P4 > Nyheter

Tirsdag, 22 September, 15:23

P4 - 26 mars 20 kl. 20:45

Dobler støtten til kompetanseheving

Regjeringen gir nå 50 millioner kroner ekstra for at bedrifter skal heve kompetansen.
Pengene skal bidra til at bedriftene kan omstille seg og hindre permitteringer og oppsigelser, opplyser kommunal- og moderniseringsminter Nikolai Astrup..
Les mer på P4


Les mer om:
Nikolai Astrup

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dobler, støtten, til, kompetanseheving
Aftenposten - 05 april 20 kl. 13:20

Krever adgang til kompetanseheving også for arbeidsledige akademikere

Akademikerne og Nito krever at regjeringen gir permitterte adgang til kompetanseheving som gir 20 studiepoeng. Regjeringen frykter at det vil «låse» folk til skolebenken i stedet for å gå tilbake i jobb..

P4 - 05 april 20 kl. 15:10

Vil ha kompetanseheving for flere

Arbeidstakerorganisasjonene Akademikerne og NITO krever at osgå arbeidsledige akademikere skal få rett til kompetanseheving. Før helgen la regjeringen penger på bordet for at permitterte skal gjøres klare til å gå raskt tilbake i jobb etter koronakrisen. Men de som organiserer de høyest utdannede, mener permitterte også må få ta kurs som del av en akademisk grad - inntil 20 studiepoeng.

NRK - 18 jan. 20 kl. 08:55

Kina dobler støtten til Myanmar

Anklagene om etnisk rensing av rohingyaene rokker ikke ved Kinas forhold til Myanmar, som tvert imot dobler støtten til Aung San Suu Kyis regjering. De to landene har de siste dagen signert i alt 33 investerings- og handelsavtaler..

P4 - 19 des. 19 kl. 05:43

Krever at kontantstøtten fjernes

Arbeiderpartiet krever at kontantstøtten fjernes. I går viste en ny NAV-analyse at småbarnsmødre jobber mindre etter at regjeringen økte kontantstøtten. Lederen for Aps kvinnenettverk, Anette Trettebergstuen, sier til Dagsavisen at det er nok et bevis på at kontantstøtten er dårlig likestillingspolitikk.

NRK - 29 mai 20 kl. 12:09

Regjeringen kutter i formuesskatten

Regjeringen vil bruke nye milliarder på blant annet kutt i formuesskatten, kompetanseheving og bedre arbeidsintegrering. Fra før er det kjent at de vil forlenge kontantstøtten til bedrifter og gir lønnstilskudd..

P4 - 16 april 20 kl. 06:07

Gates øker støtten til WHO

Ekteparet Bill og Melinda Gates øker nå sin økonomiske støtte til Verdens helseorganisasjon, etter at president Donald Trump stanser utbetalingene fra USA. - Det gir ingen mening å kutte støtten i disse tider, sier Melinda Gates til Reuters. Parets stiftelse er allerede den nest største bidragsyteren til WHO etter USA, og øker støtten fra 100 til 250 millioner dollar.

P4 - 29 mai 20 kl. 20:55

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

P4 - 28 april 20 kl. 07:25

NHO vil forlenge støtten

NHO vil forlenge den økonomiske koronastøtten fram til høsten. Etter én uke har over 12.000 bedrifter som fikk omsetningen halvert i mars, fått innvilget støtte.

P4 - 26 des. 19 kl. 16:20

Aris familie takker for støtten

Ari Behns familie takker for støtten de har fått. Familiens talsperson sier til NTB at de er enormt takknemlige for den overveldende støtten og kondolansene de har fått i denne tøffe tiden, og at det varmer å se at Behn har betydd så mye for så mange. Folk har satt ut blomster og lys for å minnes den tidligere prinsessegemalen flere steder i Norge i dag..

P4 - 23 jan. 20 kl. 08:27

Punger ut til klimafond

Norge skriver i dag under på en avtale om å gi 3,2 milliarder kroner til Det grønne klimafondet, frem til 2023. FN-fondet skal hjelpe utviklingsland med å motvirke klimaendringer. Når Norge nå dobler støtten, blir vi den sjette største giveren til fondet, og tredje største per innbygger, melder NTB..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

3800 færre ledige

Flere permitterte kommer seg tilbake i jobb - og det er mye av grunnen til at ledighetstallet falt med 3.800 sist uke Det er nå registrert 200.000 arbeidsledige hos Nav.

P4 - 45 minutter siden

Siktet for drapsforsøk i Sandnes

En mann er siktet for drapsforsøk mot en kvinne i Sandnes i formiddag. Kvinnen er sendt til sykehus, men skadene skal ikke være livstruende. Politiet er svært tilbakeholdne med opplysninger og viser til at etterforskningen er i en tidlig fase.

P4 - 1 time siden

Gresvig og Sport1 får slå seg sammen

Gresvig og Sport1 får lov til å slå seg sammen. Det har Konkurransetilsynet nå vedtatt. De mener en sammenslåing ikke i betydelig grad vil hindre effektiv konkurranse i sportsmarkedet..

P4 - 1 time siden

Fant person i grunnstøtt båt

Et redningshelikopter har nettopp gjort funn av en person om bord en seilbåt som hadde drevet på grunn på en holme utenfor Flatanger i Trøndelag. Helsetilstanden er foreløpig ukjent, opplyser Hovedredningssentralen til NRK. De fikk melding om seilbåten - som skal være nederlandsregistrert - fra en tilfeldig forbipasserende båt..

P4 - 1 time siden

21 koronasmittede innlagt

21 koronasmittede er innlagt på norske sykehus i dag. Det er to færre enn i går, da antallet var det høyeste siden juni. Ingen av dem som nå er innlagt får respiratorbehandling, opplyser Helsedirektoratet nå i ettermiddag.

P4 - 2 timer siden

Fotballag i karantene

Hele kvinnefotballaget til Sotra, som spiller i 2. divisjon, er satt i karantene. Det skjer etter at en person i støtteapparatet har fått påvist koronasmitte, melder Bergensavisen.

P4 - 1 time siden

Korona-dødsfall i Bergen

I Bergen er det registrert 19 nye smittetilfeller og ett koronarelatert dødsfall siste døgn. Det var en person ved Fyllingsdalen sykehjem som døde etter å ha blitt smittet med viruset, opplyser Bergen kommune. Når det gjelder de nye smittede, er de fra 15 til 62 år..

P4 - 2 timer siden

Tiltalt for uaktsomt drap

En taxisjåfør fra Kristiansand er tiltalt for uaktsomt drap etter at han kjørte på 89 år gammel mann i desember i fjor. 89-åringen var på vei over et fotgjengerfelt da han ble påkjørt og døde på sykehus dagen etter. Ifølge tiltalen kjørte taxisjåføren raskere enn fartsgrensen, skriver Fædrelandsvennen.

P4 - 2 timer siden

Trump har ringt Tybring-Gjedde

Stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde fikk en spesiell telefon i dag. Det var USAs president som ringte. Det var for å takke Frp-politikeren for hans nominasjon av Donald Trump til Nobels fredspris.

P4 - 3 timer siden

Høyeste smittetall så langt

Igjen er det registrert rekordhøye smittetall i verden. Den siste uken er det registrert nesten to millioner nye koronatilfeller, som er det høyeste uketallet så langt, og en økning på 6 prosent fra forrige uke. Det melder AFP som viser til statistikk fra Verdens helseorganisasjon.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt