NRK > Nyheter

Søndag, 01 November, 02:08

NRK - 01 mars 20 kl. 19:52

E6 Øyer: Fem til sykehus

Tre biler og sju personer var involvert i ulykken på E6 i Øyer. Fem personer er kjørt til sjukehuset på Lillehammer med ukjente skader. Det er store materielle skader på bilene. Trafikken dirigeres nå forbi i et kjørefelt, melder politiet nå..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Lillehammer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E6 Øyer, Fem, til, sykehus
E24 - 26 mars 20 kl. 20:45

Høyer har laget fem scenarioer for fremtiden: – Det verste heter «veldig pessimistisk»

Høyer lanserer handel over «facetime» for å sørge for at kronene fortsetter å rulle inn i butikken selv om kundene sitter hjemme. Ørnulf Høyer sier klesbransjen rammes hardere enn mange deler av handelen..

P4 - 01 mars 20 kl. 19:46

Fem til sykehus etter ulykke

Fem personer er sendt til sykehus etter at tre biler var involvert i en bilulykke i Øyer i Innlandet i kveld. Skadeomfanget er ikke kjent. Det er utfordrende kjøreforhold i området, og det har vært flere ulykker i Innlandet i kveld.

NRK - 30 jan. 20 kl. 18:25

To døde i nye opptøyer i Chile

To personer er døde i forbindelse med nye opptøyer i Chiles hovedstad Santiago. Også i Valparaíso og Concepcion har det vært opptøyer denne uken. Demonstrantene krever grunnlovsendringer og tiltak mot sosiale ulikhet..

VG - 15 april 20 kl. 23:45

Iranske fartøyer i høy fart nær amerikanske krigsskip: – Farlig og provoserende

– Fartøyer fra den iranske marinen oppsøkte amerikanske marinefartøyer onsdag på en «farlig og trakasserende» måte, sier den amerikanske marinen i en uttalelse..

P4 - 02 juli 20 kl. 08:13

Fortviler over savnede livbøyer

Forsikringsselskapet Tryg fortviler over flere titalls livbøyer som er forsvunnet fra badesteder, havner og ved vann rundt om i Norge. At folk stjeler disse livbøyene er et årlig problem, men i år er antallet stjålne livvbøyer rekordstort. Tryg er bekymret fordi hver eneste livbøye kan være redningen for noe som holder på å drukne..

NRK - 30 sep. 20 kl. 19:07

Frifunnet for opptøyer i India

Lederne i det hindunasjonalistiske BJP-partiet i India er frifunnet for anklager om at de trakk i trådene under opptøyer i 1992, skriver NTB. Babri Masjid-moskeen i Ayodhya ble angrepet og ødelagt, noe som utløste opptøyer der 2000 mistet livet..

Aftenposten - 22 mars 20 kl. 09:42

Kvinne fløyet til sykehus etter å ha falt 200 meter ned skogskrent i Øyer

En kvinne i 60-årene i Øyer er fløyet til sykehus med uavklarte skader etter å ha falt 200 meter ned en bratt skogskrent og landet i en elv..

VG - 07 juni 20 kl. 09:49

Voldelige opptøyer i London: Politikvinne til sykehus etter hestedrama

Hesten løp løpsk da demonstrasjonen i London ble til voldelige opptøyer og en kvinnelig politibetjent ble slengt i bakken av det voldsomme sammenstøt med et trafikklys. En rekke politifolk er skadet i London de siste dagene..

VG - 07 juni 20 kl. 09:49

Voldelige opptøyer i London: Politibetjent til sykehus etter hestedrama

Hesten løp løpsk da demonstrasjonen i London ble til voldelige opptøyer og en kvinnelig politibetjent ble slengt i bakken av det voldsomme sammenstøt med et trafikklys. En rekke politifolk er skadet i London de siste dagene..

VG - 30 sep. 20 kl. 18:49

Bannet mot gjester - fjernet papegøyer fra dyrepark

Fem papegøyer ved en dyrepark i England er omplassert etter at de begynte å banne til gjester..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Supretyfon traff Filippinene

Den uvanlig sterke tyfonen «Goni» har slått inn over den østlige delen av Filippinene med vindkast på 77 meter per sekund, opplyser landets meteorologiske institutt. Rundt en million mennesker er evakuert. I hovedstaden Manila er flyplassen stengt.

NRK - 30 minutter siden

To siktet for uaktsomt drap

To menn på 22 og 24 år som var i bilen som natt til lørdag kjørte av veien i Tokke i Telemark, er siktet for uaktsomt drap etter at en 20-åring mistet livet. De to er asrrestert og skal ikke huske hvem av dem som kjørte bilen, ifølge Varden..

NRK - 1 time siden

5 reddet fra husbrann i Tysvær

Fem personer reddet seg ut av et bolighus i Dalbygda i Tysvær i Nord-Rogaland, melder politiet i Sør-Vest. De får tilsyn av helsepersonell. Brannen er slukket.

NRK - 1 time siden

Hytte totalskadd i brann i Sandnes

Det var ikke folk i en fritidsbolig som ble totalskadd etter brann lørdag kveld på øya Usken i Sandnes. Politiet ber andre hyttefolk holde vinduer lukket på grunn av stor røykutvikling og kraftig vind. To vitner er kjørt til legevakt for sjekk..

NRK - 1 time siden

Trump og Biden utvekslet kritikk

Donald Trump og Joe Biden angrep hverandre for utseendet i kveldens velgermøter. Trump sa at Biden hadde skaffet seg «nye øyne», mens Biden påpekte at Trump hadde krevd skattefritak for 70.000 dollar til «hårpleie»..

NRK - 1 time siden

269 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registert 269 nye koronatilfeller her i landet. De siste to dagene er økningen på 767, ifølge tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer. 60 pasienter er innlagt på sykehus og 282 er døde..

NRK - 9 timer siden

Passerer én million smittede briter

Storbritannia har passert én million tilfeller av koronasmitte siden pandemien startet, viser offisielle tall. Nesten 22.000 tilfeller og 326 dødsfall etter covid-19 er bekreftet siste døgn..

NRK - 1 time siden

Biden lover rikfolk høyere skatt

Joe Biden sier at folk som tjener under 400.000 dollar i året, ikke vil få høyere skatt hvis han vinner valget. – Men hvis du tjener mer, eller et et stort selskap, skal du betale «en rettferdig andel» i skatt, sa Biden på et velgermøte i Detroit lørdag..

NRK - 1 time siden

Biden: Trump har gitt opp kampen

Joe Biden sier at president Donald Trump har gitt opp kampen mot koronaviruset og heis det hvite flagget. – Jeg vil aldri gi opp kampen mot viruset, hvis jeg blir president, sa Biden på et velgermøte i Detroit lørdag..

NRK - 1 time siden

Trump gjorde narr av Biden – Harris

På et valgmøte i Pennsylvania viste president Donald Trump flere videoklipp der Joe Biden snakket utydelig, til jubel fra tilhørerne. Han kritiserte også visepresidentkandidat Kamala Harris og sa at «vi må uttale navnet hennes helt riktig, eller blir hun opprørt»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt