VG > Utenriks

Friday, 19 July, 01:46

VG - 20 Jun 19 kl. 02:58

Disse er etterlyst for nedskytingen av MH17

Tre russere og en ukrainer er internasjonalt etterlyst etter nedskytingen av MH17-flyet i 2014, som kostet nær 300 mennesker livet. Flere av dem har tette bånd til russisk etterretning..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
MH17

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Disseer , etterlyst, for, nedskytingenav , MH17
Dagbladet - 19 Jun 19 kl. 13:26

Fire personer siktet for MH17-nedskytingen i 2014

Det opplyser den internasjonale gruppen som etterforsker nedskytingen på en pressekonferanse i Nederland onsdag..

Aftenposten - 19 Jun 19 kl. 13:24

Tre russere og én ukrainer siktet for MH17-nedskytingen i 2014

Den internasjonale gruppen som etterforsker nedskytingen av Malaysia Airlines-flyet i Ukraina, har siktet fire personer for nedskytningen av flyet..

Aftenposten - 19 Jun 19 kl. 13:24

Fire siktet for MH17-nedskytingen i 2014

Den internasjonale gruppen som etterforsker nedskytingen av Malaysia Airlines-flyet i Ukraina, har siktet fire personer for nedskytningen av flyet..

Aftenposten - 19 Jun 19 kl. 13:24

Tre russere og én ukrainer siktet for MH17-nedskytingen i 2014. Putins mann lovet militær støtte like før tragedien.

Den internasjonale gruppen som etterforsker nedskytingen av Malaysia Airlines-flyet i Ukraina, har siktet fire personer for nedskytningen av flyet..

P4 - 14 May 19 kl. 05:53

Etterlyst pågrepet i Larvik

En 38 år gammel etterlyst mann fra Romania ble i natt pågrepet i Larvik da Color Line ankom fra Hirtshals. Mannen var internasjonalt etterlyst fordi han har en mengde bøter i Norge, som ikke er betalt. Bøtene gjelder flere overtredelser av vegtrafikkloven, mleder NTB..

Dagbladet - 04 Jun 19 kl. 12:06

Avlyser jakt på etterlyste menn

Politiet har etterlyst to personer som ble observert utenfor Tom Hagens arbeidsplass samme dag som Anne-Elisabeth Hagen forsvant. Nå avlyses jakten på disse..

Aftenposten - 07 Mar 19 kl. 10:31

14 norske IS-krigere etterlyst av PST

14 fremmedkrigere fra Norge er etterlyst internasjonalt for pågripelse, opplyser Politiets sikkerhetstjeneste (PST) til TV 2..

P4 - 20 Jun 19 kl. 16:37

Trump: - Iran har gjort en stor feil

- Iran har gjort en alvorlig tabbe. Det sier USAs president Donald Trump i ettermiddag, etter at han nå er orientert om drone-nedskytingen i Iran i dag. Iran hevder at dronen befant seg i iransk luftrom, mens Pentagon hevder nedskytingen skjedde i internasjonalt luftrom og var et uprovosert angrep.

VG - 11 Feb 19 kl. 00:08

Etterlyst norsk kvinne pågrepet på Costa Blanca

En kvinne i 30-årene som har vært etterlyst av norsk politi for flere kidnappingsforsøk ble før helgen pågrepet utenfor Alicante..

NRK - 14 May 19 kl. 04:16

Etterlyst mann pågrepet i Larvik

En 38 år gammel mann ble natt til tirsdag pågrepet i Larvik da Color Line ankom fra Hirtshals. Mannen var internasjonalt etterlyst grunnet ubetalte bøter. Politiet pågrep mannen ved fergens ankomst klokken 2.

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Trump: USA har skutt ned iransk drone

USAs president Donald Trump sier at et av USAs krigsfartøy, USS Boxer, har skutt ned en iransk drone over Hormuz-stredet..

VG - 6 timer siden

Trump «ikke fornøyd» etter at tilhengere ropte «send henne tilbake»: – Jeg er uenig

Donald Trump har fått massiv kritikk etter tilhengernes rop under hans valgkamparrangement. Nå hevder han at han prøvde å stoppe det..

VG - 9 timer siden

Marokko-rettssaken: De tre hovedtiltalte dømt til dødsstraff

Den marokkanske domstolen viste ingen nåde overfor de tre mennene som på brutalt vis drepte norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen i desember i fjor..

VG - 18 timer siden

Påsatt brann i animasjonsstudio – 33 omkomne

Brannvesenet sier ifølge AP at 33 personer er døde etter at det brøt ut brann i et kjent animasjonsstudio i den japanske byen Kyoto torsdag..

VG - 18 timer siden

Påsatt brann i animasjonsstudio – dødstallene oppjustert

Brannvesenet sier ifølge AFP at 24 er døde etter at det brøt ut brann i et kjent animasjonsstudio i den japanske byen Kyoto torsdag..

VG - 16 timer siden

Mulla Krekars svigersønn pågrepet

Mulla Krekars svigersønn (36) er pågrepet, skriver TV 2..

VG - 19 timer siden

Raser mot Marokko-rettssak: – Absurd og latterlig

Flere advokater reagerer på rettssaken mot de 24 tiltalte etter dobbeltdrapet i Marokko, hvor én advokat forsvarer ti menn og hvor de tiltalte ikke får forklare seg fritt. I forrige uke lå en av dem og sov, mens andre fniste..

VG - 20 timer siden

Trump fortsatte kritikken mot kongresskvinner: – La dem dra!

Samme dag som Representantenes hus stemte ned et forslag om å stille ham for riksrett for rasistiske uttalelser, gikk Donald Trump til angrep på ny..

VG - 22 timer siden

Mistet familien i flyulykken i Etiopia: – Smerten vil aldri forlate meg

Familien til Paul Njoroge (35) var på vei til Kenya for å besøke slektninger, men kom aldri frem. Onsdag vitnet han i kongressen..

VG - Igår: 09:06

Ueland-familien håper på dom i Marokko

Torsdag er det et nytt rettsmøte i Marokko-saken. Ueland-familiens bistandsadvokat sier at familien håper det kommer en dom i saken..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt