NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 17:41

NRK - 15 nov. 19 kl. 04:44

Drapsetterforskning i Malmö

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun er drept. Det melder Aftonbladet. Ingen er pågrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Malmö, Aftonbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapsetterforskningi , Malmö
P4 - 15 nov. 19 kl. 05:55

Kvinne funnet drept i bil i Sverige

Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at en kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö i går kveld. Undersøkelser på åstedet har pågått i natt. Ingen er hittil pågrepet..

NRK - 03 des. 19 kl. 17:03

Starter drapsetterforskning

Politiet har pågrepet en person og satt i gang drapsetterforskning etter at en person ble funnet død i en leilighet i Lakselv. Personen skal angivelig ha blitt knivstukket, opplyser politiet..

NRK - 29 aug. 19 kl. 10:57

Ber om fengsling etter Malmö-drap

En 19 år gammel mann som er siktet for medvirkning til drapet på en kvinne i Malmö mandag, blir begjært varetektsfengslet. Mannen ble pågrepet like etter klokka 21 mandag kveld. Rettsmøtet vil bli avholdt i Malmö 13.

VG - 04 juni 20 kl. 19:01

George Floyd-protester inntok Malmö sentrum

Rundt 2.000 mennesker møtte opp til en demonstrasjon i Malmö mot rasisme, protestantene ble stoppet av politiet, men har motsatt seg ordren, og tok seg inn i Malmö-sentrum..

Aftenposten - 11 nov. 19 kl. 18:51

Ny skyteepisode i Malmø

Alarmen har gått igjen i Malmø. Det meldes om skuddveksling på Eriksfält..

Aftenposten - 11 nov. 19 kl. 18:51

Ny skyteepisode i Malmö

Alarmen har gått igjen i Malmö. Det meldes om skuddveksling på Eriksfält..

Klartale - 11 nov. 19 kl. 10:32

Folk i Malmö krever handling mot volden

Først var det en eksplosjon. Så ble en 15-åring skutt og drept. – Nå må noen gjøre noe, sier en kvinne som bor i Malmö..

P4 - 10 nov. 19 kl. 21:07

Malmø-politiet kaller inn hjelp

Politiet i Malmø har bedt om å få forsterkninger etter at en 15 år gammel gutt ble skutt og drept i byen i går kveld. En annen ble livstruende skadet i skyteepisoden, og Sveriges innenriksminister har i dag bestemt at politiet skal få de ressursene de trenger for å kunne pågripe den eller de som sto bak. Politiet varsler også at de vil ha store styrker i Malmøs gater fremover, for at folk skal kunne øle seg trygge..

Aftenposten - 11 nov. 19 kl. 18:51

Politiet: Nytt drapsforsøk i Malmö

Alarmen har gått igjen i Malmö. Det meldes om skuddveksling på Eriksfält..

P4 - 27 mai 20 kl. 11:23

SVTs lokaler i Malmö

En mistenkelig gjenstand som kom med posten er funnet hos den svenske allmennkrigkasteren SVT i Malmö. Deler av lokalene evakueres derfor. Og politiets bombegruppe er på vei til stedet for å undersøke den mistenkelige gjenstanden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Smitteøknings-rekord i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida har steget med 15.300 søndag, som er det høyeste antallet nye smittetilfeller på en dag i den amerikanske delstaten siden begynnelsen av pandemien. Nesten 270.

NRK - 10 minutter siden

Undersøkte brønner i McCann-saken

Den siste uken har portugisisk politi undersøkt tre brønner i Algarve-regionen i jakten på Madeleine McCann, som ble meldt savnet i 2007 da hun var tre år gammel. Det melder flere britiske medier. Politiet har så langt ikke funnet spor i brønnene..

NRK - 15 minutter siden

MC-fører til sykehus

En mann i 60-åra er fraktet til sykehus etter et sammenstøt mellom en MC og en bil i Bakkenteigen i Horten. MCen skulle svinge av veien og bilen bak hadde ikke fått med seg dette. Føreren av bilen, en mann i 20 åra, har fått førerkortet beslaglagt..

NRK - 10 minutter siden

Dialog mellom Serbia og Kosovo

Den politiske kontakten mellom Serbia og Kosovo er gjenopprettet etter et videomøte med EU som tilrettelegger. Serbia nekter å anerkjenne Kosovo som en egen stat. Kosovo erklærte sin uavhengighet etter Balkan-krigen og Natos bombing av Serbia i 1999..

NRK - 30 minutter siden

Franske agenter dømt for spionasje

To tidligere franske etterretningsagenter er dømt til lange fengselsstraffer for å ha delt opplysninger med Kina, melder AFP. De ble dømt til tolv og åtte år i fengsel. Kona til en av agentene dømmes til fire års fengsel for delaktighet..

NRK - 30 minutter siden

Rekord for nye smittede i Florida

Antall registrerte smittetilfeller i Florida har steget med 15.300 søndag, som er det høyeste antallet nye smittetilfeller i den amerikanske delstaten siden begynnelsen av pandemien. Nesten 270.

NRK - 30 minutter siden

Savnet mann funnet

Mannen i 60-årene som har vært savnet på Blefjell i Telemark er funnet, skriver politiet på Twitter. Mannen er sliten, men oppegående, skriver de videre. Helikopter, hundepatruljer og frivillige deltok i søket..

NRK - 30 minutter siden

Over 20.000 koronadøde i Midtøsten

Nå har over 20.000 dødsfall blitt registrert i Midtøsten som følge av koronaviruset. Over halvparten av dødsfallene har vært i Iran, som er regionens hardest rammede land, ifølge AFP.

NRK - 45 minutter siden

Person fraktet i luftambulanse

En person på Langneset i Vefsn er fraktet til sykehus i luftambulanse, melder politiet. Personen skal ha blitt skadet i forbindelse med kjøring på motocrossbane. Føreren var våken og stabil, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Håper å finne turgåer i live

Politiet sier søndag ettermiddag at de fremdeles håper å finne turgåeren som er savnet på Blefjell i live. Det har nå gått omtrent et døgn siden han sist ga livstegn. Helikopter, hundepatruljer og frivillige fra blant annet Røde Kors deltar i søket..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt