NRK > Nyheter

Mandag, 25 Januar, 07:52

NRK - 27 nov. 20 kl. 19:37

Dramatisk auke i franske dødsfall

Helsestyresmaktene i Frankrike melder fredag om 957 nye koronarelaterte dødsfall siste døgn, ifølge Reuters. Dette er opp frå 339 torsdag. I same periode blei 12.459 nye personar registrert koronasmitta i landet – kring 1000 færre enn døgnet før..
Les mer på NRK


Les mer om:
Frankrike, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dramatisk, aukei , franske, dødsfall
NRK - 13 jan. 21 kl. 10:37

Auke i smitte med ukjent smitteveg

Talet på folk som er koronasmitta utan at dei veit kvar dei har blitt smitta, aukar, viser tal frå vekerapporten til Oslo kommune. Dei to siste vekene er det registrert 352 smittetilfelle i Oslo med ukjent smittestad. Det er og stor auke i talet på dei som er blitt smitta i private heimar.

NRK - 01 des. 20 kl. 09:03

569 dødsfall i Russland

Russland har registrert 569 nye koronadødsfall det siste døgnet, som er 201 flere dødsfall enn i går, ifølge Reuters. Landet har nå over 40.000 koronadødsfall under pandemien.

NRK - 03 des. 20 kl. 16:26

Over to koronadødsfall i minuttet

USA har registrert 3.157 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet. Det er det høyeste døgntallet siden april, melder AP.

NRK - 14 des. 20 kl. 22:29

Over 300.000 koronadødsfall i USA

USA har registrert 306.623 koronarelaterte dødsfall, viser en oversikt fra Worldometer. Også oversikten til Johns Hopkins-universitetet viser at USA har passert 300.

NRK - 28 des. 20 kl. 20:32

Tre franske soldater drept i Mali

Tre franske soldater er drept i en operasjon i Mali, opplyser franske myndigheter. Det er det franske presidentkontoret som har offentliggjort meldingen om dødsfallene mandag kveld. Frankrike har flere tusen soldater i Sahel-regionen..

NRK - 02 jan. 21 kl. 23:26

Franske soldater drept i Mali

To franske soldater døde og en tredje ble skadet da en bombe traff det pansrede kjøretøyet de satt i, opplyser den franske presidentens kontor til Reuters. Tre andre franske soldater ble drept av en annen bilbombe for under en uke siden..

NRK - 27 nov. 20 kl. 12:22

FHI etterregistrerer 12 dødsfall

Fredag er det registrert 12 nye koronarelaterte dødsfall hjå FHI. Alle dødsfalla er frå denne eller førre veke. Etterregistreringa er skulda tekniske problem.

NRK - 03 des. 20 kl. 18:25

993 nye dødsfall i Italia

Det er registrert 993 nye koronarelaterte dødsfall i Italia det siste døgnet, ifølge italienske myndigheter. Det er det høyeste tallet registrert hittil. Totalt har Italia registrert 58.

Aftenposten - 03 des. 20 kl. 20:46

Verden passerte torsdag 1,5 millioner koronadødsfall

Verden har nå passert 1,5 millioner koronarelaterte dødsfall. Det skjer knapt to måneder etter at verden passerte 1 million registrerte dødsfall..

NRK - 06 des. 20 kl. 17:07

Over 60.000 koronadødsfall i Italia

Italia har passert 60.000 koronadødsfall, melder Reuters. Landet passerte antallet etter at det ble registrert 564 nye dødsfall det siste døgnet, ifølge helsemyndighetene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Nye sammenstøt mellom India og Kina

Indiske og kinesiske soldater har igjen støtt sammen langs de to landenes lange grense i Himalaya, knapt seks måneder etter at 20 indiske soldater ble drept. Det skal ha vært flere sårede på begge sider, men det er foreløpig ikke meldt om døde..

NRK - 30 minutter siden

Syriske fredsforhandlinger i FN

Mandag setter Syrias regjering og opposisjonen i gang en ny runde samtaler om ny grunnlov i landet. Det blir den femte runden så langt. Den nesten ti år lange borgerkrigen i Syria har krevd flere hundre tusen menneskeliv og sendt millioner på flukt..

NRK - 45 minutter siden

62 nye koronasmittede i Oslo

62 personer har fått påvist koronavirus i Oslo siste døgn, viser tall fra Oslo kommune. Det er 33 færre enn snittet for de sju foregående dagene, som er 95..

NRK - 1 time siden

Smitte i Moss fra Nordre Follo

Moss kommune har varslet Folkehelseinstituttet om ytterligere to smittetilfeller som kan knyttes til Nordre Follo. Det er opp til Folkehelseinstituttet å vurdere om prøvene skal analyseres for den nye muterte virusvarianten..

NRK - 45 minutter siden

Nedstengingen i Hongkong hevet

Myndighetene i Hongkong har hevet nedstengingen i deler av byen etter at 7000 innbyggere er testet og 13 smittetilfeller av koronavirus er påvist. Nedstengingen ble iverksatt lørdag og har blitt kritisert for å være omfattende og for lite effektiv..

NRK - 45 minutter siden

Konflikt over valget i Somalia

Voldelige kamper har utspilt seg mellom nasjonale styrker, og styrker fra delstaten Jubaland i en somalisk grenseby, ifølge nyhetsbyrået AP. Årsaken er en konflikt rundt det kommende valget i landet. Jubaland er blant to delstater som nekter å delta..

NRK - 1 time siden

Australia godkjente vaksine

Australske helsemyndigheter har godkjent Pfizer og Biontechs koronavaksine, og vaksineringen kan starte i slutten av februar, sier statsminister Scott Morrison. Vaksinen er dermed den første som er godkjent i Australia..

NRK - 1 time siden

Sykehustimer på telefon og video

Etter utbruddet av mutert virus i Nordre Follo jobber sykehuset Østfold for å ha flere pasientkonsultasjoner på telefon og video. Pasienter blir kontaktet om det. Enkelte kan få utsatt timer noe, opplyser sykehusdirektør Hege Gjessing..

NRK - 2 timer siden

Tusentall med lakserogn tapt

Trolig er flere tusen lakserogn gått tapt i et viktig gyteområdet i elva Otra i Vennesla. Vannstanden i elva ble senket, og da frøs rognen. Agder Energi står bak, i forbindelse med arbeid på en kraftstasjon..

NRK - 2 timer siden

Brann i verksted i Skjåk

Rundt 10 personer er evakuert etter en brann i et landbruksverksted i Skjåk i natt. Bygget brant helt ned. I bygget er det funnet to flasker med acetylen, en gass som bl.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt