NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 06:05

NRK - 15 Nov 19 kl. 04:44

Drapsetterforskning i Malmö

En kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö torsdag kveld. Politiet mistenker at hun er drept. Det melder Aftonbladet. Ingen er pågrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Malmö, Aftonbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapsetterforskningi , Malmö
P4 - 15 Nov 19 kl. 05:55

Kvinne funnet drept i bil i Sverige

Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at en kvinne ble funnet død i en bil sør i Malmö i går kveld. Undersøkelser på åstedet har pågått i natt. Ingen er hittil pågrepet..

NRK - 03 Dec 19 kl. 17:03

Starter drapsetterforskning

Politiet har pågrepet en person og satt i gang drapsetterforskning etter at en person ble funnet død i en leilighet i Lakselv. Personen skal angivelig ha blitt knivstukket, opplyser politiet..

NRK - 29 Aug 19 kl. 10:57

Ber om fengsling etter Malmö-drap

En 19 år gammel mann som er siktet for medvirkning til drapet på en kvinne i Malmö mandag, blir begjært varetektsfengslet. Mannen ble pågrepet like etter klokka 21 mandag kveld. Rettsmøtet vil bli avholdt i Malmö 13.

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 18:51

Ny skyteepisode i Malmö

Alarmen har gått igjen i Malmö. Det meldes om skuddveksling på Eriksfält..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 18:51

Ny skyteepisode i Malmø

Alarmen har gått igjen i Malmø. Det meldes om skuddveksling på Eriksfält..

Klartale - 11 Nov 19 kl. 10:32

Folk i Malmö krever handling mot volden

Først var det en eksplosjon. Så ble en 15-åring skutt og drept. – Nå må noen gjøre noe, sier en kvinne som bor i Malmö..

P4 - 10 Nov 19 kl. 21:07

Malmø-politiet kaller inn hjelp

Politiet i Malmø har bedt om å få forsterkninger etter at en 15 år gammel gutt ble skutt og drept i byen i går kveld. En annen ble livstruende skadet i skyteepisoden, og Sveriges innenriksminister har i dag bestemt at politiet skal få de ressursene de trenger for å kunne pågripe den eller de som sto bak. Politiet varsler også at de vil ha store styrker i Malmøs gater fremover, for at folk skal kunne øle seg trygge..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 18:51

Politiet: Nytt drapsforsøk i Malmö

Alarmen har gått igjen i Malmö. Det meldes om skuddveksling på Eriksfält..

P4 - 11 Nov 19 kl. 22:22

To pågrepet etter skyting i Malmø

To personer er pågrepet etter skytingen i Malmø i Sverige i kveld. En gutt under 18 år ble skadet, men politiet opplyser til Expressen at skadene ikke er livstruende. hendelsen etterforskes som et drapsforsøk.

Dagbladet - 11 Nov 19 kl. 07:46

Malmö rystes av tenåringsdrap

Minutter etter at en eksplosjon rystet Malmö ble en tenåring drept i en skuddveksling..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

E18 fortsatt sperret etter ras

Ingen ble skadet da flere store steiner raste ned på E18 ved Larvik fredag kveld. Lørdag morgen er veien fortsatt sperret i begge retninger. Det fortsatt uklart når veien kan åpne igjen.

NRK - 30 minutter siden

Staten vil stanse juleøl-kalendre

Helsedirektoratet har sendt et skriftlig varsel til Gulating og vil stanse butikkjeden fra å reklamere for deres juleølkalender på Facebook, melder Dagen. Ølutsalgkjeden opplyser til avisa at de vil endre markedsføringen sin..

NRK - 1 time siden

Truer med å droppe debatt

Samtlige av Demokratenes presidentkandidater som skal delta på en debatt i Los Angeles neste uke, truer med å droppe den som følge av en arbeidskonflikt. Debatten skal etter planen arrangeres på universitetet Loyola Marymount torsdag..

NRK - 1 time siden

Vy betaler en million kroner

Vy communication og togselskapet Vy har inngått et hemmelig forlik i saken om krenkelse av selskapets varemerke. I forliket, som ønsket å holde hemmelig, ble partene enige om at Vy skal betale Vy Communication en million kroner, ifølge Finansavisen..

NRK - 1 time siden

Hongkongs leder på besøk i Kina

Hongkongs leder Carrie Lam reiste lørdag til Kina. Den politiske og økonomiske situasjonen i Hongkong står etter alt og dømme på agendaen i løpet av hennes fire dager lange besøk, melder Reuters. Mandag skal hun møte Kinas president..

NRK - 1 time siden

Morales har fått asyl i Argentina

Bolivias tidligere president Evo Morales og fire andre medlemmer av landets tidligere regjering har fått innvilget asyl i Argentina. – Asylsøkerne har fått innvilget permanent oppholdstillatelse, sier det argentinske utenriksdepartementet..

NRK - 3 timer siden

Søker etter omkomne i vannet

Dykkere fra politiet søkte lørdag etter de to siste som er savnet etter vulkanutbruddet på New Zealand. Inkludert de to savnede som dykkerne søker etter, har vulkanutbruddet krevd 16 menneskeliv..

NRK - 4 timer siden

Høyesterett ber Trump forklare seg

Høyesterett i USA ber president Donald Trump forklare hvorfor han ikke ønsker å utlevere selvangivelsen sin. Trump blir bedt om å avgi forklaring i mars. En avgjørelse fra høyesterett er ventet i juni neste år, sier domstolen i en uttalelse..

NRK - 5 timer siden

Identifiserer ofre etter flyulykke

Levninger som tilhører de savnede om bord på et chilensk militærfly som styrtet på vei til Antarktis, ble fredag fraktet til en militærbase for identifisering. Myndighetene har ikke sagt noe om hva som kan være årsaken til ulykken..

NRK - 5 timer siden

John Lennons runde briller solgt

Et par av John Lennons briller som Beatles-legenden la igjen i baksetet på en bil, ble fredag solgt på auksjon i London for 1,7 millioner kroner. Brillene ble solgt på nettauksjon til en anonym kjøper..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt