NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Oktober, 13:13

NRK - 2020-09-19 09:36:33

Drapssiktet avhøres i dag

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, er fremdeles ikke avhørt. Politiet sier de håper å få gjennomført et avhør lørdag formiddag..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssiktet, avhøresi , dag
P4 - 28 sep. 20 kl. 19:20

Drapssiktet ikke avhørt

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept en mann i 50-årene i Sarpsborg, ble ikke avhørt på nytt i dag. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Siktede var en kamerat av avdøde.

Aftenposten - 28 sep. 20 kl. 17:57

Drapssiktet i Sarpsborg ikke avhørt på nytt mandag

Mannen som er siktet for å ha drept en mann i 50-årene i Sarpsborg, ble ikke avhørt på nytt mandag, melder Sarpsborg Arbeiderblad..

Aftenposten - 7 timer siden

Tom Hagen fortsatt ikke avhørt etter at han ble drapssiktet

Tom Hagen har ikke vært i avhør med politiet etter at han ble siktet for drap på kona, den forsvunne Anne-Elisabeth Hagen..

NRK - 16 sep. 20 kl. 15:10

Har avhørt siktet etter bunkerfest

Politiet har avhørt en av de fem personene som er siktet etter den ulovlige bunkerfesten i Oslo 29. august, skriver VG. Siktelsene gjelder uberettiget adgang og opphold i bunkeren.

P4 - 16 sep. 20 kl. 15:14

Har avhørt grottefestsiktet

Politiet har nå gjennomført avhør av en av de fem som er siktet etter den ulovlige grottefesten i Oslo 29. august, melder VG. De fem er siktet for ulovlig adgang og opphold i grotten, brudd på smittevernloven og for uaktsom å ha skadet andre personer, eller for medvirkning til dette.

P4 - 17 sep. 20 kl. 10:13

Avhør på vent på grunn av karantene

Avhør av personer i forbindelse med smitteutbruddet i Sarpsborg er satt på vent på grunn av karantenebestemmelsene. Sarpsborg kommune har anmeldt et religiøst arrangement som førte til det store smitteutbrudd i Sarpsborg og Fredrikstad. Politiet har vært på befaring på stedet der feiringen ble holdt, og sier til VG at de håper på å kunne avhøre personer i neste uke..

P4 - 19 sep. 20 kl. 08:35

Blir ikke avhørt ennå

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept moren sin i Oslo i går, blir foreløpig ikke avhørt. Mannens forsvarer sier til VG at de hadde et møte i går kveld, og at det ikke blir noe avhør nå på grunn av sakens omstendigheter. Forsvareren vil ikke si noe mer foreløpig.

P4 - 27 sep. 20 kl. 13:34

Ikke fått gjennomført avhør etter dødsfall

Politiet har ennå ikke fått gjennomført avhør av mannen som ble funnet sammen med en død kvinne i en leilighet i Bergen i natt. Han er på sykehus, og politiet opplyser at de vil forsøke å avhøre ham i løpet av ettermiddag. Den avdøde kvinnen i 20-årene skal obduseres i starten av neste uke.

P4 - 7 timer siden

Hagen nekter fortsatt nye avhør

Drapssiktede Tom Hagen nekter fortsatt å la seg avhøre av politiet etter råd fra sine forsvarere. Det melder Dagbladet. 70-åringen har siden juni ikke ønsket å stille til avhør, fordi han mener det ikke vil bringe saken videre.

Aftenposten - 15 okt. 20 kl. 10:55

Politiet avhører mann etter våpenbeslag på Notodden

Mannen som er pågrepet etter funn av store mengder våpen og ammunisjon i en enebolig på Notodden, skal torsdag avhøres..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Veronika Kristiansen testa positivt

Handballspelaren Veronika Kristiansen har testa positivt for koronavirus, melder klubben Györ på sine nettsider. Ho testa positivt måndag, men har vore i karantene sidan torsdag. Då testa Csenge Fodor positivt, og 21 tilsette gjekk i karantene..

NRK - 30 minutter siden

51 personer innlagt for covid-19

51 personer er tirsdag innlagt på norske sykehus for covid-19. Det er tre færre enn i går, viser Helsedirektoratets oversikt. Tre personer behandles med respirator, like mange for tredje dag på rad..

NRK - 45 minutter siden

Skutt av politi i Philadelphia

Det brøt ut demonstrasjoner i Philadelphia etter at en 27-åring bevæpnet med kniv ble skutt og drept av politiet. Faren klandrer politiet for sønnens død..

NRK - 1 time siden

Køkaos ved teststasjon i Bergen

Det ble køkaos ved teststasjonen i Fyllingsdalen i Bergen etter at Bergen legevakt meldte om at de var fullbooket for koronatesting. Politiet ble bedt om å bistå for å få kontroll på situasjonen. Også onsdag er i ferd med å fylle seg for legevakten..

NRK - 1 time siden

Kanariøyene vil kreve negativ test

Det spanske øyriket Kanariøyene vil vedta en lov som innebærer at turister må avlegge negativ koronatest før de får slippe inn. Det melder nyhetsbyrået AP. Loven vil gjelde for alle turister, både spanjoler og utlendinger, ifølge lokale politikere..

NRK - 1 time siden

Tolv nye smittede i Bodø

Tolv nye smittetilfeller er oppdaget i Bodø det siste døgnet. Det er det høyeste tallet på nye smittede i Bodø på ett døgn så langt. Alle tilfellene forklares med nærkontakt med andre smittede.

NRK - 1 time siden

Voldelige demonstrasjoner i Italia

I Italia demonstreres det mot myndighetenes koronarestriksjoner i flere byer. Demonstrantene har tydd til steinkasting og brukt fyrverki og brannbomber. I Milano er 28 personer anholdt, og én politibetjent ble lettere skadd..

NRK - 1 time siden

Seks personer pågrepet av Kripos

Den siste uka har Kripos pågrepet seks personer i en aksjon mot et organisert kriminelt miljø. De pågrepene er siktet for grov narkotikakriminalitet. Pågripelsene fant sted på Østlandet, og én ble pågrepet i Sverige.

NRK - 1 time siden

Ber om seks års forvaring for brann

Påtalemyndigheten ber om seks års forvaring, med en minstetid på fire år, for en 20-åring som står tiltalt for å ha startet tre branner på Stord. Det skriver Stord24. Mannen har tilstått og erkjent straffskyld.

NRK - 1 time siden

Utelivsgigant stenger mange steder

NOHO Norway har bestemt seg for å stenge halvparten av deres utesteder i Oslo som følge av de nye koronatiltakene. NOHO Norway driver mange av Oslos største utesteder, som Kulturhuset, Grisen, Youngs og Eilefs Landhandleri..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt