Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 03 June, 17:49

Dagbladet - 16 Jul 19 kl. 08:59

Dyrebeskyttelsen: Vil merke kjøtt slaktet uten bedøvelse

Importert halalkjøtt kan være slaktet uten bedøvelse. Dyrebeskyttelsen Norge mener dette kjøttet må merkes og ber Forbrukerrådet få på plass en ordning..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Norge, Forbrukerrådet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dyrebeskyttelsen, Vil, merke, kjøtt, slaktet, uten, bedøvelse
P4 - 21 Jun 19 kl. 14:25

Flere kjæledyr blir hjemløse

Rekordmange kjæledyr måtte tas hånd om av Dyrebeskyttelsen i fjor. 8048 familiedyr fikk da praktisk hjelp fra organisasjonen, en økning på 633 dyr fra året før - og mer enn en dobling på ti år. Dyrebeskyttelsen krever nå tiltak for å snu utviklingen, og å legge mer av ansvaret over på myndighetene.

P4 - 21 Jun 19 kl. 14:25

Flere kjæledyr blir hjemløse

Rekordmange kjæledyr måtte tas hånd om av Dyrebeskyttelsen i fjor. 8048 familiedyr fikk da praktisk hjelp fra organisasjonen, en økning på 633 dyr fra året før - og mer enn en dobling på ti år. Dyrebeskyttelsen krever nå tiltak for å snu utviklingen, og å legge mer av ansvaret over på myndighetene.

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 09:10

Dyrebeskyttelsen Norge vil saksøke Norsk Kennelklub for avl på syke hunder

Dyrebeskyttelsen Norge vil saksøke Norsk Kennelklub for brudd på Dyrevelferdsloven. De mener at NKK bryter loven, når de avler på enkelte hunderaser..

VG - 20 Apr 20 kl. 09:38

Dyrebeskyttelsen ber folk droppe hagearbeidet: – Ekornunger ligger strødd

Hogging av busker og trær fører til at døde ekornunger, fuglunger og egg ligger strødd. Nå ber dyrebeskyttelsen det norske folk om å vise hensyn – eller aller helst, utsett den største ryddesjauen til høsten..

P4 - 16 Jun 19 kl. 17:58

Slår alarm om hjemløse katter

Dyrebeskyttelsen slår alarm etter en kraftig økning av hjemløse katter. Tall NRK har hentet inn viser at det har kommet inn minst 179 flere katter i årets fem første måneder, sammenliknet med samme periode i fjor. Sommeren er høysesong når det gjelder dumping av katter, og allerede før sesongen er skikkelig i gang har Dyrebeskyttelsen sprengt kapasitet.

P4 - 25 May 20 kl. 05:16

Økt spredning av katteaids

Dyrebeskyttelsen melder om flere tilfeller av den dødelige sykdommen katteaids det siste året. Sykdommen, som egentlig heter felint immunsviktvirus, angriper immunforsvaret og kan føre til at katten dør av betennelser og infeksjoner. Ifølge Lindesnes Avis har dyrebeskyttelsen i Mandal det siste året avlivet ti katter.

P4 - 08 Apr 20 kl. 21:27

Flere ønsker å adoptere dyr

Flere ønsker å adoptere dyr under koronakrisen. Siden Norge ble stengt ned har Dyrebeskyttelsen mottatt en dobling i søknader om å få adoptere dyr. Lokalavdelingene merker også oppgang i folk som ønsker å ha dyr i fosterhjem.

P4 - 29 Nov 19 kl. 12:57

Krever obligatorisk ID-merking av kjæledyr

Dyrebeskyttelsen mener myndighetene må ta mer ansvar. Obligatorisk ID-merking av alle kjæledyr må på plass for å forebygge dumping og vanskjøtsel av dyr. Det krever Dyrebeskyttelsen, som i dag demonstrerte utenfor Stortinget.

NRK - 24 Nov 19 kl. 16:02

Vil merke oppdrettsfisk

Miljødirektoratet føreslår i ein ny handlingsplan å merke oppdrettslaks og ha lukka anlegg for å beskytte villaksen. Dette er ein del av kvalitetsnorma for villaks. Av 148 laksebestandar som har blitt kontrollerte, har berre 29 nådd standarden..

NRK - 25 Jun 19 kl. 06:36

Økning i antall hjemløse kjæledyr

Det blir flere hjemløse kjæledyr for hvert år i Norge. Tall fra Dyrebeskyttelsen i Norge viser at det i fjor var 8048 hjemløse kjæledyr, en økning fra 633 dyr fra året før. – Det blir flere hvert år, sier leder i Dyrebeskyttelsen Åshild Roaldset..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt