NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 06:53

NRK - 12 Sep 19 kl. 01:53

Dykkere fant siste offeret

Dykkeret har funnet liket av den siste personen som var savnet etter båtbrannen utenfor California 2. september. Det melder nyhetsbyrået AP. Nå er altså alle de 34 personer som mistet livet gjort rede for..
Les mer på NRK


Les mer om:
California, AP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dykkere, fantsiste , offeret
NRK - 12 Sep 19 kl. 01:53

Dykkere fant det siste offeret

Dykkeret har funnet liket av den siste personen som var savnet etter båtbrannen utenfor California 2. september. Det melder nyhetsbyrået AP.

E24 - 28 Sep 19 kl. 20:55

Dykkere fant 23 elsparkesykler i svensk havn

Ikke mindre enn 23 dumpede elsparkesykler ble hentet opp av vannet av dykkere i Norra hamnen i Helsingborg i Sør-Sverige lørdag..

P4 - 17 Dec 19 kl. 23:24

- Kjørte med offeret i bagasjerommet

To av de siktede etter drapet på en 44 år gammel mann i Sola i Rogaland forrige uke, skal ha kjørt ved offeret i bagasjerommet i en bil i flere timer. Det melder NRK. De to skal ha fått skyss med offeret, før det oppsto uenighet om betalingen.

P4 - 28 Sep 19 kl. 23:05

Fant 23 sparkesykler i havna

Dykkere i Helsingborg i Sverige fant 23 dumpede elsparkesykler på en tre timer lang ryddeaksjon i havna i byen i dag. Dykkerne rydder årlig søppel, og pleier å finne både sykler og stoler, men at elsparkesykler ligger i vannet er et nytt fenomen. I Oslo ble det i sommer funnet flere slike sparkesykler i Akerselva, etter at det i år har blitt satt ut hundrevis av sparkesykler til bruk i den norske hovedstaden..

NRK - 06 Jul 19 kl. 17:05

Fant ingen kantret båt

Politiet har ikke funnet noen kantret båt eller personer i nød ved Båtholmen i Ålesund. Det er søkt både med båt, dykkere og helikopter. Søke er nå avsluttet..

NRK - 18 Aug 19 kl. 03:32

Leter etter person i vannet

Det er gjort overflatesøk med båt, og søk med dykkere ved havna i Kristiansand sentrum etter at politiet fant tøy og sko på land. Så langt er det ikke noe funn i søket..

NRK - 25 Oct 19 kl. 20:33

Fant skip etter 40 år

Dykkere har funnet vraket av handelsskipet «Juffrau Elisabedt» som sank i 1760. Ekspertene er overbegeistret. Skipet er et 28 meter langt nederlandske handelsskipet som dro fra Amsterdam i mars 1760..

Dagbladet - 19 Oct 19 kl. 09:58

- Uutholdelig: Skrekkfunn for dykkere like utenfor land

Dykkere fra den italienske kystvakta kommer aldri til å glemme synet som møtte dem like utenfor den italienske øya Lampedusas kyst i forrige uke..

NRK - 23 Dec 19 kl. 01:33

Leter med dykkere i Østensjøvannet

Politi og brannvesenet i Oslo søker med dykkere i Østensjøvannet etter at det er observert blinkende lys ute på isen..

NRK - 10 Oct 19 kl. 18:41

Nordsjødykkere tapte i retten

Borgarting lagmannsrett frifant staten for erstatningsansvar ankesaken der to utenlandske nordsjødykkere krevde kompensasjon. Utlendinger som dykket på norsk sokkel faller utenfor kompensasjonsordningen fordi den krever medlemskap i folketrygden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 15 minutter siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 15 minutter siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 30 minutter siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..

NRK - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..

NRK - 2 timer siden

Amerikansk soldat virussmittet

En 23 år gammel amerikansk soldat har testet positivt på koronavirus i Sør-Korea. Han er stasjonert i Camp Caroll nær Daegu og besøkte tidligere i uka Camp Walker, som er i Daegu..

NRK - 2 timer siden

Rivalene til angrep på Sanders

Bernie Sanders fikk gjennomgå av rivalene for sin plan om et offentlig helsevesen i USA i den siste store debatten blant de demokratiske presidentkandidatene. Debatten var den siste før e før valget i Sør-Carolina lørdag og «supertirsdag» neste uke..

NRK - 2 timer siden

Hotell ranet i Stavanger

En maskert mann truet natt til onsdag til seg penger fra et hotell i Stavanger. Like før ble et annet hotell i byen forsøkt ranet. En mann i 20-årene er pågrepet i saken.

NRK - 4 timer siden

Over 1000 virussmittede i Sør-Korea

Antallet smittede av det nye koronaviruset i Sør-Korea har økt med 169 siden tirsdag, melder landets helsemyndigheter. I alt elleve personer har omkommet og totalt har 1.146 mennesker blitt smittet av koronaviruset i Sør-Korea..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt