P4 > Nyheter

Sunday, 24 June, 22:27

P4 - 22 Feb 18 kl. 18:30

Dumpet skitten snø ved Oslos drikkevannskilde

Bymiljøetaten lagret store mengder møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo.
Det melder NTB.
Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte i dag en stopper for den.
90 prosent av Oslos innbyggere får drikkevannet sitt fra Maridalsvannet. Store mengder skitten snø ligger bare noen hundre meter fra drikkevannskilden..
Les mer på P4


Les mer om:
Maridalen, Oslo, NTB, Oslos, Maridalsvannet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dumpet, skitten, snø, ved, Oslos, drikkevannskilde
VG - 22 Feb 18 kl. 16:28

Dumpet skitten snø ved Oslos drikkevannskilde

Bymiljøetaten lagret møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo. Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte torsdag en stopper for den..

VG - 22 Feb 18 kl. 16:28

Dumpet skitten snø ved Oslos drikkevannkilde

Bymiljøetaten lagret møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo. Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte torsdag en stopper for den..

Hegnar.no - 03 Jan 18 kl. 06:19

Oppdrettsselskap dumpet 15 tonn død laks

Oppdrettsselskapet Bremnes Seashore og dykkerselskapet AD Offshore er bøtelagt for å ha skåret opp noten og dumpet 15 tonn død laks i havet..

NRK - 24 Nov 17 kl. 07:20

Dumpet masser på kulturminner

Jærmuseet får krass kritikk av Fylkesrådmannen etter at utgravingsmasser ble dumpet innenfor sikringssonen til flere fredede kulturminner, skriver Jærbladet. Lagringen av massene skjedde i forbindelse med byggingen av et nytt stort magasin til museet.

VG - 05 Mar 18 kl. 13:55

Døde høns funnet dumpet i Nærøy: – Lukter forferdelig

Kjell Nubdal og samboeren fant lørdag 250 døde høns som var dumpet i naturen i Nærøy kommune i Trøndelag, forteller han..

Dagbladet - 05 Mar 18 kl. 12:43

Flere hundre avlivede høns dumpet ved vei i Trøndelag

Mellom 250 og 300 avlivede høns er funnet dumpet ved Rødseidet i Nærøy i Trøndelag. Mattilsynet ser på funnet som en forurensingssak..

VG - 05 Mar 18 kl. 13:55

Døde høns funnet dumpet i Nærøy: – Blir uvel av lukten

Kjell Nubdal og samboeren fant lørdag 250 døde høns som var dumpet i naturen i Nærøy kommune i Trøndelag, forteller han..

E24 - 03 Jan 18 kl. 06:13

BT: Bøtelagt for å ha dumpet 15 tonn død laks i sjøen i Bømlo

Oppdrettsselskapet Bremnes Seashore og dykkerselskapet AD Offshore er bøtelagt for å ha skåret opp noten og dumpet 15 tonn død laks i havet..

P4 - 02 Jun 18 kl. 16:51

Frykter mange dyr blir dumpet i sommer

Dyrevernalliansen frykter dyr skal bli dumpet eller forlatt i sommer. Tidligere denne uken gjorde tre kamerater et grufullt funn på fisketur da de fanget opp en død katt som var festet til en stor stein. Dyrevernallisen mistenker handlingen er gjort i forbindelse med at noen skal på ferie og var nødt til å kvitte seg med katten.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Danmark bøtelegges av FIFA

FIFA har ilagt Danmark en bot på 20.000 dollar, i overkant av 160.000 kroner på grunn av supporternes oppførsel under kampen mot Australia, torsdag.

P4 - 1 time siden

Påstander om manipulasjon i Tyrkia-valget

Opposisjonen i Tyrkia anklager statlige medier for å manipulere foreløpige valgresultater for å gi inntrykk av at president Recep Tayyip Erdogan leder trygt. Partiene CHP og HDP frykter valgjuks og har bedt sine velgere om å bli i valglokalene for å overvåke opptellingen. Det er kommet flere meldinger om forsøk på valgfusk, særlig sørøst i landet der størstedelen av landets kurdere bor, melder NTB..

P4 - 2 timer siden

Norsk skip lakk 217 tonn olje

217 tonn olje lakk ut fra et hull i den norskeide oljetankeren Bow Jubail etter et uhell ved kaia i Rotterdam i går. Havnemyndighetene i Rotterdam sier det kommer til å ta dager eller uker før all olja som lakk ut fra den norske tankeren er fjernet. Selskapet Odfjell beklager oljelekkasjen, og skriver i en pressemelding at de bistår nederlandske myndigheter for å begrense skaden..

P4 - 2 timer siden

Mann knivstukket i Trysil

En mann i 60-årene er knivstukket på en privat adresse i Tørberget i Trysil, og politiet har pågrepet en mann i 40-årene. Det skal, ifølge politiet, dreie seg om et stikk, og skadene skal ikke være livstruende. Det var mannen som ble knivstukket som selv varslet helsevesenet.

P4 - 2 timer siden

Italia henviser migranter til Libya

Italias innenriksminister Matteo Salvini har bedt utenlandske frivillige organisasjoner om å la være å hjelpe migranter som forsøker å krysse middelhavet. Han sier at det er opp til libyske myndigheter å ta seg av redningsoperasjoner, melder AFP. Innenriksministeren sier også at italienske havner er og vil være stengt for dem som hjelper menneskesmuglere.

P4 - 4 timer siden

Migrantskip får ikke gå i havn

Rundt 350 migranter, reddet av to båter i Middelhavet, nektes adgang til havner i Italia og Malta. Landene ber isteden andre land om å ta imot immigrantene, melder CNN. Italia har også tidligere nektet å ta imot et annet skip med over 600 migranter.

P4 - 3 timer siden

Eksplosjonsfare over i fabrikk

Det er ikke fare for eksplosjon i fyrverkerifabrikken i Rogaland. Brannalarmen som gikk i formiddag skyldtes vanndamp fra en vannkjele, og ifølge politiet er situasjonen nå normal og sikkerhetssonen rundt er opphevet. Anlegget tilhører selskapet Jakob Hatteland Kjemi.

P4 - 4 timer siden

Nordlys: Advokater siktet for narkotikakrim

To personer er varetektsfengslet i Nord-Troms tingrett, siktet for grov narkotikakriminalitet. Ifølge Nordlys dreier det seg om to Tromsø-advokater. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger i saken, og vil ikke si noe mer enn at to personer er fengslet i to uker med full isolasjon.

P4 - 4 timer siden

32 drept i Mali

Minst 32 sivile skal ha blitt drept i et angrep i Mali. Det opplyser lokale mynidgheter ifølge nyhetsbyrået AFP. Omstendighetene rundt dette angrepet er ikke kjent, det er heller ikke kjent når eller hvor det skjedde..

P4 - 5 timer siden

Angrep romleir

En person ble drept og fire skadd da maskerte gjerningspersoner angrep en leir med romfolk vest i Ukraina. Angriperne skal ha hatt kniver og køller, opplyser politiet i landet. Det har vært en rekke angrep mot romsamfunn i flere ukrainske byer, som Kiev og Lviv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt