Dagbladet > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 23:52

Dagbladet - 10 sep. 15 kl. 19:22

Drikker du flaskevann i stedet for springvann? Da bør du tenke deg om

Kamp om drikkevannet.
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drikkerdu , flaskevanni , stedet, for, springvannDa , bør, du tenke deg om
P4 - 11 sep. 15 kl. 07:49

Drikker 92 millioner liter kjøpevann

Nordmenn drikker 92 millioner liter kjøpevann i året. Det viser tall fra 2014 som Dagbladet har hentet inn. Ifølge ekspertene er det lite eller ingen kvalitetsmessig forskjell på springvann og flaskevann.

E24 - 30 juli 18 kl. 17:32

Vanvittig rekord i salget av flaskevann

Nordmenn blir tørste i sommervarmen. Bransjen mener det er kilden til at det aldri før har blitt solgt så mye flaskevann i juni som i år..

P4 - 20 okt. 17 kl. 16:10

Drikker mest kaffe i Troms

De som bor i Troms drikker mest kaffe av alle i Norge. 8 av 10 i Troms svarer i en ny undersøkelse Ipsos MMI har gjort for Norsk Kaffeinformasjon at de drikker kaffe hver dag. Østfold er fylket der færrest drikker kaffe, her svarer bare 5 av 10 at de tar en kopp om dagen, melder ANB..

Dagbladet - 09 okt. 18 kl. 07:29

Eldre i Norge drikker fremdeles oftere enn unge

20-åringer i Norge oppgir at de i snitt drikker alkohol 33 ganger i året. 60-åringer sier de drikker 53 ganger, men de drikker mindre om gangen..

P4 - 01 april 20 kl. 05:34

Flertallet drikker ikke mer enn før

Nordmenn flest sier de ikke drikker mer enn før under koronautbruddet. 7 av 10 nordmenn oppgir at alkoholinntaket er uendret under unntakstilstanden. 2 av 10 sier de drikker mindre enn før, men 1 av 10 drikker mer, viser en måling fra Norsk koronamonitor fra Opinion..

P4 - 04 juli 15 kl. 19:23

Seks av ti drikker foran barna

Annenhver norske forelder drikker alkohol hver eneste dag i sommerferien. Seks av ti foreldre drikker også mens barna er til stede. Det viser en fersk spørreundersøkelse Ipsos MMI har gjort for organisasjonen AV-OG-TIL.

Hegnar.no - 11 sep. 15 kl. 12:26

Drikker du øl kan du redusere risikoen

Kvinner som drikker øl et par ganger i uken eller måneden, har 30 prosent lavere risiko for å få hjerteinfarkt sammenlignet med høykonsumenter og de som aldri drikker øl..

P4 - 07 des. 15 kl. 09:56

Advarer mot energidrikk til barn

Forbrukerrådet er bekymret fordi så mange barn drikker energidrikker. I en undersøkelse de har gjennomført kommer det fram at en av ti tenåringer drikker energidrikker opp til seks ganger i uken. Forbrukerrådet sier at slike drikker inneholder koffein som kan gi søvnproblemer og konsentrasjonsvansker og de ønsker at det skal bli strengere regler for å reklamere for disse produktene..

P4 - 10 mars 16 kl. 06:27

Menn drikker mindre når partneren er gravid

Menn drikker mindre når partneren er gravid. Det kommer frem i en doktorgradsavhandling ved Universitet i Bergen. Forskjellene gjelder både når det kommer til hvor ofte og hvor mange enheter som går med når de først drikker, skriver Aftenposten.

P4 - 17 juni 16 kl. 14:32

WHO: Varme drikker kan øke risikoen for kreft

Drikker du mye kaffe eller te? Verdens Helseorganisasjon informerer om at varme drikker kan forårsake kreft i spiserøret..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

- Vinteren kan bli ille

Norge nærmer seg smittenivået vi opplevde i mars, og ute i Europa lyser flere land ildrødt på smittestatistikken. Flere eksperter ser mørkt på de kommende månedene, om det ikke blir tatt omfattende grep..

Dagbladet - 2 timer siden

Tålte ikke melding om munnbind

Hadde ikke på seg munnbindet korrekt..

Dagbladet - 2 timer siden

- Ingen av oss er sikret

Flere statsledere har blitt smittet med coronaviruset. Norges statsminister Erna Solberg sier at ingen av oss er sikret mot coronasmitte..

Dagbladet - 5 timer siden

Norske rømninger: Smørkniv og surfebrett

Flere norske innsatte har forsøkt å komme seg til frihet på uvanlig vis - både med og uten suksess. Her er Norges mest spektakulære fengselsrømninger..

Dagbladet - 8 timer siden

Hevder valp ble født med grønn pels

Ekstremt sjeldent..

Dagbladet - 9 timer siden

Skremt av svensk strategi

Den svenske legen og virologen Lena Einhorn ser med bekymring på coronasituasjonen i hjemlandet..

Dagbladet - 10 timer siden

Helseminister sparkes etter pubtur

Tsjekkia har det høyeste smittetrykket i Europa. Nå har statsministeren bedt helseministeren gå av etter at han ble sett bryte smittevernreglene..

Dagbladet - 10 timer siden

Test deg selv: Klarer du denne?

Skaperne bak dette mønsteret hevder at det i gjennomsnitt tar 54 sekunder å finne halloween-gresskaret som er gjemt her - hvor lang tid bruker du?.

Dagbladet - 11 timer siden

- For høyt smittenivå

Helseminister Bent Høie synes fortsatt at smittenivået i Oslo er for høyt. Kommunen samarbeider med Folkehelseinstituttet om å finne mer målrettede tiltak..

Dagbladet - 14 timer siden

Norsk ekspert: - Trump vant

I den siste debatten mellom Donald Trump og Joe Biden, gikk president Trump klart seirende ut, mener norsk USA-ekspert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt