NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 14:36

NRK - 03 des. 19 kl. 10:36

Donald Trump møter Jens Stoltenberg

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trump, Jens Stoltenberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Donald, Trump, møter, Jens, Stoltenberg
Dagbladet - 06 juni 20 kl. 04:31

Advarer Trump

Nato-sjef Jens Stoltenberg kommer med en klar advarsel til USAs president, Donald Trump, om at militærbruk må være «siste utvei»..

P4 - 09 nov. 19 kl. 19:39

Stoltenberg møter Trump

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg skal besøke USAs president Donald Trump torsdag neste uke. Det opplyser Det hvite hus nå. De skal etter planen diskutere de NATO-alliertes forsvarsutgifter og hvordan de kan sikre en mer rettferdig byrdefordeling.

NRK - 08 juni 20 kl. 20:56

Stoltenberg i samtale med Trump

Nato-sjef Jens Stoltenberg hadde ein telefonsamtale med USA sin president Donald Trump på måndag, kor dei mellom anna diskuterte byrdefordeling mellom USA og Europa. Det seier Stoltenberg til VG..

Aftenposten - 09 nov. 19 kl. 20:19

Stoltenberg besøker Trump til uka

NATO-sjef Jens Stoltenberg skal torsdag besøke president Donald Trump i Washington, opplyser Det hvite hus..

Aftenposten - 09 nov. 19 kl. 20:19

Stoltenberg besøker Trump til uken

NATO-sjef Jens Stoltenberg skal torsdag besøke president Donald Trump i Washington, opplyser Det hvite hus..

NRK - 16 juni 20 kl. 12:34

Avventande til Trump sin plan

Nato-sjef Jens Stoltenberg vil ha dialog om planane til USA om å redusere talet på soldatar i Tyskland. Forsvarsministrane i Nato-alliansen skal møtast onsdag. I går stadfesta Donald Trump at USA vil redusere til 25.

Aftenposten - 15 nov. 19 kl. 05:48

Stoltenberg møtte Trump og snakket om fremmedkrigere: – Det må vi finne en løsning på

WASHINGTON (Aftenposten): NATO-generalsekretær Jens Stoltenberg møtte torsdag USAs president Donald Trump og drøftet blant annet situasjonen i Nord-Syria..

VG - 22 juni 20 kl. 09:30

Bolton om drama på toppmøte: Trump ville true med å gå ut av Nato

Donald Trump var på nippet til å erklære at han ville trekke USA ut av Nato. Jens Stoltenberg skal ha hatt problemer med å ta alvoret inn over seg..

P4 - 05 juli 20 kl. 21:46

Stoltenberg: - Åpen og direkte diskusjon med Trump

USAs president sa han var misfornøyd, og det var en åpen og direkte diskusjon. Det sier Nato-sjef Jens Stoltenberg i et intervju med TV2 om hva som skjedde da USAs president Donald Trump truet med å trekke USA ut av NATO. Han sier han har brukt tid på å få et godt arbeidsforhold til Trump, særlig ettersom USA er Natos største bidragsyter..

P4 - 02 des. 19 kl. 19:55

Trump tar æren for Nato-budsjetter

USAs president Donald Trump er storfornøyd med de siste tallene som er lagt fram før NATOs toppmøte i London og mener han selv har bidratt positivt til dem. NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg har lagt frem tall som viser at de innen utgangen av neste år ligger an til å ha økt forsvarsbudsjettene med 130 milliarder dollar siden 2016. Trump, som i dag dro fra Washington med kurs for NATO-toppmøtet i London, tar æren for dette..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Økning av innenlandspassasjerer

Til tross for kraftig nedgang i antall flypassasjerer ved Avinors flyplasser, viser tall fra Avinors trafikkdatabase at nedgangen i antall innenlandspassasjer er blitt gradvis mindre de siste ukene..

NRK - 30 minutter siden

Problemer med flere apper

Flere apper lukkes igjen når man forsøker å åpne dem på telefonen. Aftonbladet skriver at det gjelder både Spotify, Tinder og Storytel, og at Spotify er nede i flere deler av verden. Spotify skriver på Twitter at de forsøker å finne ut av problemet..

NRK - 30 minutter siden

Apper lukkes når man åpner dem

Flere apper lukkes igjen når man forsøker å åpne dem på telefonen. Aftonbladet skriver at det i Sverige, gjelder både Spotify, Tinder og Storytel..

NRK - 45 minutter siden

Mann under kontroll i Oslo

En mann skal være under politiets kontroll etter lang tids dialog, skriver de på Twitter. Mannen skal ha hoppet i vannet og nektet å etterkomme politiets pålegg. Det ble brukt pepperspray mot han, ifølge politiet..

NRK - 30 minutter siden

26 nye koronadødsfall i Sverige

Det skal ha blitt registrert 26 dødsfall i Sverige det siste døgnet, knyttet til koronasmitte. Det betyr at 5526 mennesker har dødd med koronasmitte i landet..

NRK - 45 minutter siden

Væpnet aksjon ved operaen i Oslo

En person skal ha hoppet i vannet ved operaen i Oslo under en væpnet politiaksjon..

NRK - 1 time siden

Kritisk til dommen

Direktør ved Arkivet freds- og menneskerettighetssenter, Audun Myhre, er svært kritisk til lagmannsrettens dom i naziflagg-saken, og at den ikke havner i Høyesterett. Nå mener Myhre veien videre er å jobbes politisk med tanke på en lovendring..

NRK - 1 time siden

Kom i klem på en henger

Personen som var involvert i arbeidsulykken på Bergemoveien i Grimstad skal ha kommet i klem mellom rammen og planet på en tilhenger. Det melder politiet. Personens tilstand er ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Norske i Afghanistan koronasmittet

Norske personell er smittet av koronavirus i Afghanistan, men har ikke utviklet symptomer, opplyser Forsvaret. Også to danske soldater er smittet. Det oppgis ikke hvor mange nordmenn som er smittet, men de det gjelder er satt i isolat..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt