VG > Nyheter

Saturday, 06 June, 05:57

VG - 07 Apr 20 kl. 01:53

Donald Trump: Har kontaktet Boris Johnsons leger

USAs president Donald Trump omtaler coronasmittede Boris Johnson som «fantastisk» og en «god venn», og sier han har bedt ledende legemiddelfirmaer bistå i behandlingen av den britiske statsministeren..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Donald Trump, Boris Johnson, Trump, Boris Johnsons

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Donald, TrumpHar , kontaktet, Boris, Johnsons, leger
Aftenposten - 22 Dec 19 kl. 20:05

Boris Johnson har blitt invitert til Det hvite hus

Storbritannias nye statsminister Boris Johonson har blitt invitert til Det hvite hus av USAs president Donald Trump..

NRK - 06 Apr 20 kl. 23:53

Trump: Ønsker Johnson god bedring

USAs president Donald Trump sier at de ber for Storbritannias statsminister Boris Johnson, som er lagt inn på intensivavdelingen ved et sykehus i London. Trump sier også Johnson er en veldig god venn av USA og at han ønsker Johnson god bedring..

NRK - 07 Apr 20 kl. 00:45

Trump endrer ikke testaktivitet

President Donald Trump sier han og visepresident Mike Pence trolig kommer til å ta flere koronatester, men at de ellers ikke kommer til å endre sine rutiner- Bakgrunnen er at Storbritannias statsminister Boris Johnson får intensivhandling..

NRK - 08 Feb 20 kl. 14:51

Donald Trump skjelte ut Johnson

Britenes beslutning om å la Huawei bygge ut 5G-nettet, skal ha fått Trump til å skjelle ut Boris Johnson i en telefonsamtale. Én kilde beskriver samtalen mellom de to lederne som «svært vanskelig», og sier at de fikk hakeslipp over Trumps språkbruk..

P4 - 07 Apr 20 kl. 07:24

Trump: - Vil trolig ta flere koronatester

President Donald Trump sier han ikke vil endre sine rutiner etter at Boris Johnson for snart to uker siden fikk påvist koronasmitte og nå får intensivbehandling på sykehus. Presidenten sier han og visepresident Mike Pence likevel vil komme til å ta flere koronatester fremover. Trump har testet negativt for koronaviruset to ganger, ifølge Det hvite hus..

P4 - 22 Dec 19 kl. 19:15

Trump vil ha besøk av Johnson

Donald Trump har invitert Storbritannias statsminister Boris Johnson til Det hvite hus etter nyttår. Den amerikanske presidenten skal ha sendt invitasjonen etter at Johnson vant valget i Storbritannia forrige uke. Den britiske statsminsiteren håper på en ny handelsavtale med USA etter at britene etter planen forlater EU 31.

NRK - 25 Jan 20 kl. 02:04

Diskuterte telesikkerhet

USAs president Donald Trump og Storbritannias statsminister Boris Johnson diskuterte fredag IT-sikkerhet i en telefonsamtale. De to er enige om å samarbeide om sikring av begge lands mobil- og telenettverk, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 21 May 20 kl. 06:53

Trump kritiserer Kina igjen

President Donald Trump kritiserte igjen Kinas svar på koronautbruddet, og skrev at de lett kunne ha stoppet pandemien, men det gjorde de ikke. Desinformasjon og propagandaangrep på USA og Europa er en skam, melder Donald Trump på sin Twitter konto..

Dagbladet - 05 Feb 20 kl. 22:40

Donald Trump er frikjent

Onsdag kveld stemte Senatet for å frikjenne president Donald Trump for begge tiltalepunktene mot ham i riksrettssaken..

Dagbladet - 15 Mar 20 kl. 01:11

Donald Trump ikke smittet

Etter mye om og men testet Donald Trump fredag kveld seg for coronaviruset..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Kan ha funnet skoen til savnede Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - 7 timer siden

Solberg om at tusenvis trosset smittevernreglene: – Det ble vanskelig

Flere tusen demonstranter trosset smittevernreglene da de samlet seg foran Stortinget fredag ettermiddag. Men statsminister Erna Solberg sier hun er glad arrangørene forsøkte å overholde dem..

VG - 14 timer siden

Tusenvis av demonstranter er samlet utenfor Stortinget

Et enormt folkehav har møtt opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Foran Stortinget ble George Floyd hedret med stillhet..

VG - 14 timer siden

Demonstrasjoner mot politivold i Oslo

Allerede før demonstrasjonene i Oslo egentlig skal begynne, har flere samlet seg utenfor Stortinget, USAs ambassade og på Youngstorget..

VG - 16 timer siden

Amerikanske statsborgere i Norge: Bedt om å være på vakt

USAs ambassade har sendt e-post til amerikanske statsborgere i Norge der de ber dem vise aktsomhet i forbindelse med demonstrasjoner i Oslo, forteller mottagere av e-posten til VG..

VG - 20 timer siden

Twitter fjerner video fra Trump-kampanje

En video lagt ut på Twitter av president Donald Trumps team, er nå fjernet av hensyn til opphavsretten. Trump-kampanjen anklager sosiale medier-giganten for sensur..

VG - 21 timer siden

Trump deler brev der demonstranter kalles terrorister

Donald Trump har delt et brev på Twitter der demonstrantene som ble jaget bort fra en park ved Det hvite hus tidligere i uka, blir omtalt som terrorister..

VG - Igår: 03:29

Politibetjenter suspendert: 75 år gammel mann alvorlig skadet

For tiende dag på rad fortsetter protestene mot politivold i USA. I byen Buffalo i New York er to politibetjenter suspendert etter at en 75 år gammel mann ble alvorlig skadet under demonstrasjonene torsdag kveld..

VG - Igår: 03:29

Nye sammenstøt under demonstrasjoner i New York

For tiende. dag på rad fortsetter protestene mot politivold i USA. I byen Buffalo i New York er to politibetjenter suspendert etter at en eldre mann ble alvorlig skadet under demonstrasjonene torsdag kveld..

VG - Igår: 03:29

Demonstranter møtt av mindre politi i gatene

Etter en minneseremoni for George Floyd i Minneapolis, fortsatte protestene i USA for 10. natt på rad..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt