NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 11:41

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:49

E-sigarettbruk øker blant unge

E-sigarettbruk blant amerikanske ungdommer økte med 1,5 millioner i fjor, ifølge en ny rapport fra amerikanske helsemyndigheter. Om lag 3,6 millioner ungdomsskole- og videregåendeelever skal ha brukt e-sigaretter, mens øvrig tobakkonsum var stabilt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E-sigarettbruk, øker, blant, unge
NRK - 04 Feb 19 kl. 09:41

Få unge voksne bruker stemmeretten

815.000 av 3.765.

NRK - 22 Nov 18 kl. 08:20

Flere unge briter med diabetes 2

Over 6800 briter under 25 er har nå diagnosen diabetes type 2, melder The Guardian. Denne diabetes-typen har vært uvanlig blant europeere under 40 år, ifølge avisa, og nå er helsemyndighetene i Storbritannia bekymret for økningen blant unge..

NRK - 27 Dec 18 kl. 19:41

Høy ledighet i Tyrkia

Den offisielle arbeidsledigheten blant unge i Tyrkia er nå 21,6 prosent. Blant unge kvinner er ledigheten 27,2 prosent. Men myndighetenes statistikk fanger bare opp de som har søkt jobb via offisielle kanaler de siste fire ukene uten å få jobb..

NRK - 06 Feb 19 kl. 15:11

Flere unge begår gjentatte lovbrudd

182 unge begikk gjentatte lovbrudd i Oslo i fjor. Disse står for nesten halvparten av kriminaliteten blant dem som er under 18 år, ifølge fersk rapport. Nesten en tredel av dem var under 15 år.

NRK - 21 Jan 19 kl. 10:57

Unge flyktninger i jobb og skole

Blant flyktninger i alderen 18 til 29 år som har kommet til Norge som mindreårige uten foreldre, var 75 prosent i arbeid eller utdanning i 2017. I samme aldersgruppe blant befolkningen for øvrig, er tallet 85 prosent..

VG - 17 Oct 18 kl. 10:07

Politiet: – Unge raner unge

De to siste ukene har flere unge i Oslo blitt ranet for merkeklær og sko på åpen gate..

NRK - 02 Jan 19 kl. 07:37

Færre unge har BSU

Tall fra SSB viser at færre og færre unge oppretter BSU-konto. Boligsparing for ungdom (BSU) er en ordning som gir unge under 33 en gunstig måte å spare til bolig. 2017 var det fjerde året med nedgang..

VG - 17 Oct 18 kl. 10:07

Ny trend bekymrer politiet: – Unge raner unge

Oslo-politiet slår alarm om en ny utvikling der stadig flere unge blir ranet for merkeklær og sko på åpen gate..

Dagbladet - 14 Jan 19 kl. 06:00

Hvorfor får vi så få barn? Spør de unge selv

Ønsker politikerne at unge menn og kvinner skal kombinere arbeid og familie også i framtida, må vi vite hvor skoen trykker. Da får vi best svar ved å spørre de unge selv..

NRK - 14 Jan 19 kl. 07:34

Ny stortingsmelding om unge

Neste år legg regjeringa fram ei melding om levekåra og framtidsutsiktene til unge. Det er 20 år sidan sist. – Då var det skular utan tilgang til internett.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 45 minutter siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..

NRK - 3 timer siden

Valget i gang i Nigeria

President Muhammadu Buhari var en av de første i køen i hjembyen Daura da nærmere 120.000 valglokaler åpnet i Nigeria kl. 7 Lørdag.

NRK - 4 timer siden

Eksplosjoner i Nigeria

En rekke kraftige bombeeksplosjoner kunne høres i 6-tiden i Maiduguri nordøst i Nigeria lørdag. Ifølge vitner er det snakk om flere selvmordsbombere. Byen ligger i en del av landet som er herjet av Boko Haram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt