Aftenposten > Utenriks

Tuesday, 10 December, 19:20

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 10:35

Disse tiltakene skal redusere bilistenes bompengeregning

ARENDAL (AFTENPOSTEN): Nye bevilgninger til nedbetaling av bompengegjeld og økt kollektivsatsing. Kutt i kommunal ekstravaganse og økt statlig andel av finansieringen av byvekstavtaler..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arendal, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Disse, tiltakene, skal, redusere, bilistenes, bompengeregning
NRK - 01 May 19 kl. 13:32

Semenya må redusere testosteron

Den sør-afrikanske løperen Caster Semenya må redusere testosteronnivået i kroppen sin dersom hun skal forsvare vm-titlen. Semanya tapte ankesaken sin i dag mot lover som skal redusere naturlig høyt testosteronnivå hos enkelte kvinnelige løpere..

NRK - 28 Apr 19 kl. 09:56

KrF vil redusere fedrekvoten

KrFs landsmøte ønsker å halde på ei fedrekvote - men redusere den til ti veker. Også mødre skal få ti veker etter fødsel, meiner partiet..

P4 - 26 Jun 19 kl. 15:56

Bondenæringen fornøyde med dyrevelferdstiltak

Bondenæringen er fornøyde med de nye tiltakene som nå skal sikre god dyrevelferd i svinenæringen. I dag møtte landbruksminister Olaug Bollestad partene i næringen, for å utarbeide tiltak etter at NRK Brennpunkts dokumentar avdekket uakseptable forhold i norsk svineproduksjon. – Tiltakene er viktige for å opprettholde bøndenes tillit, sier leder i Norges Bondelag, Lars Petter Bartnes..

P4 - 10 Jul 19 kl. 11:56

Frykter høye forsikringspriser skal redusere elbil-salget

Elbil-foreningen frykter nå at høye forsikringspriser skal redusere elbil-salget. I dag ble det kjent at forsikringsselskapet Protector dobler forsikringsprisene på elbiler, blant annet på grunn av kostbare reparasjoner. Leder for fag og rådgivning i Elbil-foreningen, Erik Lorentzen, sier de skal følge prisutviklingen nøye..

P4 - 24 Aug 19 kl. 17:12

- Distriktene er vinneren

- Distriktene kommer klart best ut av regjeringens bompengeavtale. Det mener direktør i Transportøkonomisk institutt, Kjell Werner Johansen, som i dag har studert de mange tiltakene i avtalen de fire regjeringspartiene ble enige om i går kveld. Han sier til NRK at satsingen på å kutte bompenger på flere store samferdselsprosjekter rundt om i landet er det folk vil merke i størst grad.

P4 - 16 Oct 19 kl. 06:50

Sterke reaksjoner på spareplan i fengslene

Norsk fengsels-og friomsorgsforbund reagerer på kuttene i norske fengsler. I går skrev Klassekampen at Kriminalomsorgsdirektoratet er i gang med en omfattende effektiviseringsprosess som følge av at de har fått færre penger til å drifte fengselene. Enkelte av tiltakene er flere deltidsstillinger og å gi dømte tilgang til kjøkken.

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 06:31

Ber om 600 nye fengselsstillinger for å redusere isolasjon

En arbeidsgruppe på oppdrag fra Kriminalomsorgsdirektoratet sier 600 stillinger må til ved norske fengsler for å redusere isolasjonen av innsatte..

P4 - 16 May 19 kl. 10:29

4.100 Posten-ansatte vil påvirkes av regjeringens postplaner

Mer enn hver fjerde Posten-ansatt vil bli påvirket av planene om å redusere antallet dager i uken med levering av brev. Regjeringen vil redusere antall ombæringsdager og saken skal opp til behandling i Stortinget om to uker. 1500 årsverk kan da forsvinne og i tillegg til at om lag 2.

Dagbladet - 05 May 19 kl. 21:24

Disse jævla debattene

Siv Jensen beklager at hun sa at Frp skal «knuse disse jævla sosialistene.» Det burde hun sluppet, skriver Ola Magnussen Rydje..

VG - 06 Jul 19 kl. 15:18

Flere europeiske storbyer strammer inn elsparkesykkelreglene

Kvoter, færre lisenser, oppmerkede parkeringsplasser og strengere kjøreregler: Disse tiltakene ser de europeiske storbyene på for å få kontroll over elsparkesyklene..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 15 minutter siden

«Håper Start-spillerne får oppleve det samme som oss»

De var heltene i kvalikdramaet for 20 år siden. Nå tror både Espen Johnsen (39) og Terje Leonardsen (42) at Start gjentar suksessen og rykker opp til Eliteserien..

Aftenposten - 30 minutter siden

Det går mot brakvalg for Boris Johnson. De eneste som kan frarøve ham seieren, er de opprørske skottene.

EDINBURGH/GLASGOW (Aftenposten): De eneste som kan frarøve Boris Johnson brakseier ved valget torsdag, er de opprørske skottene. Deriblant to sterke skotske kvinner..

Aftenposten - 1 time siden

Sesongens hittil kraftigste storm har ankommet Sør-Norge

Full storm og store snømengder har ført til flere stengte veier og fjelloverganger..

Aftenposten - 1 time siden

Fikk EM-billett mandag – nå drar han fra Trondheim

William Aar forlater Kolstad etter sesongen..

Aftenposten - 1 time siden

Protester mot nobelprisvinner Handke

Demonstranter protesterer utenfor, og flere lands ambassadører boikotter når Peter Handke mottar årets nobelpris i litteratur..

Aftenposten - 1 time siden

Slik har barneaktivistene snudd opp ned på klimapolitikken

Klimaaktivister som Greta Thunberg og Penelope Lea har endret klimapolitikken. Nå diskuterer ministere skolestreikene..

Aftenposten - 2 timer siden

TIL-investorenes hodepine

KOMMENTAR: Spillerne holdt ingenting tilbake da de snakket med klubbledelsen, sist fredag. Likevel er det sponsorene – og da særlig Sparebanken – som sitter på nøkkelen til TIL-framtiden..

Aftenposten - 2 timer siden

Rosenborg bekrefter: Dorsin klubbens nye sportslige leder

Den mangeårige Rosenborg-backen Mikael Dorsin (38) er tilbake på Lerkendal som sportslig leder. Han erstatter Stig Inge Bjørnebye..

Aftenposten - 2 timer siden

Ukens kulturtips: intenst spiondrama, mørk elektronika og scener fra et ekteskap

Fem håndplukkede tips om hva du kan se, lese og høre akkurat nå..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt