P4 > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 07:47

P4 - 14 feb. 20 kl. 23:54

Dropper sak mot FBI-topp

USAs påtalemyndighet dropper anklagen mot tidligere nestsjef i FBI Andrew McCabe.
Granskingen av McCabe startet for nesten to år siden og han var anklaget for å ha løyet om sin medvirkning i en lekkasje.
McCabe avviser at han villedet noen med overlegg og mener han ble sparket fra FBI-stillingen av politiske grunner, og gikk til sak mot justisdepartementet i fjor..
Les mer på P4


Les mer om:
USAs, FBI Andrew McCabe, McCabe, FBI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dropper, sakmot , FBI-topp
E24 - 21 feb. 20 kl. 10:19

Dropper vannkraft-endringer: Høyre-topp åpner for nye skattediskusjoner

Høyres nye leder av finanskomiteen er glad for at kraftskatteutvalgets rapport har havnet i skuffen, men åpner de for nye skattediskusjoner med bransjen..

NRK - 06 feb. 20 kl. 21:31

SV-topp anklaget for trusler

SV-topp Nicholas Wilkinson var suspendert i flere måneder etter at SV-topp Sheida Sangtarash anklaget ham for å ha drapstruet et familiemedlem, melder TV 2. Suspensjonen begynte 27. september og ble avsluttet i forrige uke da politiet henla saken..

NRK - 15 mai 20 kl. 09:21

Norwegian dropper munnbindkrav

Norwegian dropper å innføre påbud om munnbind om bord i flyene fra neste uke. Flyselskapet opplyser at de vil avvente europeiske luftfartsmyndigheters oppdaterte anbefalinger om smitteverntiltak før de bestemmer hva de skal gjøre..

NRK - 04 juni 20 kl. 07:58

Dropper nattavganger på Dovrebanen

Vy dropper nattavgangene på Dovrebanen i sommer. Det kommer som følge av massiv passasjersvikt på grunn av koronaviruset. Nattogene vil bli satt opp igjen så snart selskapet mener kundegrunnlaget er godt nok..

E24 - 23 april 20 kl. 09:14

Yara dropper børsnotering av separat selskap

Gjødselgiganten Yara dropper å børsnotere nitrogenvirksomheten sin, og vil beholde den i selskapet. Noe av årsaken er coronakrisen..

NRK - 25 feb. 20 kl. 00:58

Equinor dropper leteplaner

Equinor dropper de omstridte planene om leteboring i Australbukta utenfor kysten av Australia, opplyser selskapet i en pressemelding. Equinor har gått gjennom leteporteføljen på nytt og kommet til at det ikke er kommersielt konkurransedyktig..

NRK - 29 mars 20 kl. 01:29

Trump dropper New York-karantene

Amerikanske myndigheter dropper å innføre karanteneregler for New York, New Jersey og Connecticut, som er de hardest rammede delstatene av koronavirus i USA. Det opplyste president Donald Trump på Twitter natt til søndag..

VG - 23 feb. 20 kl. 11:12

Loginov dropper fellesstart: - Ikke psykologisk klar

ANTERSELVA (VG) Alexandr Loginov (28) dropper søndagens VM-fellesstart..

VG - 23 feb. 20 kl. 11:12

Loginov dropper fellesstart på grunn av «psykologisk tilstand»

ANTERSELVA (VG) Alexandr Loginov (28) dropper søndagens VM-fellesstart..

NRK - 25 feb. 20 kl. 00:58

Equinor dropper Australia-planer

Equinor dropper planene om leteboring utenfor kysten av Australia, melder NTB..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Nye reiseråd i dag

- Det er idiotisk om vi ødelegger dugnaden som har sørget for det lave smittetrykket vi har her til lands. Det mener professor i sosialmedisin ved NTNU, Steinar Westin. I dag blir det klart hvilke europeiske land nordmenn kan reise til uten å havne i karantene.

P4 - 15 minutter siden

Stenger alle skoler

Hongkong stenger alle skoler på grunn av et nytt smitteutbrudd. Det melder South China Morning Post. Det er oppdaget 42 nye tilfeller, og 34 av dem har blitt smittet i Hongkong.

P4 - 15 minutter siden

Nesten ingen ble smittet på byen

En stor andel av de som har blitt smittet av koronaviruset etter at Norge åpnet opp igjen, har blitt smittet i private hjem. Det viser en gjennomgang Aftenposten har gjort av ukesrapportene til Folkehelseinstiuttet fra 25. mai til 5.

P4 - 30 minutter siden

Folk reagerer på tette køer i familieparker

Flere som har vært på besøk i familieparker reagerer på tette køer og lite smittevern. På Tusenfryds Facebook-side forteller besøkende om lange køer og noen sier smittevernsreglene ikke blir overholdt, skriver VG. Markedssjef Erik Røhne Andersen sier de tar tilbakemeldingene seriøst og at de har gjort en rekke tiltak.

P4 - 30 minutter siden

Salat med deilig chevre og varmrøkt laks

Christer viser deg hvordan du lager en lett og deilig salat til sommeren!.

P4 - 45 minutter siden

Ber risikogrupper vente med Svalbard

Folk i risikogrupper knyttet til koronaviruset bør vente med å reise til Svalbard. Det mener smittevernlege ved Longyearbyen sykehus, Knut Selmer. Han er bekymret for kapasiteten ved sykehuset, og viser til at det er 100 mil til nærmeste store sykehus, skriver Klassekampen.

P4 - 1 time siden

6 av 10 har tillit til politiets etterforskning av Hagen-saken

Seks av ti nordmenn har tillit til politiets etterforskning i forsvinningssaken på Lørenskog. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjort for Dagbladet. Ektemann Tom Hagen er siktet for drap på sin kone Anne- Elisabeth Hagen som har vært sporløst borte siden 31.

P4 - 1 time siden

14 har fått infeksjoner etter bading

14 personer fikk påvist infeksjoner fra bakterier i sjøen etter bading i juni. Etter den ekstreme sommeren i 2018 ble det for alvor satt fokus på de potensielt kjøttetende bakteriene langs kysten. Og fra i fjor ble de for første gang registrert i det nasjonale sykdomsregisteret MSIS.

P4 - 1 time siden

Ikke uvanlig med feilmedisinering

Hver dag blir rundt fem personer feilmedisinert ved norske sykehus. Det viser en rapport fra Unviersitetet i Oslo, som undersøkte dette i 2016 og 2017. I løpet av de to årene ble det rapportert inn nesten 3.

P4 - 1 time siden

- Må følge Finland

Flere reiseselskaper forventer at Norge gjør som Finland, og åpner for reiser til Hellas og Kypros. Klokken 12 i dag får vi vite hvilke land regjeringen åpner opp for karantenefrie reiser til og fra - fra 15. juli.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt