NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 19:46

NRK - 14 Nov 18 kl. 15:48

Dramatisk redningsaksjon av hval

Det pågår en dramatisk redningsaksjon av en knølhval-kalv, som svømmer utenfor Skjervøy i Troms. Kalven sleper et tauverk på 30–40 meter etter seg. Kalvens mor svømmer trolig ved siden av..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skjervøy, Troms

Dele artikeln

40 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dramatisk, redningsaksjonav , hval
NRK - 17 Aug 18 kl. 23:00

Reddet hval fra fiskegarn

I en dramatisk redningsaksjon greide dykkere fra den chilenske marinen å fjerne et garn av plast fra en hval. Dykkerne satte seg selv i fare da de kuttet løs garnmaskene. Flere hundre tusen delfiner, hvaler og skilpadder fanges i fiskegarn hvert år..

VG - 20 Sep 18 kl. 01:27

Fartøy i full fyr i Sogn og Fjordane

Natt til torsdag pågår en dramatisk redningsaksjon i Askvoll kommune..

Hegnar.no - 29 Aug 18 kl. 10:08

Hval krever sukkeravgiften fjernet

Lille Hval sjokoladefabrikk knekker ryggen under sukkeravgiften, ifølge gründer Rune Forsberg. Han ber regjeringen skrote avgiften på neste års statsbudsjett..

Aftenposten - 20 Nov 18 kl. 18:48

Død hval hadde 115 plastkopper, 25 plastposer og to flipfloper i magen

Spermhval har blekksprut som livrett. En død hval som ble skyllet i land på en indonesisk øy, hadde en hel del annet på menyen..

NRK - 25 Sep 18 kl. 19:36

Hval observert i elven Themsen

Myndighetene i Storbritannia undersøker meldinger de har fått om en hval som svømmer i Themsen. Ifølge meldinger på Twitter kan de dreie seg om en hvithval. Themsen, er en av de lengste elvene som går gjennom flere store byer i England, melder AP..

VG - 15 Nov 18 kl. 11:20

Hvalkamp om din middag

Fiskeriminister Harald Tom Nesvik (Frp) vil bruke en halv million kroner til markedsføring – for å få deg til å spise mer hval. Motstanderne ber deg droppe hval på middagsbordet..

VG - 10 Sep 18 kl. 04:32

Sp-Borten Moe provoserer: – Mer fangst av hval og sel

Sp-nestleder Ola Borten Moe vil ha mer fangst av hval og sel. Han får støtte i regjeringen, men motstanderne lover full kamp..

VG - 20 Sep 18 kl. 01:27

Fartøy i full fyr i Sogn og Fjordane - alle reddet ut

Natt til torsdag pågår en dramatisk redningsaksjon i Askvoll kommune. Fire menn ble reddet ut mens fraktebåten sto i full fyr. Med unntak av et mulig armbrudd, skal alle være uskadet..

E24 - 29 Aug 18 kl. 10:10

Regjeringen møtes til budsjettkonferanse – Hval krever sukkeravgiften fjernet

Lille Hval sjokoladefabrikk knekker ryggen under sukkeravgiften, ifølge gründer Rune Forsberg. Han ber regjeringen skrote avgiften på neste års statsbudsjett..

VG - Igår: 00:05

Redningsaksjon ved Radøy i Hordaland

Det er satt i gang en redningsaksjon ved Radøy i Nordhordland etter at det er hørt skrik om hjelp..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Pressekonferanse i Det kvite hus

NRK - 15 minutter siden

VG: Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har truffet en lysmast på Oslo lufthavn, melder VG. Det skal ikke være personskader, sier Avinors kommunikasjonssjef Kristian Løksa til avisen. Hendelsen skal ha skjedd i avisingsområdet..

NRK - 45 minutter siden

Dom mot Flynn utsett

Dommen i saka mot Donald Trumps tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er utsett, melder Reuters. Det skjedde på oppfordring frå advokatane hans..

NRK - 45 minutter siden

ESPN: Blir Solskjær om Molde tillèt

Ole Gunnar Solskjær blir ny midlertidleg manager for Manchester United ifølgje den amerikanske sportskanalen ESPN, dersom Molde lèt han gå. Dei refererer til ikkje namngjevne kjelder i klubben..

NRK - 1 time siden

Dansk UD oppdaterer reiseråd

UD i Danmark åtvarar no mot å gå tur i fjellet i Marokko utan lokalkjent guide etter at ei dansk og ei norsk kvinne vart funne drepne. Norske UD har foreløpig ikkje endra reiseråda sine..

NRK - 1 time siden

Blir fraktet til Ullevål

Personen som satt fastklemt etter trafikkulykken ved Bakke brygge i Halden blir fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse..

NRK - 1 time siden

Frp går i regjeringsforhandlinger

Fremskrittspartiets landsstyre har gitt sin godkjennelse til at partiet kan starte regjeringsforhandlinger med Kristelig Folkeparti..

NRK - 1 time siden

Frp om regjeringssamtaler

NRK - 1 time siden

Trump trekk «shutdown»-trussel

Det kvite hus vil ikkje gjennomføre full nedstenging av regjeringsapparatet som Trump truga med førre veke. Pressesjef Sarah Sanders seier dei har funne andre måtar å finne pengar til Mexico-muren..

NRK - 2 timer siden

Luftambulanse på vei til Halden

Riksvei 22 er sperret ved ulykkesstedet ved Bakke brygge i Halden. Ifølge politiet er et Seaking-helikopter og luftambulanse på vei. Én person sitter fortsatt fastklemt i bilen som kolliderte med et tre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt