NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 00:42

NRK - 02 Dec 18 kl. 16:49

Diskuterte ikke unntakstilstand

Frankrikes president Emmanuel Macron diskuterte ikke å innføre unntakstilstand i landet under et møte med sine ministre i dag, ifølge Reuters. De skal heller ha snakket om sikkerhetstiltak for fremtidige demonstrasjoner..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Emmanuel Macron, Reuters

Dele artikeln

11 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Diskuterte, ikke, unntakstilstand
NRK - 26 Nov 18 kl. 20:39

Parlamentet støtter unntakstilstand

Paralmentet i Ukraina har mandag kveld stemt ja til å innføre unntakstilstand, melder Reuters. President Porosjenko ba om å få innføre unntakstilstand fra onsdag, etter at Russland nylig tok kontroll over tre ukrainske marinefartøy med mannskap..

NRK - 24 Jun 19 kl. 17:17

Pompeo diskuterte ikke Khashoggi

Drapet på journalist Jamal Khashoggi ble ikke tema for samtale da USAs utenriksminister Mike Pompeo i dag møtte Saudi-Arabias kong Salman, melder Reuters. Det er usikkert om Pompeo diskuterte drapet med kronprins Mohammed bin Salman da de møttes..

NRK - 26 Nov 18 kl. 15:19

– Ukraina innfører unntakstilstand

Nasjonalforsamlingen i Ukraina har mandag vedtatt å innføre unntakstilstand etter at Russland søndag tok arrest i tre ukrainske marinefartøy, melder Tass. Det er foreløpig ikke bekreftet av andre kilder..

Hegnar.no - 11 Dec 18 kl. 06:11

USA og Kina diskuterte handelsavtale - igjen

Kinas visestatsminister og USAs finansminister hadde tirsdag en telefonsamtale hvor de diskuterte når de skal ha handelssamtaler igjen..

NRK - 11 Dec 18 kl. 05:35

USA og Kina diskuterte handel

Kinas visestatsminister og USAs finansminister hadde tirsdag en telefonsamtale hvor de diskuterte når de skal ha handelssamtaler igjen. Det skjedde ti dager etter at Donald Trump og Xi Jinping ble enige om en «våpenhvile» i handelskrigen..

NRK - 11 Dec 18 kl. 05:35

USA og Kina diskuterte handelsavtal

Kinas visestatsminister og USAs finansminister hadde tirsdag en telefonsamtale hvor de diskuterte når de skal ha handelssamtaler igjen. Det skjedde ti dager etter at Donald Trump og Xi Jinping ble enige om en «våpenhvile» i handelskrigen..

Aftenposten - 11 Dec 18 kl. 06:07

USA og Kina diskuterte handelsavtale

Kinas visestatsminister og USAs finansminister hadde tirsdag en telefonsamtale hvor de diskuterte når de skal ha handelssamtaler igjen..

NRK - 28 Jul 18 kl. 20:08

Unntakstilstand i California

President Donald Trump har erklært unntakstilstand i California som følge av skogbrannene som herjer i delstaten, melder Fox News..

NRK - 06 Jul 19 kl. 17:12

Unntakstilstand i California

Det er erklært unntakstilstand i deler av California. Steder i deltstaten opplever omtrent ett etterskjelv i minuttet, melder CNN på Twitter..

Hegnar.no - 26 Nov 18 kl. 14:53

Ukraina erklærer unntakstilstand

Ukrainas president Petro Porosjenko erklærer unntakstilstand etter at Russland tok arrest i tre ukrainske marinefartøy..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Pompeo snakket om Grønland

USAs utenriksminister Mike Pompeo skal i dag ha snakket med Danmarks utenriksminister Jeppe Kofod. De har ifølge Reuters snakket om at de ønsker mer samarbeid i arktis, inkludert på Grønland..

NRK - 2 timer siden

Lynnedslag ødela hangartak

Taket på en helikopterhangar ved Garnisonen i Sør-Varanger har blitt ødelagt. Politiet melder at det trolig skyldes lynnedslag. Ingen personer er skadet..

NRK - 2 timer siden

Dømt for å ha delt bilder av datter

En 54 år gammel mann er i Haugaland tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for besittelse av bilder og film som viser overgrep mot barn. Det skriver Stavanger afteblad. Han skal også ha delt seksualiserte bilder av datteren sin med andre..

NRK - 2 timer siden

Åpner ambassade i Nord-Korea

Venezuela har åpnet ambassade i Nord-Korea, fire år etter at Nord-Korea gjorde det samme i Venezuela. Åpningen fant sted onsdag, melder Venezuelas statlige nyhetsbyrå AVN. Venezuela hadde også diplomatiske forbindelser til Nord-Korea før ambassaden..

NRK - 2 timer siden

Jakobsdóttir avlyser møte med Pence

Islands statsminister Katrín Jakobsdóttir har bestemt seg for å være i Sverige på årskonferansen i Nordens Faglige Samorganisasjon (NFS) når USAs visepresident Mike Pences besøker Reykjavik. Onsdag bekreftet statsministerkontoret avgjørelsen..

NRK - 3 timer siden

Grande ankom statsministerboligen

Venstreleder Trine Skei Grande ankom statsministerboligen rundt klokken halv ni onsdag kveld. Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå..

NRK - 3 timer siden

IMF: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, skriver IMFs sjefsøkonom Gita Gopinath i en blogg onsdag. Også to andre IMF-økonomer har signert innlegget..

NRK - 13 timer siden

Mange fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.

NRK - 4 timer siden

Avdekka alvorleg svikt i Austevoll

Fylkesmannen i Vestland konkluderer i ein rapport med at Austevoll kommune har svikta alvorleg når det gjeld «å beskytte og hjelpe barn». Det er blant anna påvist svikt i handtering av bekymringsmeldingar og undersøkingane av barna sin situasjon..

NRK - 5 timer siden

Intens jobb i regjeringen

Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå. NRK fikk tidligere i kveld høre at Høyre, Venstre og KrF skal møtes, men dette er ikke bekreftet av andre kilder..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt