P4 > Nyheter

Thursday, 02 April, 23:25

P4 - 26 Mar 20 kl. 20:45

Dobler støtten til kompetanseheving

Regjeringen gir nå 50 millioner kroner ekstra for at bedrifter skal heve kompetansen.
Pengene skal bidra til at bedriftene kan omstille seg og hindre permitteringer og oppsigelser, opplyser kommunal- og moderniseringsminter Nikolai Astrup..
Les mer på P4


Les mer om:
Nikolai Astrup

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dobler, støtten, til, kompetanseheving
NRK - 18 Jan 20 kl. 08:55

Kina dobler støtten til Myanmar

Anklagene om etnisk rensing av rohingyaene rokker ikke ved Kinas forhold til Myanmar, som tvert imot dobler støtten til Aung San Suu Kyis regjering. De to landene har de siste dagen signert i alt 33 investerings- og handelsavtaler..

P4 - 19 Dec 19 kl. 05:43

Krever at kontantstøtten fjernes

Arbeiderpartiet krever at kontantstøtten fjernes. I går viste en ny NAV-analyse at småbarnsmødre jobber mindre etter at regjeringen økte kontantstøtten. Lederen for Aps kvinnenettverk, Anette Trettebergstuen, sier til Dagsavisen at det er nok et bevis på at kontantstøtten er dårlig likestillingspolitikk.

P4 - 23 Jan 20 kl. 08:27

Punger ut til klimafond

Norge skriver i dag under på en avtale om å gi 3,2 milliarder kroner til Det grønne klimafondet, frem til 2023. FN-fondet skal hjelpe utviklingsland med å motvirke klimaendringer. Når Norge nå dobler støtten, blir vi den sjette største giveren til fondet, og tredje største per innbygger, melder NTB..

P4 - 26 Dec 19 kl. 16:20

Aris familie takker for støtten

Ari Behns familie takker for støtten de har fått. Familiens talsperson sier til NTB at de er enormt takknemlige for den overveldende støtten og kondolansene de har fått i denne tøffe tiden, og at det varmer å se at Behn har betydd så mye for så mange. Folk har satt ut blomster og lys for å minnes den tidligere prinsessegemalen flere steder i Norge i dag..

Dagbladet - 02 Feb 20 kl. 09:24

Flåtten og hogg­ormen er her

Flåtten er opportunist, og benytter sjansen om temperaturen er fin. Det betyr at den allerede er å finne ute i naturen - i januar..

NRK - 26 Dec 19 kl. 16:08

Familien til Ari takker for støtten

– Familien har bedt meg videreformidle at de er enormt takknemlige for den overveldende støtten og kondolanser de har fått i denne tøffe tida. Det varmer å se at Ari har betydd så mye for så mange, sier Geir Håkonsund på vegne av familien til NTB.

P4 - 17 Dec 19 kl. 09:42

Jobber mindre med økt kontantstøtte

Småbarnsmødre jobber mindre etter at regjeringen økte kontantstøtten. Det viser en fersk rapport fra Nav. I 2017 ble kontantstøtten for ettåringer oppjustert, fra 6.

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 05:53

Arbeiderpartiet vil fjerne kontantstøtten

Kontantstøtten er dårlig likestillingspolitikk, sier leder Anette Trettebergstuen i Aps kvinnenettverk. Hun vil fjerne hele ordningen..

NRK - 17 Feb 20 kl. 02:16

Ber Russland kutte støtten

USAs president Donald Trump uttrykker bekymring for krigshandlingene i Idlib og Aleppo og ber Russland kutte støtten til det syriske regimet. Det skjer etter en samtale Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan, ifølge en uttalelse fra Det hite hus..

P4 - 29 Jan 20 kl. 20:45

Trekker støtten til nedleggelse

Oslo bystyre har i dag vedtatt å trekke støtten til nedleggelse av Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Oslo kommune skal nå be om at Helse Sør-Østs sykehusplaner for Gaustad settes på vent til fortsatt drift av Ullevål er tilstrekkelig utredet. Det nye flertallet har reversert Høyre og Aps vedtak fra 2018 om støtte til planene om å legge ned sykehuset..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

To falt i vannet

En mann skal være kritisk skadd etter at to menn falt over bord fra en taubåt i Randaberg i Rogaland. Den kritisk skadde er fraktet med ambulansehelikopter til Stavanger universitetssykehus. Ulykken skjedde på industrikaien i Mekjarvik, men omstendighetene er ikke klarlagt..

P4 - 1 time siden

Frisør fikk 20 000 i bot

En frisør i Oslo har fått 20.000 kroner i bot fordi han fortsatte å ta imot kunder selv om regjeringens smitteverntiltak forbyr det. Politiet sier til NRK at det var flere personer i lokalet da det kom dit - og en frisør som jobbet.

P4 - 1 time siden

74 kommuner var uten fungerende smittevernplan

Da koronavirusutbruddet ble erklært som en global folkehelsekrise 31. januar, var 74 norske kommuner uten en fungerende smittevernplan. Det viser rapporter fra fylkesmennene som Aftenposten har fått tilgang til.

P4 - 2 timer siden

Henlegger sak mot eks-gjengmedlem

Siktelsen mot et tidligere gjengmedlem som i tre år har vært siktet for medvirkning til overlagt drap på en 40-åring på Lindeberg i Oslo er nå henlagt - og drapssaken er fortsatt uløst. Det melder VG. Avdøde ble funnet drept ved siden av bilen sin i 2015, og politiet beskrev drapet som en ren henrettelse.

P4 - 2 timer siden

Fornøyd med Solbergs håndtering

77 prosent av norske velgere synes Solberg-regjeringens koronahåndtering er god, og 74 prosent mener regjeringens krisetiltak er riktige. Det viser ny måling gjennomført av Respons Analyse for VG . Bare seks prosent mener håndteringen har vært dårlig..

P4 - 5 timer siden

Smittetallet har passert en million

I kveld har antall koronasmittede i verden passert 1 million mennesker. Og det offisielle dødstallet har passert 50.000.

P4 - 3 timer siden

Seks av ti har permittert

Seks av ti bedrifter har permittert ansatte, og sju av ti bedrifter vurderer ytterligere permitteringer. Det viser NHOs dagsferske undersøkelse. Alle næringer og nesten alle bedrifter – 84 prosent - har merket lavere etterspørsel eller kanselleringer av ordrer som følge av koronaviruset..

P4 - 4 timer siden

To nye dødsfall i Oslo

Det har vært to nye koronadødsfall - begge i Oslo i dag. De døde var innlagt på to ulike sykehjem - Nordseterhjemmet og Bekkelagshjemmet, melder VG. Flere opplysninger er ikke gitt.

P4 - 5 timer siden

Minst 30 prosent omsetningsfall for å få kompensasjon

Bedrifter og foretak som har minst 30 prosentomsetningsfall som følge av virusutbruddet, skal få kompensasjon fra staten. Det opplyste regjeringen på en pressekonferanse i kveld. Størrelsen på kompensasjonen vil avhenge av hvor mye omsetningen har falt, størrelsen på foretakets faste kostnader og om de er pålagt å stenge av staten.

P4 - 5 timer siden

Dødstallet har passert 50 000

Dødstallet som følge av koronaviruset har nå passert 50.000 mennesker på verdensbasis. De fleste dødsfallene har skjedd i Europa.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt