NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 16:19

NRK - 26 Feb 20 kl. 17:08

E134-parsell ferdig før tiden

Utbyggingen av E134 mellom Mjøndalen og Hokksund i Drammen-regionen blir ferdig fem måneder før tiden, melder Statens Vegvesen. Strekningen blir bygget ut med midtdeler og kan åpnes før fellesferien. Mild vinter er en av årsakene..
Les mer på NRK


Les mer om:
E134, Mjøndalen, Hokksund, Drammen, Statens Vegvesen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E134-parsell, ferdig, før, tiden
NRK - 19 Feb 20 kl. 09:27

E134 forventes åpnet i dag

Nå starter arbeidet med å sprenge og rydde bort snø på E134 over Haukelifjell. – Det er forventet at arbeidet blir ferdig mellom kl. 12 og kl.

P4 - 08 May 20 kl. 13:25

Manshaus ferdig med sin forklaring

Draps-og terrortiltalte Philip Manshaus er nå ferdig med sin forklaring i Asker og Bærum tingrett. Mye av forklaringen har i dag handlet om tiden hvor 22-åringen ble radikalisert over tid, fra 2017 og frem til drapet på stesøsteren sin og angrepet mot al-Noor-moskeen i Bærum..

NRK - 31 Dec 19 kl. 05:03

Fri ferdsel på E134 Haukelifjell

E134 Haukeligfjell er åpen for fri ferdsel etter at det i natt har vært kolonnekjøring på grunn av uvær, melder Statens vegvesen..

P4 - 22 Nov 19 kl. 21:55

Lastebil i fyll fyr på E134

En lastebil står i brann før Oslofjordtunnelen ved Sætre i Hurum. Det melder politiet i Sør-Øst. Brannvesenet er i kontakt med sjåføren som skal være i god behold.

NRK - 11 Mar 20 kl. 23:22

E134 Haukeli er åpnet

E134 over Haukelifjell er åpnet for fri frdsel etter å ha vært stengt tidligere i kveld, melder Statens Vegvesen. Rv7 over Hardangervidda er fortsatt stengt på grunn av rydding..

NRK - 15 Mar 20 kl. 06:28

Kolonnekjøring på E134 og E6

Det er kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av uvær. På E6 over Saltfjellet pågår det rydding og veien blir åpnet for kolonnekjøring fra klokka 9, opplyser Vegtrafikksentralen..

P4 - 19 Nov 19 kl. 20:55

Pochettino ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider i kveld og begrunner det med lagets svake resultater den siste tiden. Argentineren har ledet laget til flere topp-tre plasseringer siden han tok over i 2014, og Tottenham spilte Champions League-finale i juni, der det ble tap mot Liverpool.

NRK - 24 May 20 kl. 02:07

E134 stengt etter trafikkulykke

E134 er stengt i begge retninger ved Røyken brannstasjon i Asker etter en trafikkulykke mellom to biler. To personer sjekkes av ambulanse. Det er store materielle skader på begge bilene opplyser politiet i Oslo..

NRK - 19 Jan 20 kl. 23:40

Kolonnekjøring på Rv7 og E134

Rv7 over Hardangervidda er stengt for pesonbiler, men åpen for kolonnekjøring for tunge kjøretøy, melder Vegtrafikksentralen.Også på E134 Haukelifjell er det kolonnekjøring for alle kjøretøyer. Hemsedal og Filefjell har fri ferdsel,..

P4 - 08 May 20 kl. 13:25

Var stresset før angrepet

Draps-og terrortiltalte Philip Manshaus er snart ferdig med sin forklaring i Asker og Bærum tingrett. Mye av forklaringen har i dag handlet om tiden hvor 22-åringen ble radikalisert over tid, fra 2017 og frem til drapet på stesøsteren sin og angrepet mot al-Noor-moskeen i Bærum..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Får penger for fleksible tilbud

15 universiteter og høgskoler får 100 millioner kroner til fleksible utdanningstilbud, hvor studentene ikke nødvendigvis trenger å møte opp fysisk, skriver forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H) i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Fare for flom i deler av landet

I Trøndelag, samt Finnmark og Troms fører nå økt vannføring til stor fare for flom. Farevarselet er nå på oransje nivå, melder Varsom.no..

NRK - 1 time siden

Kosovo opphever forbudet mot Serbia

Kosovos nye regjering opphever forbudet mot å importere varer fra Serbia. Det kan føre til en ny dialog mellom de to nabolandene. Serbia har lenge sagt at det er uaktuelt å starte samtaler med Kosovo så lenge sanksjonene ikke fjernes..

NRK - 1 time siden

Høie frykter smitte i demonstrasjon

Helseministeren ba folk som ville demonstrere mot rasisme i Stavanger i dag om å bli hjemme. – Kampen mot rasisme er utrolig viktig, og jeg forstår at mange vil gi uttrykk for det, sier Bent Høie. Han frykter likevel mer spredning av koronasmitte..

NRK - 1 time siden

Stor demonstrasjon i London

NRK - 1 time siden

Over 100 pågrepet i Kasakhstan

Over 100 personer er pågrepet under opposisjonsprotester i ulike deler av Kasakhstan. Landet er kritisert for deres forbud mot protester, og en ny lov som myker opp forbudet var forventet å tre i kraft i dag..

NRK - 1 time siden

Har ikke kontroll på skogbrann

Brannvesenet har ikke kontroll på en skogbrann øst for Skjomen i Ofoten. Hytteområdene Yttersandvika og Innersandvika vil bli evakuert, melder politiet. Sivilforsvaret og helikopter er kalt inn for å hjelpe til..

NRK - 2 timer siden

Nye 17 dødsfall i Sverige

I Sverige er 17 dødsfall knyttet til koronaviruset registrert siden i går. Dermed er i alt 4656 døde i Sverige av covid-19. Smittetallet stiger med nesten 1000 til 43.

NRK - 2 timer siden

Koronasmittet russ truet McDonalds

En 18-åring som er smittet av koronaviruset, truet med å drepe gjester og ansatte på McDonalds i Asker i dag tidlig. Mannen er pågrepet, mens fire ansatte er i karantene og restauranten måtte stenge for nedvasking og desinfisering, melder Budstikka..

NRK - 2 timer siden

Nytt ras i Alta tok med seg veien

Onsdag ble åtte bygninger feid på sjøen i et 650 meter stort skred. Nå har veien over dette skredet rast ut. Operasjonsleder i Finnmark politidistrikt Leo Johansen sier politiet fikk melding om raset kl.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt