P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 18:35

P4 - 17 Sep 19 kl. 07:45

Dropper kontroll av brannslukkingsapparater

I hvert tiende norske hjem er brannslokkingsapparatet minst ti år.
Over halvparten av disse apparatene har aldri vært på service eller kontroll, viser en ny undersøkelse.
Trolig er det mange som ikke vet at brannslokkingsapparater i private boliger skal kontrolleres av fagfolk minimum hvert femte år. Skumslukkere skal til service hvert femte år, og pulverslukkere hvert tiende år..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dropper, kontrollav , brannslukkingsapparater
Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 05:38

Flere nordmenn dropper kontroll av brannslukkingsapparater

I hvert tiende hjem er brannslukkingsapparatet minst ti år. Over halvparten av disse apparatene har aldri vært på service eller kontroll, viser en undersøkelse..

P4 - 04 Sep 19 kl. 12:56

– Har kontroll på det vi kan ha kontroll på

– Norge har kontroll på det vi kan ha kontroll på. Det forsikret utenriksminister Ine Eriksen Søreide da hun møtte flere aktører fra norsk næringsliv for å diskutere status og konsekvenser for Norge ved en Brexit. I Storbritannia hersker det fullt politisk kaos om når og hvordan utmeldingen fra EU, og dermed også EØS vil skje.

NRK - 13 Jan 20 kl. 06:34

Australsk storbrann under kontroll

Brannvesenet i den australske delstaten New South Wales opplyser at de har kontroll på den enorme skogbrannen i Gospers Mountain nordvest for Sydney. Brannen har vært ute av kontroll i nær tre måneder..

NRK - 15 May 20 kl. 09:21

Norwegian dropper munnbindkrav

Norwegian dropper å innføre påbud om munnbind om bord i flyene fra neste uke. Flyselskapet opplyser at de vil avvente europeiske luftfartsmyndigheters oppdaterte anbefalinger om smitteverntiltak før de bestemmer hva de skal gjøre..

P4 - 10 Jul 19 kl. 09:28

Over halvparten av mannlige lærerstudenter dropper ut

Over halvparten av mannlige lærerstudenter dropper ut og fortsatt er kun en av fire lærere menn. Mannsandelen blant grunnskolelærere har ikke endret seg på fire år, viser nye tall fra SSB ifølge Klassekampen. 55 prosent dropper ut av utdannelsen og av de som hadde lærerutdanningen som førstevalg i fjor var kun 35 prosent menn, mot 42 prosent i 2013..

NRK - 15 Nov 19 kl. 17:25

– Ute av kontroll

Lederen for det kinesiske universitetet i Hongkong sier at campus er okkupert av maskerte inntrengere og at situasjonen er ute av kontroll. I et åpent brev beskriver universitetspresident Rocky Tuan situasjonen som uakseptabel og ute av kontroll..

E24 - 23 Apr 20 kl. 09:14

Yara dropper børsnotering av separat selskap

Gjødselgiganten Yara dropper å børsnotere nitrogenvirksomheten sin, og vil beholde den i selskapet. Noe av årsaken er coronakrisen..

NRK - 25 Feb 20 kl. 00:58

Equinor dropper leteplaner

Equinor dropper de omstridte planene om leteboring i Australbukta utenfor kysten av Australia, opplyser selskapet i en pressemelding. Equinor har gått gjennom leteporteføljen på nytt og kommet til at det ikke er kommersielt konkurransedyktig..

NRK - 12 Aug 19 kl. 03:45

Skogbrann fortsatt ute av kontroll

Skogbrannene som har oppstått på øya Gran Canaria, var fortsatt ute av kontroll natt til mandag. Brannen oppsto lørdag ved byen Juncalillo oppe i fjellene, og har verken stabilisert seg eller er under kontroll av brannmannskapene, melder El Mundo..

VG - 23 Feb 20 kl. 11:12

Loginov dropper fellesstart på grunn av «psykologisk tilstand»

ANTERSELVA (VG) Alexandr Loginov (28) dropper søndagens VM-fellesstart..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Knivstikking i Sandvika - person pågrepet

En person er pågrepet mistenkt for å ha knivstukket en annen person i Sandvika i Bærum, han skal deretter ha forlatt åstedet på sykkel. Personen som ble knivstukket er sendt til sykehus. Politiet sier de bevæpnet seg og fikk kontroll på den antatte gjerningsmannen.

P4 - 1 time siden

MC-fører hardt skadet

En motorsyklist er hardt skadet etter en ulykke på i Drangedal. Han vil bli fraktet med luftambulanse til sykehus. Politiet melder at veien er stengt begge veier forbi ulykkesstedet..

P4 - 45 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Det ble oppgang på Oslo Børs i dag også. Hovedindeksen gikk opp 1,88 prosent. Årsaken er prisen på ett far norsjøolje som steg over 40 dollar fatet.

P4 - 1 time siden

Gir PST-sjef forelegg

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold er ilagt en bot på 50.000 kroner, subsidiært 50 dager i fengsel, for brudd på våpenloven. Det har Spesialenheten for politisaker bestemt.

P4 - 1 time siden

Norge endrer ikke reiseråd til Tyskland

Reiserådet i Norge endres ikke i lys av Tysklands oppmykning. Tyskland åpner for innreise fra enkelte land fra 15. juni, deriblant Norge.

P4 - 1 time siden

Seks bygninger tatt av jordras

Det har gått et nytt skred i Alta og ytterligere et hus er skylt på sjøen. Det opplyser politiet til NRK. Dermed har i alt seks boliger blitt tatt etter at det gikk et flere hundre meter stort jordskred på Kråkeneset i Alta.

P4 - 1 time siden

Forsvarsminister støtter ikke Trumps ønske

USAs forsvarsminister Mark Esper ønsker ikke å ta i bruk en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter. Samtidig kommer USAs tidligere forsvarssjef Mike Mullen med sterkt kritikk mot Trumps bruk av militæret under krisen..

P4 - 2 timer siden

Mann tiltalt for flere overgrep

En mann i 50-årene er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner. Den yngste var 12 år da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen.

P4 - 2 timer siden

Politiet ut mot Hagens forsvarere

Politiet går ut mot Tom Hagens forsvarere etter at 70-åringen i dag avbrøt et møte med Kripos på grunn av helsetilstanden hans. Hagens advokater sa til flere medier at både de og ansatte i Kripos hadde reagert på hvordan Hagen framsto. Men politiet sier de ikke kjenner seg igjen i den beskrivelsen, og omtaler kun milliardæren som litt pjusk..

P4 - 2 timer siden

Hus og hytter tatt av skred i Alta

Flere hus og hytter skal være tatt av et stort jordskred i Alta. Skredet har gått i Kråkeneset. Politiet sier en hytte, et hus og en hund er skylt på sjøen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt