VG > Sport

Thursday, 23 January, 02:45

VG - 14 Jan 20 kl. 19:01

Drapene i Bergen: Ny mann siktet

BERGEN (VG) Politiet har siktet tre menn for drap eller medvirkning til drap etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde mann er siktet for å ha ødelagt bevis..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapenei , BergenNy , mann, siktet
P4 - 14 Jan 20 kl. 19:23

Ny person siktet i drapssak i Bergen

Politiet i Bergen har pågrepet og siktet nok en person etter dobbeltdrapssaken i Bergen. Mannen er dermed den fjerde mannen som siktes i saken og han er siktet for bevisforspillelse. Tidligere i dag ble en mann i 30-åringe pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet drept i et turområdet.

VG - 14 Jan 20 kl. 19:01

Drapssaken i Bergen: Ny mann siktet

BERGEN (VG) Politiet har siktet tre menn for drap eller medvirkning til drap etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde mann er siktet for å ha ødelagt bevis..

VG - 17 Jan 20 kl. 17:01

Ny mann siktet i drapssaken i Bergen

En fjerde mann er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet døde i et turområde i Arna i Bergen mandag..

VG - 17 Jan 20 kl. 17:01

Femte mann siktet i drapssaken i Bergen

En ny mann er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet døde i et turområde i Arna i Bergen mandag..

VG - 14 Jan 20 kl. 10:04

To døde i Bergen: Tredjemann siktet i drapssaken

BERGEN (VG) Politiet har pågrepet en mann i 30-årene etter at to ble funnet døde i Bergen mandag. Han er den tredje som er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 14 Jan 20 kl. 20:06

Fire menn er siktet i Bergen

Politiet i Bergen har siktet fire menn etter at en mann og en kvinne ble funnet drept ved Osavatnet i går. Tre menn er siktet for drap eller medvirkning til drap, mens en er siktet for å bidra til å ødelegge bevis. To ble pågrepet i går og to i dag..

NRK - 17 Jan 20 kl. 17:09

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..

P4 - 25 Oct 19 kl. 12:12

Mann siktet for overgrep

En mann i 60- årene fra Bergen er siktet for seksuell handling med barn under 16 år. Mannen er også siktet for å ha hatt overgrepsbilder av barn. Han ble pågrepet på onsdag og blir fremstilt for varetektsfengsling i dag, skriver Bergens Tidene..

Aftenposten - 25 Oct 19 kl. 11:58

Mann i Bergen siktet for seksuell handling med barn

En mann i 60-årene fra Bergen er siktet for seksuell handling med barn under 16 år. Han ble pågrepet onsdag..

P4 - 16 Jan 20 kl. 11:46

Fremstilles for fengsling

En mann i 30-årene som er siktet for drap eller medvirkning til dobbeltdrap i Bergen fremstilles for varetektsfengsling i dag. I går ble to andre menn varetektsfengslet i fire uker etter at en kvinne og en mann ble funnet drept i et turområde i Bergen mandag. En fjerde mann ble løslatt i går kveld..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Marerittkveld for Solskjær: – Strekker hendene i været

MANCHESTER (VG) (Manchester United – Burnley FC 0–2) Ole Gunnar Solskjær (46) gikk på sitt fjerde tap på bare syv kamper i 2020..

VG - 3 timer siden

Nationaltheatret avbrøt forestilling i første akt: – Vi er veldig lei oss

Forestillingen «Forelska i Shakespeare» måtte onsdag kveld avbryte grunnet sykdom..

VG - 3 timer siden

Kjempeskrell for Solskjær – United-tap hjemme mot Burnley

MANCHESTER (VG) (Manchester United – Burnley FC 0–2) Ole Gunnar Solskjær (46) gikk på sitt fjerde tap på bare syv kamper i 2020..

VG - 4 timer siden

Teateranmeldelse «Til ungdommen»: Prektig ungdom

Å være ung er for jævlig, men på Centralteatret blir i det minste budskapet levert med bøttevis av sjarm..

VG - 5 timer siden

Youtuber «Agnetesh»: – Jeg er veldig dårlig på å date

I tillegg til å gi ut bok i 2019, ble også Agnete Husebye kåret til årets youtuber: – Jeg håper ikke jeg «peaka» i fjor..

VG - 6 timer siden

Dette er de gjenværende IS-kvinnene

Fire kvinner med norsk statsborgerskap, med til sammen fire barn født i den såkalte Islamske staten (IS), sitter fortsatt internert i to ulike leirer i Nord-Syria..

VG - 10 timer siden

Dødstallet stiger – stanser kollektivtrafikk i millionby

Det nye virusbruddet i Kina har så langt tatt 17 menneskeliv. Nå anbefaler myndighetene i millionbyen Wuhan alle innbyggere om å holde seg hjemme..

VG - 7 timer siden

Sagosen roser «reservene» etter ny norsk seier: – Hatten av

MALMÖ (VG) (Norge-Slovenia 33–30) Norge skal møte Kroatia i semifinalen i håndball-EM. Onsdag kveld danset reservene på det blå gulvet mens Sander Sagosen og de største stjernene smilte på benken..

VG - 7 timer siden

Sagosen roser «reservene»: – Hatten av

MALMÖ (VG) (Norge-Slovenia 33–30) Norge skal møte Kroatia i semifinalen i håndball-EM. Onsdag kveld danset reservene på det blå gulvet mens de største stjernene ble hvilt og jublet fra benken..

VG - 8 timer siden

Kilder til VG: Abid Raja snudde i Bangkok mandag

Venstres Abid Raja var på vei til Indonesia sammen med utenrikskomiteen. Men mandag, under en mellomlanding i Bangkok, snudde han og dro hjem til Oslo, får VG opplyst..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt