NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 05:04

NRK - 24 Mar 19 kl. 21:55

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Viking Sky, Molde, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drar fra cruisebåt, til, flyplassen
P4 - 12 Jun 19 kl. 16:09

Kaptein satt fri

Kapteinen på den norske cruisebåten som var involvert i dødsulykken i Budapest er nå satt fri mot kausjon. Han har vært arrestert siden 29. mai da cruisebåten kolliderte med en passasjerbåt som sank.

NRK - 22 Apr 19 kl. 10:06

Fann ny bombe ved flyplassen

Ei bombe er oppdaga og øydelagt ved den internasjonale flyplassen like utanfor hovudstaden Colombo. Ifølgje talsmannen vart eksplosivane oppdaga i eit plastrøyr ved ein veg, om lag 2 kilometer frå flyplassen..

Klartale - 23 Nov 18 kl. 11:00

Flyplassen stengt

Flere fly venter på å få lande på Sandefjord lufthavn Torp. Flyplassen er uten strøm..

NRK - 02 Jun 19 kl. 09:46

Cruisebåtulykke i Venezia

Eit cruiseskip har køyrt på ein mindre båt i Venezia, skriv avisa Il Gazzettino og Aftonbladet. Ulykka skal ha skjedd i nitida søndag..

Klartale - 21 Dec 18 kl. 08:53

Droner stengte travel flyplass

Flyplassen Gatwick er åpen igjen. Droner gjorde at flyplassen måtte stenge i 32 timer..

Aftenposten - 20 Dec 18 kl. 20:42

AFP: De drepte kvinnene fraktet til flyplassen

De to kvinnene som ble drept i Atlasfjellene mandag, ble torsdag ettermiddag kjørt til flyplassen i Marrakech, ifølge nyhetsbyrået AFP og lokale medier..

Klartale - 23 Nov 18 kl. 12:56

Strømmen tilbake på flyplass

Flyplassen Sandefjord lufthavn Torp er åpen igjen. Flyplassen var stengt fredag morgen. Grunnen var strømbrudd..

NRK - 02 Feb 19 kl. 12:44

Flyplassen i Brisbane evakueres

Den internasjonale flyplassen i Brisbane i Australia blir evakuert fordi en mann hevder å ha en bombe på seg, skriver Brisbane Times..

NRK - 07 Jan 19 kl. 15:26

Saudisk 18-åring forlét flyplassen

Den saudiske 18-åringen Rahaf Mohammed al-Qunun har forlate flyplassen i Bankok saman med representantar for FN, ifølge thailandske styresmakter. Ho hevdar at ho blir drepen viss ho kjem heim til familien, og ønsker asyl..

NRK - 08 Apr 19 kl. 15:29

Bombeangrep mot flyplass i Tripoli

Nyhetsbyrået AFP melder om at den eneste flyplassen som er i drift i Libyas hovedstad Tripoli er under angrep. Opplysningene kommer fra en talsmann ved flyplassen, og er også bekreftet av en innbygger i den libyske hovedstaden, ifølge Reuters..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ligger an til å vinne valget

Tidligere førstedame Sandra Torres (63) leder på valgdagsmålingene over hvem som er favoritter til å bli Guatemalas nye president. Det viser målinger foretatt etter at valglokalene stengte søndag kveld..

NRK - 30 minutter siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 1 time siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 2 timer siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 3 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 4 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 5 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 5 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 6 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 7 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt