NRK > Nyheter

Monday, 19 November, 21:46

NRK - 05 Aug 18 kl. 09:20

Dokumentar om norsk barnevern

Lørdag viste BBC en dokumentar om norsk barnevern. Her tar den britiske allmennkringkasteren opp det de mener er problemer med barnevernet her til lands. Dokumentaren har fått navnet «Norway's Silent Scandal», skriver Dagbladet..
Les mer på NRK


Les mer om:
BBC, Silent Scandal, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dokumentarom , norsk, barnevern
Aftenposten - 25 Aug 18 kl. 21:00

Kort sagt, søndag 26. august

Et forsvar for kontantstøtten, BBC-dokumentar om norsk barnevern, dommerutnevnelse og to svar om syklister. Dette er dagens kortinnlegg!.

Aftenposten - 29 Aug 18 kl. 09:17

Barneministeren: – Norsk barnevern går foran. Snart vil andre land komme etter oss.

– Jeg viker ikke en tomme når det gjelder norsk barnevern, sier barneminister Linda Hofstad Helleland (H)..

Aftenposten - 17 Oct 18 kl. 07:00

Nå kan vi få viktige avklaringer på om norsk barnevern går for langt i forhold til menneskerettighetene | Anniken Barstad Waaler

Menneskerettighetsdomstolen skal i dag behandle en ny sak om norsk barnevern. Denne gang gjelder det en mor som fikk sitt barn bortadoptert mot hennes vilje..

Dagbladet - 18 Jun 18 kl. 06:00

Det er Manifest som villeder om barnevern

Er det noen som villeder om privat barnevern, så er det Manifest Tankesmie. Jeg savner en debatt om privat barnevern som gjenspeiler den virkeligheten vi jobber i på en korrekt måte..

Dagbladet - 28 Oct 18 kl. 09:46

Skrekk-dokumentar fra BBC rystet en hel nasjon

Sinte foreldre, traumatiserte barn og et selvmord var reaksjonene etter at den britiske kringkasteren viste falsk skrekk-dokumentar på tv..

Dagbladet - 07 Aug 18 kl. 06:00

Dette burde du sagt til BBC, Helleland

La meg gjøre et forsøk på å være kommunikasjonsrådgiver for en stund og gi statsråden et sitat hun kunne brukt i BBC-dokumentaren om norsk barnevern..

Aftenposten - 25 Aug 18 kl. 07:23

Dokumentar om voldtektsstatistikk setter fyr på den svenske valgkampen

Debatten har rast i Sverige etter en dokumentar som avslørte at menn født i utlandet er overrepresentert blant dømte i voldtektssaker..

NRK - 16 Oct 18 kl. 18:05

Barnevernssak opp i Strasbourg

Norsk barnevern blir satt under lupen når Den europeiske menneskerettighetsdomstolen (EMD) onsdag behandler en sak der en ung mor mistet omsorgen for sønnen sin. Saken ble behandlet EMD i fjor, men nå skal den behandles av domstolens høyeste instans..

Dagbladet - 04 Sep 18 kl. 06:00

Jeg er stolt av norsk barnevern

Barnevernet i Norge er blant de fremste i verden til å ivareta og beskytte barn. Ansatte i barnevernet fortjener honnør og ikke daglige trusler for den krevende jobben de gjør..

Aftenposten - 06 Sep 18 kl. 21:00

Propaganda eller realiteter om norsk barnevern? | Einar C. Salvesen

Lover og regelverk kan ha de beste intensjoner, men er avhengig av forvaltningskvalitet, og det er den som svikter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Søksmål for å fjerne Whitaker

Tre demokratiske senatorer har gått til søksmål for å få fjernet USAs nye fungerende justisminister Matt Whitaker, fordi de mener utnevnelsen av Whitaker var i strid med grunnloven. Grunnen er at han har fått mye makt uten å være godkjent av Senatet..

NRK - 30 minutter siden

Predikant har godt samvit

Mirakelpredikanten Svein-Magne Pedersen avviser at stiftinga Misjonen Jesus Leger har gjort noko gale det veldedige arbeidet sitt, og seier han har godt samvit. Måndag skreiv VG at det er opna tilsynssak mot stiftelsen..

NRK - 30 minutter siden

Anbefaler å la bilen stå i stormen

Politiet anbefaler bilister i Honningsvåg om å la bilen stå i uværet som herjer Magerøya i kveld. Det er stor fare for at grus og stein virvles opp fra bakken og forårsaker steinsprang på bilene, melder politiet..

NRK - 45 minutter siden

Regjeringen gir budsjett-skisse

Høyre, Frp og Venstre presenterer etter det NRK erfarer en ferdig skisse til løsning for KrF når de fire møtes igjen til budsjettdforhandlinger klokka 21.30. Håpet er at denne skal kunne godkjennes av de fire partienes gruppemøter tirsdag formiddag..

NRK - 1 time siden

VG: Krf får veteranhjelp

Kjell Ingolf Ropstad skal på kort varsel ha hyra inn tidlegare parlamentarisk leiar Hans Olav Syversen til å leie Krfs sekretariat når partiet skal forhandle om regjeringsmakt med Solberg, ifølgje kjelder VG har snakka med..

NRK - 1 time siden

Ny remis for Carlsen

Det endte med remis i åttende parti på rad mellom Magnus Carlsen og Fabiano Caruana i årets sjakk-VM i London..

NRK - 2 timer siden

Vil auke straffa for politiskyting

Regjeringa foreslår å skjerpe straffa for å skyte mot politiet, og vil heve strafferammen frå tre til ti år. – Ein del av kampen for å bekjempe gjengkriminalitet, seier justisminister Tor Mikkel Wara..

NRK - 2 timer siden

Narvik valt som VM-kandidat

Skistyret har avgjort at Narvik blir norsk vertskandidat viss Noreg søkjer om VM i alpint. – Me har valt konseptet me trur har størst moglegheit til å bringe eit VM til Noreg, seier skipresident Erik Røste. Fyrste høve til å søkje er VM i 2027..

NRK - 2 timer siden

Vil hindre utmelding utan avtale

Den britiske opposisjonsleiaren Jeremy Corbyn seier Labour vil forsøke å hindre at Storbritannia melder seg ut av EU utan at ein brexit-avtale er vedteken. Tidlegare ba han Theresa May om å trekkje tilbake forslaget til skilsmisseavtale med EU..

NRK - 2 timer siden

Bioteknologi-utnevnelser på vent

Helseministeren utsetter valget av nye medlemmer til Bioteknologirådet, og oppgir regjeringsforhandlingene som grunn. Dermed vil KrF få være med på å håndplukke hvem som skal få sitte i Bioteknologirådet om de går inn i regjeringen, ifølge VG..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt