NRK > Nyheter

Thursday, 17 January, 02:26

NRK - 05 Aug 18 kl. 09:20

Dokumentar om norsk barnevern

Lørdag viste BBC en dokumentar om norsk barnevern. Her tar den britiske allmennkringkasteren opp det de mener er problemer med barnevernet her til lands. Dokumentaren har fått navnet «Norway's Silent Scandal», skriver Dagbladet..
Les mer på NRK


Les mer om:
BBC, Silent Scandal, Dagbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dokumentarom , norsk, barnevern
Aftenposten - 25 Aug 18 kl. 21:00

Kort sagt, søndag 26. august

Et forsvar for kontantstøtten, BBC-dokumentar om norsk barnevern, dommerutnevnelse og to svar om syklister. Dette er dagens kortinnlegg!.

Aftenposten - 29 Aug 18 kl. 09:17

Barneministeren: – Norsk barnevern går foran. Snart vil andre land komme etter oss.

– Jeg viker ikke en tomme når det gjelder norsk barnevern, sier barneminister Linda Hofstad Helleland (H)..

Aftenposten - 17 Oct 18 kl. 07:00

Nå kan vi få viktige avklaringer på om norsk barnevern går for langt i forhold til menneskerettighetene | Anniken Barstad Waaler

Menneskerettighetsdomstolen skal i dag behandle en ny sak om norsk barnevern. Denne gang gjelder det en mor som fikk sitt barn bortadoptert mot hennes vilje..

Dagbladet - 18 Jun 18 kl. 06:00

Det er Manifest som villeder om barnevern

Er det noen som villeder om privat barnevern, så er det Manifest Tankesmie. Jeg savner en debatt om privat barnevern som gjenspeiler den virkeligheten vi jobber i på en korrekt måte..

Dagbladet - 28 Oct 18 kl. 09:46

Skrekk-dokumentar fra BBC rystet en hel nasjon

Sinte foreldre, traumatiserte barn og et selvmord var reaksjonene etter at den britiske kringkasteren viste falsk skrekk-dokumentar på tv..

Dagbladet - 07 Aug 18 kl. 06:00

Dette burde du sagt til BBC, Helleland

La meg gjøre et forsøk på å være kommunikasjonsrådgiver for en stund og gi statsråden et sitat hun kunne brukt i BBC-dokumentaren om norsk barnevern..

Dagbladet - 21 Dec 18 kl. 21:59

Slik tjente de seg rike på barnevern og omsorg

En tidligere lærer og en tidligere hockeyspiller har lagt seg opp en formue på flere titalls millioner på privat omsorg og barnevern. Samtidig ble beboere og personal avspist med smuler, hevder flere som har jobbet der..

Aftenposten - 25 Aug 18 kl. 07:23

Dokumentar om voldtektsstatistikk setter fyr på den svenske valgkampen

Debatten har rast i Sverige etter en dokumentar som avslørte at menn født i utlandet er overrepresentert blant dømte i voldtektssaker..

NRK - 16 Oct 18 kl. 18:05

Barnevernssak opp i Strasbourg

Norsk barnevern blir satt under lupen når Den europeiske menneskerettighetsdomstolen (EMD) onsdag behandler en sak der en ung mor mistet omsorgen for sønnen sin. Saken ble behandlet EMD i fjor, men nå skal den behandles av domstolens høyeste instans..

Dagbladet - 04 Sep 18 kl. 06:00

Jeg er stolt av norsk barnevern

Barnevernet i Norge er blant de fremste i verden til å ivareta og beskytte barn. Ansatte i barnevernet fortjener honnør og ikke daglige trusler for den krevende jobben de gjør..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 12 timer siden

Får ikke besøke nyfødte

Sykehuset Østfold har innført begrensning på besøk på barselavdelingen og nyfødtintensiven. Årsaken er at det florerer med RS-virus, mage- og tarminfeksjoner og influensa. Bare foreldre får lov til å besøke nyfødte på sykehuset inntil videre..

NRK - 12 timer siden

Ber om 21 års forvaring

– Vi anfører at det foreligger to tilfeller av overlagt drap, og ber om at tiltalte skal dømmes til 21 års forvaring, sier aktor Leif Aleksanderen. Den 43 år gamle kvinnen i Kristiansand er tiltalt for to drap med tolv års mellomrom..

NRK - 45 minutter siden

EAT: Halver kjøtt, doble grønt

Forbruket av rødt kjøtt og sukker må ned med 50 prosent, og vi må spise dobbelt så mye nøtter, frukt, grønnsaker og belgfrukter. Det er hovedpunktene i en ny rapport om mathelse og matforsyning til en økende verdensbefolkning ifølge EAT..

NRK - 1 time siden

Innvandrere tok lavstatusjobbene

Innvandring har ført til at norskfødte fra lavere sosiale lag har fått dårligere jobbmuligheter, skriver Aftenposten. En forskningsrapport fra Frisch-senteret viser at innvandrere ofte tar jobber som tidligere var dominert av norskfødte fra små kår..

NRK - 1 time siden

Innvandrerbarn får færre barn

Barn av innvandrere får færre barn enn den øvrige befolkning, viser hittil upubliserte tall som Klassekampen har fått fra SSB. Norskfødte kvinner med innvandrerforeldre får i snitt 1,54 barn. Tilsvarende tall for befolkningen for øvrig, er 1,56..

NRK - 1 time siden

FBI stanset angrep mot Trump

Det amerikanske føderale politiet FBI sier at de har pågrepet en 21 år gammel mann som skal ha planlagt å angripe Det hvite hus. Politiet mener at 21-åringen fra Atlanta var radikalisert og planla et selvmordsangrep mot presidentboligen..

NRK - 1 time siden

Tspiras overlevde mistillit

Hellas' statsminister Alexis Tsipras gikk i kveld seirende ut av mistillitsvoteringen i nasjonalforsamlingen som var utløst av navnestriden med nabolandet Nord-Makedonia. Med 151 stemmer mot 148 sikret Tsipras seg nok stemmer til å fortsette..

NRK - 6 timer siden

May overlevde mistillitsvotering

Storbritannias statsminister Theresa May overlevde mistillitsvoteringen i Parlamentet. 325 av de folkevalgte stemte for å beholde May, mens 306 representanter stemte for å felle henne og regjeringen..

NRK - 2 timer siden

Løslater ikke frikjent ekspresident

Den internasjonale straffedomstolen i Haag stanset løslatelsen av Elfenbenskystens tidligere president Laurent Gbagbo etter at saken ble anket. Gbagbo ble tirsdag frikjent for anklager om drap under voldsbølgen som kostet 3000 menneskeliv i 2010–2011..

NRK - 2 timer siden

Partiene avgjør regjeringsutvidelse

Torsdag kl. 14 er stortingsgruppene og landsstyrene i Høyre, Frp, Venstre og KrF innkalt til separate møter for å ta stilling til resultatet av forhandlinger om en ny regjeringsplattform. Sier alle ja, blir Erna Solberg sjef for en flertallsregjering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt