NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 16:38

NRK - 03 Dec 19 kl. 10:36

Donald Trump møter Jens Stoltenberg

.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Trump, Jens Stoltenberg

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Donald, Trump, møter, Jens, Stoltenberg
P4 - 09 Nov 19 kl. 19:39

Stoltenberg møter Trump

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg skal besøke USAs president Donald Trump torsdag neste uke. Det opplyser Det hvite hus nå. De skal etter planen diskutere de NATO-alliertes forsvarsutgifter og hvordan de kan sikre en mer rettferdig byrdefordeling.

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 20:19

Stoltenberg besøker Trump til uka

NATO-sjef Jens Stoltenberg skal torsdag besøke president Donald Trump i Washington, opplyser Det hvite hus..

Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 20:19

Stoltenberg besøker Trump til uken

NATO-sjef Jens Stoltenberg skal torsdag besøke president Donald Trump i Washington, opplyser Det hvite hus..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 05:48

Stoltenberg møtte Trump og snakket om fremmedkrigere: – Det må vi finne en løsning på

WASHINGTON (Aftenposten): NATO-generalsekretær Jens Stoltenberg møtte torsdag USAs president Donald Trump og drøftet blant annet situasjonen i Nord-Syria..

P4 - 02 Dec 19 kl. 19:55

Trump tar æren for Nato-budsjetter

USAs president Donald Trump er storfornøyd med de siste tallene som er lagt fram før NATOs toppmøte i London og mener han selv har bidratt positivt til dem. NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg har lagt frem tall som viser at de innen utgangen av neste år ligger an til å ha økt forsvarsbudsjettene med 130 milliarder dollar siden 2016. Trump, som i dag dro fra Washington med kurs for NATO-toppmøtet i London, tar æren for dette..

NRK - 09 Nov 19 kl. 20:13

Stoltenberg besøker Trump

Nato-sjef Jens Stoltenberg skal besøke Donald Trump på torsdag, opplyser Det hvite hus. Det skal snakke om blant annet Natos innsats få å øke medlemmenes forsvarsbudsjetter, antiterrorvirksomhet, beskyttelse av 5G-nettverk og innsats mot dataangrep..

VG - 03 Dec 19 kl. 19:10

Trump slakter Macron, men roser Stoltenberg

LONDON (VG) USAs president Donald Trump langet ut mot sin franske NATO-kollega Emmanuel Macron for å svekke alliansen - og takket samtidig NATO-sjef Jens Stoltenberg for et «fantastisk lederskap»..

P4 - 30 Sep 19 kl. 05:54

Trump-varsler under beskyttelse

Varsleren om telefonsamtalen mellom Donald Trump og Ukrainas president er nå under føderal beskyttelse. Det kommer frem av et brev fra varslerens advokat til etteretningssjefen i USA, melder CBS. Demokratene har åpnet riksrettsprosess mot president Donald Trump etter at han ba Ukrainas president om å etterforske hovedmotstander Joe Biden.

P4 - 26 Sep 19 kl. 17:11

Ingen hast med riksrett

Speaker i Representantenes hus i USA Nancy Pelosi sier det ikke haster med å stille Donald Trump for riksrett. Hun uttaler at man først må gjøre en grundig undersøkelse av saken. En kongresskomité offentliggjorde i dag en sladdet versjon av varslerrapporten mot Donald Trump.

NRK - 28 Nov 19 kl. 20:13

Donald Trump i Afghanistan

USAs president Donald Trump har i hemmelighet reist til Afghanistan for å besøke amerikanske soldater der på en overraskelsestur på Thanksgiving. Nyhetsbyrået AP sier at president Trump under besøket forteller at USA og Taliban har hatt samtaler..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann påkjørt i Skien

En person fraktes til sykehus etter å ha blitt påkjørt under kryssing av en vei. Ulykken skjedde i krysset ved Kjørbekkvegen. Det skal være trafikale problemer på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Streikekaos fortsetter i Frankrike

Den omfattende transportstreiken i Frankrike fortsatte på tiende dagen lørdag, melder AFP. Transportarbeidere streiker i protest mot president Emmanuel Macrons pensjonsreformer. Nå frykter mange at det vil bli kaos i togtrafikken i jula..

NRK - 45 minutter siden

Reagerer på «celle» for demente

Det er uakseptabelt at det har blitt brukt en «celle» for å låse inn eldre demente ved Presteheia omsorgssenter i Kristiansand. Det mener ordfører Harald Furre. Han sier til NRK at praksisen må opphøre, og ber helse-og sosialdirektøren redegjøre..

NRK - 30 minutter siden

Chile med nytt avtaleforslag

Chile vil komme med et nytt og mer ambisiøst forslag til avtaletekst på klimatoppmøtet rundt kl 16, sier Chiles talsperson Andres Landerretche på en pressekonferanse lørdag ettermiddag. Han tror forhandlingene i Madrid vil komme i land i kveld..

NRK - 1 time siden

Go Ahead overtar i morgen

Søndag starter 200 nye ansatte i ny jobb hos Go Ahead Norge, og første toget går fra Stavanger klokken 06:47. – Vi overtar først nå alt av materiell i løpet av disse siste timene, det har vært en utfrdring for oss, sier adm dir Cathrine Elgin..

NRK - 1 time siden

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.

NRK - 1 time siden

AI skal fullføre Beethovens 10.nde

Kunstig intelligens skal prøve å fullføre komponisten Ludwig van Beethovens 10. symfoni, melder AFP. Ved hjelp av notene han skrev ned før han døde i 1827, prøver man å fullføre verket i forbindelse med at det er 250 år siden han ble født neste år..

NRK - 1 time siden

En person knivstukket

En person skal ha blitt knivstukket på en privat adresse på Jessheim, skriver politiet på Twitter. Den skadde er kjørt til Ullevål sykehus. En person er pågrepet etter hendelsen.

NRK - 2 timer siden

Krisestemning på klimatoppmøtet

Mange i Madrid raser av forslaget til avtale. – Aldri før har jeg sett et så stort gap mellom det vitenskapen trenger og det folk i hele verden krever, og det forhandlerene leverer, sier Alden Meyer i Union of Concerned Scientists..

NRK - 2 timer siden

Arbeidsulukke ved oppdrettsanlegg

Ein person er frakta til sjukehus med luftambulanse etter ei ulukke på eit oppdrettsanlegg i Festvåg i Nordland. Det er ukjent skadeomfang..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt