P4 > Nyheter

Sunday, 16 February, 19:45

P4 - Igår: 23:54

Dropper sak mot FBI-topp

USAs påtalemyndighet dropper anklagen mot tidligere nestsjef i FBI Andrew McCabe.
Granskingen av McCabe startet for nesten to år siden og han var anklaget for å ha løyet om sin medvirkning i en lekkasje.
McCabe avviser at han villedet noen med overlegg og mener han ble sparket fra FBI-stillingen av politiske grunner, og gikk til sak mot justisdepartementet i fjor..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, FBI Andrew McCabe, McCabe, FBI

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dropper, sakmot , FBI-topp
NRK - 06 Feb 20 kl. 21:31

SV-topp anklaget for trusler

SV-topp Nicholas Wilkinson var suspendert i flere måneder etter at SV-topp Sheida Sangtarash anklaget ham for å ha drapstruet et familiemedlem, melder TV 2. Suspensjonen begynte 27. september og ble avsluttet i forrige uke da politiet henla saken..

NRK - 04 Nov 19 kl. 16:58

Verrett dropper Norge etter bokbråk

Durek Verrett dropper et norgesbesøk etter bråket rundt utgivelsen av hans nyeste bok, skriver Dagbladet. Verrett er prinsesse Märtha Louise sin kjæreste og selverklært sjaman..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 10:36

Pearl Jam har bilde fra Svalbard på den nye platen – men dropper Norge på turneen

Pearl Jam slipper albumet «Gigaton» 27. mars og legger ut på turné, men dropper Norge fra planen..

NRK - 14 Nov 19 kl. 12:31

Dropper kampen om to akuttsykehus

Bunadsgeriljaen dropper kampen om to akuttsykehus på Helgeland. I en pressemelding skriver Line Rønning Føsker at ett akuttsykehus på kysten er den beste løsningen for innbyggerne, etter at forslaget om to sykehus falt i Helsekomiteen på Stortinget..

NRK - 20 Oct 19 kl. 05:09

Trump dropper G7-møte-planer

USAs president Donald Trump dropper planene om å holde det neste G7-toppmøtet på sin private golfklubb i Miami. I en Twitter-melding lørdag skriver presidenten at han vil se etter et annet møtested, etter kritikk mot møteplanene også fra eget parti..

VG - 29 Nov 19 kl. 18:25

Sundby har bestemt seg: Dropper Tour de Ski

Martin Johnsrud Sundby (35) bekrefter nå at han definitivt dropper årets Tour de Ski. Den tidligere vinneren mener etappeløpet ikke lenger passer ham..

E24 - 22 Nov 19 kl. 11:25

Dropper nedsalg i Telenor: – Bra at regjeringen innser galskapen

Både Senterpartiet og Arbeiderpartiet er fornøyde med at regjeringen dropper å selge seg ned fra 54 prosent til 34 prosent i telekomgiganten Telenor..

P4 - 19 Oct 19 kl. 13:40

Ingebritgsen dropper terreng

Brødrene Ingebrigtsen dropper årets EM i terrengløp. I fjor vant Filip gull i seniorklassen, mens Jakob tok juniorgullet. Men EM i Portugal 8.

NRK - 15 Dec 19 kl. 06:06

Dropper toll på amerikanske varer

I kjølvannet av den delvise handelsenigheten mellom Kina og USA, dropper kineserne toll på noen amerikanske varer som skulle ha trådt i kraft søndag. Det kommer frem i en uttalelse fra kinesiske myndigheter søndag..

NRK - 13 Dec 19 kl. 10:01

Equinor dropper ilandføring av olje

Equinor bekrefter fredag at de dropper ilandføring av olje og gass fra det nye Johan Castberg-feltet. Det betyr at Finnmark går glipp av mange arbeidsplasser på Veidnes i Lebesby kommune..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Advarer mot skred i vinterferien

Folk på vinterferie må sjekke varsom.no før de legger ut på tur i fjellet. Det sier skredvarsler i NVE, Espen Nordahl.

P4 - 5 minutter siden

Rekordstort kokainbeslag

Politiet i Costa Rica har beslaglag et parti med fem tonn kokain. Det er det største kokainbeslaget i landets historie. Kokainen var gjemt i en større leveranse med blomster som var på vei til Rotterdam i Nederland.

P4 - 5 minutter siden

Etterlyst pågrepet i Troms

En 30 år gammel etterlyst mann fra Bulgaria ble i natt stoppet i en rutinekontroll av UP i Troms. Politiet sjekket mannen i registrene og det ble avdekket at han var etterlyst for ran som ble begått i Bulgaria for flere år siden, skriver Nordlys. Mannen har samtykket til utlevering i hjemlandet Bulgaria, men motsatte seg varetektsfengsling..

P4 - 45 minutter siden

Knivstukket i London

Flere personer er knivstukket i London i kveld. Én mann er kritisk skadd, opplyser politiet som ber folk holde seg unna området. Bakgrunnen for angrepet er foreløpig ikke kommet fram..

P4 - 1 time siden

Tre pågrepet etter vold

Tre menn fra Oslo er pågrepet etter en voldshendelse i Brumunddal. Væpnet politi rykket ut til en adresse sent i går kveld etter at en mann og kvinne som bodde i boligen, ble utsatt for vold. Ingen av dem ble alvorlig skadd..

P4 - 2 timer siden

Evakuerer cruisepassasjerer

Det er nå satt i gang evakuering av amerikanske passasjerer fra cruiseskipet som har ligget i karantene i Yokohama i Japan etter koronavirus-smitte. Det er påvist flere hundre smittetilfeller på skipet. Passasjerene blir nå fløyet hjem til USA hvor de må i nye to ukers karantene, skriver AFP..

P4 - 2 timer siden

Fire døde i bilulykke i Sverige

Fire personer døde i en bilulykke utenfor Gøteborg i natt. Bilen de satt i krasjet inn i et betongfundament, melder svenske Expressen. Årsaken til ulykken er uklar, men det skal ha vært vått og dårlig vær på stedet, opplyser politiet..

P4 - 2 timer siden

Isolert etter jordras

60 personer er nå isolert på Osterøy etter at det gikk et jordras. Raset gikk like ved en av to broer som knyter øysamfunnet til fastlandet og da det ikke går ikke vei mellom de to broene, er innbyggerne solert, melder NRK. Veien vil ikke bli gjenåpnet i dag og det skal gjøres en ny vurdering i morgen klokken 15..

P4 - 3 timer siden

Mange døde i trafikulykke

Opp mot 40 personer er døde i en alvorlig trafikkulykke i Kinshasa i Kongo. Det melder lokale medier. En bil med stein fikk bremseproblemer og skal ha truffet åtte andre biler, rundt 12 motorsykler og flere fotgjengere.

P4 - 3 timer siden

Vei stengt etter ras

Det har gått et snøskred over en vei på Kvaløya i Troms. Det er foreløpig ingen tegn på at biler eller folk har opphold seg i området, opplyser politiet. Skredet er fire til seks meter bredt og en til to meter høyt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt