Dagbladet > Utenriks

Fredag, 23 April, 04:39

Dagbladet - 25 jan. 21 kl. 15:09

Dominion saksøker Trump-advokat

Trumps personlige advokat Rudy Giuliani saksøkes for over 11 millarder norske kroner..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Rudy Giuliani, Trump

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dominion, saksøker, Trump-advokat
NRK - 08 jan. 21 kl. 15:49

Trump-advokat vert saksøkt

Selskapet Dominion, som har laga utstyr til fleire vallokale i USA, saksøker Trump-advokat Sidney Powell for ærekrenkingar, skriv The Washington Post. Erstatningskravet deira er på 1,3 milliardar dollar, nær 11 milliardar norske kroner..

VG - 25 jan. 21 kl. 20:27

Saksøker Giuliani for milliardbeløp

Selskapet Dominion, som står bak stemmemaskiner brukt i flere delstater under det amerikanske presidentvalget i fjor saksøker advokaten til Donald Trump..

NRK - 25 jan. 21 kl. 14:32

Giuliani saksøkes for ærekrenkelse

Selskapet Dominion Voting Systems, som selger programvare for stemmegivning, har saksøkt Donald Trumps advokat, Rudy Giuliani, for ærekrenkelse. Selskapet mener Giuliani startet en «løgnaktig kampanje om svindel» i forbindelse med presidentvalget..

NRK - 31 mars 21 kl. 07:30

Trump saksøkt av to betjenter

To betjenter i Kongressens politienhet saksøker Donald Trump for kongresstormingen i januar, melder AFP. Trump er allerede blitt frikjent i en riksrettssak for å ha oppildnet til opprøret. Nå saksøkes han av to betjenter som skriver at de ble fysisk og følelsesmessig skadd i angrepet..

NRK - 16 feb. 21 kl. 16:14

Demokrat saksøker Trump

En av demokratene i Representantenes Hus i USA saksøker tidligere president Donald Trump. Bennie Thompson anklager Trump for å ha oppfordret til stormingen av Kongressen og prøve å hindre godkjenningen av valgresultatet, melder AP,.

VG - 05 mars 21 kl. 20:48

Saksøker mener Trump begikk en terrorhandling

Kongressmann Eric Swalwell saksøker Donald Trump, Donald Trump jr., Rudy Giuliani og kongressmann Mo Brooks for å ha hisset opp til angrepet på Kongressen 6. januar..

NRK - 05 mars 21 kl. 01:01

Flere nye skjelv ved New Zealand

Jordskjelvene ved Kermadec-øyane nord for New Zealand fortsetter med nye kraftige skjelv i natt. Det siste døgnet er det registrert 22 større jordskjelv i området. På New Zealand er det ikke observert store bølger, melder avisa Dominion Post..

NRK - 05 mars 21 kl. 01:01

Fleire nye skjelv ved New Zealand

Jordskjelva ved Kermadec-øyane nord for New Zealand fortsetter med nye kraftige skjelv i natt. Det siste døgnet er 22 større jordskjelv registrert i området. På New Zealand er det ikkje observert store bølgjer, melder avisa Dominion Post..

NRK - 04 mars 21 kl. 12:35

Songstjerne saksøkt av broren

Broren til Mariah Carey saksøkjer henne, etter skuldingar om at han var valdeleg. Skuldingane kjem fram i ein biografi om Carey, melder BBC. Tidlegare har også søstera til Mariah Carey saksøkt henne for ting som står skrive i boka..

NRK - 05 feb. 21 kl. 04:40

Smartmatic saksøker Fox News

Smartmatic, som leverte teknologi til avviklingen av presidentvalget i USA, saksøker Fox News. Selskapet mener seg feilaktig anklaget for å bidra til valgfusk. Også Trumps tidligere advokater, Rudy Giuliani og Sidney Powell, omfattes av søksmålet..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 6 timer siden

Full AstraZeneca-krangel

EU planlegger søksmål mot AstraZeneca. Dette er konflikten..

Dagbladet - Igår: 02:44

Her skal ekspolitimannen sone

Den tidligere politimannen Derek Chauvin ble funnet skyldig i drap på George Floyd. De neste ukene må han tilbringe isolert fra andre fanger mens han venter på straffeutmålingen..

Dagbladet - Igår: 15:30

Varsler 17. mai-svar

På torsdagens pressekonferanse om coronasituasjonen, vil det trolig komme informasjon og råd om 17. maifeiringen..

Dagbladet - I førrgår: 10:01

Døde etter fall

Galopprytteren Lorna Brooke (37) døde etter en tragisk ulykke på ridebanen..

Dagbladet - 18 april 21 kl. 10:43

Dømt: Dattera signerte «aldri bli feit»-kontrakt

En 56 år gammel britisk mann er dømt for å ha mishandlet barna sine i en årrekke..

Dagbladet - 17 april 21 kl. 04:19

Partifeller trygler: - Veldig skuffet

Ordkrigen mellom Donald Trump og Mitch McConnell har skapt splittelse i det republikanske partiet. Nå ber partifeller dem om å begrave stridsøksa..

Dagbladet - 16 april 21 kl. 07:50

- Den perfekte storm

Tross vaksinetallene, er smitten fremdeles høy i Chile. Eksperter mener at verden kan ta lærdom av landets smitteutvikling..

Dagbladet - 11 april 21 kl. 15:49

Sterke anklager mot Biden-stjerne

Demokratenes nye kjæledegge er 2,03 meter høy, tatovert og kjørte rundt med en hagle under førersetet da han var borgermester, men én dag fortsetter å hjemsøke ham..

Dagbladet - 11 april 21 kl. 11:13

Mistet begge foreldrene etter coronasmitte

I tillegg til å skulle håndtere sorgen, har svenske Emma Mårtensson slitt med langvarige symptomer etter corona-infeksjon..

Dagbladet - 11 april 21 kl. 09:56

Tropeøya er ugjenkjennelig

Aske fra vulkanen La Soufriere dekker store deler av den karibiske øya St. Vincent, og svovelstanken er gjennomtrengende etter utbruddet de siste dagene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt