Dagbladet > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:45

Dagbladet - 16 Jul 19 kl. 08:59

Dyrebeskyttelsen: Vil merke kjøtt slaktet uten bedøvelse

Importert halalkjøtt kan være slaktet uten bedøvelse. Dyrebeskyttelsen Norge mener dette kjøttet må merkes og ber Forbrukerrådet få på plass en ordning..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Norge, Forbrukerrådet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dyrebeskyttelsen, Vil, merke, kjøtt, slaktet, uten, bedøvelse
P4 - 21 Jun 19 kl. 14:25

Flere kjæledyr blir hjemløse

Rekordmange kjæledyr måtte tas hånd om av Dyrebeskyttelsen i fjor. 8048 familiedyr fikk da praktisk hjelp fra organisasjonen, en økning på 633 dyr fra året før - og mer enn en dobling på ti år. Dyrebeskyttelsen krever nå tiltak for å snu utviklingen, og å legge mer av ansvaret over på myndighetene.

P4 - 21 Jun 19 kl. 14:25

Flere kjæledyr blir hjemløse

Rekordmange kjæledyr måtte tas hånd om av Dyrebeskyttelsen i fjor. 8048 familiedyr fikk da praktisk hjelp fra organisasjonen, en økning på 633 dyr fra året før - og mer enn en dobling på ti år. Dyrebeskyttelsen krever nå tiltak for å snu utviklingen, og å legge mer av ansvaret over på myndighetene.

P4 - 16 Jun 19 kl. 17:58

Slår alarm om hjemløse katter

Dyrebeskyttelsen slår alarm etter en kraftig økning av hjemløse katter. Tall NRK har hentet inn viser at det har kommet inn minst 179 flere katter i årets fem første måneder, sammenliknet med samme periode i fjor. Sommeren er høysesong når det gjelder dumping av katter, og allerede før sesongen er skikkelig i gang har Dyrebeskyttelsen sprengt kapasitet.

NRK - 25 Jun 19 kl. 06:36

Økning i antall hjemløse kjæledyr

Det blir flere hjemløse kjæledyr for hvert år i Norge. Tall fra Dyrebeskyttelsen i Norge viser at det i fjor var 8048 hjemløse kjæledyr, en økning fra 633 dyr fra året før. – Det blir flere hvert år, sier leder i Dyrebeskyttelsen Åshild Roaldset..

P4 - 09 Jul 19 kl. 13:36

Reagerer på annonsører

Forbrukertilsynet er bekymret over at annonsører ber barn om ikke å merke innlegg på sosiale medier som reklame. Barn helt ned i 14-års alderen blir i dag kontaktet av annonsører som vil ha dem til reklamere for produkter uten å merke innleggene. Tonje Hovde Skjelbostad i Forbrukertilsynet sier til NRK at useriøse aktører utnytter at ungdommene ikke kjenner lovverket..

NRK - 20 Apr 19 kl. 17:49

Høytid for dumping av kjæledyr

Påska er blant den travleste høytiden for Dyrebeskyttelsen. Her er deres råd til hva du skal gjøre om du kommer over et dyr uten verken hjem eller eier..

P4 - 16 Sep 19 kl. 15:44

– Norske forbrukere vil merke angrepet i Saudi-Arabia på lommeboka

Vet ikke når oljeprisen vil gå ned igjen. – Norske forbrukere vil merke angrepet i Saudi-Arabia på lommeboka. Det sier oljeanalytiker i Nordea, Thina Saltvedt.

Dagbladet - 25 Jun 19 kl. 08:02

Rekordhøye tall for dumping av kjæledyr

Dyrebeskyttelsen tok seg av 8048 kjæledyr folk dumpet i fjor. Det er ny rekord, opp fra 7415 i 2017, og mer enn dobbelt så mange som for ti år siden..

VG - 28 Sep 19 kl. 20:20

Etter flere måneders kamp fikk de endelig fanget Basse

Dyrebeskyttelsen i Mo i Rana har i hele sommer prøvd å redde en liten kattekoloni. Forrige helg gikk Basse omsider i fellen..

Dagbladet - 14 Jun 19 kl. 12:19

Her lukter det svovel

Darkthrone leverer årgangs-metal av edelt merke..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 45 minutter siden

Bekymret: - Aldri sett før

For første gang er det registrert bevegelser i en større forkastning i jordskorpa i California som er i stand til å utløse et større jordskjelv med styrke 8..

Dagbladet - 1 time siden

- Uutholdelig: Skrekkfunn for dykkere like utenfor land

Dykkere fra den italienske kystvakta kommer aldri til å glemme synet som møtte dem like utenfor den italienske øya Lampedusas kyst i forrige uke..

Dagbladet - 2 timer siden

Flere binner og bjørnunger enn på ti år

Brunbjørnene er totalfredet og står på rødlista over truede arter i Norge. Nå viser en nasjonal overvåking en positiv utvikling for bestanden..

Dagbladet - 2 timer siden

Skjebnedag: - Kan være ved veis ende

Britenes statsminister Boris Johnson ber i et åpent brev de folkevalgte om å stemme for brexitavtalen han har forhandlet fram med EU under lørdagens avstemning..

Dagbladet - 4 timer siden

Sivilforsvaret vil ikke kunne gjennomføre evakuering ved krig

Sivilforsvaret vil ikke kunne evakuere den norske befolkningen under en eventuell krig, ifølge en ny rapport fra Direktoratet for samfunnssikkerhet..

Dagbladet - 9 timer siden

«Dronningen av krigshisserne»

Hillary Clinton i åpen krig med presidentkandidat Tulsi Gabbard..

Dagbladet - 14 timer siden

Krav om fornyelse i Venstre-toppen

Ved midnatt søndag går fristen ut for å foreslå hvem som skal lede Venstre. Trine Skei Grande ønsker å fortsette, men fra partiorganisasjonen kommer krav om utskifting i ledertrioen..

Dagbladet - 17 timer siden

Dømt for å ha voldtatt beruset kollega

En mann i slutten av 20-årene ble fredag dømt i Nedre Telemark tingrett til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinnelig kollega under en jobbtur i Danmark..

Dagbladet - 18 timer siden

Advarer Siv om boligtrøbbel for unge

De fire ungdomspartiene på høyresiden med kraftig advarsel til finansminister Siv Jensen og egen regjering.

Dagbladet - 18 timer siden

- Avslører seg selv

Regjeringens smålige kutt for å finansiere skattelettelser faller fra hverandre allerede ei uke etter at regjeringen la fram budsjettet, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt