P4 > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 19:01

P4 - 15 nov. 19 kl. 04:59

Drapssiktet kjent av politiet fra før

Kvinnen som torsdag ble siktet for drap etter at politiet fant et lik i leiligheten hennes i Oslo er kjent for politiet fra tidligere.
Hun har vært domfelt en rekke ganger, melder NRK.
Kvinnen ble torsdag varetektsfengslet i fire uker for drapsforsøk etter å ha angrepet en tilfeldig kvinne med kniv på Oslo S tirsdag. Det var først torsdag ettermiddag politiet fant den død kvinnen i leiligheten hennes etter å ha fått en bekymringsmelding..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssiktet, kjentav , politietfra , før
P4 - 03 feb. 20 kl. 19:23

Drapssiktet avhøres i kveld

Mannen som er siktet for å ha drept kjæresten sin i Sandefjord i går ettermiddag skal etter planen avhøres i kveld. Det opplyser politiet til NTB. Samtidig ønsker politiet flere tips i saken.

P4 - 29 aug. 19 kl. 18:04

Vil undersøke psyken til drapssiktet i Åsane

Politiet har bedt om rettpsykiatrisk undersøkelse av den 27 år gamle mannen som er siktet for å ha drept Ronny Nygård i Åsane i Bergen. Politiet ønsker ikke å utdype hvorfor, skriver Bergens Tidende. Forrige uke ble det kjent at politiet skal ha funnet DNA-bevis som knytter 27-åringen til drapet, samt blod og hudceller fra avdøde på en bukse tilhørende siktede.

P4 - 10 des. 19 kl. 15:15

Drapssiktet dømt for vold tidligere

Den siktede 60-åringen fra Kristiansand som er pågrepet og siktet for drap på en mann i Vågsbygd er også tidligere dømt for vold. I følge Fædrelandsvennen ble han dømt til fire måneders fengsel for vold mot en kvinne i november. Nå er han drapssiktet, han befant seg i boligen til avdøde da politiet kom til stedet..

P4 - 03 feb. 20 kl. 12:23

- Drapssiktet tidligere dømt for drap

Mannen som er siktet for å ha drept kjæresten sin i Sandefjord i går, er tidligere dømt for drap. I 2018 slapp han ut etter å ha sonet for et drap han ble dømt for tidligere på 2000-tallet, melder NTB. Politiet håper å få avhørt mannen i ettermiddag, og fremstille ham for varetekt i morgen.

P4 - 03 feb. 20 kl. 12:23

Drapssiktet tidligere dømt for drap

Mannen som er siktet for å ha drept kjæresten sin i Sandefjord i går, er tidligere dømt for drap. I 2018 slapp han ut etter å ha sonet for et drap han ble dømt for tidligere på 2000-tallet, melder NTB. Politiet håper å få avhørt mannen i ettermiddag, og fremstille ham for varetekt i morgen.

NRK - 22 okt. 19 kl. 15:20

Kjent for politiet

Mann i 30-årene er pågrepet. Han er tidligere kjent for politiet..

P4 - 27 des. 19 kl. 17:45

Drapssiktet motsetter seg utlevering

Mannen som er pågrepet i Sverige for et drap i Hokksund lille julaften vil ikke la seg utlevere til Norge. Det ble kjent under et avhør med svensk politi i dag. Han ble pågrepet i Arvika i går, og er ennå ikke formelt avhørt av norsk politi.

P4 - 03 mai 20 kl. 17:45

Knivstikking i Hamar

En person ble knivstukket i armen i Hamar i ettermiddag. Skadeomfanget er ikke kjent, men personen ble kjørt til legevakt for sjekk. Politiet har pågrepet og siktet en mann for knivstikkingen.

NRK - 22 okt. 19 kl. 15:25

Kvinnen er også kjent for politiet

Kvinnen som politiet etterlyser etter hendelsen er kjent for politiet..

NRK - 22 okt. 19 kl. 16:23

– Kjent for politiet

Begge de siktede er godt kjent for politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Mann drakk seg full på antibac

En mann i Trondheim drakk seg full på antibac i kveld. Politiet mottok melding fra en vekter som trengte bistand på et hotell i Trondheim fordi mannen var beruset og til sjeanse for de andre gjestene. Mannen ble tatt med til legevakten for en sjekk og ble deretter kjørt hjem..

P4 - 30 minutter siden

To menn pågrepet for knivstikking

To menn er pågrepet etter at en mann ble knivstukket på Laksevåg i Bergen i natt. De to er siktet for grov kroppsskade med kniv og politiet etterforsker nå hendelsen. Politiet vil foreløpig ikke si noe mer om saken..

P4 - 30 minutter siden

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for drap på en utenlandsk statsborger i Steinkjær erkjenner ikke straffskyld. Den døde ble funnet død på en privat adresse, og omstendighetene gjorde at politiet siktet en mann og startet etteforskning. Siktedes forsvarer Rolf Christensen sier mannen avviser å ha noe med dødsfallet å gjøre..

P4 - 1 time siden

For mange kjører for fort

- Det er fortsatt alt for mange som kjører for fort på sommerferie nå. Det advarer assisteredene sjef for Utrykningspolitiet Roar Skjelbred Larsen. Vi er snart halvveis inn i sommermåneden, som ofte er preget av mange trafikkulykker.

P4 - 1 time siden

Savnet mann funnet

Mannen som har vært savnet på Blefjell i Telemark er nå funnet i god behold. Mannen har vært savnet siden han ikke ga livstegn fra seg i går, og store mannskaper ble satt inn i leteaksjonen. Nå er mannen funnet - sliten, men oppegående, opplyser politiet..

P4 - 1 time siden

Nok en smitterekord i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida fortsetter å øke. Nå er 15.300 nye registrert smittet, som er det høyeste tallet siden begynnelsen av pandemien.

P4 - 1 time siden

20.000 døde i Midtøsten

I Midtøsten er det nå registrert over 20.000 dødsfall som følge av koronaviruset. Halvparten av dødsfallene er i Iran, som er hardest rammet.

P4 - 2 timer siden

En skadet i motorcrossulykke

En mann i slutten av 20-årene er sendt til sykehus etter en motorcrossulykke. i Vefsn i Nordland. Personen skal ha kjørt på et hopp og landet skjevt opplyser politiet.

P4 - 2 timer siden

Reagerer på utsettelse

Utbyggingen av den rasutsatte strekningen på E16 mellom Bergen og Voss skulle egentlig startet om to år, men nå tror Vegvesenet at realistisk byggestart er først om fire år, ifølge TV 2. Ordfører i Voss, Hans-Erik Ringkjøb fra Ap, mener folk blir holdt for narr. Samferdselsdepartementet opplyser at de ikke kan si når oppstart vil være, men skal nå gjennomgå en rapport om dette som er utarbeidet av Statens Vegvesen..

P4 - 2 timer siden

Hund angrep sauer

En hund som gikk løs gikk til angrep på fire sauer i Øystre Slidre i Innlandet i ettermiddag. En av sauene ble så skadet at den måtte avlives, melder NRK. Hunden er ikke fanget inn, og det er uvisst hvem som er eier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt