E24 > Økonomi

Tirsdag, 27 Oktober, 14:00

E24 - 28 sep. 20 kl. 08:53

E24-podden: Et (vin)monopol, netthandel på speed og corona-stengte grenser

2020 ble året da pandemien stengte verden, men det ble også året da vi alle fikk delta i noen gigantiske eksperimenter. Hva skjer hvis grensehandelen og tax-free stopper opp, og hva skjer hvis veksten i netthandelen tar et byks som ellers ville tatt mange, mange år?.
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E24-poddenEt , vin)monopol, netthandel, speedog , corona-stengte, grenser
E24 - 24 sep. 20 kl. 18:09

E24-podden: Eldar Sætre slutter som sjef, men er Equi-nist for livet

En epoke går mot slutten i Norges største selskap når konsernsjef Eldar Sætre skal slutte. I E24-podden snakker han om sin 40 år lange karriere, tips til unge og ambisiøse lederspirer og hva som må til for å lykkes når Equinor skal bruke enorme milliardbeløp på å bli en fornybarkjempe..

E24 - 13 okt. 20 kl. 15:43

E24-podden: Båtbransjen gjør seg klar for ny knallsommer

2020 ble ikke bare corona-året, men også båt-året. Med Ola og Kari Nordmann på Norgesferie tok salget av. I dette seminaret i regi av Finn Motor og E24 tar vi pulsen på bransjen, spør hvordan det gikk med alle nykommerne på sjøen, og hvordan bransjen tror neste båt-sommer blir..

E24 - 02 okt. 20 kl. 13:20

E24-podden: Trump har corona, så hva skjer nå?

Bare noen uker før det amerikanske valget kom nyheten om at president Trump og førstedame Melania Trump har blitt smittet av coronaviruset. Nyheten sendte markedene og oljeprisen ned umiddelbart. Hva får dette å si for valgkampen, amerikansk politikk og økonomien?

E24 - 07 okt. 20 kl. 16:45

E24-podden: Statsbudsjettet på 1-2-3

Den store dagen alle økonomi-interesserte venter på er her. Vi diskuterer statsbudsjettet, oljepengebruken, hva regjeringens prognoser sier om norsk økonomi, og de betente sakene det skal forhandles om i Stortinget..

E24 - 15 okt. 20 kl. 06:00

E24-podden: Eksporten må opp - ellers trues velferden

Vi har lenge blitt advart om at Norge sakker akterut: Vi er for avhengige av olje og gass, og vi mister markedsandeler globalt. Med coronapandemien har norsk eksport fått seg en ny knekk. Er dette et faresignal som må få oss til å våkne?.

E24 - 21 okt. 20 kl. 06:00

E24-podden: Kunst er også business

I år ble det satt ny norsk kunstrekord da Astrup Fearnley-museet solgte et Francis Bacon-maleri, men kunstmarkedet er så mye mer enn det. I denne episoden tar vi en nærmere titt på kunstbransjen, hvordan den fungerer, hvordan man kan bygge en samling og hvordan teknologi og nye generasjoner skaper endringer..

E24 - I førrgår: 09:00

E24-podden: Velter korthuset med forbrukslån?

I år etter år har vi nordmenn tatt opp stadig flere forbrukslån. Det har gjort investorer rike og myndighetene bekymret, men nå er det full stopp. Lånevolumene faller og andelen misligholdte lån øker kraftig.

E24 - 20 okt. 20 kl. 06:32

Danske tilstander på øl og vin vil koste milliarder

Å sette norske avgifter på vin og øl ned til dansk nivå vil koste staten 8,6 milliarder kroner. Også avgiftskutt på røyk, brus og sjokolade er kostbart..

Aftenposten - 28 sep. 20 kl. 09:14

Skal EU eller Norge bestemme mest over norsk jernbane? Nå står slaget.

Regjeringen ligger an til å vinne slaget om EUs nye jernbanegrep. I så fall kommer Vys monopol aldri tilbake. Det blir full konkurranse om alle norske jernbanelinjer..

NRK - 20 okt. 20 kl. 15:12

Google anklages for monopol i USA

Det amerikanske justisdepartementet ventes å trekke Google for retten for brudd på konkurranseregler. Google skal ifølge anklagen ha brukt sin dominerende posisjon i internettsøk til å kvele konkurranse om reklame og skade forbrukere, melder AP..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Oljehelikopter hadde løs skive i girboksen

De forberedte seg på å nødlande i sjøen, men kom seg til Sola. Nå er det funnet en løs skive i hovedgirboksen på offshore-helikopteret..

E24 - 1 time siden

Jens Ulltveit-Moe selger Burger King i Skandinavia

Burgerkjeden får nye, østerrikske eiere..

E24 - 1 time siden

Mangemillionær har kjøpt Jan Bøhlers bok til over 300 politikere

Investor Jan Petter Sissener har brukt over 100.000 kroner på boken «Østkantfolk». Boken er gitt i gave til politikerne på Stortinget, i regjeringen og både byrådet og bystyret i Oslo..

E24 - 1 time siden

Skoleelever om Aksje-NM: - Har skapt et bedre miljø

Elevene ved Blindern Videregående skole i Oslo bruker Aksje-NM som en del av økonomi-undervisningen. Det har blant annet ført til et bedre skolemiljø - og høy temperatur i klasserommet..

E24 - 1 time siden

– Det er ikke grunn god nok at hjemmekontor er upraktisk

Byrådslederens kontor advarer arbeidsgivere mot å sno seg unna det nye hjemmekontor-påbudet som innføres torsdag..

E24 - 1 time siden

Ny rapport: – Haster å finne mer olje og gass på norsk sokkel

I år borer oljeselskapene halvparten så mange brønner for å finne mer olje og gass på norsk sokkel. Oljedirektoratet mener at det haster med nye funn..

E24 - 2 timer siden

Hva blir den nye «normalen» for XXL og sportsbransjen?

Den såkalte «staycation-effekten» har ført til to svært gode kvartaler for XXL. Men hva nå?.

E24 - 3 timer siden

Akers Cognite får investeringsselskap på eiersiden: Verdsetter Cognite til fem milliarder

De to selskapene inngår et partnerskap og skal arbeide med IT-selskapet Cognites vekstprosjekter, blant innenfor produktutvikling, ifølge en børsmelding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt