VG > Utenriks

Friday, 19 July, 02:05

VG - 18 Jun 19 kl. 19:27

Dominic Raab ut av kampen om ledervervet hos toryene

Boris Johnson fikk flest stemmer i tirsdagens avstemning om ledervervet i torypartiet. Færrest stemmer fikk Dominic Raab, som dermed er ute av kampen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Johnson, Dominic Raab, Raab

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dominic, Raabut av , kampenom , ledervervet, hos, toryene
VG - 18 Jun 19 kl. 19:27

Dominic Raab ut av kampen om ledervervet hos toryene

Dominic Raab fikk færrest stemmer og var den kandidaten som røk ut av toryenes lederstrid tirsdag. Boris Johnson fikk nok en gang flest stemmer..

P4 - 18 Jun 19 kl. 19:32

Raab blir ikke Mays etterfølger

Tidligere justisminister og brexitminister Dominic Raab blir ikke Theresa Mays etterfølger. Raab fikk ikke nok støtte i den tredje runden i avstemningen og er ute av kampen om å bli leder for Det konservative partiet og statsminister i Storbritannia. Det gjenstår nå fem kandidater, deriblant Boris Johnson..

NRK - 18 Jun 19 kl. 19:10

Raab blir ikke ny Tory-leder

Tidligere justisminister og brexitminister Dominic Raab er eliminert som kandidat til å bli Theresa Mays etterfølger. Det er nå fem kandidater som fortsatt kan bli konservativ partileder og dermed også statsminister..

NRK - 18 May 19 kl. 14:58

Johnson ligger best an

Boris Johnson ligger best an til å etterfølge Theresa May som statsminister med støtte fra 39 prosent av konservative partimedlemmer, ifølge en meningsmåling. Nærmeste rival er Dominic Raab, som støttes av 13 prosent, ifølge målingen til YouGov..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 19:06

Boris Johnson og Jeremy Hunt skal kjempe om ledervervet

Kampen om ledervervet i Det konservative partiet står mellom Boris Johnson og Jeremy Hunt. Det er klart etter en siste avstemming torsdag ettermiddag..

NRK - 18 Jun 19 kl. 19:51

Boris Johnson er klar favoritt

Boris Johnson er storfavoritt til å bli ny britisk statsminister og fikk flest stemmer under tirsdagens avstemming blant partifeller i Underhuset. Johnson fikk 126 av 313 stemmer. Dominic Raab fikk færrest stemmer og er dermed ute av konkurransen..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 19:06

Boris Johnson og Jeremy Hunt skal kjempe om ledervervet i Det konservative partiet

Kampen om ledervervet i Det konservative partiet står mellom Boris Johnson og Jeremy Hunt. Det er klart etter en siste avstemming torsdag ettermiddag..

P4 - 18 Jun 19 kl. 20:07

Boris Johnson ligger an til seier

Boris Johnson er storfavoritt til å bli ny britisk statsminister. Under kveldens avstemming blant partifeller i Underhuset fikk Johnson fikk 126 av 313 stemmer. Dominic Raab fikk færrest stemmer og er dermed ute av konkurransen.

Aftenposten - 19 Jun 19 kl. 19:08

Rory Stewart ute av kampen om ledervervet hos toryene

Rory Stewart fikk færrest stemmer og er dermed ute av kampen om toryenes lederverv. Boris Johnson fikk nok en gang flest stemmer..

VG - 09 Jun 19 kl. 18:13

Nadal ble historisk med sin 12. seier i Paris

(Rafael Nadal-Dominic Thiem 6–3, 5–7, 6–1, 6–1) Den spanske gruskongen Rafael Nadal (33) tok sin 12. seier i French Open siden 2005 da ha slo østerrikske Dominic Thiem (25) på Roland-Garros i Paris..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Trump: USA har skutt ned iransk drone

USAs president Donald Trump sier at et av USAs krigsfartøy, USS Boxer, har skutt ned en iransk drone over Hormuz-stredet..

VG - 7 timer siden

Trump «ikke fornøyd» etter at tilhengere ropte «send henne tilbake»: – Jeg er uenig

Donald Trump har fått massiv kritikk etter tilhengernes rop under hans valgkamparrangement. Nå hevder han at han prøvde å stoppe det..

VG - 9 timer siden

Marokko-rettssaken: De tre hovedtiltalte dømt til dødsstraff

Den marokkanske domstolen viste ingen nåde overfor de tre mennene som på brutalt vis drepte norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen i desember i fjor..

VG - 18 timer siden

Påsatt brann i animasjonsstudio – 33 omkomne

Brannvesenet sier ifølge AP at 33 personer er døde etter at det brøt ut brann i et kjent animasjonsstudio i den japanske byen Kyoto torsdag..

VG - 18 timer siden

Påsatt brann i animasjonsstudio – dødstallene oppjustert

Brannvesenet sier ifølge AFP at 24 er døde etter at det brøt ut brann i et kjent animasjonsstudio i den japanske byen Kyoto torsdag..

VG - 17 timer siden

Mulla Krekars svigersønn pågrepet

Mulla Krekars svigersønn (36) er pågrepet, skriver TV 2..

VG - 19 timer siden

Raser mot Marokko-rettssak: – Absurd og latterlig

Flere advokater reagerer på rettssaken mot de 24 tiltalte etter dobbeltdrapet i Marokko, hvor én advokat forsvarer ti menn og hvor de tiltalte ikke får forklare seg fritt. I forrige uke lå en av dem og sov, mens andre fniste..

VG - 21 timer siden

Trump fortsatte kritikken mot kongresskvinner: – La dem dra!

Samme dag som Representantenes hus stemte ned et forslag om å stille ham for riksrett for rasistiske uttalelser, gikk Donald Trump til angrep på ny..

VG - 23 timer siden

Mistet familien i flyulykken i Etiopia: – Smerten vil aldri forlate meg

Familien til Paul Njoroge (35) var på vei til Kenya for å besøke slektninger, men kom aldri frem. Onsdag vitnet han i kongressen..

VG - Igår: 09:06

Ueland-familien håper på dom i Marokko

Torsdag er det et nytt rettsmøte i Marokko-saken. Ueland-familiens bistandsadvokat sier at familien håper det kommer en dom i saken..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt