NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 06:23

NRK - 08 mars 21 kl. 14:31

Dronningen sa ikke noe om hudfarge

Dronningen kommenterte aldri Archies hudfarge. Det sier Prins Harry i et intervju med Oprah Winfrey. Fjernsynsselskapet CBS sier de vil sende flere utdrag av et intervju med det britiske prinseparet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Archies, Prins Harry, Oprah Winfrey, CBS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dronningensa , ikke, noeom , hudfarge
NRK - 08 mars 21 kl. 14:31

–Dronningen sa ikke noe om hudfarge

– Dronningen og prins Philip kommenterte aldri Archies hudfarge, presiserer prins Harry via Oprah Winfrey. I et intervju som ble sendt i går sa prinsen at noen i kongefamilien skal ha vært bekymret for hvor mørk i huden parets sønn Archie ville bli..

NRK - 08 mars 21 kl. 03:43

De var utrolig for babyens hudfarge

Meghan Markle sier medlemmer i kongehuset ytret bekymring for hvor mørk hudfarge hennes og prins Harrys baby ville få. Hun ville ikke si hvem som hadde sagt dette, fordi «jeg tror det ville være ødeleggende for dem»..

NRK - 08 mars 21 kl. 03:43

–De var urolig for babyens hudfarge

Prins Harry og Meghan sier at medlemmer i kongehuset ytret bekymring for hvor mørk hudfarge babyen ville få. Meghan ville ikke si hvem som hadde sagt det fordi hun mener det vil bli «ødeleggende for dem». BBCs kongeekspert kaller utsagnet «knusende»..

NRK - 09 april 21 kl. 13:31

Johnson: – Vi sørger med dronningen

Storbritannias statsminister Boris Johnson kommenterer prins Philips bortgang. – Vi vil huske hans bestandige støtte til dronningen. Prins Philip formet og inspirerte livene til utallige unge.

VG - 08 mars 21 kl. 14:17

Prins Harry via Oprah: Dronningen kommenterte aldri Archies hudfarge

Oprah Winfrey og det britiske prinseparet er tema i frokost-TV på CBS mandag. Der loves det mer fra den omstridte samtalen..

VG - 11 april 21 kl. 18:15

Dronning Elizabeth om ektemannens død: Han etterlater et stort tomrom

Det er prins Andrew, en av dronningen og prins Philips tre sønner som viderebringer uttalelsen fra dronningen..

Aftenposten - I førrgår: 15:46

Dronningen satt alene da hun tok sitt siste farvel med ektemannen

Dronningen satt alene da hun tok sitt siste farvel med ektemannen..

NRK - 21 feb. 21 kl. 08:31

Frifunnet for hatefulle ytringer

En 35 år gammel mann fra Sandnes er frifunnet for å ha framsatt hatefulle ytringer mot muslimer og mennesker med mørk hudfarge i en video i februar 2019. Jæren tingrett mener det dreier seg om smakløse ytringer,, skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 16 mars 21 kl. 12:09

Aldri hørt om Sarah Smith Ogunbona? Nå kan hun vinne gjev norsk pris.

Årets kandidater til Tarjei Vesaas’ debutantpris deler hverken morsmål, hudfarge eller litterær stil..

Aftenposten - 21 feb. 21 kl. 13:07

Strålende sluttspurt ga ny medalje for VM-dronningen

POKLJUKA/OSLO (VG) Tiril Eckhoff (30) tok sin sjette medalje i årets VM i skiskyting, men kunne ikke gjøre noe med Lisa….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tolker vaksinereglene ulikt

Kommuner over hele landet tolker de nasjonale vaksinereglene ulikt når det gjelder personer med utviklingshemning. Folkehelseinstituttets liste over sykdommer inkluderer kun somatisk sykdom, og ikke psykiske lidelser eller ulike former for utviklingshemming, skriver Klassekampen. I Bergen har byrådet bestemt seg for å følge Folkehelseinstituttets rekkefølge, men vaksinerer personale som jobber med utviklingshemmede.

NRK - 30 minutter siden

Vaksinebytte i Danmark

Danske myndigheter er i dialog med flere land om å bytte AstraZeneca-vaksiner mot en annen vaksine. – Akkurat her og nå har vi stadig bruk for sikre og godkjente vaksiner. Det er hittil Pfizer og Moderna, sa helseminister Magnus Heunicke etter et møte med Folketingets helsepolitikere.

NRK - 1 time siden

Fraråder utenlandsreiser i USA

USAs utenriksdepartement har sendt ut en oppfordring til amerikanerne om å revurdere alle utenlandsreiser på grunn av risikoen fra koronaviruset. – covid-19-pandemien utgjør fortsatt uvanlig sterk risiko for reisende, heter det i anbefalingen..

NRK - 1 time siden

Nye test anbefalinger i Danmark

Det er ikke nødvendig å teste seg for koronaviruset dersom man er vaksinert, sier danske helsemyndigheter. – Risikoen for å smitte videre når man er vaksinert og ikke har symptomer på covid-19, er svært liten, sier visedirektør i Sundhedsstyrelsen, Helene Bilsted Probst. Hun sier at de derfor ikke lenger vil anbefale at de som er vaksinert, tester seg regelmessig når man ikke har symptomer..

NRK - 1 time siden

Tsjekkia avviser sputnik-vaksinen

Tsjekkias regjering kunngjorde mandag at de ikke lenger vil kjøpe russiske koronavaksiner og at Russland utelukkes fra bygging av et atomkraftverk. Vedtakene er en følge av konflikten mellom de to landene..

NRK - 1 time siden

FNs matvareprogram i Venezuela

Verdens matvareprogram (WFP) starter operasjoner i Venezuela etter å ha kommet til enighet med venezuelanske myndigheter. WFP skal fokusere på å bidra med mat til barn i områder der matsikkerheten er dårligst, melder AP..

NRK - 1 time siden

Canada med korona-budsjett

Canada bevilger over 100 milliarder canadiske dollar til å få økonomien på rett kjøl etter koronapandemien. – Dette budsjettet handler om å gjøre ferdig kampen mot covid, sa finansminister Chrystia Freeland da hun la fram statsbudsjettet..

NRK - 1 time siden

Vil masseteste elever i Rogaland

Rogaland fylkeskommune ønsker å masseteste elever i videregående skoler for koronavirus. Målet er å holde skolene åpne selv med høyt smittetrykk. Forespørselen er sendt ut til videregående skoler i hele Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 1 time siden

Fagforbund støtter Bidens klimaplan

USAs viktigste fagforbund for kullgruvearbeidere støtter president Joe Bidens klimaplan så lenge den inkluderer tusener av nye grønne jobber. United Mine Workers (UMW) sier de vil støtte planen om å gå bort fra kull og andre fossile drivstoff..

NRK - 1 time siden

Brann på skole i Oslo slukket

Natt til tirsdag ble det meldt om brann i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet har slukket brannen, og jobber med å få oversikt over skadene melder politiet i Oslo på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt