P4 > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 23:55

P4 - 11 sep. 15 kl. 07:49

Drikker 92 millioner liter kjøpevann

Nordmenn drikker 92 millioner liter kjøpevann i året.
Det viser tall fra 2014 som Dagbladet har hentet inn.
Ifølge ekspertene er det lite eller ingen kvalitetsmessig forskjell på springvann og flaskevann.
Norsk springvann er blant verdens beste, og forskerne skjønner lite av hvorfor vi bruker så mye penger på dyrt flaskevann..
Les mer på P4


Les mer om:
Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drikker92 , millioner, liter, kjøpevann
P4 - 08 sep. 15 kl. 10:13

Vi kjøper mindre alkohol

Vi kjøpte mindre alkohol i første halvår i år enn i samme periode i fjor. Totalt ble det omsatt 114,5 millioner liter øl, 35,6 millioner liter vin, 4,8 millioner liter brennevin og 6,7 millioner liter rusbrus første halvår, viser tallene fra Statistisk sentralbyrå. Ølsalget gikk ned med 2,5 millioner liter.

NRK - 11 juni 16 kl. 16:28

Såpevann renner ut i Akerselva

Såpevann fra en vannsklie renner ut i Akerselva i Oslo. Ved Bentsebrua er det såpeskum både på gangveien og i elva. Det skal være Zalo som er brukt for å få bedre gli i vannsklia, opplyser arrangøren.

NRK - 20 mars 17 kl. 09:52

Vi kjøper mindre bensin og diesel

Det samlede salget av petroleumsprodukter endte på 598 millioner liter i februar i år, 39 millioner liter mindre enn i samme måned i 2016. Dette er en nedgang på 8 millioner liter for bensin og 5 millioner liter for autodiesel..

P4 - 05 aug. 20 kl. 23:04

Stoppet med 2002 liter alkohol

En mann i 60-årene ble stoppet med over 2000 liter alkohol i bilen på grensen i Ørje i Viken i kveld. Politiet opplyser at de fant 1231 liter øl, 654 liter vin og 117 liter brennevin. Drikkevarene er beslaglagt, og mannen er anmeldt..

NRK - 28 jan. 20 kl. 15:18

Nordmenn drakk mindre melk i fjor

Hver nordmann drakk to liter mindre melk i 2019 enn i 2018. Tall fra Melk.no gjengitt i Nationen viser at salget av søtmelk gikk fra 364 millioner liter i 2018 til 355 millioner liter i 2019.

P4 - 20 okt. 17 kl. 16:10

Drikker mest kaffe i Troms

De som bor i Troms drikker mest kaffe av alle i Norge. 8 av 10 i Troms svarer i en ny undersøkelse Ipsos MMI har gjort for Norsk Kaffeinformasjon at de drikker kaffe hver dag. Østfold er fylket der færrest drikker kaffe, her svarer bare 5 av 10 at de tar en kopp om dagen, melder ANB..

Dagbladet - 09 okt. 18 kl. 07:29

Eldre i Norge drikker fremdeles oftere enn unge

20-åringer i Norge oppgir at de i snitt drikker alkohol 33 ganger i året. 60-åringer sier de drikker 53 ganger, men de drikker mindre om gangen..

P4 - 01 april 20 kl. 05:34

Flertallet drikker ikke mer enn før

Nordmenn flest sier de ikke drikker mer enn før under koronautbruddet. 7 av 10 nordmenn oppgir at alkoholinntaket er uendret under unntakstilstanden. 2 av 10 sier de drikker mindre enn før, men 1 av 10 drikker mer, viser en måling fra Norsk koronamonitor fra Opinion..

P4 - 28 jan. 20 kl. 15:36

Nordmenn drikker mindre melk

Nordmenn drikker mindre melk enn før. Hver av oss drakk to liter mindre i fjor enn året før, viser tall fra Melk.no.

Aftenposten - 28 aug. 19 kl. 06:50

Rapport: Nordmenn drikker minst i Norden

En ny rapport viser at nordmenn er dem som drikker alle minst i Norden. I gjennomsnitt drikker hver nordmann over 15 år 6,8 liter ren alkohol årlig..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Færre seere i andre debatt

Den andre debatten mellom Donald Trump og Joe Biden fikk færre seere enn den første. Nedgangen var på rundt 21 prosent, viser tall fra fire TV-kanaler. Debatten mellom Trump og Hillary Clinton for fire år siden hadde langt flere seere..

P4 - 1 time siden

Avlyser øvelser

Tyrkia og Hellas har nå avlyst planlagte militærøvelser i det omstridte havområdet mellom de to NATO-landene i Middelhavet. Det opplyste NATO-sjef Jens Stoltenberg i dag. Han sier dette er skritt på veien for å løse den underliggende konflikten om kampen om ressursene på havbunnen..

P4 - 2 timer siden

Væpnet aksjon på Vinterbro

En bevæpnet mann har forskanset seg i sin egen bolig på Vinterbro. Det opplyser politiet i Øst. Store politistyrker jobber nå med å få oversikt og kontroll på situasjonen.

P4 - 2 timer siden

Lege ved Ullevål smittet

En lege ved Ullevål sykehus har fått påvist koronasmitte. Det opplyser sykehuset til NRK. Samtlige pasienter som legen har hatt kontakt med og tre leger og tre sykepleiere er nå satt i karantene.

P4 - 3 timer siden

Brann på norsk skip slukket

Brannen på et norsk fiskefartøy som har vært i nød i russisk farvann er nå slukket. Det opplyser Hovedredningssentralen til VG. Tre skip skal nå slepe det fiskebåten til norsk sone.

P4 - 4 timer siden

Gardister må i karantene

40 gardister må nå i karantene etter at en ansatt i Hans Majestet Kongens Garde ved Huseby Leir i Oslo har fått påvist koronaviruset. Det opplyser Forsvaret til VG. Det er uklart hvordan vedkommende ble smittet..

P4 - 4 timer siden

Over 100 i karantene ved skole

103 personer er satt i karantene etter at en elev ved Foss videregående skole i Oslo har fått påvist koronaviruset. Dette skal gjelde 97 elever og seks lærere, bekrefter skolen til NRK..

P4 - 5 timer siden

Danmark strammer inn

Danmark innfører nå påbud om bunnbind på alle offentlige steder og forbud mot å samles mer en ti personer. Det opplyste statsminister Mette Frederiksen på en pressekonferanse i kveld etter at 859 personer har fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Det er det høyeste landet har registrert under pandemien.

P4 - 4 timer siden

Martini fratrer

Driftsdirektør Bent Martini i Hurtigruten går nå av. Det opplyser selskapet til Nordlys. Martini gikk midlertidig av i august da selskapet ble gransket etter smitteutbruddet på MS Roald Amundsen, arbeidsforholdet opphører helt 6.

P4 - 5 timer siden

Bare 1 av 3 koronatilfeller i Spania påvist

Kun en tredjedel av koronasmitten i Spania er trolig avdekket. Det sa Spanias statsminister, Pedro Sanchez, i en TV-sendt tale i ettermiddag. Spania passerte denne uken én million smittede, det høyeste i Vest-Europa.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt