P4 > Nyheter

Saturday, 19 October, 12:15

P4 - 17 Sep 19 kl. 07:45

Dropper kontroll av brannslukkingsapparater

I hvert tiende norske hjem er brannslokkingsapparatet minst ti år.
Over halvparten av disse apparatene har aldri vært på service eller kontroll, viser en ny undersøkelse.
Trolig er det mange som ikke vet at brannslokkingsapparater i private boliger skal kontrolleres av fagfolk minimum hvert femte år. Skumslukkere skal til service hvert femte år, og pulverslukkere hvert tiende år..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dropper, kontrollav , brannslukkingsapparater
Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 05:38

Flere nordmenn dropper kontroll av brannslukkingsapparater

I hvert tiende hjem er brannslukkingsapparatet minst ti år. Over halvparten av disse apparatene har aldri vært på service eller kontroll, viser en undersøkelse..

P4 - 04 Sep 19 kl. 12:56

– Har kontroll på det vi kan ha kontroll på

– Norge har kontroll på det vi kan ha kontroll på. Det forsikret utenriksminister Ine Eriksen Søreide da hun møtte flere aktører fra norsk næringsliv for å diskutere status og konsekvenser for Norge ved en Brexit. I Storbritannia hersker det fullt politisk kaos om når og hvordan utmeldingen fra EU, og dermed også EØS vil skje.

P4 - 10 Jul 19 kl. 09:28

Over halvparten av mannlige lærerstudenter dropper ut

Over halvparten av mannlige lærerstudenter dropper ut og fortsatt er kun en av fire lærere menn. Mannsandelen blant grunnskolelærere har ikke endret seg på fire år, viser nye tall fra SSB ifølge Klassekampen. 55 prosent dropper ut av utdannelsen og av de som hadde lærerutdanningen som førstevalg i fjor var kun 35 prosent menn, mot 42 prosent i 2013..

NRK - 12 Aug 19 kl. 03:45

Skogbrann fortsatt ute av kontroll

Skogbrannene som har oppstått på øya Gran Canaria, var fortsatt ute av kontroll natt til mandag. Brannen oppsto lørdag ved byen Juncalillo oppe i fjellene, og har verken stabilisert seg eller er under kontroll av brannmannskapene, melder El Mundo..

NRK - 17 Sep 19 kl. 16:44

NRK dropper ny «Heimebane»-sesong

NRK dropper ny «Heimebane»-sesong. Det melder Kampanje. Dramasjef Ivar Køhn i NRK sier at produksjonsselskapet Motlys vil lage en tredje sesong for en annen strømmetjeneste, og at NRK ikke vil være til hinder for det..

NRK - 13 Oct 19 kl. 16:59

Tyrkia hevdar å ha kontroll på veg

Tyrkiske styrkar skal ha teke kontroll over ein strategisk viktig motorveg i Nord-Syria, ifølgje forsvarsdepartementet. Vegen går frå Aleppo til den irakiske grensa. Dersom det stemmer at Tyrkia har teke kontroll, vil det hemme YPGs forsyningar..

NRK - 06 Jun 19 kl. 11:01

Vy dropper komfort-tilbudet

Vy dropper fra høsten Komfort-tilbudet og erstatter ordningen med et utvidet setereservasjonstilbud. Alle skal nå få adgang til vognene, og Vy kommer til innføre muligheten til å kjøpe enkeltbilletter til seter fra høsten, ifølge en pressemelding. ..

VG - 21 Aug 19 kl. 13:37

Isabelle Pedersen dropper VM og avslutter sesongen

Hekkeløperen Isabelle Pedersen (27) dropper både VM og resten av sesongens konkurranser. Det skriver Norges Friidrettsforbund i en pressemelding..

Aftenposten - 20 Sep 19 kl. 06:21

Burger King dropper plastleker til barna

Burger King vil kutte i plastbruken. Nå dropper de plastleker i barnemenyene og ber folk levere leker tilbake..

Aftenposten - 17 Jul 19 kl. 06:28

Nordmenn flest kildesorterer gjerne for klimaet – få dropper kjøtt og fly

Flest nordmenn kildesorterer som klimatiltak, mens langt færre dropper kjøtt eller flyreiser, ifølge en fersk undersøkelse..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

KrF ut av forhandlinger i Bergen

KrF trekker seg fra byrådsforhandlingene i Bergen. I flere uker har partiet forhandlet med Ap, MDG, SV og Venstre. KrF oppgir nå at den politiske avstanden er for stor til at et byrådssamarbeid er mulig.

P4 - 45 minutter siden

Mulig båthavari ved Kragerø

Redningsmannskap har rykket ut etter melding om at en liten båt har havarert utenfor Kragerø i Telemark. En person skal være i vannet, og et SeaKing-helikopter med dykkere, en redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Så langt har ikke politiet funnet noe..

P4 - 1 time siden

Svært jevnt i Underhuset

Akkurat nå pågår det en heftig debatt om Boris Johnsons brexit-avtale i det britiske underhuset. For at britene skal gå ut av EU med en avtale 31. oktober, må den godkjenner i ettermiddag, og det er svært jevnt før avstemningen skal begynne om noen timer.

P4 - 1 time siden

- Oslo-regionen overrepresentert

Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer. Det sier statsminister Erna Solberg, etter spørsmål fra Senterpartiets EMilie Enger Mehl. Ifølge en gjennomgang avisen Nationen har gjort av blant annet kraftskatteutvalget og domstolkommisjonen, er de fleste av medlemmene i utvalgene fra Oslo, eller fra en annen stor by.

P4 - 1 time siden

E24: Jobbet uten lønn

Ansatte i elektronikkgiganten Power skal gjentatte ganger ha jobbet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn. E24 avslørte nylig at flere varehus i sportskjeden XXL også har fått ansatte til å jobbe uten betaling. I tillegg har det kommet rapporter om stort arbeidspress og jevnlig underbemanning.

P4 - 1 time siden

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 1 time siden

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne..

P4 - 2 timer siden

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

P4 - 22 timer siden

Uenige om straff for Keshvari

- Det er altfor strengt å dømme stortingsrepresentant Mazyar Keshvari til ett og et halvt års fengsel for å ha levert falske reiseregninger. Det mener hans forsvarer John Christian Elden. Keshvari som i dag meldte seg ut av Frp, har innrømmet å ha lurt til seg 450.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt