VG > Nyheter

Saturday, 18 January, 10:44

VG - I førrgår: 13:20

Dobbeltdrapssiktet møter ikke i retten

BERGEN (VG) Den eldste av de tre som er siktet for dobbeltdrapet i Bergen, stiller ikke i fengslingsmøtet i dag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Dobbeltdrapssiktet, møter, ikkei , retten
NRK - 21 Sep 19 kl. 04:36

Kirchner stilles for retten igjen

Argentinas tidligere president Cristina Kirchner blir for fjerde gang stilt for retten for korrupsjonsanklager. Det er ennå ikke besluttet når saken skal opp for retten.Kirchner er tiltalt for å ha tatt imot flere millioner dollar i bestikkelser..

Dagbladet - 14 Jan 20 kl. 21:11

Narkotiltalt i retten: - Har smuglet sprit i 25 år

- Jeg kjenner grensa bedre enn de fleste, sa 55-åringen i retten. At han skal ha tatt med over 50 kilo amfetamin fra Sverige, vil han imidlertid ikke ha på seg..

VG - 13 Dec 19 kl. 15:01

Skottene ber Boris Johnson ikke stå i veien. Gjør han det vil de gå til retten.

LONDON (VG) Skottlands krav om å løsrive seg fra britene kan ende i retten. Førsteminister Nicola Sturgeon ber Boris Johnson ikke stå i veien for en ny «scexit»-avstemning..

VG - 13 Dec 19 kl. 15:01

Skottene ber Boris Johnson ikke stå i veien for løvrivelse. Gjør han det vil de gå til retten.

LONDON (VG) Skottlands krav om å løsrive seg fra britene kan ende i retten. Førsteminister Nicola Sturgeon ber Boris Johnson ikke stå i veien for en ny «scexit»-avstemning..

NRK - 21 Oct 19 kl. 12:49

Assange-nederlag i retten

WikiLeaks-grunnlegger og spiontiltalte Julian Assange møtte i dag i retten i London, hvor han kjemper mot å bli utlevert fra Storbritannia til USA. Advokaten hans ønsket å utsette rettssaken som skal starte i februar, men det sa retten nei til..

NRK - 11 Oct 19 kl. 09:11

Tiltalt delte ut godteri i retten

Den tiltalte Jan Erik «Jannik» Iversen ankom i dag retten med en pose godteri til de fremmøtte. Han sa at det var en gledens dag, og at han ikke er bekymret for utfallet i saken. – Om jeg blir dømt, så bytter jeg fra én seng til en annen, sier han..

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:53

Advokatkontor-vitne må i retten

Assistenten Anna Nielsen i Andenæs Aaløkken Veum Advokatfirma DA må fredag møte i retten i utpressingssaken mot Røkke. Hun må grunngi hvorfor det er taushetsplikt for spørsmålene. Kontoret var advokater for Røkke, og hun ønsker derfor ikke å vitne..

Aftenposten - 01 Oct 19 kl. 16:35

Sarkozy for retten for ulovlig valgkampfinansiering

Frankrikes tidligere president Nicolas Sarkozy vant ikke fram med sin anke og må møte i retten, tiltalt for ulovlig valgkampfinansiering..

NRK - 08 Oct 19 kl. 09:46

Psykologistudent-søksmål i retten

Neste uke møter staten 163 psykologistudenter i retten. Staten er saksøkt fordi studentene ikke er gitt autorisasjon, slik de mener EØS-reglene gir dem krav på. Søksmålet ble levert inn i fjor og rettssaken starter mandag neste uke, skriver Khrono..

P4 - 21 Sep 19 kl. 14:11

Fratatt retten til å kjøre bil

En mann i 50-årene fra Bardu er fratatt retten til å kjøre bil for alltid etter å ha blitt stoppet i narkorus i november i fjor. Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort, og ble i tillegg tatt for å ha kjørt i 102 kilometer i timen i 80-sonen. Mannen ble også idømt en bot på 45 000 kroner og betinget fengsel på 60 dager..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

USAs ambassadør får barte-kritikk

Livet som diplomat kan sikkert by på mange utfordringer. USAs ambassadør til Sør-Korea har fått en skikkelig hårete en..

VG - 7 timer siden

Britiske forskere: Over tusen kan ha blitt smittet av kinesisk lungevirus

Tallet på mennesker som er smittet at det mystiske, sars-lignende viruset er trolig langt flere enn det kinesiske myndighetene har opplyst, mener britiske forskere..

VG - 10 timer siden

Norsk IS-kvinne (29) skal ha landet i Norge

Den norske IS-kvinnen (29) skal sent fredag kveld være på vei fra København til Oslo, og lander om kort tid på Gardermoen..

VG - 11 timer siden

KrF-Ropstads helgebeskjed til Siv Jensen: Utelukket å reforhandle regjeringsplattformen

Kristelig Folkeparti er svært fornøyd med at de to små barna fra Al Hol-leiren er på vei hjem sammen med moren. Nå gir partileder Kjell Ingolf Ropstad en klar helgemelding til Frp-leder Siv Jensen før partiet skal legge frem sine krav til regjeringen mandag: Tenk deg om!.

VG - 11 timer siden

Søndre Land: Én død etter alvorlig voldshendelse

Politiet i Innlandet har kontroll på flere personer etter at én person er erklært død etter en voldshendelse i et bolighus i Hov..

VG - 15 timer siden

Partitopper vil ha Frp-exit uansett

Flere stortingsrepresentanter og en fylkesleder i Frp ser ingen grunn til å vente på om partiets kravliste innfris. De vil ut av Solberg-regjeringen uansett..

VG - 17 timer siden

Femte mann siktet i drapssaken i Bergen

En ny mann er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet døde i et turområde i Arna i Bergen mandag..

VG - 18 timer siden

PST: Dette bildet knytter Syria-kvinnen (29) til IS

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) mener bildet av den norske fremmedkrigeren Bastian Vasquez i Syria i 2013 beviser at Syria-kvinnen var medlem av terrororganisasjonen IS..

VG - 23 timer siden

Ny mann siktet for Prinsdal-drapet

Politiet har siktet ytterligere en person i saken hvor en ung mann ble skutt og drept i Prinsdal i Oslo fredag forrige uke.

VG - Igår: 07:18

Ny rapport: For dårlige vurderinger av barnevernsbarn

Myndighetene må ta et langt større ansvar for de mest sårbare barna, mener Barneombudet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt