VG > Nyheter

Tuesday, 11 December, 01:58

VG - 10 Oct 18 kl. 18:52

Driver av limousinselskapet pågrepet

Personen som driver limousinselskapet som var involvert i dødsulykken i New York er pågrepet.
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
New York

Dele artikeln

5 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Driverav , limousinselskapet, pågrepet
VG - 10 Oct 18 kl. 18:52

Driver av limousinselskapet pågrepet

Lørdag omkom 20 personer i en dødsulykke da en limousin krasjet i New York. Nå er personen som driver limousinselskapet pågrepet..

VG - 19 Oct 18 kl. 08:01

Vil stoppe gård som driver oppdrett til dyreforsøk

Nær 27.000 tusen har signert et opprop om å stenge Løken gård, som driver oppdrett av hunder og katter for dyreforsøk. Selv avviser Løken gård at de driver med mishandling av dyr..

Hegnar.no - 20 Jun 18 kl. 13:23

16-åring driver egen business med fem ansatte

16-åringen investerte konfirmasjonspengene og driver nå et entreprenørfirma med fem ansatte og omsetter for flere hundre tusen kroner i året..

P4 - 06 Jul 18 kl. 10:38

Forlatt bål trolig brannårsak

Et forlatt bål er trolig årsak til skogbrannen i Lier i Buskerud. Brannvesenet driver fortsatt etterslukning ved Huldretjern. Brannvesenet sier til NRK at det bare var flaks at brannen ikke spredte seg.

Aftenposten - 18 Oct 18 kl. 20:00

Hemmelige agenter har alltid holdt munn om hva de driver med på jobb. Så kom serien Le Bureau og røpet alt.

I en mannsalder har hemmelige agenter holdt munn om hva de driver med på jobb. Så kom Le Bureau og røpet alt..

NRK - 18 Aug 18 kl. 05:03

Fange på rømmen pågrepet

En mann som var etterlyst for å ha rømt fra soning er pågrepet på Gjøvik etter at han var truende mot en dørvakt på et utested. Da han ble pågrepet hadde han en mindre mengde narkotika på seg, som han også anmeldes for..

Dagbladet - 02 Jul 18 kl. 20:37

Seks pågrepet for bombeplaner i Paris

Et belgisk ektepar er pågrepet i Belgia, siktet for å ha planlagt et bombeangrep mot en eksiliransk gruppe. Fire andre er pågrepet i Frankrike og Tyskland..

P4 - 23 Jun 18 kl. 07:03

Pågrepet for hærverk

En mann i 20-årene er pågrepet etter å ha gjort hærverk på Stovner politistasjon i natt. Et vindu og et overvåkingskamera ble knust. Mannen løp fra stedet, men ble pågrepet etter kort tid.

NRK - 15 Oct 18 kl. 13:14

Fem pågrepet etter migrantulykke

Politiet i Tyrkia har pågrepet fem personer i forbindelse med lastebilulykken der 22 migranter ble drept. Blant de pågrepne er tre syriske statsborgere. Den tyrkiske sjåføren som overlevde ulykken er også pågrepet..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Hawaii importerer slanger til hundretrening

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnoker for å trene hunder opp til å finne slangearten og hindre den fra å etablere seg på øygruppen..

VG - 2 timer siden

Forvirring etter Mays utsettelse: – Kan være hun er desperat

Statsminister Theresa May skapte harme i Underhuset da hun mandag annonserte at hun utsetter parlamentets brexit-avstemning. Det er fortsatt ikke klart hva som er motivet bak utsettelsen..

VG - 5 timer siden

Macron forsøkte å samle nasjonen i tale etter demonstrasjons-bølge

Frankrikes president Emmanuel Macron henvendte seg til franskmenn mandag ettermiddag og la vekt på at demonstrasjonene de siste ukene har forstyrret nasjonen..

VG - 5 timer siden

Fastrentene i Lånekassen øker

Fastrentene i Lånekassen vil fra 1. januar være 2,472 prosent for tre års bindingstid, 2,804 for fem år og 3,309 for ti år..

VG - 10 timer siden

Frp ut mot Venstres klimakrav: – Må slutte å pine innbyggerne

Venstre krever økte utslippskutt når regjeringspartiene nå skal forhandle om samarbeid med KrF, men Frps miljøpolitiske talspersoner mener regjeringens klimasatsing er god nok..

VG - 10 timer siden

Frp ut mot Venstres klimakrav: – Venstre er allerede i regjering

Venstre krever økte utslippskutt når regjeringspartiene nå skal forhandle om samarbeid med KrF, men Frps miljøpolitiske talspersoner mener regjeringens klimasatsing er god nok..

VG - 10 timer siden

Eks-FBI-sjefen bønnfaller Demokratene: Finn en kandidat som kan slå Trump

Forholdet mellom Donald Trump og James Comey har vært dårlig siden før presidenten sparket Comey fra sjefsjobben i FBI. Det ble på ingen måte bedre denne helgen..

VG - 11 timer siden

Bomben skulle til politiet på Lillestrøm

Bomben som ble levert til politihuset i Ski forrige onsdag var adressert til politiet på Lillestrøm, opplyser politiadvokat John Skarpeid til VG..

VG - 12 timer siden

Direkte fra Nobelprisutdelingen: – To av de sterkeste stemmene i verden

Nadia Murad og Denis Mukwege får Nobels fredspris for 2018. – Prisen forplikter oss alle til å stå sammen med dem i kampen mot seksuelle overgrep i krig, sier Nobelkomiteens leder Berit Reiss-Andersen..

VG - 12 timer siden

Mottar trakasserende julegaver: – Blir lei meg og frustrert

År etter år har organisasjonen «Hjelp oss å hjelpe Rogaland», som videreformidler julegaver til trengende, mottatt trakasserende gaver og gaver gitt på tull..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt