NRK > Nyheter

Thursday, 23 January, 03:47

NRK - 14 Jan 20 kl. 19:00

Drapssak i Bergen

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapssaki , Bergen
VG - 13 Jan 20 kl. 14:51

To menn pågrepet i drapssak i Bergen

BERGEN (VG) Politiet har startet drapsetterforskning etter at en kvinne og en mann ble funnet døde i et populært turområde i Bergen. To menn erpågrepet og siktet..

Dagbladet - 20 Nov 19 kl. 21:57

Da Norge løste en svensk drapssak

I de krypterte tekstmeldingene som Kripos låste opp, får man et unikt innblikk i en svensk drapssak, et lukket kriminelt nettverk - og et brutalt leiemord..

P4 - 14 Jan 20 kl. 19:23

Ny person siktet i drapssak i Bergen

Politiet i Bergen har pågrepet og siktet nok en person etter dobbeltdrapssaken i Bergen. Mannen er dermed den fjerde mannen som siktes i saken og han er siktet for bevisforspillelse. Tidligere i dag ble en mann i 30-åringe pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet drept i et turområdet.

NRK - 17 Jan 20 kl. 15:49

Ny person pågrepet i drapssak

Politiet har arrestert nok en person i forbindelse med dobbeltdrapet i Bergen. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et populært turområde. Nå er fire personer siktet i saken..

P4 - 25 Dec 19 kl. 11:13

Kvinne pågrepet i drapssak

En kvinne er pågrepet etter at en 46 år gammel mann ble funnet død i en leilighet i København i Danmark julaften. I følge Ekstra Bladet etterforsker politiet saken som en drapssak. I følge politiet er det fortsatt uklart om kvinnen er gjerningspersonen eller om hun kom til stedet etter drapet..

VG - 14 Jan 20 kl. 10:04

To døde i Bergen: Ny pågripelse i drapsetterforskning

BERGEN (VG) Politiet har pågrepet en tredje person i forbindelse med etterforskningen av et dobbeltdrap i Bergen..

NRK - 07 Nov 19 kl. 06:21

Full togstans i Bergen

Det er stengt for all tografikk mellom Bergen og Arna på grunn av togavsporingen i Ulrikstunnelen natt til torsdag. Det blir satt opp buss for tog mellom Bergen og Voss..

VG - 13 Jan 20 kl. 14:51

To døde i Bergen - to pågrepet

BERGEN (VG) Politiet har startet drapsetterforskning etter at en kvinne og en mann ble funnet døde i et populært turområde i Bergen..

NRK - 30 Nov 19 kl. 21:25

Tørr november i Bergen

I Bergen i november har det kun falt 55,6 millimeter nedbør. Bare to ganger tidligere har det vært målt mindre, og forrige gang var for 98 år siden. – Bergen har fått litt over 20 prosent av normalen, sier statsmeteorolog Kristian Gislefoss til BT..

NRK - 21 Oct 19 kl. 18:06

Bergen stenger meldingstjeneste

Skoleappen Vigilo stenges av i Bergen kommune, etter at en ny alvorlig feil er oppdaget. Feilen førte til at en melding fra en foresatt til en kontaktlærer gikk ut til en hel foreldregruppe, skriver Bergen kommune i en pressemelding..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

USA ber om håndfaste reformer

Den nye regjeringen i Libanon må vedta reformer for å håndtere den dype økonomiske krisen i landet og for å få slutt på gateprotestene, mener USA. – Den store testen for Libanons regjering blir hvordan den handler, sier utenriksminister Mike Pompeo..

NRK - 2 timer siden

Hver femte student vil ikke ha barn

Hver femte student i Norge vil ikke ha barn, i følge en undersøkelse Sentio har gjort for Norsk studentorganisasjon og Universitas. Undersøkelsen viser at 57 prosent av norske studenter ønsker seg barn, mens 19 prosent ikke vil ha barn..

NRK - 2 timer siden

Stor interesse for riksrettssaken

Den første dagen av riksrettssaken mot president Donald Trump i Senatet trakk et stort antall TV-seere i USA: Rundt elleve millioner seere var innom sendingen tirsdag, melder Variety. Størst oppslutning hadde Fox News med over 2,6 millioner seere..

NRK - 3 timer siden

WHO berømmer Kina for smittetiltak

Verdens helseorganisasjon sier Kinas tiltak reduserer risikoen for at et nytt lungevirus spres globalt. All trafikk inn og ut av byen Wuhan er stanset. WHO-sjef Tedros Ghebreyesus omtaler tiltakene fra Kinas helsemyndigheter som veldig sterke..

NRK - 4 timer siden

Kraftig økning i politidrap i Rio

Mens antallet drap stupte til knappe 4.000 i Rio de Janeiro i fjor, økte antallet drap utført av brasiliansk politi til drøyt 1.800.

NRK - 4 timer siden

Fikk milliardbot i Canada

En domstol i Canada har beordret Volkswagen til å betale en bot på 1,3 milliarder kroner etter at bilprodusenten sa seg skyldig i å ha brutt miljølovgivningen. Lovbruddene har utspring i utslippsskandalen..

NRK - 4 timer siden

Demokratenes prosedyre i gang

Demokratene begynte onsdag sin prosedyre i riksrettssaken mot Donald Trump og fastholdt at USAs president må avsettes. Demokratene mener at Trump har gjort seg skyldig i maktmisbruk og for å ha forsøkt å hindre Kongressens etterforskning av dette..

NRK - 5 timer siden

Frp snur om ulv

Fremskrittspartiet sier nå at de kan støtte Senterpartiets ønske om å felle to omstridte ulveflokker. Hvis Sp og Frp får med seg Ap på å felle ulveflokkene, vil de få flertall mot regjeringen i Stortinget..

NRK - 6 timer siden

WHO holder nytt krisemøte i morgen

Verdens helseorganisasjon (WHO) satt i kveld i et krisemøte på grunn av utbruddet av et nytt coronavirus i Kina. Det ble besluttet at det skal holdes et nytt møte i morgen, hvor det skal diskuteres om lungeviruset skal erklæres en global helsefare..

NRK - 6 timer siden

WHO holder pressekonferanse
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt