NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 06:03

NRK - 17 Feb 19 kl. 00:00

Dykkar sendt til sjukehuset

To menn som held på med sportsdykking i Fonnebostvatnet i Lindås i Nordhordland, blei dårlege då dei kom opp i dykkarbåten. Ein blei køyrd til legevakt, medan den andre vart frakta i ambulanse til Haukeland universitetssjukehus. Begge var medvitne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fonnebostvatnet, Lindås, Nordhordland, Haukeland

Dele artikeln

12 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dykkar, sendt, til, sjukehuset
NRK - 31 Mar 19 kl. 14:34

Reagerer på politiets blomegest

Ofra som er vorte feilbehandla ved Flekkefjord sjukehus reagerer på at politiet har gitt blomar i gåve til dei tilsette ved sjukehuset. Sjukehuset er dømd for lovbrudd i 15 av 28 tilsynssaker dei tre siste åra..

NRK - 19 Oct 18 kl. 13:40

Fem skadde i skulebussulykke

Ein skulebuss har køyrt i autovernet på fylkesveg 43 ved Lyngdal i Vest-Agder. Fem personar er skadde. Naudetatane er på staden.

NRK - 16 Dec 18 kl. 06:17

Mann knivstukken i halsen

Politiet fekk søndag klokka 05.10 melding om at ein mann hadde blitt frakta til sjukehuset i Stavanger etter å ha blitt knivstukken i halsen. Skadeomfanget til mannen er ukjent.

NRK - 10 May 19 kl. 10:31

Gløymde klips, pasient døydde

Ein pasient i Telemark døydde etter at kirurgar gløymte å fjerne ein klips under ein operasjon, skriv Varden. Pasienten fjerna ei nyre på Sjukehuset Telemark i 2016 då feilen skjedde. Fylkesmannen kritiserer sjukehuset..

NRK - 08 Jun 19 kl. 21:30

Rett frå sjukehus til retten

Den russiske journalisten som er skulda for alvorleg narkotikakriminalitet blei sendt rett frå sjukehuset og til retten. Forsvarsadvokatane hans fekk berre femten minutt på å førebu seg før høyringa, skriv Meduza. Det er usikkert kva straff han får..

NRK - 09 Mar 19 kl. 03:09

Mann slått ned - sendt til sjukehus

Ein mann er frakta til sjukehuset etter å ha blitt slått ned i Skien natt til laurdag. Tilstanden hans er ukjent. Politiet blei varsla av eit vitne like etter klokka 2.

NRK - 25 Nov 18 kl. 05:24

Mann til sjukehus etter brann

Ein mann er sendt til sjukehuset på Voss etter å ha pusta inn røyk, etter at eit eldhus brann ned til grunnen i Evanger i Hordaland. Mannen får oksygenbehandling. Brannvesenet driv no ettersløkking, melder politiet på Twitter..

NRK - 21 Jan 19 kl. 21:36

Ikkje kritisk skadde etter ulukke

Kvinna som blei sendt til Ullevål sykehus etter ein frontkollisjon på Lier er no moderat skadd, opplyser sjukehuset. Mannen frå same bil blir omtala som lettare skadd på Drammen sykehus, og tilstanden hans er stabil. Begge felta forbi staden er opna..

NRK - 18 Dec 18 kl. 20:46

Person i Søgne er død

Personen som køyrde ut i eit vatn i Søgne vart erklært død på sjukehuset. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 20 Nov 18 kl. 02:37

Politibetjent død etter skyting

Politibetjenten som vart skoten på sjukehuset i Chicago har døydd av skadane, melder politiet på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Romfarere landet på jorden

Etter 204 dager i verdensrommet landet ekspedisjonen med to astronauter og en kosmonaut vellykket på jorden tirsdag morgen. Den russiske Sojuz-raketten landet vellykket i Kasakhstan klokken 8.47, lokal tid..

NRK - 30 minutter siden

Skudd avfyrt i leilighet i Lyngdal

Politiet har pågrepet to personer på en adresse i Lyngdal etter melding om at det skal ha blitt avfyrt skudd inne i en leilighet. Politiet i Agder melder om pågripelsen klokka 5.22 på Twitter.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 3 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 5 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 6 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 6 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 7 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt