NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 18:26

NRK - 14 jan. 20 kl. 19:00

Drapssak i Bergen

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssaki , Bergen
VG - 13 jan. 20 kl. 14:51

To menn pågrepet i drapssak i Bergen

BERGEN (VG) Politiet har startet drapsetterforskning etter at en kvinne og en mann ble funnet døde i et populært turområde i Bergen. To menn erpågrepet og siktet..

Dagbladet - 20 nov. 19 kl. 21:57

Da Norge løste en svensk drapssak

I de krypterte tekstmeldingene som Kripos låste opp, får man et unikt innblikk i en svensk drapssak, et lukket kriminelt nettverk - og et brutalt leiemord..

P4 - 14 jan. 20 kl. 19:23

Ny person siktet i drapssak i Bergen

Politiet i Bergen har pågrepet og siktet nok en person etter dobbeltdrapssaken i Bergen. Mannen er dermed den fjerde mannen som siktes i saken og han er siktet for bevisforspillelse. Tidligere i dag ble en mann i 30-åringe pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet drept i et turområdet.

NRK - 17 jan. 20 kl. 15:49

Ny person pågrepet i drapssak

Politiet har arrestert nok en person i forbindelse med dobbeltdrapet i Bergen. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et populært turområde. Nå er fire personer siktet i saken..

NRK - 11 juni 20 kl. 13:06

Belgia gjenåpner uløst drapssak

Belgia gjenåpner en gammel drapssak, fordi de mener den kan være knyttet til tyskeren som er mistenkt for å ha borført og drept Madeleine Mccann. Kroppen til 16-åringen Carola Titze ble funnet lemlestet i en liten kystby i Belgia i 1996..

P4 - 25 des. 19 kl. 11:13

Kvinne pågrepet i drapssak

En kvinne er pågrepet etter at en 46 år gammel mann ble funnet død i en leilighet i København i Danmark julaften. I følge Ekstra Bladet etterforsker politiet saken som en drapssak. I følge politiet er det fortsatt uklart om kvinnen er gjerningspersonen eller om hun kom til stedet etter drapet..

P4 - 20 juni 20 kl. 10:39

Peter Madsen kobles til ny dansk drapssak

Drapsdømte Peter Madsen kobles til en ny dansk drapssak. Dansk politi undersøker om han kan knyttes til drapet på en 17 år gammel jente i 2016, på grunn av enkelte likheter med drapet på Kim Wall. Politiet etterlyste en hvit varebil etter drapet på 17-åringen, som Madsen hadde tilgang på, og i tillegg ble jenta og Kim Wall funnet i sjøen.

NRK - 14 april 20 kl. 16:53

Nytt sykehjemsdødsfall i Bergen

Ytterligere én beboer på Metodisthjemmet i Bergen er død etter å ha testet positivt på covid-19, opplyser Bergen kommune. Dermed er 12 beboere på sykehjem i Bergen nå døde..

P4 - 19 juni 20 kl. 19:43

Junirekord for Bergen

Det er satt varmerekord i Bergen i dag. 30,3 grader er den høyeste temperaturen som har blitt målt ved Florida i Bergen i juni. Meterologene understreker at det har vært varmere i Bergen tidligere, men da i mai og juli.

NRK - 28 feb. 20 kl. 13:45

Koronasmitte påvist i Bergen

En person bosatt i Bergen kommune har i dag fått påvist koronavirus, opplyser Bergen kommune. – Personen har vært på reise i Nord-Italia og er nå i hjemmeisolasjon i boligen sin i Bergen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Flere biler røykskadd

Mellom 20 og 30 biler er røykskadet etter at en container brant i et garasjeanlegg i Kongens gate i Skien i ettermiddag. Det er foreløpig uvisst hvor store skader bilene har..

NRK - 5 minutter siden

Melding om brann i Grovfjord

Nødetatene har rykket ut til melding om brann i Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Det opplyser Troms politidistrikt..

NRK - 4 minutter siden

73 gårdsarbeidere testet positivt

200 ansatte ved en gård nær Malvern i England har fått beskjed om å isolere seg selv etter at 73 av dem testet positivt for koronaviruset. Det melder Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Smitteøknings-rekord i verden

Verdens helseorganisasjon melder at det har vært rekord i antall nye koronasmittede i verden det siste døgnet, ifølge Reuters. I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert over 230.000 nye smittetilfeller av viruset i verden..

NRK - 15 minutter siden

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som er siktet for drapet på en utenlandsk statsborger på Fergeland i Steinkjer natt til søndag, erkjenner ikke straffskyld. Det forteller mannens advokat, Rolf Christensen, ifølge VG. Han sier og at offeret og siktede var godt bekjent..

NRK - 15 minutter siden

Beboere må tilbake til isolasjon

Beboere i og rundt byen Lerida i spanske Katalonia har blitt beordret til å gå tilbake til hjemmeisolasjon etter en økning i antall koronasmittede i området, ifølge AFP. De 200.000 i området var også i isolasjon fra resten av regionen forrige helg..

NRK - 30 minutter siden

Kraftig beruset på Antibac

En mann i 40-årene ble fjernet fra et hotell i Trondheim etter at han drakk seg kraftig beruset på Antibac og forstyrret andre gjester. Det melder politiet på Twitter. Mannen ble sendt til legevakt, og deretter hjem etter å ha blitt klarert der..

NRK - 30 minutter siden

Gjeninnfører inn- og utreiseforbud

Inn- og utreiseforbudet i Katalonia i Spania gjeninnføres på grunn av en stør økning i antall koronasmittede i regionen. Forbudet vil gjelde fra 13. juli for blant andre Lleida, Alcarràs, Soses, Seròs, Aitona, La Granja d'Escarp og Massalcoreig..

NRK - 45 minutter siden

To pågrepet for knivstikking

Politiet har pågrepet to menn i forbindelse med at en mann ble knivstukket i Håsteinsgate på Laksevåg i Bergen, natt til lørdag. Begge mennene er siktet for grov kroppsskade med kniv, og er ikke avhørt enda. Den skadde ligger fremdeles på sykehus..

NRK - 1 time siden

Smitteøknings-rekord i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida har steget med 15.300 søndag, som er det høyeste antallet nye smittetilfeller på en dag i den amerikanske delstaten siden begynnelsen av pandemien. Nesten 270.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt