VG > Innenriks

Tuesday, 18 February, 11:37

VG - 18 Aug 19 kl. 20:55

Dramatisk for Ap i Trondheim: Mister hvert tredje mandat

Arbeiderpartiet faller nesten 14 prosentpoeng på VGs partibarometer for Trondheim. Men Rita Ottervik (Ap) sitter trygt i ordførerstolen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VGs, Trondheim, Rita Ottervik, Ap

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dramatisk, forAp i , Trondheim, Mister, hverttredje , mandat
VG - 18 Aug 19 kl. 20:55

Dramatisk måling for Ap i Trondheim: Mister hvert tredje mandat

Arbeiderpartiet faller nesten 14 prosentpoeng på VGs partibarometer for Trondheim. Men Rita Ottervik (Ap) sitter trygt i ordførerstolen..

NRK - 13 Dec 19 kl. 19:05

Øya og Bergenfest mister støtte

Festivalene Øyafestivalen i Oslo og Bergenfest mister begge all støtte fra Kulturrådet neste år. De fikk henholdsvis 1,2 millioner og 550 000 kroner i støtte i fjor. Festivalsjefene sier til Dagsavisen at kuttet er dramatisk og overraskende..

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 14:12

Tromsø-talent mister VM etter dramatisk ulykke

Sykkeltalentet Andreas Leknessund var uheldig på en treningstur søndag og mister etter alle solemerker resten av årets sesong..

P4 - 13 Dec 19 kl. 18:55

Øyafestivalen mister millionstøtte

Øyafestivalen i Oslo og Bergenfestivalen mister all statlig støtte. I år fikk Øya 1,2 millioner fra Norsk kulturråds festivalstøtteordning og Bergenfest fikk 550.000.

VG - 01 Dec 19 kl. 20:03

Helland brukte lang tid for seg selv – håper å fortsette som RBK-spiller

OSLO/TRONDHEIM (VG) (RBK-Ranheim 3–2, FKH-Odd 4–1) Rosenborg havnet på 3. plass i Eliteserien etter en dramatisk 3–2-seier over Ranheim. Pål André Helland håper fremtiden hans fortsatt ligger i Trondheim..

P4 - 09 Sep 19 kl. 15:41

Får trolig mindre makt i Trondheim

- I Trondheim er det store spørsmålet på valgdagen hvor mye makt Arbeiderpartiet mister. Det sier politisk kommentator i Adresseavisen, Siv Sandvik. I byen, som er omtalt som Aps utstillingsvindu, har Rita Ottervik vært ordfører i 16 år og partiet fikk 41,5 prosent av stemmene ved forrige valg.

NRK - 06 May 19 kl. 04:08

Politiske lokallag mister støtte

103 lokallag mister statsstøtten til å drive politisk arbeid i valgåret 2019. Venstre er det partiet som mister flest, ifølge Vårt Land..

Aftenposten - 13 Dec 19 kl. 18:57

Øyafestivalen mister statlig millionstøtte

Øyafestivalen i Oslo og Bergenfestivalen får ikke en krone av Kulturrådet neste år. Dramatisk og overraskende, sier festivalsjefene..

E24 - 13 Dec 19 kl. 19:03

Øyafestivalen mister statlig millionstøtte

Øyafestivalen i Oslo og Bergenfestivalen får ikke en krone av Kulturrådet neste år. Dramatisk og overraskende, sier festivalsjefene..

P4 - 26 Aug 19 kl. 15:51

Guterres advarer mot dramatisk klimakrise

Verden står overfor en dramatisk klimakrise, sa FNs generalsekretær Antonio Guterres da han gjestet G7-toppmøtet i dag. Han ber nå landene som kommer til FNs klimatoppmøte i New York i september om å love større kutt enn de gikk inn for i Parisavtalen. FN-lederen sa at smeltingen av Grønlandsisen er dramatisk og at årene 2015 til 2019 er de fem varmeste som er målt noensinne..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Helsetilsynet: Syv av åtte sykehus bryter loven

Sykehusene er så fulle at pasientene ikke får plass på avdelingen der de hører hjemme. Statens Helsetilsyn mener syv av åtte sykehus følger opp såkalte «utlokaliserte» pasienter så dårlig at de bryter loven og utsetter pasienter for alvorlig risiko..

VG - Igår: 09:05

Uvær i Sør-Norge: Bergensbanen stengt etter snøras

Et svært lavtrykk nord for Skottland har gitt kraftig vind og nedbør inn mot Sør-Norge. Overganger over fjellet i Sør-Norge er stengt, snøras har stoppet togene på Bergensbanen og det har vært høy vannstand ved kysten langs Sør- og Østlandet..

VG - Igår: 11:17

Disse Widerøe-avgangene kuttes

Widerøe kutter 4000 avganger i året på en rekke kortbaneruter fra og med 4. mai, melder flyselskapet i en pressemelding..

VG - Igår: 09:05

Uværsmandag: Kraftig vind og stengte fjelloverganger

Et svært lavtrykk nord for Skottland gir kraftig vind og nedbør inn mot Sør-Norge i dag. Men hyttefolk i østlige fjellstrøk kan få gløtt av sol..

VG - Igår: 07:56

Abid Raja om shortsdebatten i Lillesand: – Må få slippe å springe rundt i gjennomsiktige shortser

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja mener Lillesand IL bør gå inn og vurdere det omdiskuterte valget av shorts-farge..

VG - Igår: 16:14

Medier: Over 40 døde i trafikkulykke i Kongo

Over 40 personer skal ha omkommet i en alvorlig trafikkulykke i Kinshasa i Kongo..

VG - I førrgår: 18:46

Kraftig vind flere steder i landet: Kan få vær-rekord

Kraftig vind har natt til søndag ført til falne trær, stengte fjelloverganger og jordras flere steder i landet. Søndag må Nord-Norge belage seg på kraftige vindkast..

VG - 14 Feb 20 kl. 16:39

Mann pågrepet etter politiaksjon i Åmot

Væpnet politi forsøkte i tre timer å få kontakt med en mann som forskanset seg i sin egen bolig etter å ha opptrådt truende mot politiet..

VG - 14 Feb 20 kl. 18:45

Skatterazzia mot Afzzal Ghauris transportfirma

Mistenker skatteunndragelser. Fant bitcoin-koder hos barndomsvenn som er ansatt i firmaet..

VG - 14 Feb 20 kl. 07:19

Vil gi penger til å straffe IS-medlemmer i utlandet

Frps Jon Helgheim krever at regjeringen legger frem alt de visste om kurdiske selvstyremyndigheters planer om å rettsforfølge IS-medlemmer. Han mener Norge må bidra økonomisk til rettsprosessen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt