NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Oktober, 12:31

NRK - 01 okt. 20 kl. 10:19

Drapsoffer var student ved NHH

Den 20 år gamle kvinnen som ble funnet drept i Åsane i Bergen lørdag var student ved NHH. Rektor kaller hendelsen «forferdelig trist og tragisk». Det kom fram i en kunngjøring på læringsplattformen Canvas torsdag morgen, skriver studentavisa K7..
Les mer på NRK


Les mer om:
Åsane, Bergen, NHH, Canvas, K7

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapsoffervar , student, ved, NHH
Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 10:49

Drept kvinne i Bergen var student ved Norges Handelshøyskole

Den 20 år gamle kvinnen som ble funnet drept i Åsane i Bergen lørdag var student ved NHH. Rektor kaller hendelsen «forferdelig trist og tragisk»..

NRK - 22 okt. 20 kl. 21:29

18 studenter smittet ved NHH

Koronasmitten har igjen blusset opp på Norges Handelshøyskole. De to siste døgnene har 18 studenter fått påvist covid-19. 12 av de 18 nye tilfellene som ble meldt i Bergen i dag er studenter ved NHH.

NRK - 23 okt. 20 kl. 15:55

Avlyser all fysisk undervisning

Norges Handelshøyskole (NHH) går over til digital undervisning inntil videre. Til sammen 23 studenter ved høyskolen er bekreftet koronasmittet siden onsdag. I tillegg er studentlokalene på NHH stengt fra og med fredag kveld, skriver Bergens Tidende..

NRK - 02 okt. 20 kl. 10:44

Smittesporing på NTNU i Trondheim

En ny student er koronasmittet ved NTNU. Personen er student ved Fakultet for ingeniørvitenskap, og har deltatt på tre forelesninger der i alt 400 andre mennesker kan ha deltatt. Alle som kan ha vært på samme forelesning som den smittede, er varslet..

P4 - 12 okt. 20 kl. 20:40

Sjette student smittet

Nok en student ved NTNU i Trondheim har fått påvist koronasmitte. Nå har til sammen seks studenter fått påvist covid-19 de siste tre dagene, melder Adresseavisen. Smitteveien til alle seks er kjent.

NRK - Igår: 15:12

Student i Tromsø testet positivt

En student ved Universitetet i Tromsø har testet postivt på covid-19. Studenten som er smittet, er i isolasjon. De 17 medstudentene som de siste dagene har hatt undervisning sammen med vedkommende, vil bli kontaktet av kommunens smittesporingsteam..

NRK - 5 timer siden

Ny student er smitta med korona

En student ved Handelshøgskolen i Tromsø har fått påvist covid-19. Studenten har deltatt i undervisning i Tromsø, og 11 medstudenter blir kontaktet av kommunens smittesporingsteam. UiT bistår smittesporingsteamet i Harstad, da vedkommende reiste dit..

NRK - 12 okt. 20 kl. 20:30

Endå ein student smitta i Trondheim

Ein sjette student i Trondheim har fått påvist koronasmitte, opplyser kommuneoverlegen til Adresseavisen måndag kveld. Kommunen skal ha identifisert smitteveg for alle dei seks smitta studentane dei siste tre dagane..

P4 - 23 okt. 20 kl. 06:17

18 nye coronatilfeller ved NHH

18 studenter ved Norges Handelshøgskole i Bergen har testet positiv for koronasmitte de to siste døgnene. Det melder Bergens Tidende. Det var et større utbrudd ved høyskolen etter studiene startet i slutten av august, og totalt 172 studenter er smittet siden den gang.

P4 - 01 okt. 20 kl. 15:56

NTNU-studenter må registreres

Kommuneoverlegen i Trondheim og rektor ved NTNU ber nå studentene ved skolen om å bli flinkere til å registrere seg når de er på forelesning. Grunnen er at det skal gjøre det lettere å spore koronasmitte, skriver Adressa. 150 studenter kan ha vært på forelesning med en smittet NTNU-student.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Skutt av politi i Philadelphia

Det brøt ut demonstrasjoner i Philadelphia etter at en 27-åring bevæpnet med kniv ble skutt og drept av politiet. Faren klandrer politiet for sønnens død..

NRK - 15 minutter siden

Køkaos ved teststasjon i Bergen

Det ble køkaos ved teststasjonen i Fyllingsdalen i Bergen etter at Bergen legevakt meldte om at de var fullbooket for koronatesting. Politiet ble bedt om å bistå for å få kontroll på situasjonen. Også onsdag er i ferd med å fylle seg for legevakten..

NRK - 15 minutter siden

Kanariøyene vil kreve negativ test

Det spanske øyriket Kanariøyene vil vedta en lov som innebærer at turister må avlegge negativ koronatest før de får slippe inn. Det melder nyhetsbyrået AP. Loven vil gjelde for alle turister, både spanjoler og utlendinger, ifølge lokale politikere..

NRK - 15 minutter siden

Tolv nye smittede i Bodø

Tolv nye smittetilfeller er oppdaget i Bodø det siste døgnet. Det er det høyeste tallet på nye smittede i Bodø på ett døgn så langt. Alle tilfellene forklares med nærkontakt med andre smittede.

NRK - 30 minutter siden

Voldelige demonstrasjoner i Italia

I Italia demonstreres det mot myndighetenes koronarestriksjoner i flere byer. Demonstrantene har tydd til steinkasting og brukt fyrverki og brannbomber. I Milano er 28 personer anholdt, og én politibetjent ble lettere skadd..

NRK - 30 minutter siden

Seks personer pågrepet av Kripos

Den siste uka har Kripos pågrepet seks personer i en aksjon mot et organisert kriminelt miljø. De pågrepene er siktet for grov narkotikakriminalitet. Pågripelsene fant sted på Østlandet, og én ble pågrepet i Sverige.

NRK - 30 minutter siden

Ber om seks års forvaring for brann

Påtalemyndigheten ber om seks års forvaring, med en minstetid på fire år, for en 20-åring som står tiltalt for å ha startet tre branner på Stord. Det skriver Stord24. Mannen har tilstått og erkjent straffskyld.

NRK - 30 minutter siden

Utelivsgigant stenger mange steder

NOHO Norway har bestemt seg for å stenge halvparten av deres utesteder i Oslo som følge av de nye koronatiltakene. NOHO Norway driver mange av Oslos største utesteder, som Kulturhuset, Grisen, Youngs og Eilefs Landhandleri..

NRK - 45 minutter siden

Dyrest å bo i Oslo

Det er dyrest å ha bolig i Oslo kommune. Snittet ligger på 165.166 kroner i året.

NRK - 1 time siden

230.000 tonn plast i vannet årlig

Nær 230.000 tonn plast havner i Middelhavet hvert eneste år, og miljøorganisasjonen IUCN sier mengden vil fordoble seg om 20 år om ikke drastiske tiltak iverksettes. Det melder AFP.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt