NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:13

NRK - 14 Nov 18 kl. 15:48

Dramatisk redningsaksjon av hval

Det pågår en dramatisk redningsaksjon av en knølhval-kalv, som svømmer utenfor Skjervøy i Troms. Kalven sleper et tauverk på 30–40 meter etter seg. Kalvens mor svømmer trolig ved siden av..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skjervøy, Troms

Dele artikeln

40 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dramatisk, redningsaksjonav , hval
NRK - 17 Aug 18 kl. 23:00

Reddet hval fra fiskegarn

I en dramatisk redningsaksjon greide dykkere fra den chilenske marinen å fjerne et garn av plast fra en hval. Dykkerne satte seg selv i fare da de kuttet løs garnmaskene. Flere hundre tusen delfiner, hvaler og skilpadder fanges i fiskegarn hvert år..

VG - 20 Sep 18 kl. 01:27

Fartøy i full fyr i Sogn og Fjordane

Natt til torsdag pågår en dramatisk redningsaksjon i Askvoll kommune..

Hegnar.no - 29 Aug 18 kl. 10:08

Hval krever sukkeravgiften fjernet

Lille Hval sjokoladefabrikk knekker ryggen under sukkeravgiften, ifølge gründer Rune Forsberg. Han ber regjeringen skrote avgiften på neste års statsbudsjett..

Hegnar.no - 11 Feb 19 kl. 06:48

Sjømatsjef vil selge norsk hval til Japan

Dersom Norge skal lære Japan om forvaltning av hval, må vi kreve adgang til det japanske markedet, mener sjefen for bransjeorganisasjonen Sjømat Norge..

Aftenposten - 20 Nov 18 kl. 18:48

Død hval hadde 115 plastkopper, 25 plastposer og to flipfloper i magen

Spermhval har blekksprut som livrett. En død hval som ble skyllet i land på en indonesisk øy, hadde en hel del annet på menyen..

NRK - 25 Sep 18 kl. 19:36

Hval observert i elven Themsen

Myndighetene i Storbritannia undersøker meldinger de har fått om en hval som svømmer i Themsen. Ifølge meldinger på Twitter kan de dreie seg om en hvithval. Themsen, er en av de lengste elvene som går gjennom flere store byer i England, melder AP..

VG - 15 Nov 18 kl. 11:20

Hvalkamp om din middag

Fiskeriminister Harald Tom Nesvik (Frp) vil bruke en halv million kroner til markedsføring – for å få deg til å spise mer hval. Motstanderne ber deg droppe hval på middagsbordet..

NRK - 24 Dec 18 kl. 15:31

Redningsaksjon i gang på Finse

Politiet har satt i gang en redningsaksjon etter at åtte indiske turister sitter fast på Finse. Turistene kom til Finse i morges og visste ikke at neste tog først går tirsdag morgen. Finse hotell er stengt og redningsaksjon er derfor satt i gang..

VG - 10 Sep 18 kl. 04:32

Sp-Borten Moe provoserer: – Mer fangst av hval og sel

Sp-nestleder Ola Borten Moe vil ha mer fangst av hval og sel. Han får støtte i regjeringen, men motstanderne lover full kamp..

VG - 20 Sep 18 kl. 01:27

Fartøy i full fyr i Sogn og Fjordane - alle reddet ut

Natt til torsdag pågår en dramatisk redningsaksjon i Askvoll kommune. Fire menn ble reddet ut mens fraktebåten sto i full fyr. Med unntak av et mulig armbrudd, skal alle være uskadet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 2 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 2 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 2 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 17 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 3 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..

NRK - 4 timer siden

Dykkar sendt til sjukehuset

To menn som held på med sportsdykking i Fonnebostvatnet i Lindås i Nordhordland, blei dårlege då dei kom opp i dykkarbåten. Ein blei køyrd til legevakt, medan den andre vart frakta i ambulanse til Haukeland universitetssjukehus. Begge var medvitne..

NRK - 5 timer siden

200.000 demonstrerte i Barcelona

Det var store demonstronar i Barcelonas gater i dag i protest mot den pågåande rettssaka mot tolv katalanske separatistleiarar. Totalt er ni av dei tiltalte skulda for opprør, etter det mislukka forsøket på å erklære regionen Catalonia uavhengig..

NRK - 5 timer siden

Sølvbjørn til norsk film

Den norske filmen "Ut og stjæle hester" vann i kveld "Sølvbjørnen" for beste foto under den internasjonale filmfestivalen i Berlin. "Sølvbjørnen" er juryens fagpris og gjekk til filmens danske filmfotograf Rasmus Videbæk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt