E24 > Økonomi

Tirsdag, 14 Juli, 16:08

E24 - 06 juni 20 kl. 17:47

Disse finanskjendisene får statlig krisehjelp

En rekke finanstopper er eiere i selskapene som mottar mest statlig krisehjelp. Blant dem er Jens Ulltveit-Moe, Johan H. Andresen, Trygve Hegnar, Stein Erik Hagen, Per Braathen og Ola Mæle..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jens Ulltveit-Moe, Hegnar, Erik Hagen, Braathen, Ola Mæle

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Disse, finanskjendisenefår , statlig, krisehjelp
NRK - 03 mai 20 kl. 17:06

Lufthansa: – Nærmer seg en avtale

Europas største flyselskap Lufthansa sier at en avtale om statlig krisehjelp er nært forestående. – Vi har hatt intense og konstruktive forhandlinger med den tyske regjeringen, og etter vårt syn kan disse diskusjonene bli sluttført i nær fremtid..

VG - 17 mars 20 kl. 10:28

Ap vil nekte krisehjelp til bedrifter som utbetaler utbytte og bonus

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at selskaper som mottar statlig krisehjelp, må avstå fra utbetaling av utbytte og bonus til aksjonærer og sjefer..

E24 - 17 mars 20 kl. 11:51

Ap vil nekte krisehjelp til bedrifter som utbetaler utbytte og bonus

Ap-leder Jonas Gahr Støre sier at selskaper som mottar statlig krisehjelp, må avstå fra utbetaling av utbytte og bonus til aksjonærer og sjefer..

NRK - 22 april 20 kl. 10:55

Søkt om kvart milliard i krisehjelp

Lotteri- og stiftelsestilsynet opplyser å ha mottatt 2324 søknader fra idrett og frivillighet om statlig kompensasjon for tapte inntekter i mars og april. Aktørene har søkt om 371 millioner fra støtteordningen på 700 millioner kroner..

P4 - 24 april 20 kl. 10:49

Nesten 5000 avslag på krisehjelp

Nesten 5.000 bedrifter har fått avslag på søknaden om krisehjelp. Litt over 10 000 har fått sin søknad innvilget, mens 2.

NRK - 19 mars 20 kl. 11:04

Frp sikrer nei til utbyttestopp

Regjeringspartiene og Frp vil ikke nekte bedrifter som får statlig krisehjelp å dele ut utbytte, slik de rødgrønne. Ap-nestleder Hadia Tajik mener at man må sikre at pengene ikke går til personlig berikelse, men til å sikre fellesskapets verdier..

VG - 17 mars 20 kl. 21:52

Jonas har rett

Vi er enig med Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre når han understreker at selskaper som mottar statlig krisehjelp må avstå fra utbetaling av utbytte og bonuser til aksjonærer og sjefer..

NRK - 22 april 20 kl. 11:38

Forhandler om krisehjelp

Europeiske flyselskaper har så langt fått eller forhandlet frem statlig hjelp verdt nærmere 150 milliarder kroner, viser en oversikt. Så langt er pakker på 3,36 milliarder euro godkjent, mens løsninger verdt 9,47 milliarder fortsatt diskuteres..

Aftenposten - 11 juni 20 kl. 13:26

Hurtigruten sikrer kriselån på 1,1 milliarder: – En dyr, men helt nødvendig løsning

Sjefen i Hurtigruten mener rederiet ikke lenger kunne vente på statlig krisehjelp som monner. – Nå begynte tiden å renne ut og vi måtte lage vår egen krisepakke, sier konsernsjef Daniel Skjeldam..

P4 - 17 mars 20 kl. 17:56

Krisehjelp til SAS

Flyselskapet SAS får krisehjelp fra danske og svenske myndigheter. De to landene skal ha blitt enige om å stille lånegarantier på til sammen 3 milliarder svenske kroner, opplyser det danske finansdepartementet i en pressemelding..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Gjensidige-sjefen vil åpne utbyttekranen igjen: – Veldig viktig for oss

Gjensidige trakk forslaget om milliardutbytter da coronauroen herjet som verst. Nå ser Gjensidige-sjefen tegn til økt optimisme, og forsikringskjempen vil betale ut utbytter i løpet av andre halvår..

E24 - 1 time siden

Storbritannia vil forby selskaper å kjøpe fra Huawei

Britiske myndigheter har uttalt at de vil ekskludere telekomselskaper fra å kjøpe nytt utstyr laget av Huawei Technologies innen utgangen av året, og har gitt selskapet en frist til 2027 for å fjerne teknologien deres fra 5G-nettverkene..

E24 - 1 time siden

Wells Fargo leverer første underskudd på 12 år

– Vi er ekstremt skuffet over både vårt resultat for andre kvartal, og at vi har intensjon om å redusere utbytte, sier toppsjef Charlie Schraf..

E24 - 2 timer siden

Spetalen og Fredly selger seg videre ned i Kongsberg Automative

Investorene Øystein Stray Spetalen og Arne Fredly kjøpte seg inn i bildelsprodusenten via kriseemisjonen i mai, men kvitter seg med enda flere aksjer..

E24 - 7 timer siden

Oslo Børs snur opp – Aker BP faller etter kvartalstall

Etter en tung start har Hovedindeksen snudd oppover utover dagen. Aker BP faller etter resultatslipp..

E24 - 4 timer siden

Inngår ny pensjonsavtale for 200.000 nordmenn

Akademikerne Pluss, med sine 200.000 medlemmer, inngår en avtale om å utvikle en ny pensjonsløsning med sparetjenesten Kron. Pensjonsløsningen lanseres til fagforeningsmedlemmene i 2021..

E24 - 5 timer siden

Kleven-kontrakt kansellert: 60–70 arbeidsplasser ryker

Rederiet bak ett av de to byggeprosjektene ved Kleven Verft har kansellert kontrakten. Det betyr at mellom 60 og 70 arbeidsplasser går tapt, anslår daglig leder..

E24 - 7 timer siden

Forsiktig nedgang på Oslo Børs

Utviklingen i USA og Asia smitter over på Oslo Børs. Både Gjensidige og Aker BP faller etter resultatslipp..

E24 - 6 timer siden

Dieselutslipp på Nordlaks-anlegg i Troms

Det skal ikke være fare for at fisk ved anlegget, eller ved nærliggende anlegg skal bli påvirket av utslippet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt