NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:14

NRK - 11 Feb 19 kl. 19:49

E-sigarettbruk øker blant unge

E-sigarettbruk blant amerikanske ungdommer økte med 1,5 millioner i fjor, ifølge en ny rapport fra amerikanske helsemyndigheter. Om lag 3,6 millioner ungdomsskole- og videregåendeelever skal ha brukt e-sigaretter, mens øvrig tobakkonsum var stabilt..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: E-sigarettbruk, øker, blant, unge
P4 - 12 Aug 19 kl. 11:14

Færre unge boligeiere

Det er færre unge boligeiere i Norge enn tidligere. Ifølge tall fra Statistisk sentalbyrå er nedgangen størst blant unge som bor i de største byene. Blant personer i slutten av 20-årene har andelen som eier egen bolig, falt fra 54 prosent til 48 prosent fra 2008 til 2017..

Dagbladet - 25 Apr 19 kl. 21:54

LSD-eksplosjon blant unge

Politiet ser en holdningsendring blant unge. - Jeg har aldri sett så mye LSD i hele mitt liv, sier politioverbetjent Torbjørn Trommestad..

NRK - 06 Jul 19 kl. 13:15

250.000 unge har forlatt Hellas

De siste åtte årene har rundt 250.000 unge grekere flyttet fra Hellas for å få jobb, skriver BBC. Som følge av den økonomiske krisen i landet har arbeidsledigheten blant unge vært skyhøy, og én av fire unge lever i fattigdom..

Hegnar.no - 12 Aug 19 kl. 12:45

Færre unge eier bolig

Det er færre unge boligeiere i Norge enn tidligere. Nedgangen er tydeligst blant unge som bor i de største byene, ifølge tall fra SSB..

NRK - 13 May 19 kl. 08:05

Politiet vil kunne straffe unge

Oslo-politiet vil ha muligheten til å gi ungdomskriminelle innetid og oppholdsforbud. I dag har ikke de noen reaksjonsmulighet mot unge under 15 år. Unge gjengangere sto bak nesten halvparten av kriminaliteten blant unge under 18 år i Oslo i fjor..

NRK - 04 Feb 19 kl. 09:41

Få unge voksne bruker stemmeretten

815.000 av 3.765.

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 23:14

Én av seks unge kvinner snuser daglig. Men snusing blant gravide registreres fortsatt ikke.

Snusing er nå den vanligste formen for tobakksbruk blant unge. Likevel er ikke snusbruk blant gravide blitt registrert – før det starter nå til høsten..

Hegnar.no - 12 Aug 19 kl. 11:12

Flest unge boligeiere i Europa

Men det er færre unge boligeiere i Norge enn tidligere. Nedgangen er tydeligst blant unge som bor i de største byene, ifølge tall fra SSB..

P4 - 06 Jul 19 kl. 13:50

Mange unge har forlatt Hellas

Rundt 250.000 unge grekere har forlatt Hellas de siste åtte årene har for å få jobb. Det er de unge som har måttet ta mye av støyten for finanskrisen for nesten ti år siden.

NRK - 01 Mar 19 kl. 02:57

Skabb sprer seg blant unge

Både leger og apotek merker en markant vekst av hudsykdommen skabb blant unge i Oslo-området, skriver Aftenposten. Salget av behandlingskremen mot skabb steg i januar til det dobbelte av normalt til over 7000 pakker, ifølge Statens legemiddelverk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 30 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 10 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..

NRK - 1 time siden

FN fordømmer Kabul-angrep

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer angrepet på en bryllupshall i Kabul, der 63 personer ble drept og over 180 skadd. Terrorgruppen IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 1 time siden

Frederiksen: – Selger ikke Grønland

Danmarks statsminister Mette Frederiksen avviser at det er aktuelt å selger Grønland til USA, slik president Trump har hintet om. Hun han nå ankommet Nuuk og sier til Danmarks Radio at det nå må bli slutt med snakket om salg av Grønland..

NRK - 1 time siden

Til sykehus med nakkeskade

En syklist er fraktet til sykehus med nakkeskade etter et sammenstøt mellom en bil og en sykkel i Asker utenfor Oslo. Syklisten skal ha fått skader i nakken, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt