VG > Sport

Søndag, 12 Juli, 17:38

VG - 14 jan. 20 kl. 19:01

Drapene i Bergen: Ny mann siktet

BERGEN (VG) Politiet har siktet tre menn for drap eller medvirkning til drap etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde mann er siktet for å ha ødelagt bevis..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Drapenei , BergenNy , mann, siktet
P4 - 14 jan. 20 kl. 19:23

Ny person siktet i drapssak i Bergen

Politiet i Bergen har pågrepet og siktet nok en person etter dobbeltdrapssaken i Bergen. Mannen er dermed den fjerde mannen som siktes i saken og han er siktet for bevisforspillelse. Tidligere i dag ble en mann i 30-åringe pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet drept i et turområdet.

P4 - 06 mai 20 kl. 17:05

En løslatt etter dobbeltdrap

En 33 år gammel mann som er siktet i forbindelse med dobbeltdrapet i Bergen i januar har blitt løslatt. Det bekrefter politiet til Bergens tidende. Mannen skal ha vært med på å flytte de avdøde i etterkant av drapene.

VG - 14 jan. 20 kl. 19:01

Drapssaken i Bergen: Ny mann siktet

BERGEN (VG) Politiet har siktet tre menn for drap eller medvirkning til drap etter at to personer ble funnet døde i Bergen mandag. En fjerde mann er siktet for å ha ødelagt bevis..

VG - 17 jan. 20 kl. 17:01

Ny mann siktet i drapssaken i Bergen

En fjerde mann er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet døde i et turområde i Arna i Bergen mandag..

VG - 17 jan. 20 kl. 17:01

Femte mann siktet i drapssaken i Bergen

En ny mann er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet døde i et turområde i Arna i Bergen mandag..

P4 - 24 juni 20 kl. 08:35

Mann siktet for dobbeltdrap i Stavanger

En mann er siktet for dobbeltdrap i Stavanger etter at politiet i natt fant to døde personer i bydelen Storhaug. De døde er en kvinne i 20-årene og en mann i 30-årene. Den siktede sitter nå i arrest og politiet har som mål å få avhørt ham i løpet av dagen i dag.

VG - 14 jan. 20 kl. 10:04

To døde i Bergen: Tredjemann siktet i drapssaken

BERGEN (VG) Politiet har pågrepet en mann i 30-årene etter at to ble funnet døde i Bergen mandag. Han er den tredje som er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 14 jan. 20 kl. 20:06

Fire menn er siktet i Bergen

Politiet i Bergen har siktet fire menn etter at en mann og en kvinne ble funnet drept ved Osavatnet i går. Tre menn er siktet for drap eller medvirkning til drap, mens en er siktet for å bidra til å ødelegge bevis. To ble pågrepet i går og to i dag..

P4 - 30 juni 20 kl. 15:41

Var vitne til dobbeltdrapet

En person var vitne til dobbeltdrapet i Stavanger forrige uke. En mann i 40-årene er siktet for å ha drept en kvinne i 20-årene og en mann i 30-årene. Og han har innrømmet drapene.

NRK - 17 jan. 20 kl. 17:09

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Privat drama for stjernen fra «Et sted å høre til»

Abby Earl (31) sliter voldsomt på TV-skjermen, men det er heller ikke lenge siden skuespilleren kunne puste ut etter det hun beskriver som en fryktelig tid..

VG - 2 timer siden

Grusom start for Ferrari: Leclerc og Vettel begge ute etter krasj i hverandre

Allerede på den første runden gikk det galt for Ferrari-førerne Charles Leclerc og Sebastian Vettel på søndagens Østerrike Grand Prix..

VG - 2 timer siden

Mjøndalens «Gucci-keeper» skapte oppstandelse i Teheran

MJØNDALEN (VG) Mjøndalens iranske keeper Sosha Makani (33) søkte ly i en liten bygd i Norge da fotballgalskapen i hjemlandet ble for intens..

VG - 2 timer siden

TV-serieanmeldelse «Mordene på White House Farm»: Traust og traurig

Langsom og utilfredsstillende «britkrim»..

VG - 2 timer siden

Mann siktet for drap etter mistenkelig i Steinkjer

En mann siktet for drap etter et mistenkelig dødsfall på Fergeland i Steinkjer..

VG - 3 timer siden

Franske «prinsesse» Hermine krasjet med motorsykkel – døde

Hertugdatter Hermine de Clermont-Tonnerre (54) svevde mellom liv og død i fire uker..

VG - 3 timer siden

– Bedre enn oss? Ærlig talt!

Søndagens London-derby kan komme til å avgjøre hvem som ender høyest på tabellen av Tottenham og Arsenal. Mikel Arteta svarer et klart «ja» når han blir spurt om kollega José Mourinho fortsatte er en trener i «verdensklasse». Men Pierre-Emerick Aubameyang (31) tar det ikke alvorlig når han blir spurt om Spurs er et bedre lag..

VG - 8 timer siden

«Hele» Bollywood-slekten smittet med coronaviruset

Den indiske skuespillerlegenden Amitabh Bachchan (77), sønnen Abishek Bachchan (44), svigerdatteren Aishwarya Rai (46) og barnebarnet er alle smittet..

VG - 8 timer siden

«Hele» Bollywood-slekten smittet med corona

Den indiske skuespillerlegenden Amitabh Bachchan (77), sønnen Abishek Bachchan (44) og svigerdatteren Aishwarya Rai (46) er alle smittet..

VG - 6 timer siden

Tre tittelkamper i UFC – Yan knuste Aldo og Usman temmet Masvidal

Petr Yan (27) er ny bantamvektmester, mens Kamaru Usman (33) forsvarte weltervekt-tittelen mot Jorge Masvidal (35), og Alexander Volkanovski (31) slo Max Holloway (28) igjen i kampen om fjærvektsbeltet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt