NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 04:13

NRK - 11 maj 21 kl. 08:22

Drapsteori kraftig svekket

Politiets teori om at en mann i 70-årene kan ha blitt drept på Veme utenfor Hønefoss, er kraftig svekket. Det skjedde som følge av avhøret av mannen som er siktet for uriktig forklaring, opplyser politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen til Ringerikes Blad. – Mannen er nå løslatt, sier hun. Siktede har en relasjon til avdøde, som hadde skader da han ble funnet død i hjemmet sitt fredag. – Obduksjonen bekrefter at mannen døde av disse skadene, sier Mathiassen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Veme, Hønefoss, Ann Iren Svane Mathiassen, Ringerikes Blad, Mathiassen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapsteori, kraftig, svekket
E24 - 02 maj 22 kl. 10:22

Kronen ble kraftig svekket under børsfall

I en kort periode mandag falt flere nordiske og europeiske børser kraftig. Den norske kronen ble kraftig svekket mot dollar og euro. Kronen ligger på årets klart svakeste nivåer mot dollar..

NRK - 13 jun 22 kl. 07:23

Børsnedgang i Asia

Handelen på Tokyo-børsen startet uken med en bratt nedtur drevet av frykten for global inflasjon som følge av inflasjonstallene fra USA før helgen. Nikkei-indeksen var ned 3,1 prosent da det sto igjen en drøy time med handel mandag. Den bredere Topix-indeksen hadde da svekket seg med 2,3 prosent.

E24 - 02 maj 22 kl. 10:22

Kraftig kronesvekkelse etter børsfall: – Giftig cocktail

I en kort periode mandag falt flere nordiske og europeiske børser kraftig. Den norske kronen ble kraftig svekket mot dollar og euro. Kronen ligger på årets klart svakeste nivåer mot dollar..

NRK - 25 feb 21 kl. 13:15

En av ti fikk svekket helse

En tidel av dem som har hatt covid-19, hadde vedvarende svekket helse 12 uker etter at de ble smittet, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO). Blant langtidseffektene nevnes utmattelse, brystsmerter, betennelser i hjertet, hodepine, glemsomhet, depresjon, tap av luktesans, tilbakevendende feber, diaré og øresus..

E24 - 19 apr 21 kl. 06:24

Bergen Engines-saken: Sp mener at tilliten til Høyre er svekket

Senterpartiet mener at tilliten til Høyres kontroll på nasjonal sikkerhet er svekket. Det hevder partiet i forkant av mandagens høring i Bergen Engines-saken..

E24 - 30 apr 21 kl. 06:41

Equinor-sjef innrømmer at kostnadskutt kan ha svekket sikkerheten

Etter mange alvorlige hendelser på Equinors landanlegg innrømmer selskapet for første gang at kostnadskutt kan ha svekket sikkerheten..

NRK - 04 maj 21 kl. 10:05

Utdanningssamarbeid sterkt svekket

Koronapandemien har i stor grad påvirket det internasjonale utdanningssamarbeidet. Rapport viser at studenters utbytte er sterkt svekket. En ny rapport fra Direktoratet for internasjonalisering og kvalitetsutvikling i høgare utdanning viser at den fysiske mobiliteten i prosjektene er hardest rammet, noe som igjen har gått utover det kulturelle og sosiale utbyttet for studentene, skriver Khrono..

VG - 07 jul 21 kl. 22:13

Svekket regjering

Stefan Löfven kan danne ny regjering i Sverige, vel to uker etter at et flertall i Riksdagen stemte for mistillit. Men Löfven er en svekket statsminister. Den neste regjeringskrisen kan komme allerede i høst..

NRK - 30 aug 21 kl. 01:55

«Ida» svekket til kategori 3-storm

Orkanen «Ida» har svekket seg til en kategori 3-storm med vind på rundt 125 km/t, melder det nasjonale stormsenteret i USA. Da «Ida» nådde land søndag ettermiddag var det en storm i kategori 4, som vedvarte i flere timer mens uværet beveget seg nordover i Louisiana, skriver CNN..

NRK - 30 aug 21 kl. 14:02

Vil gi 3. dose til utsatt gruppe

Folkehelseinstituttet anbefaler at pasienter med alvorlig svekket immunforsvar får tilbud om en tredje dose mRNA-vaksine mot covid-19. – Tilbudet anses å kunne tre i kraft snarlig i kommunene og så snart det praktisk lar seg gjøre i sykehusene. Folkehelseinstituttet anbefaler videre at gruppen med alvorlig svekket immunforsvar defineres så tydelig som mulig, skriver FHI i et svar på oppdrag fra Helsedepartementet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ordførere mot elektrifisering av sokkelen

Olje- og energiminister Terje Lien Aasland, får motstand fra sine egne om elektrifisering av sokkelen. Aasland slo i Dagens Næringsliv tirsdag fast at elektrifiseringen av norsk sokkel skal gjennomføres. Det mener Ap-ordførerne i både Sandnes, Farsund, Sunndal og Høyanger er en dårlig ide, skriver Klassekampen.

NRK - 45 minutter siden

Sikkerhetsekspert: Trusselen fra IS i Afrika vokser

Trusselen fra den ekstreme islamistgruppa IS i Afrika vokser for hver dag som går, sier en ekspert på sikkerhet i Afrika. Martin Ewi forklarte seg til FNs sikkerhetsråd om terrorgruppas økende styrke i Afrika tirsdag. Han sier at minst 20 land i Afrika nå rammes direkte av IS-aktivitet, mens gruppa bruker mer enn 20 andre land til logistikk, pengeinnsamling og annet.

NRK - 1 time siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 1 time siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 1 time siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 2 timer siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 2 timer siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 4 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 4 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com