Dagbladet > Nyheter

Sunday, 08 December, 01:16

Dagbladet - 01 Jul 19 kl. 14:41

Dumper prisen på Einar Aas' hytte

Krafthandler Einar Aas selger unna en rekke eiendommer for å dekke milliard tapet. Men salget av den siste fritidseiendommen har ikke gått helt som planlagt..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Einar Aas

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dumper, prisen, Einar, Aas, hytte
P4 - 05 Oct 19 kl. 07:32

Dumper prisene på sjokolade

Dagligvarekjedene kutter prisen på en god del sjokolade. I høstferien er prisen på turfavoritten Kvikk Lunsj kraftig satt ned hos alle lavpriskjedene. Det er også en rekke andre sjokoladeprodukter som selges til rabatterte priser.

Hegnar.no - 02 Apr 19 kl. 13:54

Europris-arving prøver igjen - med tre millioner i rabatt

Maria Høili dumper prisen på gården i Lier..

Hegnar.no - 01 Jul 19 kl. 13:22

Kutter prisen på Einar Aas-hytte kraftig

- Nå er det om å gjøre å få eiendommen solgt..

E24 - 01 Jul 19 kl. 13:42

Prisen på Einar Aas-hytte satt ned med syv millioner

Einar Aas har måtte selge flere eiendommer etter å ha tapt formuen på kraftmarkedspekulasjon. Men fritidseiendommen utenfor Grimstad har man ikke klart å selge - nå settes den ned i pris. .

E24 - 11 Jul 19 kl. 22:13

DN: Einar Aas’ siste bolig solgt for 18 millioner

Den siste boligen til konkursslåtte Einar Aas ble torsdag solgt etter at prisen ble satt ned fra 25 til 18 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv..

E24 - 16 Nov 19 kl. 14:56

Taco-kjede vokser saktere enn planlagt – nå dumper de ølprisene

Selv om stadig flere nordmenn spiser mer på restaurant, har det også blitt tøffere konkurranse om kundene, og om restaurantlokalene. Kjeden Los Tacos dumper ølprisen til 39 kroner halvliteren i håp om å selge flere burritos..

NRK - 30 Mar 19 kl. 23:11

SKUP-prisen til Dagens Næringsliv

SKUP-prisen 2018 gikk i kveld til Dagens Næringsliv for Tidal-saken. Prisen ble delt ut på SKUP-konferansen i Tønsberg lørdag kveld. SKUP-prisen anses som den mest prestisjetunge hederen journalistiske prosjekter kan motta i Norge..

NRK - 02 Oct 19 kl. 10:57

Nansen-prisen til kirgisisk advokat

Advokaten Azizbek Asjurov, som har hjelpt over 10.000 statslause til å få statsborgarskap i Kirgisistan, får Nansen-prisen. Prisen blei oppretta i 1954 og går til personar eller organisasjonar som har gjer ein innsats for flyktningar og fordrivne..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 11:09

Den norske VM-finalisten delte en pris med sin avdøde trener: – Rørende

I slutten av juli 2018 døde Einar Brynemo, treneren til Norges beste sleggekaster Eivind Henriksen. Lørdag ble begge hedret med prisen som «årets trener»..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 11:09

Den norske VM-finalisten delte pris med sin avdøde trener. Familiens reaksjon rørte ham.

I slutten av juli 2018 døde Einar Brynemo, treneren til Norges beste sleggekaster Eivind Henriksen. Lørdag ble begge hedret med prisen som «årets trener»..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt