NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 22:43

NRK - 21 Apr 19 kl. 06:14

Dronning Elizabeth fyller 93 år

Storbritannias dronning Elizabeth, verdens lengstsittende nålevende monark, fyller 93 år søndag. Dronningen, som har vært statsoverhode i over 67 år, skal delta i en gudstjeneste. Dagen blir også markert med militærparader og salutter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Elizabeth

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dronning, Elizabeth, fyller93 , år
P4 - 23 Apr 19 kl. 13:53

Trump besøker dronning Elizabeth

USAs president skal på statsbesøk til Storbritannia 5. juni. Det opplyser den britiske regjeringen tirsdag.

Hegnar.no - 23 Apr 19 kl. 15:07

Trump møter dronning Elizabeth

USAs president Donald Trump og førstedame Melania Trump skal på statsbesøk til Storbritannia fra mandag 3. til onsdag 5. juni..

Aftenposten - 03 Feb 19 kl. 07:16

Avis: – Dronningen kan bli evakuert ved brexit-bråk

Dersom brexit fører til omfattende uro i Storbritannia, kan dronning Elizabeth bli brakt i sikkerhet utenfor London, skriver to britiske søndagsaviser..

NRK - 24 Dec 18 kl. 23:51

Dronning Elizabeth ber om respekt

I sin tradisjonelle juletale ber den britiske dronningen alle behandle hverandre med respekt og velvilje. Innholdet i talen som holdes på TV 1. juledag, er lekket til britisk presse.

NRK - 23 Apr 19 kl. 13:32

Trump skal vitje Storbritannia

USAs president Donald Trump kjem til Storbritannia på eit offisielt statsvitjing 5. juni. Det er venta at Trump blir teke i mot på Buckingham Palace av dronning Elizabeth, samt at han skal vitja statsminister Theresa May.

VG - 03 Feb 19 kl. 10:27

Avis: Dronningen kan bli evakuert ved brexit-bråk

Dersom brexit fører til opptøyer og uro i Storbritannia, kan dronning Elizabeth bli brakt i sikkerhet utenfor London, skriver to britiske søndagsaviser..

Hegnar.no - 01 Jan 19 kl. 02:12

Elizabeth Warren vil utfordre Donald Trump i 2020

Senator Elizabeth Warren (69) sier hun stiller som kandidat for Demokratene i det amerikanske presidentvalget i 2020..

Aftenposten - 31 Dec 18 kl. 15:22

Elizabeth Warren vil utfordre Donald Trump i 2020

Senator Elizabeth Warren (69) sier hun stiller som kandidat for Demokratene i det amerikanske presidentvalget i 2020..

VG - 31 Dec 18 kl. 15:36

Elizabeth Warren vil bli president

Demokraten Elizabeth Warren vil utforske muligheten for å utfordre Donald Trump i 2020..

Aftenposten - 07 Jan 19 kl. 06:14

Elizabeth Warren vil bli kvinnen som velter Trump. – Dette er mitt livs kamp, sier hun til Aftenposten.

STORM LAKE, IOWA (Aftenposten): Elizabeth Warren ble møtt med overraskende stor entusiasme i helgen hos USAs mest kritiske og bortskjemte velgere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Full ordkrig mellom Trump og Pelosi

Donald Trump meiner Husets speaker Nancy Pelosi har mista forstanden. I går stilde Pelosi spørsmål ved om Trump var skikka til presidentvervet. – Eg har følgt ho over ein lang periode.

NRK - 30 minutter siden

17 nye tiltalepunkt mot Assange

USA har retta 17 nye tiltalepunkt mot Wikileaks-grunnleggjar Julian Assange. Tiltalen seier mellom anna at Assange har jobba saman med den tidlegare militære analytikaren Chelsea Manning med å finne passordet til ein PC i USAs forsvarsdepartement..

NRK - 45 minutter siden

Lærarane går ikkje til streik

Det blir ingen lærarstreik. Då KS, Unio og Akademikarane har kome til ein avtale torsdag. Resultatet for dei langtidsutdanna lærarane er uendra, men stillingar med 3- og 4-årig høgskuleutdanning, får eit lønslyft, skriv Unio i ei pressemelding-.

NRK - 1 time siden

Avtale om krisemiddel vedteke i USA

Republikanarane seier Kongressen er samde med USAs president Donald Trump om ein avtale om krisemiddel til 19,1 milliardar dollar, CNN. Avtalen skal ikkje innehalde middel til Trumps Mexico-mur, men gå til delstatar herja av naturkatastrofar..

NRK - 1 time siden

Går mot enighet i kommuneoppgjøret

Mekler Torkjel Nesheim sier til NRK at det kun er formaliteter som gjenstår før partene i kommuneoppgjøret har sluttforhandlet en avtale i årets lønnsoppgjør. Dermed tyder alt på at det ikke blir streik blant lærerne..

NRK - 1 time siden

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

NRK - 1 time siden

– Bendtner er ferdig i RBK i sommar

Rosenborgs danske stjernespiss Nicklas Bendtner forsvinn frå klubben i sommar. Det seier sportssjef Stig Inge Bjørnebye til Dagbladet. Bendtner har spelt i klubbar som Juventus og Arsenal, men har vore heilt ute i kulda i Rosenborg den siste tida..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for valdtekt

Ein mann er i lagmannsretten dømt til fire års fengsel for å ha valdteke ei kvinne etter ein fest i Bergen. Mannen må også betale kvinna 150 000 kroner i oppreisning. Det skriv Bergens Tidende.

NRK - 2 timer siden

Kan sende fleire til Midtausten

USA vurderer å sende fleire styrkjer til Midtausten, ifølgje forsvarsminister Patrick Shanahan. Det gjer dei for å auke beskyttelsen rundt soldatane som allereie er utstasjonerte i regionen, skriv Reuters..

NRK - 2 timer siden

Vil ha ny E18 ferdig til fristen

Nye veier har framleis ambisjon om at ny firefelts E 18 gjennom Porsgrunn skal stå ferdig innan 2024, sjølv om anbodskonkurransen er avlyst. Ingen av dei to entreprenørselskapa kunne garantere ein makspris for arbeidet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt