P4 > Nyheter

Thursday, 13 December, 21:05

P4 - 22 Feb 18 kl. 18:30

Dumpet skitten snø ved Oslos drikkevannskilde

Bymiljøetaten lagret store mengder møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo.
Det melder NTB.
Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte i dag en stopper for den.
90 prosent av Oslos innbyggere får drikkevannet sitt fra Maridalsvannet. Store mengder skitten snø ligger bare noen hundre meter fra drikkevannskilden..
Les mer på P4


Les mer om:
Maridalen, Oslo, NTB, Oslos, Maridalsvannet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dumpet, skitten, snø, ved, Oslos, drikkevannskilde
VG - 22 Feb 18 kl. 16:28

Dumpet skitten snø ved Oslos drikkevannkilde

Bymiljøetaten lagret møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo. Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte torsdag en stopper for den..

VG - 22 Feb 18 kl. 16:28

Dumpet skitten snø ved Oslos drikkevannskilde

Bymiljøetaten lagret møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo. Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte torsdag en stopper for den..

Dagbladet - 20 Aug 18 kl. 21:35

Radioaktivt materiale på avveie i Malaysia - frykter det kan bli brukt i en «skitten bombe»

Malaysisk politi er på jakt etter et stjålet instrument som inneholder radioaktivt materiale. De frykter at stoffet kan bli brukt i en såkalt «skitten bombe»..

Hegnar.no - 03 Jan 18 kl. 06:19

Oppdrettsselskap dumpet 15 tonn død laks

Oppdrettsselskapet Bremnes Seashore og dykkerselskapet AD Offshore er bøtelagt for å ha skåret opp noten og dumpet 15 tonn død laks i havet..

NRK - 24 Nov 17 kl. 07:20

Dumpet masser på kulturminner

Jærmuseet får krass kritikk av Fylkesrådmannen etter at utgravingsmasser ble dumpet innenfor sikringssonen til flere fredede kulturminner, skriver Jærbladet. Lagringen av massene skjedde i forbindelse med byggingen av et nytt stort magasin til museet.

Aftenposten - 21 Nov 18 kl. 16:37

Strid om når ektemannen dumpet Janne Jemtland i Glomma

Eksperter fra Kripos mener det tidligste Janne Jemtlands ektemann kan ha dumpet liket i Glomma er 2. januar. Da sier den tiltalte at han hadde besøk..

VG - 05 Mar 18 kl. 13:55

Døde høns funnet dumpet i Nærøy: – Lukter forferdelig

Kjell Nubdal og samboeren fant lørdag 250 døde høns som var dumpet i naturen i Nærøy kommune i Trøndelag, forteller han..

Dagbladet - 05 Mar 18 kl. 12:43

Flere hundre avlivede høns dumpet ved vei i Trøndelag

Mellom 250 og 300 avlivede høns er funnet dumpet ved Rødseidet i Nærøy i Trøndelag. Mattilsynet ser på funnet som en forurensingssak..

VG - 05 Mar 18 kl. 13:55

Døde høns funnet dumpet i Nærøy: – Blir uvel av lukten

Kjell Nubdal og samboeren fant lørdag 250 døde høns som var dumpet i naturen i Nærøy kommune i Trøndelag, forteller han..

E24 - 03 Jan 18 kl. 06:13

BT: Bøtelagt for å ha dumpet 15 tonn død laks i sjøen i Bømlo

Oppdrettsselskapet Bremnes Seashore og dykkerselskapet AD Offshore er bøtelagt for å ha skåret opp noten og dumpet 15 tonn død laks i havet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt