NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 04:12

NRK - 21 Apr 19 kl. 06:14

Dronning Elizabeth fyller 93 år

Storbritannias dronning Elizabeth, verdens lengstsittende nålevende monark, fyller 93 år søndag. Dronningen, som har vært statsoverhode i over 67 år, skal delta i en gudstjeneste. Dagen blir også markert med militærparader og salutter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Elizabeth

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dronning, Elizabeth, fyller93 , år
P4 - 23 Apr 19 kl. 13:53

Trump besøker dronning Elizabeth

USAs president skal på statsbesøk til Storbritannia 5. juni. Det opplyser den britiske regjeringen tirsdag.

NRK - 03 Jun 19 kl. 13:25

Trump besøker dronning Elizabeth

Donald Trump er på besøk i Storbritannia der han blant anna skal møte dronning Elizabeth. Før han landa kalla han Londons borgarmeister for «ein iskald tapar». Sadiq Khan har kritisert Storbritannias avgjerd om å invitere Trump på statsbesøk..

Klartale - 04 Jul 19 kl. 09:19

Dronning Sonja fyller 82 år

4. juli har dronning Sonja bursdag. Hun feirer hjemme, men reiser nordover i helgen..

Dagbladet - 08 Aug 19 kl. 06:00

Er dronning Elizabeth Storbritannias siste sjanse?

Det er flere som peker på at hun kan gripe inn for å hindre en hard Brexit..

Dagbladet - 04 Jun 19 kl. 23:13

Dronningens diskré Trump-stikk

Dronning Elizabeth gjorde USAs president Donald Trump oppmerksom på at de felles institusjonene - som FN og NATO - må stå sterkt..

Hegnar.no - 23 Apr 19 kl. 15:07

Trump møter dronning Elizabeth

USAs president Donald Trump og førstedame Melania Trump skal på statsbesøk til Storbritannia fra mandag 3. til onsdag 5. juni..

Aftenposten - 05 Jun 19 kl. 13:10

De tok Europa tilbake fra nazistene. I dag markeres 75-årsdagen i England.

USAs president Donald Trump og dronning Elizabeth var blant de første som ankom Portsmouth..

NRK - 24 Jul 19 kl. 08:21

Johnson møter dronningen

Boris Johnson blir i dag formelt Storbritannias statsminister. Theresa May tar først turen til Buckingham Palace for å informere dronning Elizabeth om sin avgang. Johnson tar deretter over under en egen audiens med den britiske monarken..

Aftenposten - 03 Feb 19 kl. 07:16

Avis: – Dronningen kan bli evakuert ved brexit-bråk

Dersom brexit fører til omfattende uro i Storbritannia, kan dronning Elizabeth bli brakt i sikkerhet utenfor London, skriver to britiske søndagsaviser..

NRK - 05 Jun 19 kl. 11:09

75 år siden D-dagen

Mer enn 300 veteraner deltar når 75-årsdagen for D-dagen markeres i Storbritannia og Frankrike onsdag og resten av uka. Statsminister Erna Solberg (H) deltar, sammen med blant andre dronning Elizabeth, Theresa May og Donald Trump, ifølgel NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..

NRK - 1 time siden

MC-ulykke i Hordaland

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene personen skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd i båtulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter en båtulykke utenfor Arendal. Tilstanden på dem er uavklart, men meldinger fra stedet tyder på at to av dem er hardt eller alvorlig skadd. Den tredje skal være lettere skadd, opplyser politiet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Jakter to personer etter bilbrann

Det brenner i tre biler og ett tre ved Sofienbergparken i Oslo. Politiet fikk melding om brannene ca 01.25, og da skal det ha blitt observert to personer løpende vekk fra stedet.

NRK - 2 timer siden

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

NRK - 4 timer siden

Båtulykke utenfor Arendal

Det skal ha vært en båtulykke utenfor Hisøy utenfor Arendal. Brannvesenet skriver på Twitter at de på vei, og har med seg dykkere..

NRK - 4 timer siden

– Tilstanden er alvorlig

Tre personer ble fraktet til sykehus etter at en bil kjørte utfor fergekaia i Svolvær. – Tilstanden på to av dem er uavklart. For den tredje, en kvinne i slutten av 30-årene, er det alvorlig, men stabilt, sier pressevakta på UNN til NTB..

NRK - 4 timer siden

Israel angrep iranske styrker

En talsperson for det israelske militæret sier at de i kveld har angrepet iranske styrker i Syria. Formålet skal ha vært å hindre iranske droner som skal ha hatt som mål å angripe Israel. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 6 timer siden

Nye kamper nordøst i DR Kongo

Det har brutt ut nye kamper i Ituri-regionen nordøst i Den demokratiske republikken Kongo, opplyser hæren i landet. Hæren sier den mistet tre soldater og drepte 20 militsmedlemmer i uroligheter natten mellom fredag og lørdag..

NRK - 5 timer siden

Spiste utrydningstruet fisk

På G7-toppmøtet i Biarritz ble det servert en fiskegryte som inneholdt den utrydningstruede fiskearten makrellstørje, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt