NRK > Nyheter

Fredag, 05 Mars, 04:11

NRK - 21 jan. 21 kl. 01:54

Drapssikta også sikta for voldtekt

En mann i 30-åra som er sikta for drap på ei 69-årig kvinne på Ålgård i Rogaland, er også sikta for voldtekt. Ifølge Stavanger Aftenblad ble han onsdag varetektsfengsla i fire nye uker i Jæren tingrett. Han har forklart at de to hadde frivillig sex..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ålgård, Rogaland, Stavanger Aftenblad, Jæren

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssikta, også, sikta, for, voldtekt
NRK - 25 feb. 21 kl. 15:16

Fengsla etter valdshending

Ein mann i 30-åra er varetektsfengsla i fire veker, sikta for å sett fyr på ein annan mann i ein bustad på Slåtthaug i Bergen. Det var natt til tysdag at naudetatane rykka ut til leiligheten etter melding om husbråk. Ei kvinne er også sikta i saka..

NRK - 12 feb. 21 kl. 11:30

Ny person sikta i konkurssak

I samanheng med etterforsking av mistenkt konkurskriminalitet i hotellkonsernet Maribel AS er endå ein person arrestert og sikta av Økokrim. Han vart arrestert då han kom til Oslo lufthamn frå utlandet..

NRK - I førrgår: 09:59

Kripos har sikta 21 personar

Totalt er 21 personar sikta i dei to sakskompleksa Kripos har jobba med i den internasjonale politioperasjonen mot organisert kriminalitet. Dei utelukkar ikkje angre pågripingar..

NRK - 11 jan. 21 kl. 09:05

Norsk kvinne i USA knivstukken

Ei kvinne frå Romerike skal vere stukken med kniv og kasta frå ein balkong, melder amerikansk presse ifølgje Romerikes blad. Kvinna er i 20-åra, og ligg på sjukehus i Nord-Carolina. Ein fråseparert ektemann er sikta i saka, skriv avisa..

NRK - 26 jan. 21 kl. 10:10

Oppsøkte truleg feil person

Personane som oppsøkte ei familie i ei leilegheit på Valderøya i Giske i går var truleg ute etter pengar frå ein som budde der før. Det skriv Sunnmørsposten. Fem personar er sikta for grov kroppskrenking etter hendinga..

NRK - 01 feb. 21 kl. 11:11

Falsk koronavaksine i Kina

80 personar er sikta av kinesiske styresmakter for å ha produsert falske koronavaksinar. Dei skal ha selt saltløysingar som vaksine sidan september, melder det statlege nyheitsbyrået Xinhua. Totalt 3.

NRK - 08 feb. 21 kl. 12:44

Australsk TV-anker fengsla i Kina

Kinesiske styresmakter har varsla Australia om at journalisten Cheng Lei formelt er arrestert for å ha delt statsløyndomar. Australske Cheng jobba som nyheitsanker for statleg kinesisk TV, men har sidan august vore i varetekt utan å ha blitt sikta..

NRK - 10 feb. 21 kl. 21:37

Teken etter to månadar på rømmen

Ein mann som har vore etterlyst av politiet i to månadar, er teken og varetektsfengsla. Mannen er, ifølge Drammens Tidende, sikta for vald mot ein mann i 30-åra i fjor. Mannen som no er teken, nektar straffskuld og meiner det er ei misforståing..

NRK - 10 feb. 21 kl. 21:37

Teken etter to månader på rømmen

Ein mann som har vore etterlyst av politiet i to månader, er teken og varetektsfengsla. Mannen er, ifølge Drammens Tidende, sikta for vald mot ein mann i 30-åra i fjor. Mannen som no er teken, nektar straffskuld og meiner det er ei misforståing..

NRK - 12 feb. 21 kl. 08:15

Pressekonferanse om terrorsikta

Politiets Efterretningstjeneste (PET) skal fredag orientere om dei 13 som vart arresterte og sikta i samband med ein terrorsak i Danmark torsdag. Pressekonferansen skjer klokka 11, ifylgje nyheitsbyrået Ritzau..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

New Zealand avlyser tsunamivarsel

New Zealand har nedgradert tsunamivarselet og trekkjer evakueringsordren som blei send ut etter jordskjelvet i Stillehavet. Varselet blei sendt ut torsdag etter eit svært kraftig skjelv med styrke 8,1 ved Kermadec-øyane nord for New Zealand..

NRK - 1 time siden

Ber soldatar forlate Tigray

FN og USA ber Eritrea fjerne soldatane sine frå Tigray-provinsen i Etiopia etter meldinger om krigsbrotsverk og overgrep. Kina og Russland meiner det er innblanding i dei indre tilhøva i landa. Dermed blei ikkje landa Tryggingsrådet i FN samde..

NRK - 30 minutter siden

Utset krisepakkevedtak i Senatet

I USA er Senatet si behandling av president Joe Biden si krisepakke på 1900 milliardar dollar, forseinka med fleire timer. Republikanarane har kravd at heile lovforslaget på over 500 sider skal lesast opp, skriv Washington Post..

NRK - 30 minutter siden

Vedtok George Floyd-lov i natt

Representanthuset i USA har med 220 mot 210 stemmer vedtatt ei ny lov med namn etter George Floyd, som forbyr politiet å ta halsgrep på arrestantar. Loven setter også nasjonale standardar for korleis politiet skal arbeide..

NRK - 30 minutter siden

Utsetter krisepakkevedtak i Senatet

Republikanere i Senatet i USA har klart å forsinke debatten rundt president Joe Bidens nye krisepakke på 1900 milliarder dollar. De krever opplesning av hele forslaget, noe som vil forsinke krisepakken i mange timer, skriver Washington Post..

NRK - 1 time siden

Ber soldater forlate Tigray

FN og USA ber Eritrea fjerne sine militærstyrker fra Tigray-regionen i Etiopia etter meldinger om krigsforbrytelser og overgrep. Kina og Russland mener dette er innblanding i landenes indre forhold og dermed ble Sikkerhetsrådet ikke enige..

NRK - 2 timer siden

New Zealand trekker tsunamivarsel

New Zealand nedgraderer tsunamivarselet og trekker evakueringsordren som ble utstedt etter det kraftige jordskjelvet torsdag nord for øygruppen. Varselet ble sendt ut etter et svært kraftig skjelv med styrke 8,1 ved.

NRK - 2 timer siden

Nes Zealand trekker tsunamivarsel

New Zealand nedgraderer tsunamivarsel og trekker evakueringsordren som ble utstedt etter det kraftige jordskjelvet torsdag nord for øygruppen..

NRK - 3 timer siden

Flere nye skjelv ved New Zealand

Jordskjelvene ved Kermadec-øyane nord for New Zealand fortsetter med nye kraftige skjelv i natt. Det siste døgnet er det registrert 22 større jordskjelv i området. På New Zealand er det ikke observert store bølger, melder avisa Dominion Post..

NRK - 3 timer siden

Sjekkar om politikarar samarbeidde

Amerikansk politi etterforskar om det var kommunikasjon mellom Trump-tilhengjarane som storma Kongressen og politikarar på innsida. Demokraten Adam Schiff som leiar etterretningskomiteen i Representanthuset seier at moglegheita er djupt urovekkande..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt