VG > Nyheter

Thursday, 27 February, 15:05

VG - 18 Aug 19 kl. 20:55

Dramatisk måling for Ap i Trondheim: Mister hvert tredje mandat

Arbeiderpartiet faller nesten 14 prosentpoeng på VGs partibarometer for Trondheim. Men Rita Ottervik (Ap) sitter trygt i ordførerstolen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VGs, Trondheim, Rita Ottervik, Ap

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dramatisk, måling, forAp i , Trondheim, Mister, hverttredje , mandat
P4 - 05 Sep 19 kl. 20:51

Ap-ras i Trondheim

Arbeiderpartiet i Trondheim har mistet nesten annenhver velger siden valget i 2015, ifølge en meningsmåling gjort for NRK og Adresseavisen. 23,3 prosent er oppslutningen for Ap. Det er ned 18,2 prosentpoeng fra forrige lokalvalg.

VG - 18 Aug 19 kl. 20:55

Dramatisk for Ap i Trondheim: Mister hvert tredje mandat

Arbeiderpartiet faller nesten 14 prosentpoeng på VGs partibarometer for Trondheim. Men Rita Ottervik (Ap) sitter trygt i ordførerstolen..

P4 - 20 timer siden

Dårligste måling på 10 år

Høyre får sin dårligste oppslutning på over ti år på Norstat sin februarmåling for Vårt Land. De faller 2,1 prosentpoeng til 18,9 prosents oppslutning. Valgforsker Bernt Aardal ved Universitetet i Oslo sier til Vårt Land at dette er dramatisk for Høyre.

NRK - 18 Aug 19 kl. 21:11

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

VG - 01 Dec 19 kl. 20:03

Helland brukte lang tid for seg selv – håper å fortsette som RBK-spiller

OSLO/TRONDHEIM (VG) (RBK-Ranheim 3–2, FKH-Odd 4–1) Rosenborg havnet på 3. plass i Eliteserien etter en dramatisk 3–2-seier over Ranheim. Pål André Helland håper fremtiden hans fortsatt ligger i Trondheim..

Hegnar.no - 28 Aug 19 kl. 19:35

Ap tilbake og Frp fram på ny måling

Arbeiderpartiet får bare 22,2 prosent oppslutning på en ny måling Norstat har gjort for Vårt Land. – Ingen god måling, sier partisekretær Kjersti Stenseng (Ap)..

P4 - 26 Aug 19 kl. 15:51

Guterres advarer mot dramatisk klimakrise

Verden står overfor en dramatisk klimakrise, sa FNs generalsekretær Antonio Guterres da han gjestet G7-toppmøtet i dag. Han ber nå landene som kommer til FNs klimatoppmøte i New York i september om å love større kutt enn de gikk inn for i Parisavtalen. FN-lederen sa at smeltingen av Grønlandsisen er dramatisk og at årene 2015 til 2019 er de fem varmeste som er målt noensinne..

P4 - 04 Feb 20 kl. 16:50

Høyre med nok en dårlig måling

Høyre gjør nok en dårlig meningsmåling. På VGs nyeste partibarometer får Erna Solbergs parti 19,9 prosent oppslutning, som er deres svakeste resultat på VGs målinger siden oktober 2009. Ifølge tallene har Frp stjålet 8,5 prosent av de som stemte Høyre ved valget i 2017.

Dagbladet - 12 Sep 19 kl. 16:31

- Det er dramatisk

OBOS mener Finanstilsynets forslag om å stramme inn mulighetene til å få boliglån vil slå dramatisk ut for mange..

P4 - 26 Jun 19 kl. 19:15

Bunnmåling for Frp

Fremskrittpartiet når bunnrekord i ny måling. Det er Vårt Land som har gjort en måling hvor partiet får 9 prosent oppslutning - det laveste nivået siden 2003. Nestleder Terje Søviknes sier velgerne sitter på gjerdet og avventer bompengeforhandlingene..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Venninnepar (19) i karantene i Oslo: – Livet blir satt litt på pause

Da Charlotte Aasbie (19) ble bedt om å holde seg hjemme i karantene mens hun ventet på å bli testet for coronaviruset, hadde hun venninnen Fanny Bruun (19) på besøk, forteller hun. – Vi fikk beskjed om at alle måtte bli i huset..

VG - 7 timer siden

Første danske smittet av nytt coronavirus: – Dypt rystet

En ansatt i dansk TV 2 har fått påvist smitte av covid-19-viruset. Danmarks helseminister sier situasjonen blir tatt svært alvorlig..

VG - 6 timer siden

Passasjerer som fløy med smittet kvinne vil bli varslet

Passasjerene som fløy med den norske kvinnen som er smittet av det nye coronaviruset, anses ikke som smitteutsatte, men vil bli varslet, opplyser FHI..

VG - 7 timer siden

Første danske smittet av nytt koronavirus

En ansatt i dansk TV 2 har fått påvist smitte av covid-19-viruset, opplyser TV-kanalen og Sundheds- og Ældreministeriet i Danmark..

VG - 18 timer siden

Folkehelseinstittutet inviterer til pressekonferanse

Folkehelseinstituttet inviterer til pressekonferanse om coronasituasjonen i Norge kl. 21.00..

VG - 20 timer siden

Coronavirus påvist i Göteborg

En person i Gøteborg har testet positivt for coronavirs etter et besøk i Italia, opplyser Sahlgrenska universitetssjukhus i en pressemelding..

VG - 20 timer siden

Helsedirektøren åpner for å sperre byer og bydeler

Han vil neppe stenge grensene. Men blir virustrusselen alvorlig nok, vil helsedirektør Bjørn Guldvog vurdere å sperre av byer og bydeler i Norge..

VG - Igår: 13:12

Folkehelseinstituttet: 70 prosent kan bli corona-smittet i Norge

Uten tiltak kan opp mot 70 prosent av den norske befolkningen rammes av det nye coronaviruset, ifølge en ny risikovurdering fra Folkehelseinstituttet..

VG - Igår: 07:19

Ny app hevder å stanse storkriminelle – med over tre milliarder bilder

En søkemaskin for ansikter har revolusjonert politiarbeid i USA og Canada, men frykten for innskrenking av personvernet er stor..

VG - Igår: 03:53

Maskert mann med væpnede ran på Stavanger-hoteller

Med fire minutters mellomrom fikk politiet melding om en maskert mann som truet to hotellansatte med håndvåpen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt