NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 02:28

NRK - 24 Mar 19 kl. 21:55

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Viking Sky, Molde, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drar fra cruisebåt, til, flyplassen
Klartale - 23 Nov 18 kl. 11:00

Flyplassen stengt

Flere fly venter på å få lande på Sandefjord lufthavn Torp. Flyplassen er uten strøm..

Klartale - 21 Dec 18 kl. 08:53

Droner stengte travel flyplass

Flyplassen Gatwick er åpen igjen. Droner gjorde at flyplassen måtte stenge i 32 timer..

Aftenposten - 20 Dec 18 kl. 20:42

AFP: De drepte kvinnene fraktet til flyplassen

De to kvinnene som ble drept i Atlasfjellene mandag, ble torsdag ettermiddag kjørt til flyplassen i Marrakech, ifølge nyhetsbyrået AFP og lokale medier..

Klartale - 23 Nov 18 kl. 12:56

Strømmen tilbake på flyplass

Flyplassen Sandefjord lufthavn Torp er åpen igjen. Flyplassen var stengt fredag morgen. Grunnen var strømbrudd..

NRK - 02 Feb 19 kl. 12:44

Flyplassen i Brisbane evakueres

Den internasjonale flyplassen i Brisbane i Australia blir evakuert fordi en mann hevder å ha en bombe på seg, skriver Brisbane Times..

NRK - 07 Jan 19 kl. 15:26

Saudisk 18-åring forlét flyplassen

Den saudiske 18-åringen Rahaf Mohammed al-Qunun har forlate flyplassen i Bankok saman med representantar for FN, ifølge thailandske styresmakter. Ho hevdar at ho blir drepen viss ho kjem heim til familien, og ønsker asyl..

NRK - 08 Apr 19 kl. 15:29

Bombeangrep mot flyplass i Tripoli

Nyhetsbyrået AFP melder om at den eneste flyplassen som er i drift i Libyas hovedstad Tripoli er under angrep. Opplysningene kommer fra en talsmann ved flyplassen, og er også bekreftet av en innbygger i den libyske hovedstaden, ifølge Reuters..

NRK - 13 Apr 19 kl. 09:26

Opna verdas største foss innandørs

Det nyastet tilskotet til flyplassen Changi i Singapore er ein foss på 40 meter. Fossen består av 500.000 liter regnvatn som blir pumpa ut gjennom taket.

NRK - 20 Dec 18 kl. 21:32

AFP: Kvinnene køyrde til flyplassen

Bårene med dei to drepne kvinnene blei køyrde til flyplassen i Marrakech i ettermiddag, ifølge nyheitsbyrået AFP og lokale medium. – Eg har forstått at dette var på gang, men eg har ingen kjennskap til dette, seier bistandsadvokat Ragnar Paulsen..

NRK - 23 Dec 18 kl. 14:43

Skadd drone funne på Gatwick

Politiet i Sussex har funne ein skadd drone nord for flyplassen Gatwick utanfor London, og jobbar med å undersøke han. Det seier etterforskar Jason Tingley til Sky News. Flyplassen har utlyst løn på nesten 600.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Stoltenberg gratulerer Zelenskyj

Jens Stoltenberg gratulerer TV-komikeren Volodymyr Zelenskyj med valgseieren i Ukraina og understreker at landet er en viktig partner for NATO. Søndag ble Zelenskyj – som er ny som politiker, men har spilt president på TV – valgt som ny president..

NRK - 45 minutter siden

Klimaaktivister til ha dialog

963 klimaaktivister er så langt arrestert, og 42 er sikta i samband med demonstrasjonar i London leia av Extinction Rebellion. Arrangørane seier dei er villige til å endre taktikk og gå i dialog til veka dersom regjeringa går med på samtalar..

NRK - 1 time siden

14 omkom i jordskred i Colombia

Minst 14 personar har mista livet i eit jordskred utløyst av kraftig nedbør i Colombia. Den panamerikanske hovudveien er stengt. Åtte heimar blei skylde vekk i ein landsby sørvest i landet.

NRK - 1 time siden

Ran, innbrudd og trussel med øks

En mann i 20-årene ble natt til mandag pågrepet i Drøbak i Akershus etter at han prøvde å stjele fra en Peppes Pizza-restaurant, brøt seg inn i en klesbutikk og truet ungdommer med øks. Han var aggressiv og slo og sparket rundt seg, sier politiet..

NRK - 1 time siden

Brann i Nav-lokale i Enebakk

Det brenner kraftig natt til 2. påskedag i Navs lokale i Enebakk i Akershus. Det står flammer fra taket og er fare for spredning til en Joker-butikk.

NRK - 2 timer siden

11 soldatar drepne i åtak i Mali

Jihadistar er mistenkt i å stå bak eit åtak mot ein militærpost rundt 270 kilometer nordaust for hovudstaden i Mali. Elleve soldatar blei drepne, opplyser styresmaktene. Hæren har sendt forsterkninger til området..

NRK - 3 timer siden

UD fraråder reiser til Sri Lanka

Det norske utenriksdepartementet fraråder reiser til eller opphold på Sri Lanka som ikke er strengt nødvendige. Det er portforbud og sosiale medier er sperret. Folk i på berørte områder tilrås å melde fra til familie og venner at de er trygge..

NRK - 3 timer siden

830 klimaaktivister pågrepet

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg oppfordrer klimaaktivistene i London til å aldri gi seg. Britisk politi har i påsken arrestert over 830 klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion for å skape trøbbel i den britiske hovedstaden..

NRK - 3 timer siden

Mot ny valomgang i Nord-Makedonia

Kandidatane Stevo Pendarovski og Gordana Siljanovska Davkova ligg tett i første runde av presidentvalet i Nord-Makedonia, men fordi ingen har over 50 prosents oppslutning, ligg det an til ei ny runde 5. mai. Valgdeltakelsen er berre på 40 prosent..

NRK - 4 timer siden

Stabil påsketrafikk i Sør-Norge

Slik er påsketrafikken i sør: Rv 7 Gol-Hønefoss har tett trafikk, uten forsinkelser. E16 Hønefoss-Sandvika har tett trafikk, stedvis kø og ca. 30 minutter forsinkelse.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt