P4 > Nyheter

Saturday, 14 December, 07:58

P4 - 15 Nov 19 kl. 04:59

Drapssiktet kjent av politiet fra før

Kvinnen som torsdag ble siktet for drap etter at politiet fant et lik i leiligheten hennes i Oslo er kjent for politiet fra tidligere.
Hun har vært domfelt en rekke ganger, melder NRK.
Kvinnen ble torsdag varetektsfengslet i fire uker for drapsforsøk etter å ha angrepet en tilfeldig kvinne med kniv på Oslo S tirsdag. Det var først torsdag ettermiddag politiet fant den død kvinnen i leiligheten hennes etter å ha fått en bekymringsmelding..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssiktet, kjentav , politietfra , før
P4 - 29 Aug 19 kl. 18:04

Vil undersøke psyken til drapssiktet i Åsane

Politiet har bedt om rettpsykiatrisk undersøkelse av den 27 år gamle mannen som er siktet for å ha drept Ronny Nygård i Åsane i Bergen. Politiet ønsker ikke å utdype hvorfor, skriver Bergens Tidende. Forrige uke ble det kjent at politiet skal ha funnet DNA-bevis som knytter 27-åringen til drapet, samt blod og hudceller fra avdøde på en bukse tilhørende siktede.

P4 - 10 Dec 19 kl. 15:15

Drapssiktet dømt for vold tidligere

Den siktede 60-åringen fra Kristiansand som er pågrepet og siktet for drap på en mann i Vågsbygd er også tidligere dømt for vold. I følge Fædrelandsvennen ble han dømt til fire måneders fengsel for vold mot en kvinne i november. Nå er han drapssiktet, han befant seg i boligen til avdøde da politiet kom til stedet..

NRK - 22 Oct 19 kl. 15:20

Kjent for politiet

Mann i 30-årene er pågrepet. Han er tidligere kjent for politiet..

NRK - 22 Oct 19 kl. 15:25

Kvinnen er også kjent for politiet

Kvinnen som politiet etterlyser etter hendelsen er kjent for politiet..

NRK - 22 Oct 19 kl. 16:23

– Kjent for politiet

Begge de siktede er godt kjent for politiet..

NRK - 22 Oct 19 kl. 16:23

– Godt kjent for politiet

Den 32 år gamle mannen er godt kjent for politiet. Begge er fra østlandet..

P4 - 03 Dec 19 kl. 06:24

Ikke kjent for politiet tidligere

Kvinnen som ble funnet livløs i sjøen i Tromsø i går sammen med tre barn er ikke kjent for politiet tidligere. Politiet opplyser at de har vært i kontakt med familiefaren, og at han har status som vitne i saken. En jente i barneskolealder er bekreftet omkommet etter tragedien, mens barna og kvinnen er kritisk og livstruende skadd.

Dagbladet - 22 Aug 19 kl. 09:08

Politiet etterlyser ungdomsgjeng etter busskonflikt

1. juni ble Ronny Nygård (43) funnet død på en parkeringsplass i Bergen. En mann i slutten av 20-åra er drapssiktet.

NRK - 22 Oct 19 kl. 16:23

– Mannen er godt kjent for politiet

Begge de siktede er godt kjent for politiet..

P4 - 25 Nov 19 kl. 18:06

Politiet i ulykke

En politimotorsykkel var involvert i en trafikkulykke på E6 ved Furuseth i Oslo like før klokken 18 i kveld. Hendelsesforløpet er ikke kjent. En person er skadet og ble lagt på båre og fikk førstehjelp.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Vei fortsatt sperret etter ras

Det er ingenting som tyder på det noen ble tatt av steinraset som gikk over E18 ved Bommestad i Larvik sent i går kveld. Svære kampesteiner falt ut på veien og sperrer fortsatt i begge retninger. Det er uklart hvor lang tid det vil ta å rydde opp.

P4 - 15 minutter siden

Fire evakuert etter brann

Fire personer er evakuert etter en brann på en institusjon i Stavanger i natt. To ansatte og en beboer ble eksponert for røyk etter at en dyne startet å brenne, opplyser politiet. Brannårsaken er foreløpig uklar..

P4 - 15 minutter siden

Truer med å droppe debatt

Elizabeth Warren, Joe Biden, Bernie Sanders og resten av Demokratenes presidentkandidater truer nå med å droppe en debatt i Los Angeles. Grunnen til det er en arbeidskonflikt mellom rundt 150 kantinemedarbeidere og deres arbeidsgiver på universitetet hvor debatten skal avholdes. Warren sier hun ikke vil bryte fagforeningenes streikevaktlinje..

P4 - 15 minutter siden

Morales har fått oppholdstillatelse

Bolivias tidligere president Evo Morales og fire andre medlemmer av landets tidligere regjering har fått innvilget permanent oppholdstillatelse i Argentina. Det opplyser myndighetene i Argentina. Morales gikk av 10.

P4 - 10 minutter siden

Full mann la seg i feil seng

En full mann tok seg inn i et fremmed hus og la seg i sengen til en kvinne på Bryne i natt. Da kvinnens samboer kom hjem, ble mannen jaget på dør, melder politiet. Men problemene stoppet ikke der.

P4 - 8 timer siden

Tiltalt for forfølgelse av vindkraftarbeider

En mann i Trøndelag er tiltalt for å ha skremt og forfulgt vindkraftarbeider. Trønderenergi, som har ansvaret for vindkraft-utbyggingen på Frøya, har ifølge Adressa levert minst ni anmeldelser til politiet. Tiltaltes forsvarer sier at det er for tidlig å kommentere saken nå..

P4 - 8 timer siden

Mann påkjørt i Oslo

En mann skal være hardt skadet etter å ha blitt påkjørt av en drosje i Dronning Eufemias gate i Oslo. Det melder politiet på Twitter. Området er sperret for trafikk og politiet avhører vitner på stedet for å få oversikt over hva som har skjedd, skriver VG..

P4 - 9 timer siden

Steinras over E18

Det har gått et steinras over E18 ved Bommestad i Larvik og sørgående retning er stengt. Det melder politiet i Sør-Øst. Nødetatene er på vei til stedet, men det er ikke meldt om at noen skal være tatt av raset..

P4 - 10 timer siden

Bandidos-topp siktet for vold

Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes er varetektsfengslet i fire uker, siktet for kroppsskade. Det skriver Dagbladet. Natt til onsdag skal Harnes og en annen mann ha utsatt en person for vold i Sandefjord.

P4 - 10 timer siden

Reagerer på Johnson-utspill

Skottlands førsteminister reagerer kraftig på at britenes statsminister Boris Johnson ikke vil la skottene holde en ny folkeavstemning om selvstendighet. Det skotske nasjonalistpartiet fikk solid oppslutning i gårsdagens valg og kan sende 48 representanter til Underhuset, noe som er 13 flere enn det de har hatt. Samtidig mistet det konservative partiet i Skottland flere av sine mandater..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt