NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 05:06

NRK - 19 Nov 18 kl. 18:47

Droppar setebelte i traktoren

Fire av ti bønder brukar aldri setebelte i traktoren når dei køyrer utanfor offentleg veg. Det kjem fram i ei spørjeundersøking gjort for Arbeidstilsynet. Berre 17 prosent seier at dei alltid brukar belte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arbeidstilsynet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Droppar, setebeltei , traktoren
Dagbladet - 20 Jan 19 kl. 03:42

Politiet advarer prins Philip etter at han kjørte uten setebelte

Kun to dager etter at Storbritannias prins Philip (97) kom uskadd fra en bilulykke, var han tilbake bak rattet uten å bruke setebelte..

Aftenposten - 20 Jan 19 kl. 07:25

Politiet advarer prins Philip etter at han kjørte uten setebelte

Kun to dager etter at Storbritannias prins Philip (97) kom uskadd fra en bilulykke, var han tilbake bak rattet uten å bruke setebelte..

NRK - 07 Dec 18 kl. 09:29

Mann skadd i traktorvelt i Telemark

En mann er fløyet til sykehus med uavklart skadeomfang etter at traktoren han satt i veltet på privat eiendom i Vinje i Telemark fredag morgen. Politiet opplyser at traktoren har rullet rundt noen ganger..

Dagbladet - 21 Aug 18 kl. 16:19

Hvorfor høres politikere ut som om de introduserer traktoren til en forsamling møkkete gårdsdrenger?

Fornuft og følelser i tekno-revolusjonens tid..

NRK - 18 Oct 18 kl. 08:35

Finansminister droppar arrangement

Den franske finansministeren, Bruno Le Maire seier han trekk seg frå ein investeringskonferanse som skal gå føre seg i Saudi-Arabia neste veke, på grunn av forsvinninga av den saudiske journalisten Jamal Khashoggi..

NRK - 18 Dec 18 kl. 22:52

Protector droppar forsikringsstype

Forsikringsselskapet Protector vil slutte med bustadseljarforsikring etter eit svakt resultat over fleire år. I ei børsmelding skriv dei også at det er knytt stor utryggleik til lønnsemd for produktet framover..

NRK - 19 Nov 18 kl. 08:21

Færre droppar ut av vidaregåande

Aldri før har så mange elevar i vidaregåande fullført utdanninga, viser ferske tal frå Utdanningsdirektoratet..

NRK - 18 Dec 18 kl. 14:50

Johaug droppar Tour de Ski

Therese Johaug er ikkje teken ut til sesongens Tour de Ski. Johannes Høsflot Klæbo stiller til start for fyrste gong..

NRK - 14 Oct 18 kl. 11:00

Død etter å ha havnet i elva

En mann omkom da han og traktoren havnet i en elv i Naustdal i Sogn og Fjordane søndag formiddag..

Dagbladet - 20 Sep 18 kl. 18:08

Moods har parkert traktoren

Moods of Norway åpner tre nye butikker neste år. Nå skal det velkjente varemerket bygges opp på ny..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 45 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 45 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 18 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 4 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt