NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:28

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:49

E-sigarettbruk øker blant unge

E-sigarettbruk blant amerikanske ungdommer økte med 1,5 millioner i fjor, ifølge en ny rapport fra amerikanske helsemyndigheter. Om lag 3,6 millioner ungdomsskole- og videregåendeelever skal ha brukt e-sigaretter, mens øvrig tobakkonsum var stabilt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E-sigarettbruk, øker, blant, unge
NRK - 04 Feb 19 kl. 09:41

Få unge voksne bruker stemmeretten

815.000 av 3.765.

NRK - 01 Mar 19 kl. 02:57

Skabb sprer seg blant unge

Både leger og apotek merker en markant vekst av hudsykdommen skabb blant unge i Oslo-området, skriver Aftenposten. Salget av behandlingskremen mot skabb steg i januar til det dobbelte av normalt til over 7000 pakker, ifølge Statens legemiddelverk..

NRK - 01 Mar 19 kl. 02:57

Skabb-sykdom sprer seg blant unge

Både leger og apotek merker en markant vekst av hudsykdommen skabb blant unge i Oslo-området, skriver Aftenposten. Salget av behandlingskremen mot skabb steg i januar til det dobbelte av normalt til over 7000 pakker, ifølge Statens legemiddelverk..

NRK - 22 Nov 18 kl. 08:20

Flere unge briter med diabetes 2

Over 6800 briter under 25 er har nå diagnosen diabetes type 2, melder The Guardian. Denne diabetes-typen har vært uvanlig blant europeere under 40 år, ifølge avisa, og nå er helsemyndighetene i Storbritannia bekymret for økningen blant unge..

Aftenposten - 28 Feb 19 kl. 10:03

Leger melder om skabb-epidemi blant unge

Leger, apoteker og rådgivere merker en plagsom hudsykdom bre seg blant unge i Oslo-området. Rekordmange kjøper behandlingsmidler mot skabb..

NRK - 27 Dec 18 kl. 19:41

Høy ledighet i Tyrkia

Den offisielle arbeidsledigheten blant unge i Tyrkia er nå 21,6 prosent. Blant unge kvinner er ledigheten 27,2 prosent. Men myndighetenes statistikk fanger bare opp de som har søkt jobb via offisielle kanaler de siste fire ukene uten å få jobb..

NRK - 06 Feb 19 kl. 15:11

Flere unge begår gjentatte lovbrudd

182 unge begikk gjentatte lovbrudd i Oslo i fjor. Disse står for nesten halvparten av kriminaliteten blant dem som er under 18 år, ifølge fersk rapport. Nesten en tredel av dem var under 15 år.

NRK - 21 Jan 19 kl. 10:57

Unge flyktninger i jobb og skole

Blant flyktninger i alderen 18 til 29 år som har kommet til Norge som mindreårige uten foreldre, var 75 prosent i arbeid eller utdanning i 2017. I samme aldersgruppe blant befolkningen for øvrig, er tallet 85 prosent..

VG - 17 Oct 18 kl. 10:07

Politiet: – Unge raner unge

De to siste ukene har flere unge i Oslo blitt ranet for merkeklær og sko på åpen gate..

NRK - 02 Jan 19 kl. 07:37

Færre unge har BSU

Tall fra SSB viser at færre og færre unge oppretter BSU-konto. Boligsparing for ungdom (BSU) er en ordning som gir unge under 33 en gunstig måte å spare til bolig. 2017 var det fjerde året med nedgang..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 30 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 45 minutter siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..

NRK - Igår: 16:13

Perus ekspresident skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt