Aftenposten > Utenriks

Wednesday, 13 November, 03:11

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 13:32

Disse skal granske trygdeskandalen

Fredag utnevnte regjeringen utvalget som skal granske trygdeskandalen. Det ledes av professor Finn Arnesen..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Finn Arnesen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Disse, skal, granske, trygdeskandalen
NRK - 07 Nov 19 kl. 09:30

Skal behandle Trygdeskandalen

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomite skal behandle Trygdeskandalen. Det er klart etter et møte med de parlamentariske lederne i partiene på Stortinget..

P4 - 08 Nov 19 kl. 11:49

Arnesen skal lede Nav-granskingen

Det er nå bekreftet at professor Finn Arnesen skal lede utvalget som skal granske trygdeskandalen hos NAV. Flere har vært kritiske til dette, og mener uttalelsene Arnesen har gitt til media om NAV-skandalen viser han allerede har gjort seg opp en mening om saken..

NRK - 07 Nov 19 kl. 17:16

Rødt foreslår Ebba Wergeland

Rødt foreslår at lege og forsker Ebba Wergeland skal bli med i kommisjonen som skal granske trygdeskandalen. Etter planen skal kommisjonen oppnevnes i statsråd i morgen..

NRK - 07 Nov 19 kl. 17:16

Rødt foreslår Ebba Wegeland

Rødt foreslår at lege og forsker Ebba Wegeland skal bli med i kommisjonen som skal granske trygdeskandalen. Etter planen skal kommisjonen oppnevnes i statsråd i morgen..

P4 - 13 timer siden

Skal se på omfang av trygdeskandalen

Nav setter nå ned et utvalg, som skal funne ut om trygdeskandalen strekker seg lenger tilbake i tid og er mer omfattende enn det som så langt har vært kjent. Det er avdekket at minst 48 personer er uriktig dømt til fengsel fordi NAV siden 2012 har feiltolket EØS-reglene. Nå skal en gruppe jurister og andre eksperter se på om også saker fra før 2012, og for flere trygdeytelser, kan falle inn under skandalen..

Aftenposten - 12 timer siden

Hun skal grilles i Stortinget om trygdeskandalen

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og flere av hennes forgjengere må allerede før jul møte til åpen høring på Stortinget for forklare seg om trygdeskandalen..

NRK - 12 timer siden

Open høyring om trygdeskandalen

Det blir open høyring om trygdeskandalen på Stortinget, melder Aftenposten. Eva Kristin Hansen frå Arbeidarpartiet vil vere saksordførar..

NRK - 07 Nov 19 kl. 15:08

EU-kommisjonen trekkes inn

EU-kommisjonen trekkes inn i trygdeskandalen. Det bekrefter ESAs president Bente Angell-Hansen overfor VG. ESA overvåker at EØS-landene følger de felles reglene, og tilsynsorganet har fått minst to varsler om å gå inn i den norske trygdeskandalen..

NRK - 31 Oct 19 kl. 20:03

Ap: Nav bør straks betale tilbake

– Alle de som er rammet av trygdeskandalen bør få igjen pengene sine straks. Vi kan ikke vente på en gransking, sier tidligere arbeidsminister Rigmor Aasrud i Arbeiderpartiet. Hun deltar på Debatten på NRK1 i kveld, der trygdeskandalen er tema..

Aftenposten - 12 timer siden

Saksordfører Eva Kristin Hansen (Ap): Det blir åpen høring i Stortinget om trygdeskandalen

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie og flere av hennes forgjengere vil bli innkalt på teppet i Stortinget og må forklare seg om trygdeskandalen..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 3 timer siden

Mann i 30-årene knivstukket i Akershus

En mann i 30-årene ble tirsdag kveld knivstikket på en gård i Nittedal i Akershus. Mannen behandles på Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang..

Aftenposten - 2 timer siden

Ny studie: Kristen bakgrunn også negativt for jobbsøkere

Kristne diskrimineres nesten like mye som muslimer dersom de er åpne om religiøs tilhørighet i jobbsøknaden, viser en ny, norsk avhandling..

Aftenposten - 3 timer siden

Mann knivstukket i Akershus

En mann ble tirsdag kveld knivstikket på en gård i Nittedal i Akershus. Mannen er kjørt til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang..

Aftenposten - 4 timer siden

Anita Krohn Traaseth beskyldt for omsorgssvikt

– Jeg gjorde en feilvurdering, sier redaktør Kyrre Nakkim i NRK Ytring. Anita Krohn Traaseths lørdagsspalte om jenter med lederambisjoner ble møtt med reaksjoner som at hun oppfordret til omsorgssvikt..

Aftenposten - 4 timer siden

Ahlholm avgjorde for Storhamar mot gamleklubben Vålerenga

Storhamar slo Vålerenga 5-3 i et heseblesende og intenst eliteserieoppgjør som ble avgjort av tidligere VIF-spillere..

Aftenposten - 4 timer siden

«Bad boys-alliansen» er klar. Er dette valgvinnerne? Eller er det en dødspakt?

BRUSSEL (Aftenposten): Underet er skjedd. Tory-partiet og Brexit-partiet skal ikke lenger kjempe om de samme velgerne. Eller ødelegge for hverandre.

Aftenposten - 4 timer siden

Med inspirasjon fra e-sport vil Carlsen-teamet gjøre sjakk til levebrød for flere: – Bare i startfasen av hva vi kommer til å se

I en sjakk-verden hvor flere tror at spillet har en fremtid som e-sport, vil også Magnus Carlsen og hans team ta en del av kaken..

Aftenposten - 5 timer siden

Du kan ikke være en annen | Helge Ytterøy L'orange og Vegard Rødseth Tokheim

Konverteringsterapi er et vanskelig spørsmål, men til syvende og sist handler dette om samvittigheten som bor i oss, når vi ser et barn i øynene..

Aftenposten - 6 timer siden

Drømmen om en sjette cupfinale røk for FyllingenBergen: – Slikt skal ikke skje

– Dette er ting vi har slitt med hele sesongen..

Aftenposten - 8 timer siden

Leteaksjon i Troms avsluttet – ingenting tyder på at noen har gått gjennom isen

Leteaksjonen på Skøvatnet i Troms er avsluttet etter et resultatløst søk. Politiet tror ikke lenger noen har gått gjennom isen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt