NRK > Nyheter

Torsdag, 06 Mai, 11:13

NRK - 27 okt. 20 kl. 11:38

Dyrest å bo i Oslo

Det er dyrest å ha bolig i Oslo kommune. Snittet ligger på 165.166 kroner i året. Den billigste kommunen er Lavangen i Troms, der bokostnadene i fjor lå på 82.013 kroner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Lavangen, Troms

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dyrestå bo i , Oslo
NRK - 18 des. 20 kl. 08:50

Dyrest å leie bolig i Oslo og Bærum

Det er fortsatt dyrest å leie bolig i Oslo og Bærum. Gjennomsnittsleien for en ettroms leilighet er høyere enn gjennomsnittet for en bolig med fem rom i de minst folketette områdene, viser Leiemarkedsundersøkelsen fra Statistisk sentralbyrå (SSB)..

E24 - 29 okt. 20 kl. 10:03

NVE venter høyere strømpriser mot 2040: Sør-Norge får dyrest strøm

I en fersk rapport anslår NVE høyere strømpriser i de neste 20 årene enn de foregående 20. Strømmen blir dyrest i Sør-Norge og billigst i nord..

P4 - 27 okt. 20 kl. 09:41

Dyrest å bo i Oslo og Bærum

Oslo, Bærum og Nesodden har de høyeste bokostnadene i Norge. Det viser den årlige bokostnadsindeksen fra Huserienes landsforbund, der seks kostnadsposter, som eiendomsskatt og kommunale gebyrer er medregnet. For en enebolig på 120 kvadratmeter i hovedstaden ligger i snitt bokstnadene på 165.

E24 - 18 des. 20 kl. 08:59

Fortsatt dyrest å leie bolig i Oslo og Bærum

Leier du bolig kan du få deg en stor enebolig i landlige omgivelser for det samme du må betale for en ettroms leilighet i Oslo eller Bærum..

Aftenposten - 18 des. 20 kl. 08:59

Fortsatt dyrest å leie bolig i Oslo og Bærum

Leier du bolig kan du få deg en stor enebolig i landlige omgivelser for det samme du må betale for en ettroms leilighet i Oslo eller Bærum..

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 07:00

Her er leilighetene dyrest og billigst: – Jeg fikk så mye mer for pengene

En kvadratmeter leilighet koster fra 21.000 kroner til 95.000 kroner.

NRK - 11 mars 21 kl. 05:51

Lite smitte i butikk og servering

I Oslo-området måtte over 3000 butikker og serveringssteder stenge forrige uke. Men svært få er blitt smittet på slike steder hittil i år. Tall fra Aftenpostens gjennomgang av smittesporing og smitteverntilsyn i Oslo siden nyttår viser at det nesten ikke er rapportert smitte på serveringssteder.

P4 - 27 okt. 20 kl. 05:56

MDG-ere fra Oslo på topp på sju valglister

MDG-politikere bosatt i Oslo er enten nominert eller innstilt til nominasjon på topp på sju valglister. Ifølge en gjennomgang Klassekampen har gjort, kan Akershus, Hedmark, Sør-Trøndelag, Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland få Oslo-folk på topplasseringen til stortingsvalget neste år, i tillegg til Oslo. Partisekretær Torkil Vederhus sier til avisen at han ikke er redd for at partiet skal bli for Oslo-dominert..

NRK - 28 feb. 21 kl. 07:40

Ordfører kritiserer Oslo kommune

Ordfører i Molde, Torgeir Dahl, mener det går utover andre kommuner at Oslo nå har stigende smittetrend, skriver VG. – Da er det naturlig fra mitt perspektiv å spørre byrådet i Oslo om de ikke klarer å gjøre jobben sin skikkelig eller om innbyggerne ikke klarer å følge reglene, sier ordføreren til avisen. Ordfører i Oslo, Raymond Johansen kaller kritikken for «usmakelig».

NRK - 11 mars 21 kl. 12:40

Foreslås til listeplass i Oslo

Frp-veteranen Carl I. Hagen blir av Gamle Oslo Frp foreslått til tredjeplassen på stortingslista til Oslo Frp. Han utfordrer dermed igjen Aina Stenersen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Følsvik blir ny LO-leiar

Peggy Hessen Følsvik er torsdag valt som ny leiar for LO. Følsvik har vore fungerande leiar i LO etter at Hans-Christian Gabrielsen døde brått natt til tysdag 9. mars..

NRK - 15 minutter siden

Brann i Sunnfjord

Det er meldt om gras- og lyngbrann i Vevring i Sunnfjord. Brannvesen er på staden. Det brenn i eit skogsfelt med fare for spreiing vidare i terrenget.

NRK - 30 minutter siden

Nytt koronadødsfall i Bærum

Bærum kommune opplyser at en innbygger med påvist koronasmitte har dødd. Budstikka skriver at det nå er registrert 42 koronadødsfall i Bærum..

NRK - 30 minutter siden

Noreg inn i EUs forsvarssamarbeid

Noreg, USA og Canada skal torsdag bli ein del av eit EU-prosjekt om militær mobilitet. Det er første gong EU slepp til land utanfrå i forsvarssamarbeidet Pesco. Det er venta at EUs forsvarsministrar gir tommelen opp for dette under møtet torsdag..

NRK - 45 minutter siden

Funnet skyldig i attentatplan

En norskiraner er nok en gang funnet skyldig i å ha medvirket til en attentatplan mot en iransk flyktning i Danmark i 2018, melder NTB. Mannen ble i juni fjor dømt til sju års fengsel. Mannen har bodd i Norge i ti år og er norsk statsborger..

NRK - 1 time siden

Frode Berg-saken: Ikke nedgradering

Stortingets presidentskap var på sitt møte i dag delt i sin innstilling om EOS-rapporten om Frode Berg-saken. Flertallet med Høyre og Frp mener den skal være hemmelig, mens mindretallet mener konklusjonen i rapporten bør offentliggjøres..

NRK - 1 time siden

Ingen innlagt i Helse Bergen

Ingen personer er i dag innlagt med covid-19 i Helse Bergen. I går var det to pasienter innlagt..

NRK - 1 time siden

Noregs Bank held renta uendra

Styringsrenta blir som venta uendra på rekordlåge null prosent. Ho har vore null sidan 7. mai i fjor.

NRK - 1 time siden

Blinde vil komme frem i vaksinekøen

Norges Blindeforbund ber om at blinde og sterkt svaksynte blir prioritert i vaksinekøen. – De har ingen mulighet til å holde avstandsreglene og må ta på omgivelsene, sier Per Inge Bjerknes i Blindeforbundet..

NRK - 1 time siden

Palmeolje i biodrivstoff stuper

To tredeler av biodrivstoff som selges i Norge er nå basert på avfall og rester. Samtidig stuper bruken av palmeolje ned til 2 millioner liter i 2020, fra 118 millioner liter året før. Biodrivstoff utgjorde omtrent 13 prosent av alt flytende drivstoff som ble brukt til veitransport i fjor, viser dagsferske tall fra Miljødirektoratet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt