NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:07

NRK - 16 Jun 19 kl. 14:21

Drukningsulykke på Håøya

Det har vært en drukningsulykke på Håøya i Frogn i Akershus. Det melder politiet på twitter. Vedkommende er hentet bevisstløs opp av vannet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Håøya, Frogn, Akershus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drukningsulykke, Håøya
P4 - 06 Nov 19 kl. 14:05

Døde i drukningsulykke

En mann døde etter en drukningsulykke i Skjervøy i Troms i ettermiddag. Det opplyser politiet som tror mannen har fått et illebefinnende da han snorklet i overflaten. Ifølge VG er han utenlandsk statsborger..

P4 - 10 Jul 19 kl. 16:40

Drukningsulykke i Ofoten

En mann er hentet opp av sjøen etter en drukningsulykke ved Skogøya i Nordland. Luftambulanse er på stedet og driver livreddende førstehjelp. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 29 Jul 19 kl. 14:56

Drukningsulykke Steinkjer

Det har skjedd en drukningsulykke i Steinkjer. Det er en kvinne som har forulykket. Helse driver med førstehjelp, skriver politiet på Twitter..

NRK - 29 Jul 19 kl. 19:14

Drukningsulykke i Malvik

Politiet melder om ei drukningsulykke i Malvik. Ei jente er involvert, politi og ambulanse på stedet. Jenta er inn i ambulansen..

NRK - 15 Sep 19 kl. 13:24

Drukningsulykke i Steinkjer

Et barn har vært i en drukningsulykke i Steinkjer I Trøndelag. Barnet skal være oppe av vannet. Politi, ambulanse og luftambulanse er på vei..

NRK - 27 Jul 19 kl. 17:33

Mann (30) omkom i drukningsulykke

En mann 30-årene døde i en drukningsulykke i Hurdal i Akershus. Det bekrefter politiet. Den savnede ble funnet og hentet opp av dykkere..

P4 - 16 Jun 19 kl. 14:08

- Drukningsulykke i Frogn

En person er hentet opp av vannet etter en drukningsulykke ved Håøya i Frogn i Akershus nå i ettermiddag. Vedkommende er bevisstløs..

VG - 25 Jul 19 kl. 22:48

Gutt (2) i drukningsulykke i Vennesla

Det drives livreddende førstehjelp etter en drukningsulykke i Vennesla, melder politiet i Agder..

VG - 25 Jul 19 kl. 22:48

Barn i drukningsulykke i Vennesla

Det drives livreddende førstehjelp etter en drukningsulykke i Vennesla, melder politiet i Agder..

NRK - 25 Jul 19 kl. 22:34

Drukningsulykke i Vennesla

Det har vært en drukningsulykke i Vennesla, melder politiet. Ambulanse er på stedet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Høie frykter smitte i demonstrasjon

Helseministeren ba folk som ville demonstrere mot rasisme i Stavanger i dag om å bli hjemme. – Kampen mot rasisme er utrolig viktig, og jeg forstår at mange vil gi uttrykk for det, sier Bent Høie. Han frykter likevel mer spredning av koronasmitte..

NRK - 30 minutter siden

Stor demonstrasjon i London

NRK - 45 minutter siden

Over 100 pågrepet i Kasakhstan

Over 100 personer er pågrepet under opposisjonsprotester i ulike deler av Kasakhstan. Landet er kritisert for deres forbud mot protester, og en ny lov som myker opp forbudet var forventet å tre i kraft i dag..

NRK - 45 minutter siden

Har ikke kontroll på skogbrann

Brannvesenet har ikke kontroll på en skogbrann øst for Skjomen i Ofoten. Hytteområdene Yttersandvika og Innersandvika vil bli evakuert, melder politiet. Sivilforsvaret og helikopter er kalt inn for å hjelpe til..

NRK - 45 minutter siden

Nye 17 dødsfall i Sverige

I Sverige er 17 dødsfall knyttet til koronaviruset registrert siden i går. Dermed er i alt 4656 døde i Sverige av covid-19. Smittetallet stiger med nesten 1000 til 43.

NRK - 1 time siden

Koronasmittet russ truet McDonalds

En 18-åring som er smittet av koronaviruset, truet med å drepe gjester og ansatte på McDonalds i Asker i dag tidlig. Mannen er pågrepet, mens fire ansatte er i karantene og restauranten måtte stenge for nedvasking og desinfisering, melder Budstikka..

NRK - 1 time siden

Nytt ras i Alta tok med seg veien

Onsdag ble åtte bygninger feid på sjøen i et 650 meter stort skred. Nå har veien over dette skredet rast ut. Operasjonsleder i Finnmark politidistrikt Leo Johansen sier politiet fikk melding om raset kl.

NRK - 2 timer siden

Betydelig flomfare i nord

Lørdag melder NVE om betydelig fare for flom og jordskred i Troms og Finnmark. Varsom.no, som driftes av NVE, skriver at det er mye vann i flere vassdrag.

NRK - 1 time siden

Mot rekordoverskudd for polet

2020 kan bli det beste året for Vinmonopolet noen gang. Koronapandemien har ført til stengte grenser, og med det mye mindre taxfree-handel av alkohol. Ifølge E24 blir resultatet før skatt 365 millioner kroner, 211 millioner kroner over budsjett..

NRK - 4 timer siden

Serie A tillater fem bytter

Når Serie A starter opp igjen 20. juni, vil alle lag ha muligheten til å bytte fem ganger, bekrefter Det italienske fotballforbundet. Premier League vedtok den samme bytteregelen torsdag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt