VG > Utenriks

Monday, 14 October, 01:21

VG - 18 Jun 19 kl. 19:27

Dominic Raab ut av kampen om ledervervet hos toryene

Boris Johnson fikk flest stemmer i tirsdagens avstemning om ledervervet i torypartiet. Færrest stemmer fikk Dominic Raab, som dermed er ute av kampen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Johnson, Dominic Raab, Raab

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dominic, Raabut av , kampenom , ledervervet, hos, toryene
VG - 18 Jun 19 kl. 19:27

Dominic Raab ut av kampen om ledervervet hos toryene

Dominic Raab fikk færrest stemmer og var den kandidaten som røk ut av toryenes lederstrid tirsdag. Boris Johnson fikk nok en gang flest stemmer..

P4 - 18 Jun 19 kl. 19:32

Raab blir ikke Mays etterfølger

Tidligere justisminister og brexitminister Dominic Raab blir ikke Theresa Mays etterfølger. Raab fikk ikke nok støtte i den tredje runden i avstemningen og er ute av kampen om å bli leder for Det konservative partiet og statsminister i Storbritannia. Det gjenstår nå fem kandidater, deriblant Boris Johnson..

NRK - 07 Aug 19 kl. 10:52

Vil ha frihandelsavtale med USA

Den britiske utenriksministeren, Dominic Raab, fortalte onsdag at Storbritannia ser frem til å undertegne en frihandelsavtale med USA etter brexit, melder Reuters. Raab er for tiden på besøk i Washington..

NRK - 18 Jun 19 kl. 19:10

Raab blir ikke ny Tory-leder

Tidligere justisminister og brexitminister Dominic Raab er eliminert som kandidat til å bli Theresa Mays etterfølger. Det er nå fem kandidater som fortsatt kan bli konservativ partileder og dermed også statsminister..

NRK - 24 Jul 19 kl. 20:00

Raab blir utenriksminister

Det nyeste medlemmet i Boris Johnsons regjering er Dominic Raab som utenriksminister, melder Reuters. Han har tidligere vært brexit-minister, men trakk seg etter Theresa Mays forslag om avtale med EU..

NRK - 08 Sep 19 kl. 09:47

Raab: Fremdrift i forhandlinger

Storbritiannias utenriksminister Dominic Raab sier søndag at det er fremdrift i forhandlingene med EU om en ny brexit-avtale. Arbeidsminister Amber Rudd trakk seg lørdag kveld og sa at hun ikke tror regjeringen forsøker å få til en ny avtale..

NRK - 01 Oct 19 kl. 15:52

Kritiserer voldsbruk i Hongkong

Storbritannias utenriksminister Dominic Raab kritiserer Hongkong-politiets voldsbruk. Raab kaller voldsbruken for «disproporsjonal». To personer er kritisk skadd etter gatekamper mellom demonstranter og politi..

NRK - 29 Jul 19 kl. 08:26

Varsler Brexit uten avtale

Storbritannias nye utenriksminister Dominic Raab varsler mandag at det er satt ned en daglig regjeringskomite som vil planlegge en «no deal Brexit», melder Reuters. Det er allerede satt av 4 milliarder britiske pund for å forlate EU, sier Raab..

NRK - 10 Oct 19 kl. 14:27

Ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet

Storbritannias utenriksminister Dominic Raab ber Tyrkia vise tilbakeholdenhet, etter at landet invaderte Nord-Syria i går. Raab advarer om store menneskelige lidelser, og sier Storbritannia er skuffet og bekymret over Tyrkias invasjon..

P4 - 04 Oct 19 kl. 16:13

Ber Hongkong om å ty til dialog

Britenes utenriksminister Dominic Raab ber Hongkong om å unngå å forverre situasjonen og heller ty til dialog. I dag innførte Hongkongs leder Carrie Lam et forbud mot å bruke ansiktsmasker i opptog, i et forsøk på å stanse de massive demonstrasjonene som har pågått i flere måneder. Raab ber i en uttalelse at regjeringen ivareta folkets sikkerhet, og i stedet minke spenningsnivået..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Avtale mellom syriske myndigheter og kurdiske styrker

OSLO/BEIRUT (VG) Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal ha møttes på en russisk flybase i Syria. En avtale kan endre Syria-krigen for alltid..

VG - 3 timer siden

Dødstallet stiger etter tyfonen i Japan

Redningsarbeidet trappes opp etter tyfonen Hagibis' herjinger i Japan. En eldre kvinne omkom da hun falt ut av et redningshelikopter i 40 meters høyde..

VG - 3 timer siden

Polen: Mot valgseier for høyrepopulistiske PiS

Lov- og rettferdighetspartiet PiS ser ut til å få 43,6 prosent av stemmene i valget på ny nasjonalforsamling i Polen, ifølge en valgdagsmåling fra Ipsos..

VG - 4 timer siden

AFP: Avtale mellom syriske myndigheter og kurdisk styrker

OSLO/BEIRUT (VG) Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal ha møttes på en russisk flybase i Syria. En avtale kan endre Syria-krigen for alltid..

VG - 12 timer siden

SDF hevder at over 700 har flyktet fra leir med IS-fanger

Kurdiske myndigheter hevder at 785 utlendinger med forbindelser til ekstremistgruppen IS har flyktet fra en leir i byen Ain Issa i Syria..

VG - 14 timer siden

Her er ødeleggelsene etter «Hagabis»-tyfonen

TOKYO (VG) Flom, tusenvis uten strøm og en rekke redningsaksjoner er resultatet etter tyfonens herjinger over den japanske øynasjonen lørdag..

VG - 21 timer siden

California-offer identifisert: Lois (89) ga beskjed til sønnen om at hun skulle rømme

Familien har desperat forsøkt å finne 89 år gamle Lois Arvickson. Nå er hun det første offeret for skogbrannen som herjer i Los Angeles som er identifisert..

VG - Igår: 01:16

Slik er situasjonen fire dager etter Tyrkias inntog

Tyrkias militæroperasjon i Syria er på sin fjerde dag. Blant lørdagens store hendelser står kampen om grensebyen Ras al-Ain..

VG - Igår: 17:42

Én død og flere skadet etter massiv bygningskollaps i New Orleans

Personer løp for livet da bygningen kollapset i byen New Orleans i USA. Det meldes om at én har død, at flere ikke er gjort rede for og om flere skadede..

VG - Igår: 17:42

Flere skadet etter massiv bygningskollaps i New Orleans

Hotellet som var under konstruksjon, kollapset i New Orleans i USA. Det meldes om flere skadede..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt