NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 09:07

NRK - 19 Nov 18 kl. 18:47

Droppar setebelte i traktoren

Fire av ti bønder brukar aldri setebelte i traktoren når dei køyrer utanfor offentleg veg. Det kjem fram i ei spørjeundersøking gjort for Arbeidstilsynet. Berre 17 prosent seier at dei alltid brukar belte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arbeidstilsynet

Dele artikeln

63 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Droppar, setebeltei , traktoren
NRK - 07 Dec 18 kl. 09:29

Mann skadd i traktorvelt i Telemark

En mann er fløyet til sykehus med uavklart skadeomfang etter at traktoren han satt i veltet på privat eiendom i Vinje i Telemark fredag morgen. Politiet opplyser at traktoren har rullet rundt noen ganger..

Dagbladet - 21 Aug 18 kl. 16:19

Hvorfor høres politikere ut som om de introduserer traktoren til en forsamling møkkete gårdsdrenger?

Fornuft og følelser i tekno-revolusjonens tid..

NRK - 18 Oct 18 kl. 08:35

Finansminister droppar arrangement

Den franske finansministeren, Bruno Le Maire seier han trekk seg frå ein investeringskonferanse som skal gå føre seg i Saudi-Arabia neste veke, på grunn av forsvinninga av den saudiske journalisten Jamal Khashoggi..

NRK - 19 Nov 18 kl. 08:21

Færre droppar ut av vidaregåande

Aldri før har så mange elevar i vidaregåande fullført utdanninga, viser ferske tal frå Utdanningsdirektoratet..

NRK - 14 Oct 18 kl. 11:00

Død etter å ha havnet i elva

En mann omkom da han og traktoren havnet i en elv i Naustdal i Sogn og Fjordane søndag formiddag..

Dagbladet - 20 Sep 18 kl. 18:08

Moods har parkert traktoren

Moods of Norway åpner tre nye butikker neste år. Nå skal det velkjente varemerket bygges opp på ny..

NRK - 01 Aug 18 kl. 18:09

Skadd i trakrorvelt

Føreren av en traktor som veltet på Frosta i Trøndelag er hentet av luftambulanse. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, melder politiet. Traktoren har trolig rullet rundt..

NRK - 19 Oct 18 kl. 11:00

PST droppar anken mot spionsikta

Politiets sikkerheitsteneste (PST) trekk anken mot den spionsikta russaren, Mikhail Botsjkarev. Han vert sett fri i dag. Det stadfestar Hege Aakre, som er forsvararen til den spionsikta, til NRK..

NRK - 25 Jul 18 kl. 03:21

Trump vil droppe straffetoll

Donald Trump seier i dag at han vil foreslå for EU at begge partar droppar ekstratoll, blokadar og subsidiar. – Då vil ein endeleg kunne kalle det ein fri marknad og ein rettferdig handel, skriv den amerikanske presidenten på Twitter..

Dagbladet - 25 Sep 18 kl. 21:38

Mann døde etter traktorvelt i Trøndelag

En mann mistet livet da han fikk traktoren over seg under pløying på Fokset i Skaun i Trøndelag tirsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Branntilløp i en barnehage

Det er meldt om branntilløp i en barnehage på Kongshavn, ved Arendal. Foreløpig opplysninger tilsier at alle skal være ute av bygget, skriver politiet i Agder på sin Twitter-konto..

NRK - 15 minutter siden

Foreslår Löfven som statsminister

Fredag skal riksdagen i Sverige stemme om Stefan Löfven skal fortsette som statsminister, skriver Aftonbladet. Forslaget er en regjering med Miljöpartiet og Socialdemokraterna, sa talsmann for riksdagen på en pressekonferanse i dag..

NRK - 15 minutter siden

Stemmer over mistillit mot May

Det konservative partiet vil i kveld stemme over om Storbritannias statsminister Theresa May har tillit i vervet, melder Sky News..

NRK - 30 minutter siden

Kina-USA tilnærming løfter Asia-børsene

Børsen i Tokyo steg kraftig onsdag. Også de kinesiske børsene pekte pilene oppover. Bakgrunnen for oppgangen antas å være signaler som demper frykten for handelskonflikten mellom USA og Kina..

NRK - 1 time siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 1 time siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 1 time siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 1 time siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt