VG > Innenriks

Tuesday, 12 December, 22:59

VG - 06 Dec 17 kl. 13:50

Dramatisk heste-redningsaksjon i Trøndelag

To hester gikk igjennom isen på Frosta. Etter iherdig innsats fra politi, brannvesen og et helikopterselskap som bisto frivillig, ble én av dem reddet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Frosta, Trøndelag

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dramatisk, heste-redningsaksjoni , Trøndelag
Dagbladet - 06 Dec 17 kl. 13:27

Hester gikk gjennom isen i Trøndelag. Dramatisk redningsaksjon

Den ene døde..

P4 - 29 Sep 17 kl. 19:10

Redningsaksjon etter turgåer

Det er satt i gang en redningsaksjon etter en turgåer i Nord-Trøndelag. Trønder-avisa skriver at et SeaKing-helikopter bistår politiet i søket etter en mann. Også Norsk Folkehjelp er tilkalt.

NRK - 12 Oct 17 kl. 21:53

Redningsaksjon på Tjøme

Politiet har satt i gang en redningsaksjon på Tjøme. En mann er savnet etter at han padlet med kajakk, opplyser politiet..

NRK - 17 Sep 17 kl. 12:02

Redningsaksjon i Rauma

Det er iverksatt en redningsaksjon for å få ned tre fjellklatrere som har fått problemer på den nye Via Ferrataruta opp mot Nesaksla i Rauma. De er ikke i stand til å komme ned på egenhånd, men det er ingen umiddelbar fare nå, opplyser politiet..

VG - 20 Nov 17 kl. 15:24

Norsk offshoreskip skal bistå i dramatisk redningsaksjon i Argentina

Det norske offshoreskipet Skandi Patagonia skal bistå i leteaksjonen etter den savnede ubåten som har 44 personer ombord i Argentina..

P4 - 02 Dec 17 kl. 09:28

Døde etter ulykke

To personer er bekreftet omkommet etter en kollisjon mellom en personbil og en lastebil på E6 ved Heimsjøen i Sør-Trøndelag i formiddag. Redningsarbeidet pågår og vegen blir stengt i lengre tid, opplyser politiet. Også på fylkesvei 17 i Nord-Trøndelag har det vært en alvorlig trafikkulykke og politiet advarer om at det er svært glatt flere steder i hele Trøndelag..

P4 - 04 Oct 17 kl. 07:50

En av fire norske menn har fedme

Norske menn blir stadig feitere. 25 prosent av voksne menn - en av fire - har fedme, altså en kroppsmasseindeks over 30. Det viser en sammenstilling av tall fra Helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag og Tromsøundersøkelsen som Folkehelseinstituttet nå har publisert.

E24 - 04 Sep 17 kl. 20:38

Bolig-thriller i morgen: – Får vi nytt prisfall, blir det mer dramatisk

– Får vi nytt prisfall, blir det mer dramatisk, sier makroøkonom..

P4 - 27 Oct 17 kl. 18:15

- Dramatisk det som skjer i Spania

Det er dramatisk det som nå skjer i Spania. Det sier valgforsker og Spania-ekspert ved Universitet i Tromsø, Marcus Buck. Konflikten i Spania toppet seg i ettermiddag etter at katalanske myndigheter stemte for løsrivelse..

P4 - 31 Oct 17 kl. 05:37

Elv flommet over i Trøndelag

Elven Ratvikbekken i Vanvikan i Nord-Trøndelag gikk over sine bredder i natt. To hus har fått vann i kjelleren, men planene om evakuering ble avblåst nå i morgentimene. Ifølge brannvesenet er vannstanden på vei tilbake..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Bank setter ned boligrenten

BN Bank setter ned renten 0,2 prosent og tilbyr effektiv rente på 2,15 prosent..

VG - 5 timer siden

Støre vil ikke svare på Listhaugs 26 spørsmål om returstopp

Ap-leder Jonas Gahr Støre går uvanlig hardt ut mot Frp-statsråd Sylvi Listhaug. Han sier hun må følge Stortingets vedtak om returstopp for enslige mindreårige eller «overlate jobben til en annen»..

VG - 11 timer siden

Christine Meyer: Finansdepartementet ville styre Erling Holmøy

Finansdepartementet engasjerte seg uvanlig mye i skjebnen til forsker Erling Holmøy, mener avgått SSB-sjef Christine Meyer. Hun sier departementet ville styre forskerens oppgaver og håndplukket ham til et offentlig utvalg..

VG - 11 timer siden

Kontrollkomiteen diskuterer hvem som skal kalles inn til SSB-høring

Tirsdag skal kontrollkomiteen på Stortingets forberede høringen om bråket i Statistisk sentralbyrå (SSB). De store spørsmålene er hvem komiteen vil kalle inn og når..

VG - 13 timer siden

Nordmenn er blitt mer positive til innvandrere

Flere mener det bør bli lettere for asylsøkere å få opphold, ifølge nye tall fra SSB. Andelen som mener innvandrere gjør en nyttig innsats øker også..

VG - 23 timer siden

Slik pynter de til jul i Trollpikkens land

En kjent formasjon er veggpryd på rådhuset i Eigersund kommune før jul..

VG - Igår: 21:32

Væpnet politiaksjon etter hendelse i Askim

Politiet har mandag kveld en væpnet aksjon i Østfold..

VG - Igår: 19:08

Palestinakomiteen utestengt fra Facebook etter invitasjon til Trump-demonstrasjon

Da komiteen inviterte til demonstrasjon mot Trumps Jerusalem-politikk, fjernet Facebook invitasjonen og utestengte lederne..

VG - Igår: 19:01

SSB-forskere støttet Meyer

Flere ansatte i Statistisk sentralbyrå (SSB) har kritisert Christine Meyers omorganiseringsplan for byrået. Samtidig signerte 11 forskere en uttalelse som støttet Meyer, men sendte den bare til henne..

VG - Igår: 17:37

Politiaksjon i Oslo: Massivt tablett-beslag

Politiet har pågrepet elleve utenlandske menn i Oslo sentrum og tatt beslag i nærmere 70.000 tabletter som lå skjult i setene på en bil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt