhetskanalen CNN begynte sendingene, som verdens første nyhetskanal med 24-timers dekning. Det melder NTB. Etter hvert som årene gikk, oppsto en rekke andre 24-timers nyhetsnettverk, både i USA og andre land..

NRK - 45 minutter siden

Palestinas økonomi krymper kraftig

Verdensbanken anslår at Palestinas økonomi kan krympe mellom 7,6 og 11 prosent i år. I fjor vokste økonomien med kun én prosent. Det melder NTB.

NRK - 45 minutter siden

Märtha Louises instragram hacket

En av de to instagramkontoene til prinsesse Märtha Louises er deaktivert etter at det ble oppdaget at den har blitt hacket. Det melder VG..

NRK - 1 time siden

Eier av båt i Florø funnet

Eieren av båten som ble funnet med motoren på ved kaia i Florø er funnet. Det tyder på at båten ble stjålet i løpet av natta, skriver HRS Sør-Norge. Politiet forsøker å få klarhet i om noen kan ha falt i vannet, sier de til VG.

NRK - 1 time siden

Tolv omkom i trafikkulykke i Nepal

Tolv personer døde og 21 ble skadet da en overfylt varebil kolliderte med en parkert lastebil på en motorvei ved landsbyen Rapti Sonari i Nepal, natt til i dag. Det skriver NTB. To av de skadde betegnes som kritisk skadd..

NRK - 1 time siden

9.035 nye smittede i Russland

I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert 9.035 nye påviste tilfeller av koronaviruset i Russland, melder Reuters. 415.

NRK - 1 time siden

Tror brannen kan være påsatt

Politiet mener brannen i et garasjeanlegg i Søgne i natt kan være påsatt. De ønsker tips fra folk som kan ha observert personer eller kjøretøy i nærområdet. Beboere i to boliger ble evakuert, og tre biler og en traktor ble ødelagt i brannen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt