VG > Økonomi

Fredag, 26 Februar, 05:14

VG - 26 jan. 21 kl. 19:57

Dramaet rundt Oxford-vaksinen

Rot i testingen og forsinkelsene i leveransene: Stjernevaksinen fra Universitet i Oxford og AstraZeneca har gått på smell etter smell. Fredag kan den bli Norges tredje coronavaksine..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Universitet, Oxford, AstraZeneca, Norges

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dramaet, rundt, Oxford-vaksinen
NRK - 10 feb. 21 kl. 06:20

Vil la eldre over 65 ta vaksinen

Sør-Korea vil godkjenne bruk av AstraZeneca-vaksinen for alle innbyggere, også for de som er eldre enn 65 år, melder Reuters. I Norge anbefales ikke vaksinen til folk over 65 år. AstraZeneca-vaksinen er utviklet i samarbeid med Oxford-universitetet..

NRK - 12 jan. 21 kl. 15:46

Moderna-vaksinen er i Norge

De første dosene av Moderna-vaksinen, den andre godkjente vaksinen mot covid-19, er kommet til Norge. De 4.000 første dosene av den amerikanske vaksinen skal gis til eldre i risikogrupper i Oslo kommune..

NRK - 09 feb. 21 kl. 10:40

Vil undersøke vaksineeffekt

Andrew Pollard, som leder vaksinegruppen ved universitetet i Oxford, sier de skal finne ut om AstraZeneca vaksinen trenger og forbedres for å kunne takle mutert koronavirus, melder Reuters. Den siste tiden har det oppstått diskusjon rundt AstraZeneca-vaksinen etter at det ble kjent at den skal ha en svakere effekt mot den sørafrikanske varianten av viruset. – Det er usikkert om verden trenger nye vaksiner for å bekjempe nye virusvarianter, men forskere jobber med det.

NRK - 18 jan. 21 kl. 01:03

Brasil har godkjent to vaksiner

Koronavaksinen til kinesiske Sinovac er tatt i bruk i Brasil. Også britiske AstraZeneca er gitt nødgodkjenning av landets helsemyndigheter. Om lag 6 millioner doser er tilgjengelig av Sinovac-vaksinen etter at delstaten Rio de Janeiro gjorde en avtale med den kinesiske produsenten De første dosene ble satt i São Paulo søndag.

NRK - 03 feb. 21 kl. 10:24

Studie: Vaksine hindrer smitte

Nye resultater fra universitetet i Oxford viser at AstraZeneca-vaksinen gir 67 prosent reduksjon i positive tester blant dem som har fått vaksinen, skriver Sky News. Den fagfellevurderte studien ble først publisert i The Lancet..

E24 - 18 feb. 21 kl. 17:17

Gamestop-dramaet i Kongressen – Vårt mål er å beskytte investorene

Gamestop-dramaet har så langt i år vært den store snakkisen i finansverden. Torsdag kveld, norsk tid, startet høringen av de ulike aktørene i dramaet..

E24 - 18 feb. 21 kl. 17:17

Gamestop-dramaet i Kongressen – Robinhood beklager inngrep

Gamestop-dramaet har så langt i år vært den store snakkisen i finansverden. I Da høringen av de ulike aktørene i dramaet startet, var handelsplattformen Robinhood raskt ute med å beklage..

VG - 07 jan. 21 kl. 21:32

FHI: Vurderer om kun større kommuner skal få Moderna-vaksinen

Når den nye Moderna-vaksinen skal sendes ut i Norge, vil den måtte fordeles på en annen måte enn vaksinen til Pfizer/BioNTech..

NRK - 08 jan. 21 kl. 13:39

Moderna-vaksine godkjent

Britiske myndigheter godkjenner Modernas covid-19-vaksinen, melder AP. Det er den tredje vaksinen som godkjennes i landet, skriver NTB. Storbritannia har bestilt 10 millioner doser av den nye vaksinen, men leveransene er ikke ventet før til våren..

NRK - 26 jan. 21 kl. 12:58

Vil ikke spekulere om vaksineeffekt

Steinar Madsen, fagdirektør i Legemiddelverket, sier følgende om ubekreftede opplysninger i tyske medier om at AztraZenecas vaksine gir dårlig beskyttelse for eldre over 65 år. – Dette var spekulasjoner som kom i mediene, ingen vet helt hvor det kommer fra. Vi vil ikke bidra til å spekulere ytterligere.

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Solskjær håper på Molde-møte: – Største prestasjonen denne runden

(Manchester United – Real Sociedad 0–0, 4–0 sammenlagt) Ole Gunnar Solskjær fikk hvilt flere nøkkelspillere da de enkelt tok seg videre mot Real Sociedad. Nå kan Molde vente i åttedelsfinalen..

VG - 8 timer siden

Ulland Andersen-dobbel senket Hoffenheim: – Har vært en tøff reise

(Hoffenheim – Molde 0–2, 3–5 sammenlagt) For første gang i klubbens historie har Molde nådd åttedelsfinalen av Europa League. Eirik Ulland Andersen ble den store helten med to mål i Tyskland..

VG - 6 timer siden

Trisha Yearwood coronasmittet – Garth Brooks bekymret

En engstelig Garth Brooks (59) forteller at kona (56) er smittet med covid-19..

VG - 6 timer siden

Skreddersømmens seiersgang: Vinner på alle fronter

Det har kostet Johannes Høsflot Klæbo å gå sine egne veier, men verdens suverent beste sprinter står igjen som den store vinneren på flere plan samtidig..

VG - 8 timer siden

Ulland Andersen-dobbel senket Hoffenheim – Molde sensasjonelt videre i Europa League

(Hoffenheim – Molde 0–2) For første gang i klubbens historie har Molde nådd åttedelsfinalen av Europa League. Eirik Ulland Andersen ble den store helten med to mål i Tyskland..

VG - 8 timer siden

Smitterammet byggeplass holder fortsatt åpent: – Frykter hele næringen til slutt blir stengt ned

Smitteutbruddet på Solli plass i Oslo er det siste i en rekke større smitteutbrudd på byggeplasser i landet etter nyttår. Men i motsetning til de andre tilfellene, holdes virksomheten på Solli i gang til tross for økende smittetall..

VG - 10 timer siden

Lundby tok VM-sølv i høydramatisk renn: – Veldig stolt av meg selv

OBERSTDORF/OSLO (VG) Maren Lundby hadde ikke vært på pallen denne sesongen før VM, men valgte å gjøre en stor teknisk endring før rennet. Det resulterte i sølvmedalje..

VG - 10 timer siden

Lundby tok VM-sølv i høydramatisk renn: – Måtte briste eller bære

OBERSTDORF/OSLO (VG) Maren Lundby hadde ikke vært på pallen denne sesongen før VM, men valgte å gjøre en stor teknisk endring før rennet. Det resulterte i sølvmedalje..

VG - 10 timer siden

Lundby tok VM-sølv i høydramatisk renn

OBERSTDORF/OSLO (VG) Maren Lundby hadde ikke vært på pallen denne sesongen før VM, men hoppet ned til sølvmedalje i normalbakken..

VG - 14 timer siden

Lady Gagas hundepasser er skutt – hunder stjålet

Popstjernens hundepasser er skutt og to av hundene stjålet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt