NRK > Nyheter

Onsdag, 27 Januar, 00:50

NRK - 25 nov. 20 kl. 16:28

Drapstiltalt var psykotisk

Mannen som jaget flere personer med kniv før han stakk ned en tilfeldig mann på Grünerløkka i Oslo i fjor sommer, var psykotisk, mener påtalemyndigheten. Tiltalte er tidligere straffedømt. Han er fra Tsjetsjenia og har russisk statsborgerskap..
Les mer på NRK


Les mer om:
Grünerløkka, Oslo, Tsjetsjenia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapstiltaltvar , psykotisk
NRK - I førrgår: 10:29

Mener drapstiltalt var psykotisk

Aktor vil be om tvungent psykisk helsevern for en kvinne som er tiltalt for drap på en nabo på Gjøvik i mars i fjor. 27-åringen var psykotisk da hun drepte mannen i 50-årene, og kan dermed ikke straffes. Saken starter i Gjøvik tingrett 25.

NRK - 25 nov. 20 kl. 14:27

Mener tiltalte var psykotisk

Mannen som er tiltalt for å ha drept moren sin i Halden i sommer, var psykotisk, mener påtalemyndigheten. I tiltalen legges det ned påstand om dom til tvunget psykisk helsevern..

Aftenposten - 25 nov. 20 kl. 14:29

Påtalemyndigheten mener mann var psykotisk da han drepte sin mor i Halden

Mannen som er tiltalt for å ha drept sin mor utenfor en blokk i Halden i sommer, var psykotisk, mener påtalemyndigheten..

NRK - 14 jan. 21 kl. 17:15

Vil ut av psykisk helsevern

20-åringen som ble dømt for dobbeldrapet i Trondheim i 2019, ønsker å bli utskrevet fra tvungent psykisk helsevern. Mannen drepte to av kameratene han bodde sammen med og ble erklært psykotisk. Tingretten skal behandle saken i februar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

279 nye smittede i Norge siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 279 koronasmittede i Norge. Det er 46 flere enn dagen før og 143 færre enn samme dag i forrige uke, melder NTB. I alt var det ved midnatt natt til onsdag registrert 61.

NRK - 2 timer siden

Mangel på personell på kritisk nivå

– Nordre Follo er på nivå tre, helt kritisk nivå, fordi vi mangler helsepersonell. Helsepersonell fra andre kommuner, får ikke gå på jobb i Nordre Follo, det sier ordfører Hanne Opdan i Debatten. Mangelen er meldt inn til Statsforvalteren i Oslo og Viken.

NRK - 1 time siden

Nytt smittetilfelle i Harstad

Tirsdag kveld fikk Harstad en ny positiv covid-19-test. Vedkommende er nærkontakt tilknyttet det lokale utbruddet som har testet positivt, og personen satt allerede i karantene. Det er ingen nye nærkontakter..

NRK - 1 time siden

250.000 rammet av syklon i Mosambik

Syklonen Eloise som rammet Mosambik i helgen, har rammet 250.000 personer. Minst ni personer er døde.

NRK - 1 time siden

Vaksiner mot covid-19 mutasjoner

Pfizer opplyste tirsdag at de sammen med Biontech utvikler en påfyll-vaksine som skal beskytte mot ulike mutasjoner av koronaviruset, skriver nyhetsbyrået Reuters. Mandag ble det kjent at Moderna vil teste en ny påfyll-vaksine, som er rettet mot den sørafrikanske varianten..

NRK - 1 time siden

Biden:– Bruk munnbind

– Over 50.000 liv kan bli reddet dersom man bruker munnbind fra nå og til april, sa president Joe Biden på sin pressekonferanse tirsdag kveld. Videre sa han at munnbind er det beste redskapet mot å bli smittet av koronaviruset, og oppfordret alle amerikanere til å det i bruk.

NRK - 1 time siden

USA vil øke antall vaksinasjoner

Fra nesteue vil USA øke antall vaksinasjoner per uke fra 8. millioner doser til 10. millioner doser, opplyste president Joe Biden på sin orientering om koronaviruset tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

USA kjøper 200 millioner doser

USA kjøper ytterligere 200 millioner doser koronavaksiner, som er nok til å vaksinere 300 millioner amerikanere innen utgangen av sommeren, opplyser en talsmann for regjeringen. De kjøper 100 millioner doser fra Biontech og 100 millioner doser fra Moderna, som har blitt godkjent av Mat- og legemiddeltilsynet i USA..

NRK - 2 timer siden

Agder har satt færrest doser

Agder er det fylket i landet som har satt færrest vaksinedoser. Det viser statistikk fra FHI. Vegard Vige, fylkesdirektør for folkehelse i Agder, mener det viktigste nå er å ha fokus på smitteverntiltak..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt