VG > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:27

VG - 18 Aug 19 kl. 20:55

Dramatisk måling for Ap i Trondheim: Mister hvert tredje mandat

Arbeiderpartiet faller nesten 14 prosentpoeng på VGs partibarometer for Trondheim. Men Rita Ottervik (Ap) sitter trygt i ordførerstolen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VGs, Trondheim, Rita Ottervik, Ap

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dramatisk, måling, forAp i , Trondheim, Mister, hverttredje , mandat
P4 - 05 Sep 19 kl. 20:51

Ap-ras i Trondheim

Arbeiderpartiet i Trondheim har mistet nesten annenhver velger siden valget i 2015, ifølge en meningsmåling gjort for NRK og Adresseavisen. 23,3 prosent er oppslutningen for Ap. Det er ned 18,2 prosentpoeng fra forrige lokalvalg.

VG - 18 Aug 19 kl. 20:55

Dramatisk for Ap i Trondheim: Mister hvert tredje mandat

Arbeiderpartiet faller nesten 14 prosentpoeng på VGs partibarometer for Trondheim. Men Rita Ottervik (Ap) sitter trygt i ordførerstolen..

NRK - 18 Aug 19 kl. 21:11

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

Hegnar.no - 28 Aug 19 kl. 19:35

Ap tilbake og Frp fram på ny måling

Arbeiderpartiet får bare 22,2 prosent oppslutning på en ny måling Norstat har gjort for Vårt Land. – Ingen god måling, sier partisekretær Kjersti Stenseng (Ap)..

P4 - 26 Aug 19 kl. 15:51

Guterres advarer mot dramatisk klimakrise

Verden står overfor en dramatisk klimakrise, sa FNs generalsekretær Antonio Guterres da han gjestet G7-toppmøtet i dag. Han ber nå landene som kommer til FNs klimatoppmøte i New York i september om å love større kutt enn de gikk inn for i Parisavtalen. FN-lederen sa at smeltingen av Grønlandsisen er dramatisk og at årene 2015 til 2019 er de fem varmeste som er målt noensinne..

Dagbladet - 12 Sep 19 kl. 16:31

- Det er dramatisk

OBOS mener Finanstilsynets forslag om å stramme inn mulighetene til å få boliglån vil slå dramatisk ut for mange..

P4 - 26 Jun 19 kl. 19:15

Bunnmåling for Frp

Fremskrittpartiet når bunnrekord i ny måling. Det er Vårt Land som har gjort en måling hvor partiet får 9 prosent oppslutning - det laveste nivået siden 2003. Nestleder Terje Søviknes sier velgerne sitter på gjerdet og avventer bompengeforhandlingene..

Dagbladet - 02 Jul 19 kl. 05:20

Smelter i en dramatisk fart

Nye analyser av satellittbilder viser at utbredelsen av havis i Antarktis opplevde en dramatisk nedgang mellom 2014 og 2017..

NRK - 05 Jun 19 kl. 05:35

Måling: Frp mindre enn MDG

Frp går tilbake 0,5 prosentpoeng på en partimåling Norstat har gjort for NRK og Aftenposten. Samtidig går Miljøpartiet de Grønne frem 2,8 prosentpoeng siden forrige måling. Frp mister posisjonen som Kommune-Norges fjerde største parti til MDG..

NRK - 02 May 19 kl. 20:03

Høgre og Frp fell i ny måling

Ei ny stortingsmåling frå Norstat viser at Høgre fell 4,2 prosentpoeng frå førre måling, og har 20,4 prosents oppslutning. Frp fell med 0,9 prosentpoeng, til 11,2. Krf og Venstre er framleis under sperregrensa, men aukar til 3,3 og 2,3 prosentpoeng..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Avis: Vladimir Putin sa til Erna Solberg at de ville vurdere å bytte Frode Berg

President Vladimir Putin fortalte i april statsminister Erna Solberg at han ville vurdere å benåde Frode Berg – og bytte ham mot en som er dømt for spionasje for Russland i et NATO-land, hevder russisk avis..

VG - 2 timer siden

86 tigre reddet fra thailandsk tempel er døde

Over halvparten av de 147 tigrene som ble reddet fra et buddhisttempelet Pha Luang Ta Bua for tre år siden, har dødd av sykdom..

VG - 5 timer siden

Warren-feber i New York: – Nok er nok!

NEW YORK (VG) Senator Elizabeth Warren (70) ble tatt imot som en popstjerne da hun la frem sine planer for å få slutt på korrupsjon i USA..

VG - 17 timer siden

Stoltenberg om angrepene i Saudi-Arabia: - Ekstremt bekymret

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg sier organisasjonen er «ekstremt bekymret» for at situasjonen vil eskalere etter angrepene mot to oljeanlegg i Saudi-Arabia natt til lørdag..

VG - 15 timer siden

Mann mistenkt for drap på fire kvinner i Florida

En mann som er pågrepet for å ha drept en kvinne i Florida for tre år siden, er nå også mistenkt for drapene på tre andre kvinner i delstaten på 2000-tallet..

VG - 16 timer siden

Venstre-topper: Grande og Raja bør ikke beklage

I helgen ba statsminister Erna Solberg (H) om at partileder-kollegene Siv Jensen (Frp) og Trine Skei Grande (V) måtte roe ned den knallharde konfrontasjonen seg imellom. Da eksploderte det..

VG - 21 timer siden

25 hus i Nittedal evakuert etter jordras

Store deler av Nittedal kommune er uten vann og strøm etter et jordras i nærheten av Heggeveien. Bedriftsbygninger i nærheten av rasstedet er evakuert..

VG - 21 timer siden

Johnson sammenligner Storbritannia med Hulken og kjemper for ny avtale med EU

Boris Johnson har ikke gitt opp å få til en bedre skilsmisseavtale med EU. I dag møter han EU-kommisjonens president Jean-Claude Junker..

VG - Igår: 04:30

Vil stille Kavanaugh for riksrett etter nye avsløringer

Høyesterettsdommer Brett Kavanaugh blir beskyldt for å ha løyet til både Senatet, det amerikanske folket og under ed..

VG - Igår: 04:33

Ungdomspolitikere raser mot Senterpartiet i Molde

Leder Betzy Elise Iversen og nestleder Alexander Raudøy vil melde seg ut av Senterungdommen i protest mot at moderpartiet i Molde valgte å samarbeide med Høyre, Venstre og KrF..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt