NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 01:23

NRK - 02 Dec 18 kl. 16:49

Diskuterte ikke unntakstilstand

Frankrikes president Emmanuel Macron diskuterte ikke å innføre unntakstilstand i landet under et møte med sine ministre i dag, ifølge Reuters. De skal heller ha snakket om sikkerhetstiltak for fremtidige demonstrasjoner..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Emmanuel Macron, Reuters

Dele artikeln

11 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Diskuterte, ikke, unntakstilstand
NRK - 26 Nov 18 kl. 20:39

Parlamentet støtter unntakstilstand

Paralmentet i Ukraina har mandag kveld stemt ja til å innføre unntakstilstand, melder Reuters. President Porosjenko ba om å få innføre unntakstilstand fra onsdag, etter at Russland nylig tok kontroll over tre ukrainske marinefartøy med mannskap..

NRK - 24 Jun 19 kl. 17:17

Pompeo diskuterte ikke Khashoggi

Drapet på journalist Jamal Khashoggi ble ikke tema for samtale da USAs utenriksminister Mike Pompeo i dag møtte Saudi-Arabias kong Salman, melder Reuters. Det er usikkert om Pompeo diskuterte drapet med kronprins Mohammed bin Salman da de møttes..

P4 - 30 Aug 19 kl. 05:28

Unntakstilstand i Georgia

Tolv fylker i den amerikanske delstaten Georgia har nå erklært unntakstilstand av frykt for orkanen Dorian. Den er ventet å ha enorm styrke når den når USAs østkyst om et par dager. USAs nasjonale orkansenter anslår at den vil komme opp i kategori 4, som er det nest høyeste orkannivået.

NRK - 26 Nov 18 kl. 15:19

– Ukraina innfører unntakstilstand

Nasjonalforsamlingen i Ukraina har mandag vedtatt å innføre unntakstilstand etter at Russland søndag tok arrest i tre ukrainske marinefartøy, melder Tass. Det er foreløpig ikke bekreftet av andre kilder..

Hegnar.no - 11 Dec 18 kl. 06:11

USA og Kina diskuterte handelsavtale - igjen

Kinas visestatsminister og USAs finansminister hadde tirsdag en telefonsamtale hvor de diskuterte når de skal ha handelssamtaler igjen..

Aftenposten - 11 Dec 18 kl. 06:07

USA og Kina diskuterte handelsavtale

Kinas visestatsminister og USAs finansminister hadde tirsdag en telefonsamtale hvor de diskuterte når de skal ha handelssamtaler igjen..

NRK - 11 Dec 18 kl. 05:35

USA og Kina diskuterte handelsavtal

Kinas visestatsminister og USAs finansminister hadde tirsdag en telefonsamtale hvor de diskuterte når de skal ha handelssamtaler igjen. Det skjedde ti dager etter at Donald Trump og Xi Jinping ble enige om en «våpenhvile» i handelskrigen..

NRK - 11 Dec 18 kl. 05:35

USA og Kina diskuterte handel

Kinas visestatsminister og USAs finansminister hadde tirsdag en telefonsamtale hvor de diskuterte når de skal ha handelssamtaler igjen. Det skjedde ti dager etter at Donald Trump og Xi Jinping ble enige om en «våpenhvile» i handelskrigen..

NRK - 28 Jul 18 kl. 20:08

Unntakstilstand i California

President Donald Trump har erklært unntakstilstand i California som følge av skogbrannene som herjer i delstaten, melder Fox News..

NRK - 06 Jul 19 kl. 17:12

Unntakstilstand i California

Det er erklært unntakstilstand i deler av California. Steder i deltstaten opplever omtrent ett etterskjelv i minuttet, melder CNN på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Polfarerne er ombord på «Lance»

Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn har nådd skipet «Lance». Det melder VG. I nesten 90 dager har de to vært ute i isødet, og målet har vært å krysse Polhavet fra Arktis til Svalbard via Nordpolen..

NRK - 2 timer siden

Trolig rundt 7 km igjen av polferd

Polfarerne i var ved 23-tiden lørdag kveld trolig mellom sju og åtte kilometer unna det tidligere forskningsskipet «Lance», opplyser ekspedisjonsleder Lars Ebbesen til NRK. De går sakte mot skipet på grunn av dårlige isforhold..

NRK - 2 timer siden

Tajik vil endre bioteknologiloven

Aps nestleder Hadia Tajik vil endre bioteknologiloven slik at sædprøver skal kunne brukes til befruktning dersom dette er etter en avdøds uttrykkelige ønske. Det skriver VG. – Avdøde må få bestemme om sæden kan brukes til befruktning etter hans død..

NRK - 2 timer siden

Glatt på Østlandet

Vegtrafikksentralen melder om glatte veier både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold lørdag kveld. De ber trafikanter ta hensyn til kjøreforholdene og beregne ekstra god tid før de legger ut på tur..

NRK - 3 timer siden

Flere biler har kjørt av veien

Politiet i Øst melder på Twitter om meget glatte veier i sitt distrikt. flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16. Veitrafikksentralen har alle sine mannskaper ute for å forebygge.

NRK - 3 timer siden

Minst 20 døde i luftangrep i Syria

Minst 20 mennesker er døde etter at syriske og russiske styrker har gjennomført luftangrep mot fem landsbyer i Idlib-regionen nordvest i Syria. Det melder Reuters..

NRK - 3 timer siden

Døde etter togpåkjørsel

En mann i 20-årene døde etter at gravemaskinen han satt i ble påkjørt av et godstog på vei nordover på Nordlandsbanen. Den avdøde utførte arbeid langs toglinjen da ulykken skjedde. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

SV raser mot ambulansefly-problemer

Kirsti Bergstø, nestleder i SV, frykter at alvorlig syke mennesker ikke skal få hjelp i tide etter at fem ambulansefly er satt på bakken. Hun krever full redegjørelse fra helseminister Bent Høie (H) på Stortinget mandag. Det melder NTB..

NRK - 4 timer siden

Høie avviser kritikken

Senterpartiet mener Staten nå må overta luftambulansetjenesten i Norge, etter at fem ambulansefly i dag ble satt på bakken. Helseminister Bent Høie mener opposisjonen bommer med kritikken..

NRK - 4 timer siden

Supportere sloss i Kristiansand

Flere fotballsupportere var involvert i en slåsskamp i Kristiansand sentrum i dag. Slåssingen skjedde i forkant av kvalifiseringskampen til eliteserien mellom Start og LSL (2-1). Returkampen i Lillestrøm spilles onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt