VG > Innenriks

Thursday, 19 September, 21:23

VG - 18 Aug 19 kl. 20:55

Dramatisk for Ap i Trondheim: Mister hvert tredje mandat

Arbeiderpartiet faller nesten 14 prosentpoeng på VGs partibarometer for Trondheim. Men Rita Ottervik (Ap) sitter trygt i ordførerstolen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VGs, Trondheim, Rita Ottervik, Ap

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dramatisk, forAp i , Trondheim, Mister, hverttredje , mandat
VG - 18 Aug 19 kl. 20:55

Dramatisk måling for Ap i Trondheim: Mister hvert tredje mandat

Arbeiderpartiet faller nesten 14 prosentpoeng på VGs partibarometer for Trondheim. Men Rita Ottervik (Ap) sitter trygt i ordførerstolen..

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 14:12

Tromsø-talent mister VM etter dramatisk ulykke

Sykkeltalentet Andreas Leknessund var uheldig på en treningstur søndag og mister etter alle solemerker resten av årets sesong..

P4 - 09 Sep 19 kl. 15:41

Får trolig mindre makt i Trondheim

- I Trondheim er det store spørsmålet på valgdagen hvor mye makt Arbeiderpartiet mister. Det sier politisk kommentator i Adresseavisen, Siv Sandvik. I byen, som er omtalt som Aps utstillingsvindu, har Rita Ottervik vært ordfører i 16 år og partiet fikk 41,5 prosent av stemmene ved forrige valg.

NRK - 06 May 19 kl. 04:08

Politiske lokallag mister støtte

103 lokallag mister statsstøtten til å drive politisk arbeid i valgåret 2019. Venstre er det partiet som mister flest, ifølge Vårt Land..

P4 - 26 Aug 19 kl. 15:51

Guterres advarer mot dramatisk klimakrise

Verden står overfor en dramatisk klimakrise, sa FNs generalsekretær Antonio Guterres da han gjestet G7-toppmøtet i dag. Han ber nå landene som kommer til FNs klimatoppmøte i New York i september om å love større kutt enn de gikk inn for i Parisavtalen. FN-lederen sa at smeltingen av Grønlandsisen er dramatisk og at årene 2015 til 2019 er de fem varmeste som er målt noensinne..

Dagbladet - 12 Sep 19 kl. 16:31

- Det er dramatisk

OBOS mener Finanstilsynets forslag om å stramme inn mulighetene til å få boliglån vil slå dramatisk ut for mange..

Dagbladet - 02 Jul 19 kl. 05:20

Smelter i en dramatisk fart

Nye analyser av satellittbilder viser at utbredelsen av havis i Antarktis opplevde en dramatisk nedgang mellom 2014 og 2017..

Aftenposten - 06 May 19 kl. 05:51

103 lokallag mister statsstøtten i år

103 lokallag mister statsstøtten til politisk arbeid i valgåret 2019. Hardest rammet er Venstre, hvor 21 lokallag mister støtte..

P4 - 06 May 19 kl. 08:12

Lokale partilag mister støtten

103 lokale partilag mister statsstøtten i år. Det er 45 færre enn i fjor. Årsaken er at de ikke har overholdt rapportertingsfristen, skriver Vårt Land.

P4 - 31 Jul 19 kl. 12:42

– Dramatisk i Jølster

Samfunnssikkerhetsministeren følger situasjonen. – Den uavklarte rassituasjonen i Sogn og Fjordanene er dramatisk. Det sier samfunnssikkerhetsminister Ingvil Smines Tybring-Gjedde.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Kvinner tiltalt for politivold: Trodde sivilt politi var kriminelle

De ukrainske kvinnene skal ha trodd at to kriminelle menn forsøkte å lure fra dem pass og verdisaker, så de valgte å forsvare seg med vold. Nå er de tiltalt for vold mot offentlige tjenestemenn – sidene mennene viste seg å være sivilt politi..

VG - 4 timer siden

Mann i 20-årene ilagt besøksforbud etter trusler mot BI

En BI-student kan ikke lenger møte på skolen etter at han skal ha kommet med trusler..

VG - 4 timer siden

Minst 173 hunder syke siden august

Årsaken til den mystiske hundesykdommen er fremdeles ikke kjent..

VG - 5 timer siden

Krever halvannet års fengsel for Mazyar Keshvari

Stortingsrepresentant Mazyar Keshvari er siktet for grovt bedrageri, og påtalemyndigheten ber om ett år og seks måneders ubetinget fengsel..

VG - 8 timer siden

Kallmyr nekter å svare på spørsmål om Frps islam-retorikk

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) svarte unnvikende på spørsmål om bruken av ordet «snikislamisering» etter et møte med muslimske organisasjoner torsdag..

VG - 8 timer siden

Fare for flom i Trøndelag og Nordland

Det er ventet mye nedbør, opp mot 100 millimeter i løpet av fredag, i deler av Trøndelag og Nordland. Det kan føre til flom i både små og store vassdrag..

VG - 9 timer siden

Opposisjonen støtter Raja: – Erna bør ta avstand fra Frps retorikk

Flere partiledere i opposisjonen mener Erna Solberg har vært for unnvikende og svak i møte med krangelen mellom Venstre og Frp. – Hun bør ta klar avstand til Frps retorikk, mener de..

VG - 11 timer siden

Ber regjeringen om mindre hard retorikk om innvandrere og muslimer

Mer kunnskap i skolen, mindre hard retorikk og tiltak mot netthat står på ønskelisten når representanter for Muslimsk Dialognettverk og Islamsk Råd møter regjeringen i dag..

VG - 15 timer siden

Ringte til Anne-Elisabeth Hagen klokken 09.48: – Jeg stusset over at jeg ikke fikk svar

FJELLHAMAR (VG) En telefonsamtale klokken 09.14 er det siste sikre livstegnet etter Anne-Elisabeth Hagen, som forsvant 31. oktober i fjor.

VG - 23 timer siden

Abid Rajas støttespillere: Ikke svekket etter Frp-konflikt

Det ble steile fronter i regjeringen etter at Venstre-politiker Abid Raja beskyldte Fremskrittspartiet for «brun propaganda». Raja står like sterkt i partiet nå som tidligere, mener flere av hans støttespillere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt